• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü:34:

cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim

anladım eczanelere bi soralım bakalım:)
bnmkilerde çok erken büyüdü hatta çatlaklar oldu:)
vücudumu çok seviyorum bi tek göğüslerimden nefret ediyorum keşke hiç olmasalarmış :)

aaaa öyle deme bebegim insanlarda ne dertler var biz insan oglu nankörüz herseye bir mazeret buluruz.sen önce zayifla sonra iki bebe yap arka arkaya sonrada git kesdir isde oldu bitti:34:L-Cartineyi alirsan eger spordan önce bir aspirin ve sekersiz kahveyle yarim saat önce iceceksin sonra sporuna basla:34:

gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
ben iyiyim sen nasılsın?
:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.:57:
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt:4:
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.:4:
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.

Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?

Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.:47:

Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.:30:
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.

Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.

Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.:34:

Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.:52:

Öperim sizi.:16:
bende istiyorum bende bendeeee
ama yine umutsuzum :14:
kızlar pazar aksamı dugune gıttık dedım ya sırt dekoltelı elbıse gıymıstm nısanlm bastan tamm guzl dedı dugune gıttık ustumden treckotumu cıkarttrmadı cok acık dıe:17::17: nasıl uzuldum anlatamm bı oynarken cıkarttm okadr
keşke gitmeden söyleseydi, moralinde bozulmazdı
öyle canım hemşirler malesef çoğunluğu öyle
eti canga bisküvi tarzında uzun pakette 6 tane falan var heralde saymadım ama
çukulatalı ucu
3 tane yedim ondan

canım eti combo olmasın ooo
canga çiko çünküüüü
bende 3 tane çikoyu nasıl yedi diyorum
1 taneyi bitiremiyorum normalde ben

aaaa öyle deme bebegim insanlarda ne dertler var biz insan oglu nankörüz herseye bir mazeret buluruz.sen önce zayifla sonra iki bebe yap arka arkaya sonrada git kesdir isde oldu bitti:34:L-Cartineyi alirsan eger spordan önce bir aspirin ve sekersiz kahveyle yarim saat önce iceceksin sonra sporuna basla:34:

tamamda önce bu göğüslerle beni beğenecek ve çocuk yapacak adam bulmalıyım demi:)
çok abarttım ama ya okadarda kötü değiller:)
tavsiyelerin için tşk ederim cnm L-Cartineyi doktorada bi sorum sakıncası yok derse alıcam.
gerçi sporda yapamıyorum ama denerim hiç olmazsa

Ne çabuk öğlen oldu değil mi kızlar.

Ben geldim ama birazdan yemeğe gideceğim.
Az sahile inerim değişiklik olur sonra yine çalışmaya devam.

havalar isindikca topikde de seslik var :27:

bende daha evlenicemde çocuk yapıcamda ondan sonra yaptırıcam :)
ama kızlar zayıflayınca küçülüyormuş zaten bnm kide küçülürse e az da olsa sarkıcak
ozaman dikleştirme düşünüyorum inş doru düşünüyorumdur
bilmem ki kücülürmü dersin :27: ben bildim bileli gögüzlerim büyük 17-18 yasindayken 48 kiloydum göze daha cok batiyordun rahatsiz oluyordum :27:
ama zayiflayinca sarkar herhalde :30:
benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü:34:

cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim

suzim ne bekliyon yap ikinciyi sonra kestir rahat rahat gez:52: kac yasindasin cnm sormasi ayip olmasin:34:
gözüm korkuyor emin degilim ki canim cocuk büyüdükce cocuk yapasim gelmiyor birde ben normal hamile kalamiyorum ilk oglum da tüpbebek ile oldu yani tedavi süreside gözümü korkutuyo :31: 31 e girecem 8inci ayda canim :31:

Son düzenleme:
havalar isindikca topikde de seslik var :27:

bilmem ki kücülürmü dersin :27: ben bildim bileli gögüzlerim büyük 17-18 yasindayken 48 kiloydum göze daha cok batiyordun rahatsiz oluyordum :27:
ama zayiflayinca sarkar herhalde :30:

gözüm korkuyor emin degilim ki canim cocuk büyüdükce cocuk yapasim gelmiyor birde ben normal hamile kalamiyorum ilk oglum da tüpbebek ile oldu yani tedavi süreside gözümü korkutuyo :31: 31 e girecem 8inci ayda canim :31:

yasin genc fazla uzatmadan tedavini yaptir bence ben kendi adima tek cocuga karsiyim

yasin genc fazla uzatmadan tedavini yaptir bence ben kendi adima tek cocuga karsiyim

bende oglisim yanlis kalsin istemiyorum dün kadindoktoruna da söyledim normal hamile kalamiyorum olsa belki ikinciyi isterim diye :31:
bakalim su kistden bi kurtulayim belki normal tedavi ile de hamile kalirim ben igneleme ile de hamile kalmisdim ama 3 aylikken ikizlerim olacakdin kalpi atmamisdin :31:
hayirlisi bakalim canim :31:

bende oglisim yanlis kalsin istemiyorum dün kadindoktoruna da söyledim normal hamile kalamiyorum olsa belki ikinciyi isterim diye :31:
bakalim su kistden bi kurtulayim belki normal tedavi ile de hamile kalirim ben igneleme ile de hamile kalmisdim ama 3 aylikken ikizlerim olacakdin kalpi atmamisdin :31:
hayirlisi bakalim canim :31:

hayirlisi olsun cnm.ben disari cikar kizlar size hos sohbetler dilerim hepinizi :54: byy

Ben bütün enerjisini tüketiyorum onun :9:

Ay aynen msnden sürekli taciz halinde:52::52:

gelemediler birtürlü
habersiz pat diye geliyorlarmış
ben hiç teştişte geçirmedim
heyecanlıyım :9:

Dosyalarım hazır diyordun:52::52:
Azcık adrenalin iyidir.:52:

dilek :3: cok sessizin hayirdir canim :27:

Canım nette sorun var sürekli gidip geliyor.:26:
Tam yazcam bağlantı kesiliyo.
Sövmekle meşgulüm.:31:

Sende kilo verde tedaviye başlarsın artık.:27:

07:50
1 Türk kahvesi

08:40
Göbek, yarım domates, kırmızı lahana, maydanozlu salata,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.
Bunları karıştırdım yarım da limon sıktım.:56::56:

10:30
10 tane fındık

12:50

1 şinitzel fırında pişmiş,
Salata,
Zero
2 ufak biber

Akşama da salata yanına ya köfte ya şinitzel ya da sadece salata :37:

:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.:57:
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt:4:
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.:4:
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.

Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?

Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.:47:

Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.:30:
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.

Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.

Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.:34:

Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.:52:

Öperim sizi.:16:

sana bayılıyorum yaa ne çok motive ediyosun bizii çok sağol :54: (pek tanışmıyoruz ama :1:)
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni :21:
hayatının bütün dönemlerinde bu kadar azimli ve başarılı olursun inşallahh :16:

sana bayılıyorum yaa ne çok motive ediyosun bizii çok sağol :54: (pek tanışmıyoruz ama :1:)
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni :21:
hayatının bütün dönemlerinde bu kadar azimli ve başarılı olursun inşallahh :16:

Vayyyyyy :52::52::52:
Teşekkür ederim güzel sözlerinn içinn.:16:
Tanışalım hemen pek aktif değilsin buralarda :27:

Dilek ben 22 yaşındayım.:27:
Temmuz'dan beri bu topikteyim. Zayıflamak isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyorumm.

Ya sennn??:52:

Back
X