• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabretcen canım sağlıkla beslenerek gidecek

ayyyyy yastığını yesinler senin pötüş

teşekkürler canım güzel bilgi almışsın
bende kabız oluyordum
acaba nesfittenmi diye oluyo dedim bırakmıştım
değilmiş demek

55 -58 arası güzel durur sende

kolay gele başarılar canım

çantayı kafasına geçirseydin densizin:1:
keske gecirseydim aklima gelmedi :27: gerci cantami degistirdim biraz hafif öbürü olsaydin bidaha yerinden kalkamazdin :27:okadar agir parfüm kitap takvim :1:ne ararsan vardin :1:
arkadaşlar nasılsınız

uzun zamandan berı gıremıyorum topiğe...bu sure zarfı ıcınde kacamak yapmadım ama her an yapabılırım dıye fazla uzatmadan arayı topikğe yazma ıhtıyacı duydum.izmir e yaz geldi .hafta sonu dısardaydım mıllet gıymıs askıları kısa kolluları bense kat kat :(( ben sızelere bırsey sormak ıstıyorum aranızda dukan dıyetıni uygulayan varmıydı varsa kac kılo verdı benımle paylaabılırmısınız.ben artık kılo vermek ıcın heryol mubah sloganını benımsemıs durumdayım.yazda geldıkce sanırım bu kılolar benı mutsuz edıyor depres depres oluyorum.bugun arkadaslar toplanıyorlarmıs eve kapandım gelemem dedım eger gıtseydım hazırlamıs oldukları ıkramlardan yerdım işim var gelemem dedım.ama daha ne kadar dayanırım bılemıyorum..:26::26::26::26::26:
sIk sIk gel canim :29:

Kocaman selam herkese....
:3::3:
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum.ben hep zayıflamak isteyip pazartesi diyete başlayıp salı diyeti bozan bi insanım.4 ay önce 2 bebeğimi dünyaya getirdim ve şuan 74 kiloyum acayip motivasyona ihtiyacım var.diyet başarı öyküleri topiğindeki öncesi ve sonrası fotoğraflarına baktım ve gözlerim açık kaldı resmen ve bende başarmak için söz verdim kendime bu süreçte benide aranıza alırsanız bana büyük iyilik etmiş olacaksınız :40: şuan içim kıpır kıpır zayıflama yolunda ilk adımı attığımı düşünüyorum19 mayısa kadar 8 kilo vermem mümkün olur heralde çünkü dünden bu yana yediklerime dikkat ettim 3 lt su içiyorum 30 dakika yürüyüş ve 40 ftness yaptım bu gazla inşallah böyle devam ederim demiyorum edicem ve başarıcam bu sefer :1:
hosgeldin aramiza tiviti :3:
:47:ne sanıyolar kendilerin bilmemki diycemde belkicidden hamile sanmıştır:26:
çünkü bende kızı doğurduktan 1kaç ay sonra kapı önüne çıktıydım,yan komşu teyze bişey istediydi vermeye gittim ne okız yinemi hamilesin ne o göbek demesinmi,,çok kötü oldum,ama yapcak bişey yoktu,haklıydılar,şuan farkediyorum nasıl koca bi göbeğim varmış doğumdan 5ay sonrasında bilee:19::23:

özel albümümde istemediğin kadar öncesi sonrası fotom var canım,,arkadaş olarak eklersen görebilirsin,,buraya çoook koydum foto,,ama kimbilir kaçıncı sayfada:1:

3 haftamı:53:ben 5gün gecikti diye cıngar çıkartoyom sen 3haftadır bekliyonmu,git bencede dr'a kan testi yaptır:34:

seninki kaç gündür yok kız:27::27:
babalar hep kızlarını suçlarlar zati,nedense (sözüm meclisten dışarı:36:)dişi köpekler kuyruk sallamasa erkek köpekler peşinden gelmez diye bi laf çıkarmışlar:47::19:varsa yoksa biz suçluyuz hıhh:19:
2çocuk hee:1:güzeeeell:23:bari 4çocuk anasıyam rahat bırak lan beni,zaten tümgün canım çıkıyo işe,bideevde 4çocukla uğraşıyorum,,bide senle uğraşmıyem defool:9:

[/COLOR][/B]
günmü :44: 1ayi gecti sanirsam :52:yok anam kuyruk falan salamdim :60: ay ne güldüm tugba yazina :60: sagol canimcim :38:
:53::53::53::53:benim ne ara 5 kalbim oldu nen:52::52::52:
vallaha şimdi farkediyooooooooooooooooom:122::122::122::122::122::122::119::124::124::124:
hadi gözün aydin :23: benim 5inci kalbimde citir olurum isallah hehe :1:
2011 şubatın başında gibi:16::16:76 küsürle başlamıştım:36:1senem geçmişte gitmiş bilee:24::24::32:

bakın bunlarda benim tam 1senelik kilo çizelgem,her hafta kaydettim pcme,,şimdi saydımda tam 50 haftaaa:52: aralarda bildirim yaptığım halde çizelgeyi kaydetmeyi unuttuğum oldu bikaç tane,,e bide bildirim yapmadığım zamanları sayarsak öyle işte 4-6 falan hafta çizelgesi eksiktir,,:27:

Eki Görüntüle 371863 Eki Görüntüle 371864 Eki Görüntüle 371865 Eki Görüntüle 371866 Eki Görüntüle 371868 Eki Görüntüle 371869 Eki Görüntüle 371872 Eki Görüntüle 371873 Eki Görüntüle 371874 Eki Görüntüle 371875 Eki Görüntüle 371876 Eki Görüntüle 371877 Eki Görüntüle 371878 Eki Görüntüle 371880 Eki Görüntüle 371881 Eki Görüntüle 371882 Eki Görüntüle 371883 Eki Görüntüle 371884 Eki Görüntüle 371885 Eki Görüntüle 371886 Eki Görüntüle 371887 Eki Görüntüle 371888 Eki Görüntüle 371889 Eki Görüntüle 371890 Eki Görüntüle 371891 Eki Görüntüle 371892 Eki Görüntüle 371893 Eki Görüntüle 371894 Eki Görüntüle 371895 Eki Görüntüle 371896 Eki Görüntüle 371897 Eki Görüntüle 371867 Eki Görüntüle 371898 Eki Görüntüle 371900 Eki Görüntüle 371901 Eki Görüntüle 371902 Eki Görüntüle 371903 Eki Görüntüle 371904 Eki Görüntüle 371905 Eki Görüntüle 371906 Eki Görüntüle 371907 Eki Görüntüle 371908 Eki Görüntüle 371909 Eki Görüntüle 371910 Eki Görüntüle 371911 Eki Görüntüle 371912 Eki Görüntüle 371913 Eki Görüntüle 371914 Eki Görüntüle 371915 Eki Görüntüle 371916

not=2tane sildim onlar farklı resimli,aynı haftanın kilosunu yapmışım ondan sildim..:36:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
Süper:46::46::46:
Bakalım ikimizden ne kadar gidecek çok merak ediorum.:27:
Benim accık başım ağrıyo.
Akşama tonlu salata yicem sanırım. Bol salata 1 tk z.yağı bol limon sıfır tuz.:52:
Annem annesinin yanında gitti 2 hafta yok babamla napcaz bakalım.
nasil oldu basagrin fistik :26:
ay herkez birden nire gitti:53::53:

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 17 ziyaretçi) o üyede benim yanii,kalmışım tek ,,bende gidiyom:30::10:
haha tugba sIkIstirmislar seni topikde :9::9:
iyi akşamlar kızlar....
nasılsınız bakem..
kaçak geldi geri..
bu aralar nedense hiç keyfim yok..
canım yazmakta istemiyo ama buraya takılmayıncada ipin ucu kaçıyi..
ay zerram nerdesin cancazim :48: hayirdir canim :26:

bu protein diyeti tok tutuyor ilk gündü acikmadim hic.ama sabah halimi görseniz marulun arasina yumurta ve sosisi koyuyorum esim ve oglum gülmekden yemek yiyemediler ekmek yerine marul:52::52::52:
bayildim :1: bende kuru kuru sosis gitmiyor diyordum marul iyi fikir :1:
meraba :) ben foruma yeni katıldım konu ilgimi çekti :) şuan 75 kiloyum ve 60 kiloya düşmeye çalışıyorum ( gerçekten çok zor oluyor :/)
diyet yapıyorum elbette bugün yediklerimi yazıyorum :
sabah 9.00
1 su bardağı yarım yağlı süt-2 kaşık meyveli müsli-6 adet kavrulmamış fındık-bir orta boy elma-yarım çay kaşığı toz tarçın (karıştırarak tükettim)
1.ara 11.00
form çubuk-doğadan 7 otlu çay
öğle 13.00
yağsız et sote-salata-200ml ayran
2.ara 15.00
bir avuç leblebi ve kuru üzüm
akşam 18.30
3 kepçe çorba-4 kaşık yoğurt-salata-ince bir dilim kızarmış çavdar ekmeği
3.ara 20.30
bir adet portakal-bir adet kivi

eminim bir çoğunuz benden daha tecrübelisinizdir :) yorumlarınızı merak ediyorum :)
hosgeldin canim :3:
Bende migren var sanırım.:26:
İşyerinden çıkmadan tuttu başağrım.
Serviste yüzümün sol tarafını hissetmedim.
Midem bulanıyo ışığa tahammülüm yok.
Eve geldim duş aldım saçımı yaptım.
Ağrı kesici içtim anca kendime geliyorum 9 olsun ondan sonra yatayım dedim.
Midem hâlâ bulanıyor:ssz:
Ton balıklı salata da yalan oldu.
Eve geldiğim gibi banyoya daldım sonra uzandım falan üstüne mide bulantısı bişey yiyemedim.
Birazdan da sızıcam.:2:
gecmis olsun dilekcimmm :25:
gecmis olsun cnm migrende olabilir protein diyetide yapiyormus bu belirtileri dikkatet
ondan da süphelenmeye basladim :26:
kızlar albüm oluşturdum..ama üzüldüm okadar resim içinden çok az resim çıktı bana ait..
anca ben çekmişim başkalarını..
biraz tarihler karışık oldu pc den anlamam zaten..
uğraşa uğraşa bu kdr oldu işte.
ben şimdi oğluşu uyutmaya gider helak oldu yavrum..
bende bakayim zerrama :23:
Size daha önce de yazmıştım hatırlayan vardır belki bilmiyorum.
Ben 86 kiloyken falan bigün servise bindim bi kızın yanı boştu oraya baktım kızda yüksek sesle buraya otur dicem ama sığmazsın demişti.
Servis full doluydu düşünün.
Toplulukta kilo konusunda takıntılı olduğunuzu belli ederseniz hep şakasını yaparlar bilirsiniz.
O yzden bende gülüp geçmiştim gitmemiştim neyse.

Gel zaman git zaman o kız biraz kilo almış boyu 1.63 falan kilosu da 58 olmuş.
İş icabı sürekli konuşuyoruz.
Ben bana yapılanları çok çabuk unuturum.
Geçen hafta sürekli nasıl verdin kiloyu falan dedi. Bende kısa kısa cevap verdim.
C.tesi kahvaltıya gelmişlerdi benim ofisime ondan sonra p.tesi ve bugün sürekli şunu yiyim mi bunu yiyim mi diye sormaya başladı.
Bende Dilek boşver yardım et nolcak ki dedim.

Bugün merakımdan bağlandım bilgisayarına benim hakkımda biriyle konuşuyordu.
Konuştuğu kişiye Dilek'e şişko dediğimi söyleme sürekli beni bununla tehdit etme tarzında bişey yazmış.

O kadar kötü oldum ki anlatamam.
Eskisi kadar kilo konusu açıldığında rahatsız olmuyorum ama arkamdan böyle konuşulması hemde arkadaş yerine koyduğum biri yardım etmeye çalıştığım biri tarafından çok koydu.
Ne biliyim kendimi keriz gibi hissettim.
fesatlik kizkanclik onun yaptigi fistik :19: altinda kalma laf sokarsa sende gülerek laf sokki kendi silahiyla vur onu :47:
selam ben şişko geri geldimm..sınavım geçti bide üstüne istanbula gittik geldik görümce v eistanbul gezmesine..oğluşunu sevdik
bol bol...kızlar napıcam bilmiyom nasıl irade var bende 1sne olacak ben buralara başaldımmverdiğim 5 kilonunda geçen aylarda
sınav zamanı 2kilosunu aldım nerdeysee..yaz geliyorrrrr..
sizden naber..pek tandıkk kalmamış zerra nasılsın canımmm dilek ya sennn
amanennnn kdrm gelmis :48::54:
Biz iyiyiz canım seni sormalı?
Bütün badireleri atlattıysan aramıza görelim artık seni :34:
Olmuyo böylee:52:
Şimdi yatıyorumm işin yoksa yarında gel bak menü istiyorum.
Suzi ve seni kafa kafaya verip saçınızdan sürükliycem he..
:30::52::18::1:
bende iyim ee böyle badireli hayatım var kahretsin..
ama enkötüsü ben,m hala şişko olmam:34:
tamam menü yazıcam valla motivemde kalmadı burada değişik geliyo gibi
ama burasızda olmuyoki..ya suzi hep burdayıd odamı hala dobiş nedenki
bu kızın ne problemi varr bi endokrinemi gitsekk:53:
o ne giii endokrinemi :111: adini söyliyemiyorum bile dilim sürsüyo :1:
sağol canım
boydanda ekleyeyim hem fiziğimi hem saçımı görünn
benimde cok hosuma gitti sac rengin cok tatli durmus :23:
s.a. kizlaar :3:

Nasilsiniz ? Ben cok halsiz,yorgun ve bitkinim :26:
Bahar baslangici beni mahvediyor :26:
Bugün resmen ayakda uyudum cok kötüydüm ..
gecmis olsun balim :38:
selam bende aranıza yeni katıldım nasıl kurtulucaz şu 70 rakamından...65 lere düşebilsek 2 ay içinde off of
hosgeldin canim :3:
Suzi'ninki tamamiyle gırtlağından hayatım ne kadar kızdıysam fayda etmedi.
500 gram verince homini gırtlak yiyo sonraki hafta 300 gramını geri alıyor.
Böyle bi kısır döngüde kendisi.:1:

Günaydın Suziii.
Geçmiş olsun çok..
Protein sende de işe yarar inşaallah.:27:
:60::60: sagol fistigim :38: yaramasina yariyorda dilek cok kötüyüm bu ara bilmem neden hava degisikliginden mi ne dün 10-15 dereceydin bugün 18 yarin 19 hizli geldi herhalde sicak havalar :26: birde az önce hava almakda zorlandim icim daraldi :25:

günaydin canim :38: gecmis olsun sanada annenede :26:
sagol balimmmm :38:
günaydin kizlar..

Aglayarak basladim ben güne sehit haberlerini izledim :((

-bu bi rüya dimi anne babam melek olmadi dimi ..diyodu bir kiz cocugu :(((((((

off yaa ben haberlere bakmak bile istemiyorum kafama takiyorum sonra kolay unutamiyorum :14:
gunaydın kacamaksız gun dılıorum herkese:21::21:
isallah :29:
günaydın kızlaaaaaar dün baş ağrısından öldüm. bugün gene proteinle başladım ama yine ağrı tutarsa akşam ekmk falan yerim artık :)
hepinize iyi bir gün dileriiiim
:26::26:

yaaaa kızlar dünkü klomdan 500 gr fazla çıktım sabah :( çok moralim bozuldu regl oldum acaba ondan olabilirmi :( yada beceremeyecekmiyim bu işi ???

günaydın herkeslere , mutlu huzurlu günler olsun
regldendir canim :40:
Vayyy:52:
İyi bari Suzi bırakma bunu haftada 3 gün uygula.:34:
cok hosuma gidiyor sonuclar gercekdende her hafta yapasim var :21:sagol dilekcimm :54:
Proteın diyetini bende kafaya koydum kızlar zaten bol bol yiyorsun ama onun için ay başını beklemem lazım.
Yemeğe dışarı çıkamıyorum yoğunlukdan burda ablamız hazırlıyor saolsun.
ay başında bende başlıcam inşallah.

Buğün yeni eleman kesin olarak işe başladı.
Eğitiminide ben vericem gelemeyebilirim kızlar.
Hazır yanıma gelmemişken hemen yazayım dedim.
kolay gelsin canim :ssz:
Günaydın canımmmm, ben bi gittim, siz proteine sarmışınız topikçe. Yapın bakalım hadi hayırlısı.

Günaydın canım,
Allah yardımcısı olsun onların, ne çok çocuğumuz öksüz kalıyor maalesef. Allah şehit eşlerine ve çocuklarına sabırlar versin, çooook zor gerkçekten.
Günaydınnnn:16:

Sana da günaydın canım

Alabileceğin bir yer yok mu canım? Çıkıp alsan.
Hemen öyle bir-iki günde çıkan kilo farklarına takılma canım, cumadan cumaya aç karnına olan kilon doğru kilon. Sabah kalktıktan sonra wc de gittikten 20 dk.sonra tartıl canım.

Suziiii geçmiş olsun annene canım.
sagol canimcim :38:

burdada öyle suzicim yaa üniversite hastaneleri kaç ay sonrasına gün veriyor ama birilerini arayınca nasılda yapılabiliyormuş
bugünde yapıyorsun değilmi
cok morelimi bozdu ben iyilikle anlatmaya calisdikca ters konusunca bende patladim :19: bugün son gün aslinda ama dogum günü var arkadasin arinda eklesemi ki dilege sorayim :26:
günaydın millet
nasılsınız bakalım bugün
kaçamaksız bir gün olur umarım
2 gündür iyi gidiyorum

ben bu diyette bişey merak ediyorum
çabuk verirsek tekrar alabiliriz deniyor yaa
bu verdiğimiz kiloyuda hemen alırmıyız acaba
bugün 62,5 tim :9:hergün tartılmadanda duramıyorum :26:
perşembe normal düzene geçince neolacak
merak ediyorum
haftasonu fazla dikkat edemedigimden cabuk aliyorum ama tekrar yapinca cok cabukda gidiyor :44:
cuma 73.1 dim pazartesi 75 küsür sali 74 ve bugün 73.6 :40:

Günaydın MiNeee:52:
Homini gırtlak yersen alırsın tabi. Biraz zaman geçmesi gerek kilonun oturması için.:34:
Ben çok yedim almıştım ama gitmiş 1 günde.
Allah'a şükür çabuk gidiyor bende.:26:
Cuma belli olacak bakalım.:12:
:9::9:
ah keşke balım ama imkansız . niye dersen dün akşam tartıldım 71,4 dü iyi dedim en azından 300 gr gitmiş. sonra sabah evden çıkmadan tartıldım 72,00 :47:
yuh yani di mi. sanırım ödem var bugün bolcana yeşil çay içeceğim ama dietten umutlu değilim. ya insanlar 2 günde 1 kilo veriyo ben yine artıdayım. ve hiç bozmadım sadece dün akşam 2 dilim ekmek yedim. o kadar haksızlık buuuuuuu:59:
aksam ki ekmek bozmus sanirsam karakedim :26::38:
Koştura koştura gittim eve.
Kaynanamıda eve vardıkdan yarım saat sonra aradım :27:
Üzerimi bile çıkarmadan mutfaga girdim.
Eşim saolsun her zamanki gibi işden geldi annesini öptü.
Yanıma mutfaga geldi yapılcak bir şey var mı hayatım dedi kıyamam.
Kim olursa olsun yanımızda hep destekdir bana saolsun.Tabi ben yaptırmıyorum ama sorması düşünmesi bile yetiyor.
Kaynanam geç kalkdı dün geceden yine uykusuz yine halsizim:(
atladin canim :38:
kızlar protoın bnde kabızlık olustrdu:18:

kızçeler alıntı yapamadım gene. gıcık bilgisayar...
evden o kadar sinirli çıkmışım ki bademlerimi unutmuşum :47:
ıhlamur söyledim biraz önce içne 2 çay kaşığı yeşil çay attım ıhlamurlu yeşil çay içtim. şimdi ikinci yeşilçayı içiyorum.
şişkinlik var sanırım yüzüm gene yuvarlak olmuş:47:
yine başım başladı dileeeeeeeeeek
öğleden sonra doktora gideceğim nörolojiden randevu aldım bıktım bu baş ağrılarından yaaa. kafamın sadece sağ kısmı ağrıyo. size de böyle oluyor mu hiç. ay korkmaya başladım. tüm gün süren akşam şiddetlenen ağrılar çekiyorum uzun süredir. doktora gitmişken dietisyene de gitsem mi ki ama hiç kilo vermedim ki ne diycem kadına :26:
bugün bende evdoktorunu gördüm sokakda nasilsin dedi :1:demisdir sormaz olaydim basladim iyi degilim demeye gelecem bugün sana dedim iyi gel dedi :ssz: gecmis olsun karakedimm :54:
merhaba arkadaşlar. siteye bikaç gündür giremedim. çocuklar hastalandı.önce büyük sonra küçük şimdide ben ve eşim. hapimiz mikrobik ishal olduk bu nedenle öğünlerime ve yediklerime pek dikkat edemedim bakalım cumaya tartı ne diycek
:2:
cok gecmis olsun canimm :54:
allahım benden biri dahaa,başım kopuyooo:25:napıcaz bilmem karakedim,:5:,git bakalım nedicek sana,geçmiş olsun,,bugün dahada şiddetli ağrım nerdeyse gözümü açcak halim yok,göz kapaklarım10 ton ağırlığında sanki:25:haftalardır geçmedi bu baş ağrısı,kafamı sallayınca beynim sallanıyo sanki:25:sinüzit dedi ilaç verdi hiç geçirmedi,:37:sabah az daha kusucaktım midem bulandı,çörek otu yuttum omu yaptıki dedim fenayım şuan bile,uyuyasım var uyudummu asalak gibi olucam diye yatamıyorumda,çocuklar var biliyosun:43:
dün bide eşimle pisi pisine kavga ettik:19:çok fena moralim bozuk,bugünde erkenden hastaneye gitti,bidaha gelmicekmiş arkadaşı gelmişte onu gezdircekmiş,sonra direk işe gidermiş:19:çok fenalardayım ağlama krizleri geliyo,reglimde gelmedi gitti,bide stres yapmayın gecikir diyolar,gelde bu evde kafayı yemee:14:
hayirdir topikce bas agrisi olmussuz :25: gecmis olsun tugbiscimmm :54:
kizlar
ay-she bebegini kaybetmisti bayadir göremiyorum nasil acaba :26:

birde

red uzuun zamandir yok :26:

selam kızlar nasılsınız ne var ne çok
sabah girdim
alıntı yaptım okaaaa
oğluş tuşlara bi bastıııı
kayboldular
bende sinirlendim çıktım
ahh ahhh çok yaramaz şimdiki zamane çocukları

kızlar okaaa dikkat ediyorum
yediklerime içtiklerime
sanki veremiyorum gibi geliyor
regl olucam heralde ondan heryerimde şiş
:ssz::ssz:

Sabah yoğurt + nesfit ile atladığım kahvaltımı,bana göre yemek olmadığında akşamları yicem..Nasıl fikir sizce kızlar, akşam kk peynir, 1 haşlanmış yumurta fln...Dilek sen de bişi söyle beybi beybi bi...Bu akşam evde kimse yok evde pilav fln var zaten .. böyle yapsam iyi olur mu ki

keske gecirseydim aklima gelmedi :27: gerci cantami degistirdim biraz hafif öbürü olsaydin bidaha yerinden kalkamazdin :27:okadar agir parfüm kitap takvim :1:ne ararsan vardin :1:

sIk sIk gel canim :29:

:3::3:

hosgeldin aramiza tiviti :3:

günmü :44: 1ayi gecti sanirsam :52:yok anam kuyruk falan salamdim :60: ay ne güldüm tugba yazina :60: sagol canimcim :38:

hadi gözün aydin :23: benim 5inci kalbimde citir olurum isallah hehe :1:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

nasil oldu basagrin fistik :26:

haha tugba sIkIstirmislar seni topikde :9::9:

ay zerram nerdesin cancazim :48: hayirdir canim :26:
öyle kayboluyorum işte..
bişeyimde yok rahatlık batıyo sanıırsam ..
birazda şimdiden oğluşa bakıcı arayışlarına girdim birazda ondan gerginim ..
sabah girdim
alıntı yaptım okaaaa
kayboldular
bende sinirlendim çıktım

valla benimkide iyice fena oldu..
sandalyeye ordan masaların tepesine çıkıyo kerata..
benim mutfak çekmeceleri kocaman içindekileri boşaltıp kendi oturuyo..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sabah yoğurt + nesfit ile atladığım kahvaltımı,bana göre yemek olmadığında akşamları yicem..Nasıl fikir sizce kızlar, akşam kk peynir, 1 haşlanmış yumurta fln...Dilek sen de bişi söyle beybi beybi bi...Bu akşam evde kimse yok evde pilav fln var zaten .. böyle yapsam iyi olur mu ki

Sabahları ne yiceksin pekii?
Anlamadım ki tam yazsana bi.:34:

yediklerime içtiklerime

Selam pötüş:3:
Regldendir normal olarak vücudun su topluyo:34:
Regl geçince kilo vermiş olarak hissedersin kendini.:54:

slm citirlar.dilegin diyetini yapipda bas agrisi ve mide bulantisi sikayeti olan varmi bende bu sikayetler var helede mide bulantisi.ama herseye ragmen 3 gün yapicam en azindan gecen haftaki kilomu görmek istiyorum ins
bende de var canim migde bulantisi basim agriyo :26: ama gecen hafta hic biri yokdun bende anlamadim birde basim döndü az önce sicak hava etkiledi beni herhalde :44:
Suziiiii sağolasın canım şimdilik bişeyim yok iyiym çok şükür.:54::54:
Kdr' le seni saçınızdan sürükleyerek zayıflatcam artık başka çaresi yok.:9:
cok sükür fistik :38: hee tut bizi sacimizdan birakma :1:
sabah girdim
alıntı yaptım okaaaa
kayboldular
bende sinirlendim çıktım
olsun:1: yirim ben onu :16:

sağol suzim saçlarımı beğenmişsin:38:
:54:
yediklerime içtiklerime
ondandir canim olsak artik diyorum regl gel gel nerdesin üleeeennnn :27

ben kactim kizlar sonra gelirim :27:mopping yapiyorlar :1: dün esim diyor türkiyede mopping diyorlarmis :9: :10:

Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube DENEYELİM KIZLAR BENCE :124::128:şahsen benden bir ter çıktı şimcik bir dinamikleştim sankim :1: sabah akşam yapın diyor:34:[/QUOTE
ahhh bu tembellik olmasa yapılcak spor çok ta..
yinede teşekkürler canım..
Ayrılsak Ölürüz Biz ... Bir Beden de Bütünüz Biz ... - YouTube

evde bir sessizlikn var anlatamam size kızlar ohh bide miss gibi tertemiz ev pc nin başında keyif yapıom bugün valla :12:birazdan spor yapıciiim :8:sonra öğlen yemeği :56: bu arada kızlar ben suyu hep yemek yemeden önce içiyorum hemen öncesinde acaba bu da yanlışmı ki :44:

çok hoşmuş özellikle klibi çok tatlı..

merhabalar kızlar..
bi bakıyorum naptınız diye..
iyi maşallah herkes..
ğroteincilerde accuk dökülme olmuş heralde..
benimde gözüm korktu..
gerçi şöyle bi menüye bakınca doyurucu geliyod yinede başağrısı deyince tırsıyorum..
benim ağrı gelince beni sağolsun hemen bırakmaz pek severiz birbirimizi..
bu gün hava çok güzel çoookkkkkk güzelllllllll...
oğluşumla gezmeye çıkıcam uyanmasını bekliyorum...

öyle kayboluyorum işte..
bişeyimde yok rahatlık batıyo sanıırsam ..
birazda şimdiden oğluşa bakıcı arayışlarına girdim birazda ondan gerginim ..

valla benimkide iyice fena oldu..
sandalyeye ordan masaların tepesine çıkıyo kerata..
benim mutfak çekmeceleri kocaman içindekileri boşaltıp kendi oturuyo..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
niye bakici ariyon zerram :26: kres yokmu zerram nebileyim bakici deyince korkuyorum cocugumuzun üstüne titriyoruz kresde bile problemler oluyor bazen ama ne bileyim :26:
profilime resmimi koydum kizlar bir ay önceki halim görmek isteyen baksin kaynanaya:52::52::52: albüm yapamiyorum:50:
cok hos duruyon canim :34: net gözükmüyor ama ben begendim hicde kaynana gibi durmuyon :1:
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube DENEYELİM KIZLAR BENCE :124::128:şahsen benden bir ter çıktı şimcik bir dinamikleştim sankim :1: sabah akşam yapın diyor:34:[/QUOTE

merhabalar kızlar..
iyi maşallah herkes..
benimde gözüm korktu..
gerçi şöyle bi menüye bakınca doyurucu geliyod yinede başağrısı deyince tırsıyorum..
gezin bakalim zerram daha senin resimlerine bakcam ama süphelendiler molaya da cikacam sonra geleyim bende :54::10:

merhabalar kızlar..
iyi maşallah herkes..
benimde gözüm korktu..
eğer sen tembel olsaydın alttaki çizelgede hep en başında olurdun sonlara doğru yaklaştığına göre sende bir ışık görüyorum ben :1::1::1:o kilpteki filmi izlemeni tavsiye ederim canım bu arada çok romantik oluyor insan eşi ile izleyince (up filmin adı)

Son düzenleme:
Anlamadım ki tam yazsana bi.:34:

Selam pötüş:3:
Regldendir normal olarak vücudun su topluyo:34:
Regl geçince kilo vermiş olarak hissedersin kendini.:54:
demeye kalmadı sanırım teyzem teşrif etmiş gibi
görünüyo inşallah tam olurum
şu soğan suyunun faydasını da görsem
reglken yapılmaz diyo ama benim hesabım 24 ne kadardı
2 gün erken gelmiş oluyo
ben 2 gün daha devam edeyim mi
acaba sorun olurmu

Anlamadım ki tam yazsana bi.

yoğurt nesfit yiyorum ya sabahları, akşam da aslında yoğurt nesfit yiyordum ama yok anam başım fln dönüyo resmen...sabah etmediğim kahvaltıyı ekmeksiz akşama mı aktarsam diyorum...peynir yumurta domates vs. :16:

yoğurt nesfit yiyorum ya sabahları, akşam da aslında yoğurt nesfit yiyordum ama yok anam başım fln dönüyo resmen...sabah etmediğim kahvaltıyı ekmeksiz akşama mı aktarsam diyorum...peynir yumurta domates vs. :16:

Peki şöyle yapsan;
O koca totonu kaldırsan markettn uno denge sandvic ekmeği alsan.
Akşam veya sabah çıkmadan o ekmeğe domates, peynir, marul, salam tıkıp sabah onu yesen?
Akşamda yogurt + nesfit tüketsen:34:
Böyle yapman daha güzel olur.

demeye kalmadı sanırım teyzem teşrif etmiş gibi
görünüyo inşallah tam olurum
şu soğan suyunun faydasını da görsem
reglken yapılmaz diyo ama benim hesabım 24 ne kadardı
2 gün erken gelmiş oluyo
ben 2 gün daha devam edeyim mi
acaba sorun olurmu

Valla soğan suyuyla ilgili bilgim sıfır.:26:
Ben kabullendim sanırım 2.5 gün olmamı :9:

Back