• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay olmadıgını bende biliyorum m ama elimde bir sertifika halında diplomam olsun istiyorummmm.bide hani atamam olmasa bile evde özel ders veririm diye düşünüyorum. Yada dil egitim kursalari var orada da faydalı olurum diye düşünüyorum .KPSS aklımda oda kolay değil farkındayım ama bir yerden başlamak istiyorummmm...ben liseyi orada bitirdim denklik belgem var umarım kayıtta sorun çıkmaz.....
özelde çalışmayı düşünürsen diploman olması iyi tabi..
ben özelde çalışmayı tercih etmiyorum, çünkü özelde öğretmenler hakettikleri değeri göremiyor malesef..
hakkında hayırlısı olsun, umarım hedeflerine ulaşırsın:34:

tatlı krizimm tuttuuuuuuuu :18::18::26:
yardım edin elma yedim kesmediiiii :43::43:

Türk kahvesi iç canım:34:

kızlarım alakasız bi soru ama bana cahil diceksiniz ama özel msj nası atılıyooo :17: yarın için hazırlıklı olayımm :1: ilk defa özel msj atcam oda diloş sana yarınn :)
bu kadarmı salak olunur elif :17:

Adıma tıklayınca özel mesaj gönder yazar canım.
Yok ayrıca dediklerini demedim ben kendi adıma bilmeyebilirsin gayet normal.:9:

özelde çalışmayı düşünürsen diploman olması iyi tabi..
ben özelde çalışmayı tercih etmiyorum, çünkü özelde öğretmenler hakettikleri değeri göremiyor malesef..
hakkında hayırlısı olsun, umarım hedeflerine ulaşırsın:34:

Cnm özel diye sartlandirmiyorum kendimi kısmet zaman ne gösterecek bakalım sınavlarım nasil geçecek becerebilecekmiyim oda önemli tabiiii hayırlısı olsun....

Sekerlerimmmm bugunluk benden bu kadarrrrr ütü yapayım yığıldı yine camasirlarimmmm cok birikti......opuyorummmcok sizleri....

balkaymakımmm
böğürtlen reçelide iyi geliyo diye biliyorum benn :34:
neee :52::52::52::52: ay heryerim pamukcuk olsun beee :52::52::52::52:
ekmeee sürüpdemi yicez bacim altina tereyagda sürsemmi pamukcugu yumusatir ondan seyettim yani :26:

Demeee demeee sen ne iş yapıyordun bu arada?
Unuttum ben dediysen:26:

Geçmiş olsun nineeeeeeeeee:60::60:

sagol yavriiimm

Back
X