70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse kızlar ben kaçayım herkese iyi muhabbetler önce akşam yemeğimi yapayım sonrada soru çözeyim sınav için, gelirim gece yine ben dün akşam baya koptuk inş. bu gece dibe kadar vururz muhabbetin :16::3:

neyse kızlar ben kaçayım herkese iyi muhabbetler önce akşam yemeğimi yapayım sonrada soru çözeyim sınav için, gelirim gece yine ben dün akşam baya koptuk inş. bu gece dibe kadar vururz muhabbetin :16::3:

insallah canim :34:

neskivikiim yok öylle bi corba suziyi kizdirmak icin söylediim :27::27:

:ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

:ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

dilekden yedik yine saplaaa bacim :43:

alirizda canim dur yer acyim ben sana
dileeek cek totonu biraz
suziii bacim su baldirdan sarkan yagi öte tarafa at bakem
pisiiim sende monanin üstüne oturmusun skismis kalmis yavrucak tikkat et biraz bacim
bende ikizleri söööyle omuzdan geri salladimmi ayyy kusura kalma huzunperisi sana deydiler hiiihhh
tamamdir caniim buyur hos geldiin :34:

hahahaaaaaaa :9::9: nesliiii sen suziye tarif veriyosan söylicen bacim suzi bu sogan suyunuda sekerli icer :60: :60: :60:
onuda şekerli içmişşşş yoldumm saçlarını :4::4:

[QUOTE

alirizda canim dur yer acyim ben sana
dileeek cek totonu biraz
suziii bacim su baldirdan sarkan yagi öte tarafa at bakem
pisiiim sende monanin üstüne oturmusun skismis kalmis yavrucak tikkat et biraz bacim
bende ikizleri söööyle omuzdan geri salladimmi ayyy kusura kalma huzunperisi sana deydiler hiiihhh
tamamdir caniim buyur hos geldiin :34:

:[/QUOTE]

tesekkur ederim baya ugrasmissin bana yer acmayada sigarmiyim bilmiyorum benim toto biraz genisce:)

Öhömm Öhömm :17:

Günaydın kızçeler :16: nasılsınız :29: ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi

az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın :17:

İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimi :31: bir de diyet olayından soğudum ki

(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten :30:

Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçası :31: hep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye

istemediğim biri olmak istemedim. :31:

Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam

vermiyorum diye :26:

Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen

kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa :25:

Neyse duygusala bağlamayayım :1: Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler :16::16:
oooooo Naf seni görmek ne güzel..aklımızda kaldın.. gelip bi selam bile vermedin:47::47::37:senden küstüm konuşmuyom hıh.:52:

kızlar nörüyonuz..sayfalar oka hızlı ilerliyoki artık takip etmiyom..

Bu haftada böyle olsun canım hep kilo vericez diye bi kural yok ya.:34:
Böyle dediğime bakma genede saçını çekerim :4::9:
çek dilek çek saçımdan çekkk:52:
annem çağırdı orda yicez yarın sabah tartılmak istemiyorum bugünkü kilomun bildirimini yapacağım sana
annem ne mi pişirmiş:52::52:
karın mumbar yapmış bayılırım
senede 1 yiyorum valla yicem:17:
hadı canım gecelikler 300 400 grmmı fark ediyor
ne bileyim ya sözde kilo verip tüp bebek tedavisine başlıcaktım yazın hayal oldu yine
/QUOTE]
kız incecik taytım 200 gram geliyor gersini düşün yani kotumla tşörtümle 1 kg fazla çıkıyorum ben:34:
bu hafta güzel kilo verirsem ziyafet cekicem hafta sonu :56::56:

bide cips yicem :56:

bide kola iccemm :56:

bide pasta yicem :56:

bide böööööörek yicem :56:

bide dondurma yicem:56:

...
...
...
....

:31::31::31::31:

Sonra 1 hftada verdiklerini 1 günde geri alacaksın.:57:
dileğin dediğine katılıyorum 1 günde geri alırsın 1 haftalık emeğin boşa gider
nerden biliyorsun dersen tecrübe:9:

ne istedigin ki bak merak ettim simdi :23:

tamam canim görüsürüz :54:
aklımdan bişey geçmedi ama düşünsem onu yakacak bişey isterim :9::9:
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.:52::52::52:

itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı :52::52::52:
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyo:52::52::52:hemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz. :ssz::ssz::ssz:
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
bendede yeni word var ekleden sayfasonu numaradan yaptım oldu
sabah: 4 yk musli, 1 s.b sut

ara: portakal

oglen: 2 kofte, salata

ikindi: 10 badem, 4 erik, 1sb sut

aksam: haslanmis brokoli, yogurt
ayyyy bununla doyulurmu yaaa
benim gözüm bile doymaz bu menüyle karnım doysun
hoşgeldin buarada aramıza, 2 ayda 16 kilo süper ötesi
ben 3 ayda 7 kilo verdim :9: ne yüzle söylüyorsam bunu:17::17:
başlangıç:76
geçen hafta:68.6
bu hafta:69.3
gelen:0.7
toplamda giden:6.7
hedef:60
hayırdır kuzu :44:

kızlar yaa 5 litrelik su almıştım tartayım dedim kaç kere tartıysamda 5,3 kg geldi
doğrumu tartıyor benim baskül şimdi?
inşallah fazla tartıyordur :9:

tesekkur ederim fakat ne kadar cok kilo olursa o kadar cabuk gidiyor malum kilolar. 7 kiloda azimsanacak kadar degil yani:)

iyi akşamlaar :3:
bugün
sabah 07.30
bir kk beyaz peynir-bir yumurta-domates- bir bardak şekersiz çay
ara15.30
5 adet yeşil badem-bir elma
ara 16.30
bir avuç beyaz leblebi-bir bardak şekersiz çay
akşam 19.00
3 kepçe mercimek çorbası-semiz otlu salata

su tüketimim 2yi bile bulmadı maalesef su içmem lazım bi de bitki çayı içmedim hiç ama canım hiçbirşey istemiyor :/

kızlar yaa 5 litrelik su almıştım tartayım dedim kaç kere tartıysamda 5,3 kg geldi
doğrumu tartıyor benim baskül şimdi?
inşallah fazla tartıyordur :9:

suyun brüt ağırlığını da hesaba kat yani 5.3 çıkması normal :34: bir de şöyle bir durum var her başınç ve sıcaklıkta suyun yoğunluğu aynı olmuyor :34:

aklımdan bişey geçmedi ama düşünsem onu yakacak bişey isterim :9::9:

bendede yeni word var ekleden sayfasonu numaradan yaptım oldu

hayırdır kuzu :44:

olsun canım utanacak bir şey yok yavaş verilen kilo daha kalıcı olur biliyorsun...:34:

Back
X