ayy çok az kalmışşş haadii hayırlısıyla Allahı kavuştursun inşallah :)) bencedeeeböle olcalkkk
aynen ölee regl demek artı 2 demek işşallah reglin sonucunu merak ediyom bu haftada kaçamak yapmazsam haftaya 65 li bi rakam görürüm artık hayırlısıyla :))
64 ü bile görebilirsin bence canım.
merhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr![]()
![]()
gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn
inşallah herkesın keyfı yerındedır![]()
ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım
gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:
durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorummzaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar
![]()
aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması
bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım
bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla
hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn![]()
Oyyyy kimler gelmiş burayaaa.
Topikten haber uçuran dobiç kuş benim.
Yaz geliyor ya kısçeler hareketlendi.
Bu arada cancazımm dün tok karnına 64.4 ü gördüm.
bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
Hoşgeldin
Her cuma tartılma günümüz