cnm ya kiyamam sabret oda olacak üzülme.1 nisan benim evlilik yildönümüm bana yillar önce saka yapildi
cnm ya kiyamam sabret oda olacak üzülme.1 nisan benim evlilik yildönümüm bana yillar önce saka yapildi
ay ne güzel kaçıncı yılınız.
ay bugün kartlarla fal baktım kendime istediğim kiloya ulaşabilecem mi diye sordum hayır çıktı yaaa fallarda bile olmi benim iş ya
ben olsam 55 olmayı seçerdim orti 60 da neymiş..tüm 1 nisanlardan 1 nisanlara kadar ama ah ahvücudun da bana 1 nisan şakası yapsa sabah 60 kilo ile uyansam ne güzel olur ya 1 güncük 60 olam
baktım ama benzeyen fotoları bulamadım pc de bulursam paylaşıcam merak etme.hadi yaaa! merak ettim bak şimdi...
göstersene...
23 yili bitiriyoruz cnm darisi tüm evlilere olsunay ne güzel kaçıncı yılınız.
ay bugün kartlarla fal baktım kendime istediğim kiloya ulaşabilecem mi diye sordum hayır çıktı yaaa fallarda bile olmi benim iş ya
agir sikleti gosterip tuy siklet mi gonderdiler sana guzummm
ben olsam 55 olmayı seçerdim orti 60 da neymiş..tüm 1 nisanlardan 1 nisanlara kadar ama ah ah
of ulen bişey deviresim geldi şimdi
baktım ama benzeyen fotoları bulamadım pc de bulursam paylaşıcam merak etme.
vücudun da bana 1 nisan şakası yapsa sabah 60 kilo ile uyansam ne güzel olur ya 1 güncük 60 olam
kızzz sen çok yaşa emi hep güldürüyon beni yaaa.kartlara inanma sen papatyanın üstüne fal tanımam...ay ne güzel kaçıncı yılınız.
ama 1 gün yetmez kiiii!:26:
kızzz sen çok yaşa emi hep güldürüyon beni yaaa.kartlara inanma sen papatyanın üstüne fal tanımam...
ben olsam 55 olmayı seçerdim orti 60 da neymiş..tüm 1 nisanlardan 1 nisanlara kadar ama ah ah
of ulen bişey deviresim geldi şimdi
baktım ama benzeyen fotoları bulamadım pc de bulursam paylaşıcam merak etme.
23 yili bitiriyoruz cnm darisi tüm evlilere olsunfalada inanma cnm moralin bozulur öyle seylerle
hahhahahaha öyle oldu cnmhosgeldin bebek
umut kapısı kıııııııııız 1 günde yeter bana he he mutlu mutlu 38 beden gezerim
masallah canim nazar degmesinnseninkini garaantiye gonder de yenilesinler
23 yili bitiriyoruz cnm darisi tüm evlilere olsunfalada inanma cnm moralin bozulur öyle seylerle
hahhahahaha öyle oldu cnmhosgeldin bebek
masallah canim nazar degmesinnseninkini garaantiye gonder de yenilesinler
Allah bir yastıkta kocatsın canım maşallah nice 23 yıllaraaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?