hatta hep yatsak daha iyi olur
Günaydın canikom
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senelerceBuğün benim doğum günüm kızlar tam 23 yaşında oldummm :)
Kayınvalidemdeydik dün.Babam aradı o sırada,doğum günümden konu açıldı.
Bende yarın doğum günüm dedim.Kayınvalidem mutfakdayken nasıl kutlucaz dedi.
Bende pastamı alır gelirim dedim ne diyim :) Üçümüz kutlarız dedi.
Pastayı ben alırım dedi yok gerek yok zahmet etmeyin üçümüz kutlarız dedim.
Ama şokdayım evlendikden sonraki ilk doğum günüm.
Eşime söyledim evimize dönerken.Baş başa kutlasaydık dedi.
Dedim annen üzülür ne deseydim öyle kapandı.
Eşim sabah diyorki ben anneme söyliyeyim baş başa olalım.
Aklımda annesinde kalcak kadın yanlız sonuçda ne yapsam bilemedim.
Gidelim dimi annesine erken döneriz tüm günler bizim zaten.
bende zorlaniyorum ama noranin dedigi gibi yag yakimi icin önemli canimkızlar cnm hiç su içmek istemiyor bi ara güzel güzel içiyordum
3 lt. içiyordum şimdi 1.5 lt. yi zor bitiriyorum.
Sizinde canınızın istemediği oluyormu? ne yapıyorsunuz o zamanlarda?
kalkdim canim ama yine zorlandimabababa başınız sağolsun canım
bararse kardeşine ve tabii ölen amcaya da çok üzüldüm ceza davası açılır ama kusur oranlarına bakılır. kaza da amcanında kusuru varsa ona göre az ceza alır sicili de temizse büyük ihtimalle erteleme alır inşallah çözülür canım. savcı görüşme için çağırdığında uzlaşma istediğinizi belirtein. ölenin yakınları ile aranızda arabuluculuk yapılır o zaman şikayetlerini geri alırlar anlaşırsanız. çok üzüldüm canım. yardımcı olacağım birşey olursa çekinme sor.
dileeeeek akşam götürdün cısları ağlıyon demi bir de . kız sen zaten çıtır oldun sayılır her kaçamağa ağlama bakayım . gece kıyafeti giymiş salam fotolarımı koydum baktın mı
şuan ki halimle olanları yükleyemedim ışık çok kötü net çıkmıyor. eşimi kandırıp bir çektirmem lazım.ç ama yayınlamama kızar sanırım nasıl belli etmeden çektireceğiz bilemedim.
suziiiiiiii uyandın mı sabah ne oldu. eşin tel kapatıyormuş. bizde de tersi var. benim uyku çok hafif eşim hiç uyanmaz saate ben kaldırırım hep onu. ben çalışmıyo olsamda onu uyandırmak için hep mecbur uyanıyorum.
mona kız ben de iskendere tereyağı koydurmam ve de zero içerim.
pazar misafir vardı ani baskın olunca yemek yoktu pizza söyledik tabii. ben hemen zero aldım 1 dilim pizza ile zero şişirdim mideyi işte.onlar löp löp götürdü pizzaları
aşağıdaki herkes günaydınlaaaaaaaaaar
balkaymak kız sende gelde anlat hele ne oldu
Şahsen ben hergün içmek istemeyen biri olarak hergün 2 litre su içiyorum canım çünkü ilaç gibi görüyorum...
O şu an benim yağ yakımımı hızlandıran ilaçlarımdan birtanesiSu değil benim için
evet minecim niye öyle oluyor ki bende :26: en az 2 kilo fark ediyor fazla cikiyor niye ki
Bizde çok merak ettik balkaymak
muhabbetlerini, esprilerini özledim
bugün gelirsin umarım
tedaviyle ilgilimi bir sıkıntı oldu?
canım zaten künefeyi sipariş verince pişiriyorlar
hazır oluyor onların özel tabak gibi bişeyleri var onda pişiyor
hemen şerbetini döküp ikram ediyorlar
lokantada olurmu bilmem
burada bazı pastanelerde oluyor bide sadece künefe yapılan yerler var
maddi sıkıntıda varsa zor tabii
işin içinden nasıl çıkacam düşüncesi
bizim durumları anlatsam sana
1200 ev kredisi+780 araba kredisi + 2000 kredi kartları
diğerlerini hiç saymyayım
ama takmıyorum kociş düşünsün diyorum
sende öyle bişey olmayınca zor tabii
bide evlilik planları var
allah bir yoluna koyar canım yaa kredi çekme durumun yokmu
bibanka 500 lira veriyormuş faizsiz, masrafsız 3 ayda geri ödemeli
bana çok uygun geldi
günaydın tatlım
zeroda şişkinlik yapmazmı canım
ben kola hiç içemem karnım şişer hemen
çizelgen doğruysa çokta sermiş gibi görünmüyorsun
ben 1 aydır uğraşıyorumda neoluyor çok fark yok aramızda
suzicim sende bişey farkettim
kaçırdım diyorun yaaa
çok farkediyor sanki
nerdeyse 1,5 kilo nerdeyse diyorum tam hatırlayamadım kaç olduğunu
ben kaçamak yapsam 500 gr falan farkediyor
hoş dikkat ettiğim halde şuan +300üm ama neyseee
canım kayınvaliden nasıl bir kadın bilmiyorum ama
eşin ararsa oğluna suç bulmaz
gelin doldurmuştur diye düşünebilir
arkadaşlarında dediği gibi 1-2 saat oturur pasta üflersiniz
gece uzun
yada eşinle haftasonu kutlayabilirsiniz
sen eşine bırakıyorsanda
bunu sadece siz bilirsiniz
kayınvaliden bilemeyeceği için oğlunun kararı olduğunu yanlış anlayabilir
git canım kayınvalide ne. deneyimli biri olarak söyleyem kv ile arayı başta iyi tutarsan öyle devam eder. onunda gönlü olsun eve gelir kutlamaya devam edersiniz sonra. hem oda içerlemez . bak ne güzel düşünmüş buda iyi birşey. benimki ne önemli günlerim oldu da aramadılar bile. doğum günü falan değil alındıklarım sınava girdim kaçkez başarılar demediler. kazandım kutlamadılar. işe girdim hayırlı olsun demedile hepsi oturdu içime.
yzmazsam çatlarım. ya ben bir sınavı kazandım ama mulakatta elenmiştim. tabii çok üzsüldüm günlerce ağladım benim ne eksiğim var da almadılar diye. kv aradı ne dese beğenirsiniz. oğlumun işi var zaten ne üzülüyorsun o bakar sana. ya sanki ben bakıma muhtacım da tek sorun para da. o kadar sene okumuşum emeğim var çalışmak istiyorum. ayrıca bakmaya kalırsak ömür boyu babamda bakardı bana onun oğluna mı kaldım
evet minecim niye öyle oluyor ki bende :26: en az 2 kilo fark ediyor fazla cikiyor niye ki
türkiyeye geldigimde yerim ben ozaman künefeyi
Su içerken içini temizlediğini düşün,vucudundaki olumlu etkilerine adapte ol.
Böyle olunca içersin murlaka
git canım kayınvalide ne. deneyimli biri olarak söyleyem kv ile arayı başta iyi tutarsan öyle devam eder. onunda gönlü olsun eve gelir kutlamaya devam edersiniz sonra. hem oda içerlemez . bak ne güzel düşünmüş buda iyi birşey. benimki ne önemli günlerim oldu da aramadılar bile. doğum günü falan değil alındıklarım sınava girdim kaçkez başarılar demediler. kazandım kutlamadılar. işe girdim hayırlı olsun demedile hepsi oturdu içime.
yzmazsam çatlarım. ya ben bir sınavı kazandım ama mulakatta elenmiştim. tabii çok üzsüldüm günlerce ağladım benim ne eksiğim var da almadılar diye. kv aradı ne dese beğenirsiniz. oğlumun işi var zaten ne üzülüyorsun o bakar sana. ya sanki ben bakıma muhtacım da tek sorun para da. o kadar sene okumuşum emeğim var çalışmak istiyorum. ayrıca bakmaya kalırsak ömür boyu babamda bakardı bana onun oğluna mı kaldım
iş yerinde hiç unutmuyorum masamın üstünde şişe var devamlı içiyorum ama haftasonu bende heo unutuyorum su içmeyi ya
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senelercebencede yazik kadin bu sefer oda olsun simdi öyle demis olmus artik yani kendi istemis gücüne gider bence :26:
evet cabuk düzeliyor cok sükür ama sonu yerimde sayiyorum
bilmiyorumkii canım
sonra dikkat edince düzeliyor sanırım ama
demekki kaçamak deyince bayaaa çok yiyorsun
heee
Teşekkür ederim tatlım hep birlikde sevdiklerimizle inşallah.Akşam gideceğiz karar alınmışdır:)
Annesini kırmak istemem ama eşimde baş başa olalım istiyor.
Ben devreden çıkayım dediği gibi eşim konuşsun.
Ama kadın orda yanlızken da nasıl olcak bilemedim.
Poff yaa neyse eşime bırakayım kararı.
Dimi ama bencede gitmeliyiz çok hevesliydi.
Eve geçince yine baş başa olucaz zaten ki hep öyleyiz.
Tamam eşime mesaj atayımda söylemesin annesine gelmicez diye.
Teşekkürler tatlım.
Bende öyle düşünüyorum.Yanlız birde üçümüz kutlarız diyince ne diyeceksin.
Biz kocişle eve gidincede baş başa kalırız
öncelikle doğum günün kutlu olsun canım benim umarım eşin ve ailenle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz :119::123:
hayat suyun hatırlatması var pcde
saat başı hatırlatıyor gerçi benim pc sessizde duymuyorumda
öyle bişey yükleyebilirsin
bide yine o hatırlatmada su içemiyorsanız içine meyve parçaları atabilirsiniz diyor
belki daha lezzetli olur
canım kayınvaliden nasıl bir kadın bilmiyorum ama
eşin ararsa oğluna suç bulmaz
gelin doldurmuştur diye düşünebilir
arkadaşlarında dediği gibi 1-2 saat oturur pasta üflersiniz
gece uzun
yada eşinle haftasonu kutlayabilirsiniz
sen eşine bırakıyorsanda
bunu sadece siz bilirsiniz
kayınvaliden bilemeyeceği için oğlunun kararı olduğunu yanlış anlayabilir
Kesin yanlış anlardı.O nedenle akşam gidicez.
Kocişe mesaj attım ya.Akşam dediğin gibi anneme biraz uğrayalım hemen kalkarız dedi.
İki kutlama olur benim içinde
arada kaynadı canım
doğum günün kutlu olsun
sevdiceğinle ve ailenle nice güzel senelere
yüzünüz hep gülsün inşallah
öncelikle doğum günün kutlu olsun canım benim umarım eşin ve ailenle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz :119::123:
bütün söylenen şeylere katılıyorum evli biri ve annemlerin(eşimin annesi) yanında kalan biri olarak ,doğum günü olayını konuşulduğunda sana karşı öyle birşey söylemeseydi kesinlikle sen alınırdın gücüne giderdi kayınvaliden bunun için birlikte kutlayalım demiş olabilir,sakın ola eşin açıp annesine biz birlikte kutlayacağız demesin çünkü senin oğlunun aklına girdiğini düşünebilir bu da hiç yakışı kalmaz ve sorun yaratablir ileride, bazen kocişler yalnız kalmak istiyorlar ama biz onları biraz yöneticez artıkbu konularda,siz en iiyisi bir gecede 2 kutlama yapın her iki tarafda mutlu olsun sana da çifte mutluluk olur
Lilyum; zarafet ve güven duygusunu simgeler.
Mavi suların içinden size aşkı anlatan beyaz lilyum çiçeklerinin zarafeti, sevginizi en güzel biçimde sevdiklerinize gösterecek.
İşte çiçeğim kızlar.
Eki Görüntüle 382363
benim bugünkü menü planima bakin kötüyse degistireyim
sabah: kücük cekirdek kasesi nesfit yagsiz süt ile
ara:cilek yesem ucuzlamis aldim
öglen: isarkadaslari türk lokantasindan dürüm ismarliycak bende yesem :26:icinde ama izgara tavuk ve salata var yagli degil yani
ara: bir kac cilek
aksamda salata corbayla kapatmayi düsünüyom
dün esim pasta kesti aksam 1 dilimini ye bari dedi tamam dedim cok israr edince ama öyle durdukca yiyesim gelmedi suclu gibi
5 dakika gecti yemeyeyim yasin ya dedimsen bilin dedi pes etti
anamm akşama kocişe gösteremde diyem hiç çiçek almıyon bak herkesin kociş nasıl çiçek alıyorLilyum; zarafet ve güven duygusunu simgeler.
Mavi suların içinden size aşkı anlatan beyaz lilyum çiçeklerinin zarafeti, sevginizi en güzel biçimde sevdiklerinize gösterecek.
İşte çiçeğim kızlar.
Eki Görüntüle 382363
Lilyum; zarafet ve güven duygusunu simgeler.
İşte çiçeğim kızlar.
Eki Görüntüle 382363
havadaaaaa aşkk kokusuu var ,havada aşk kokusu varrrrçiçeğimin üzerindede kocaman bir kalp şeklinde kırmızı balon var:)
çocuk gibi sevindim vallahi :)
çok güzel bir not yazmış.bizim için önemli bir tarihdi doğum günüm.
Iki yıl önce eşim buğün memleketine gitmişdi ilişkimiz belirsizdi.
Ama eşim her şeyi elinin tersiyle itti.benim için istanbulda yeni bir başlangıç yaptı.onu anlatmış cümlenin sonunuda.
Ben fıstığımı seçtim fıstığım beni seçti.ve bugün karımsın iyiki doğdun bebeğim diye tamamlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?