70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hatunlar! noruyonuzzz?
yalan dunya yeni bolum yayinlanmadi bugun nedenini bilen varmi?:26:

ay ne güzel kaçıncı yılınız.
ay bugün kartlarla fal baktım kendime istediğim kiloya ulaşabilecem mi diye sordum hayır çıktı yaaa fallarda bile olmi benim iş ya

fala inanma falsız da kalma demişler...

sen şimdi bu moralle sakın ola ki her şeyi boşlamayasın...

anca beraber, kanca beraber!

vücudun da bana 1 nisan şakası yapsa sabah 60 kilo ile uyansam ne güzel olur ya 1 güncük 60 olam
ben olsam 55 olmayı seçerdim orti 60 da neymiş..tüm 1 nisanlardan 1 nisanlara kadar ama ah ah
of ulen bişey deviresim geldi şimdi

hadi yaaa! merak ettim bak şimdi...

göstersene...
baktım ama benzeyen fotoları bulamadım pc de bulursam paylaşıcam merak etme.

ay bugün kartlarla fal baktım kendime istediğim kiloya ulaşabilecem mi diye sordum hayır çıktı yaaa fallarda bile olmi benim iş ya
23 yili bitiriyoruz cnm darisi tüm evlilere olsunfalada inanma cnm moralin bozulur öyle seylerle
agir sikleti gosterip tuy siklet mi gonderdiler sana guzummm

hahhahahaha öyle oldu cnm hosgeldin bebek

kızzz sen çok yaşa emi hep güldürüyon beni yaaa.kartlara inanma sen papatyanın üstüne fal tanımam...

ben olsam 55 olmayı seçerdim orti 60 da neymiş..tüm 1 nisanlardan 1 nisanlara kadar ama ah ah
of ulen bişey deviresim geldi şimdi

baktım ama benzeyen fotoları bulamadım pc de bulursam paylaşıcam merak etme.

özelden at istersen, sayfalar çok hızlı ilerliyor, gerçi avatarın yaparsan belki görürüm ama...

kızlar size doyum olmaz bu gece muhabbetleri de bir başka oluyor fakat uyumam lazım ben de kaçıyorum hepinize iyi geceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…