gecmis olsun canim :26:merhaba arkadaşlar. siteye bikaç gündür giremedim. çocuklar hastalandı.önce büyük sonra küçük şimdide ben ve eşim. hapimiz mikrobik ishal olduk bu nedenle öğünlerime ve yediklerime pek dikkat edemedim bakalım cumaya tartı ne diycek
:2::2::2::2::2::2::2::2:
Önce gecmis olsun canim :26:allahım benden biri dahaa,başım kopuyooonapıcaz bilmem karakedim,
,git bakalım nedicek sana,geçmiş olsun,,bugün dahada şiddetli ağrım nerdeyse gözümü açcak halim yok,göz kapaklarım10 ton ağırlığında sanki
haftalardır geçmedi bu baş ağrısı,kafamı sallayınca beynim sallanıyo sanki
sinüzit dedi ilaç verdi hiç geçirmedi,
sabah az daha kusucaktım midem bulandı,çörek otu yuttum omu yaptıki dedim fenayım şuan bile,uyuyasım var uyudummu asalak gibi olucam diye yatamıyorumda,çocuklar var biliyosun
dün bide eşimle pisi pisine kavga ettikçok fena moralim bozuk,bugünde erkenden hastaneye gitti,bidaha gelmicekmiş arkadaşı gelmişte onu gezdircekmiş,sonra direk işe gidermiş
çok fenalardayım ağlama krizleri geliyo,reglimde gelmedi gitti,bide stres yapmayın gecikir diyolar,gelde bu evde kafayı yemee
![]()
Tartisma icinde üzülme hep yok sebepden cikar zaten :26:
Benim reglde hala yok
şimdi yeşil çay içiyom üstüne de bir türk kahvesi içem bari. size ii sohbetler ben kaçtım
Pisim ba bide ne dicem ihlamurla yesil cayi karistirmissin yapma bence öye bazi bitki caylarini beraber icmek dogru degil :26: