ben kaçar kızlarrr
mutlu haftasonları
gel bi küçük devirek eşim çalışıyo gece yok
bak işte papatya falın diyoki daha zamanı gelmedi acık daha beklicen..bu mevsimde nerden bulcam kız papatyayı
iyi geceler...pelüüün..ben kaçar kızlarrr
mutlu haftasonları
devirekde camı çerçeveyi indirek..bizim sağ sol belli olmaz..gel bi küçük devirek eşim çalışıyo gece yok
bak işte diyiki daha zamanı gelmedi..acuk daha bekle..bu mevsimde nerden bulcam kız papatyayı
sanada canumm..kızlar size doyum olmaz bu gece muhabbetleri de bir başka oluyor fakat uyumam lazım ben de kaçıyorum hepinize iyi geceler!
iyi geceler ortişşşşş..kendine mukkem bah..bende kaçıyom kızlar hafiften başım ağrıyo öptüm hepinizi
yok bacim ya okadar yedimki bu agirligi daha fazla tasiyamicam :26::26:iyi geceler balim 2 kilo gidince insan hafifliyo uykusu geliyor demi
oldu bile canim ben 2 kilo suzim 800 gr. verdikiyi geceler canım sizin sumo güreşinin sonucu yarın mı belli olacak?
iyi geceler ortişşşşş..kendine mukkem bah..
görüşürük
herkese günaydınlarrrr,
Yine her cumartesi olduğu kimsecikler yok noracım. Sen de benim gibi mesaide misin?
Karpuzun da pek bi iştahlı duruyor orda, gel beni ye der gibi.
Evet canım sorma 2,e kadar işlteyim
ehehe karpuz gelse de yesek yaa di mi :)
Akşamları sadece karpuz yeriz çok şişiriyor zaten
Keeyifler nasıl bakem
Evet canım, zaten yaz sebze meyveleri daha iyi olacak. O zaman sadece meyve-sebze ile zayıflarız. İyiyim şükür işte ne olsun, işteyim ben de. 3 e kadar da ben burdayım. Sonrasında ver elini köy, kaynanamlara gidecez. Eh koca tarafı işte görümce-kaynım falan hafta sonu orda takılırız. Pazartesi de malum işbaşı. Evde işler beni bekler. Yoğun bir tempo işte bizimkisi.
Korkunun ecele faydası yokturHarbiden yoğunmuş yaaa.. Sırf bunlar yüzünden korkuyorum evlenmekten :26:
yok bacim ya okadar yedimki bu agirligi daha fazla tasiyamicam :26::26:
oldu bile canim ben 2 kilo suzim 800 gr. verdik
anaaam sen mühkem i nerden biliyon kiz annanecim cok kullanrdinurlar icinde yatsin insallaahh ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?