70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatta hep yatsak daha iyi olur

Günaydın canikom

dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senelerce bencede yazik kadin bu sefer oda olsun simdi öyle demis olmus artik yani kendi istemis gücüne gider bence :26:
kızlar cnm hiç su içmek istemiyor bi ara güzel güzel içiyordum
3 lt. içiyordum şimdi 1.5 lt. yi zor bitiriyorum.
Sizinde canınızın istemediği oluyormu? ne yapıyorsunuz o zamanlarda?
bende zorlaniyorum ama noranin dedigi gibi yag yakimi icin önemli canim
kalkdim canim ama yine zorlandim pjamamin cepine koydum teli esimde sinir oldu kalk artik diye dur bi bes dakka daha diyom bi bes dakika birakmadi

evet minecim niye öyle oluyor ki bende :26: en az 2 kilo fark ediyor fazla cikiyor niye ki
türkiyeye geldigimde yerim ben ozaman künefeyi

Kesin yanlış anlardı.O nedenle akşam gidicez.
Kocişe mesaj attım ya.Akşam dediğin gibi anneme biraz uğrayalım hemen kalkarız dedi.
İki kutlama olur benim içinde

Tecrübe konuşuyor (yazıyor) kesinlikle.Paylaşım için teşekkür ederim canım.Yaşadıklarını anlıyorum benimkininde farkı yoktu tanıdıkça beni vazgeçdi.
Hala arada şaşıyor ama olsun genelde iyiyiz.Mesafeleyiz birbirimize karşı buda aradaki saygıyı koruyor.
Doğru karar verdim kesinlikle akşam kayınvalidemdeyim.Pastayı alayım dedi şimdi allahı var ben yok almayın ben alırım dedim.
Yemek kartım varda masraf olmasın diye :)İyiki doğdum ben şuan çok mutluyumm :)

evet minecim niye öyle oluyor ki bende :26: en az 2 kilo fark ediyor fazla cikiyor niye ki
türkiyeye geldigimde yerim ben ozaman künefeyi

bilmiyorumkii canım
sonra dikkat edince düzeliyor sanırım ama
demekki kaçamak deyince bayaaa çok yiyorsun
heee

Su içerken içini temizlediğini düşün,vucudundaki olumlu etkilerine adapte ol.
Böyle olunca içersin murlaka

Çok haklısın cnm dediğini yapıcam tşk ederim:)

bend unutuyom valla zaten diyorum çalışmasam sürekli evde olsam 120 kilo olurum
birazdan çucuk krakerle çay içicem umarım susarım

Dimi ama bencede gitmeliyiz çok hevesliydi.
Eve geçince yine baş başa olucaz zaten ki hep öyleyiz.
Tamam eşime mesaj atayımda söylemesin annesine gelmicez diye.

Teşekkürler tatlım.
Bende öyle düşünüyorum.Yanlız birde üçümüz kutlarız diyince ne diyeceksin.
Biz kocişle eve gidincede baş başa kalırız

öncelikle doğum günün kutlu olsun canım benim umarım eşin ve ailenle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz :119::123:

bütün söylenen şeylere katılıyorum evli biri ve annemlerin(eşimin annesi) yanında kalan biri olarak ,doğum günü olayını konuşulduğunda sana karşı öyle birşey söylemeseydi kesinlikle sen alınırdın gücüne giderdi kayınvaliden bunun için birlikte kutlayalım demiş olabilir,sakın ola eşin açıp annesine biz birlikte kutlayacağız demesin çünkü senin oğlunun aklına girdiğini düşünebilir bu da hiç yakışı kalmaz ve sorun yaratablir ileride, bazen kocişler yalnız kalmak istiyorlar ama biz onları biraz yöneticez artık bu konularda,siz en iiyisi bir gecede 2 kutlama yapın her iki tarafda mutlu olsun sana da çifte mutluluk olur

Kesin yanlış anlardı.O nedenle akşam gidicez.
Kocişe mesaj attım ya.Akşam dediğin gibi anneme biraz uğrayalım hemen kalkarız dedi.
İki kutlama olur benim içinde

arada kaynadı canım
doğum günün kutlu olsun
sevdiceğinle ve ailenle nice güzel senelere
yüzünüz hep gülsün inşallah

Lilyum; zarafet ve güven duygusunu simgeler.
Mavi suların içinden size aşkı anlatan beyaz lilyum çiçeklerinin zarafeti, sevginizi en güzel biçimde sevdiklerinize gösterecek.
İşte çiçeğim kızlar.

arada kaynadı canım
doğum günün kutlu olsun
sevdiceğinle ve ailenle nice güzel senelere
yüzünüz hep gülsün inşallah

Teşekkürler tatlım hep birlikde inşallah.

Teşekkürler canım hep birlikde inşallah.

Evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum.
Zaten alınmasa bile ben vicdan olarak rahat edemezdim.
Böylesi daha iyi oldu.

Çiçeğimin üzerindede kocaman bir kalp şeklinde kırmızı balon var:)
Çocuk gibi sevindim vallahi :)
Çok güzel bir not yazmış.Bizim için önemli bir tarihdi doğum günüm.
İki yıl önce eşim buğün memleketine gitmişdi ilişkimiz belirsizdi.
Ama eşim her şeyi elinin tersiyle itti.Benim için istanbulda yeni bir başlangıç yaptı.Onu anlatmış cümlenin sonunuda.
Ben fıstığımı seçtim fıstığım beni seçti.Ve bugün karımsın iyiki doğdun bebeğim diye tamamlamış

Dürüm yeme canım.
Sade döner + salata + ayran.
Akşamki planda güzel.

alıntılardan selam vermeyi unuttum
nasılsınız kızlar?

dilek bende sendenim bugün
kaçamak yapmadım ama yinede canım sıkkın
sabah +300dün yine
bu hafta gitmeyecek galiba
insanın pes edesi geliyor valla
kaçamak yapmış olsam içim yanmayacak

anamm akşama kocişe gösteremde diyem hiç çiçek almıyon bak herkesin kociş nasıl çiçek alıyor kızdırayım azıcık(hoş bizimkide ilk evlendiğimizde annemle birlikte bahçeye gitmişlerdi ,canımın içi tek tek çiçek topluyormuş bana bahçeden ,annemde diyor kızım seni pek seviyor bizim oğlan çiçek toplarkenki halini bir gör diyor çocuklar gibiydi, hiç unutmam o günü seviyorum eşimi yaa )

şaka bir yana gerçekten çok hoş bir çiçekmiş canım iş yerinde herkesin önündede gelince insan pek mutlu olur valla ayyy ne romantikk yaaaaa

çiçeklerine bayıldımmmmm
ben hayatımda hiç önemsediğim birinden çiçek almadım alamyı çok isterdim ama
olmadı

havadaaaaa aşkk kokusuu var ,havada aşk kokusu varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…