• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ne yaaaaa,1.5 saattır gecmıste kaldımmmm ne kadaaaaan düşük çenelısınızzzzzz :4::4::4::4::4:

kızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da :5:
hopşgeldınnnnn:3::3::3::3: bende cok istiyorum 15 kılom gıtsın ama iradesizim iradesizzzzz :57: iradelıysen verırsınnn
l
Gunaydinnnnn kizllaarrrrrr dayanamadım tartildimmmmm
69.9 ciktimmmmmmm ya daha fazla veririm diye düşündümmmm niye böle oldu yaaaaa sevinmedim bile:14::14::14::14:
Ben bu iddayı kaybetcem yaaa günler vizir vizir geciyoooo bende yerimden sayiyorummmm...kaçamak yapmadım bile bu hafta....niye böyle oldu kiiiiii:14::14::14::14::14::14::14::14:
Vere vere 300 gr vermişimmm yahu:43::43:
Offf kizlar bana yardım edin nolurrrr yaaaaa pes etmek istemiyorummmmm dikkatte ediyorummm sorun nerde ki??????
bence karamsara baglama hemen.eger gercekten kaçamak yapmadıgın halde veremıyorsan metonu tıroıtını kan degeelrını vs ölçtür mutlaka.bende veremıyorum ama benımkı bellı iradesızlık :57:
kızlar merhaba
bugün biraz canım sıkkın
desteğinize ihtiyacım var
bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum
yani vücudun şaşırması gerekiyorsa az kaçamakla bu hafta bayaaa şaşırmıştır sanırım
ama takıldı baskül 62,5e inmiyor aşağıya
sabah annem geldi evden çıkmadan kendi basküülünde tartılmış 100gr fark var diyor ya o az gösteriyor
ya benimki fazla
neyse 100gra takılmadımda
ben nerde hata yapıyorum, artık yapılması gerekeni öğrendim diye düşünüyorum
dün nesfit yedim gece ilk defa açlıktan midem ağrıyordu
hiç böyle olmamıştım ama yemedim hiç bişey
sabah yine açlıktan midem bulanıyordu
bugün ekside çıkarım herhalde dedim yine +yım

bide eşimle tartıştık
babam biraz kaynanalık yapıyor eşime, hiç bişeyi beğenmiyor
bende arada kalıyorum
bizim apartmanın bahçesine soğan falan ekmiştik sabah annemi etirdi babam daha selam vermeden
yanlış dikmişsin demiş eşimin canı sıkılmış
tamam saygısızlık yapmıyor ama benide arada bırakıyor
babam öyle diyorum dünde bibanka kredi veriyormuş diyorum
faizsiz masrafsız yok diyor inanmıyor
ya çektik biz diyorum yok diyor kesin bişey vardır diyor
yani babam biraz kendi bildiğini okuyan biri
eşimde buna dayanamıyor
diyor kazma küserği alacam dalacam bahçeye hepsini sökecem
hiçmi bişey beğenmez biinsan
arabadan inerken tartıştık işte kapıyı çarptım indim
sonra aradı nette ayakkabı varmış kızımız için
bende hiçbişey yokmuş gibi konuştum
biz böyleyiz tartışsakta konu orada kalır
devam etmez küslük falan
ama içimdede kalıyor

bide anaokulundayım ve müfettiş geldi
burda teftiş olmak istemiyorum çünkü hiç bişey yapamıyorum burda
bukadarmı şansız olunur

çok uzattım kızlar kusura bakmayın
topiğin amacını dağıtmamışmdır umarım
arada kalmıssın.baabnla sen konusamazsın ama annen konusavılır
sonucda koca adam esınde,azarlanmak emır almak zoruna gider mutlaka
babanda farketmeden yapıyordur tabı.inş bı orta yol bulursunuz
Su topluyosundur bu hafta belki, haftaya eminim fazlaca gidecek, kasma kendini, menülerin güzel senin.

Hemen kimsede gitmiyor canım, sen o 2 kg. veren arkadaş bu hafta ne kadar vercek bir takip et bakalım, kimse her hafta 1 kg. 1kg.
vermiyor,bak benim listeyi göndereyim sana, dilek de bir ara göndermişti.
23.12.2011 70 600
30.12.2011 69,5 500
06.01.2012 68,7 800 bel:94 cm-gögüs-100-basen 106
13.01.2012 67,7 1000 bel:94 cm-gögüs-102-basen 106
20.01.2012 67,5 200 bel:89 cm-gögüs-96-basen-104
27.01.2012 67.2 300 bel:85 cm-gögüs 94-basen 102
03.02.2012 65.9 1300 bel:82 cm-göğüs 89-basen 102
10.02.2012 66.2 -300 Bel:78 cm-göğüs 89-basen 100
17.02.2012 64,7 1500 Bel:76 cm-göğüs 89-basen 99
24.02.2012 64,5 200 Bel:76 cm-göğüs 88-basen 99
16.03.2012 63,8 700 Bel:75 cm-göğüs 88-basen 95
23.03.2012 63,7 100 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
30.03.2012 63,7 0 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
süper ıncelmıssın.bende barı her tatılmada ölçü alayım:34:
ya kizlar bakin ne dicem :3:

Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktim :53: oldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye :34: 67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine :53: oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diye :43: kocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
bi gaz verin kizlar ya bi el atin biseyler deyin :26:.
:26:
insan hıccc anlamıyor cok dogru.bı yılda 10kılo aldım 68 oldugumda,amann verırınm ben hep zayıftım dedım.75 oldum,herkez aaa 75 mısın hıc göstermıyorsun dıodu,banaada bahane oluyo.insan zayıflamak istemedgı için göxüne batmıyor hıccc kıloları.
veırısın tabıkısı kısa zamanda almıssın :34:

benim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki :37:
ufff olmuss uffffffff.gecmıs olsun,sür recelı gecıverır ooo :1:

slm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız :52::52::52:
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuu:47::47::47: sanki yeterince yoktuda . :47::47::47:
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı:27::27::27:
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya:27::27::27::27::27:

slm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız :52::52::52:
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuu:47::47::47: sanki yeterince yoktuda . :47::47::47:
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı:27::27::27:
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya:27::27::27::27::27:

Bak bakk ballı kaymagın da canına minnet zzaten böyle fikirler.:52:
Eve gidince güzel bi dinlen bari Black cidden bütün gün pc başında kafa kalmıyor.
Diyete de artık başlıcan dimi?=

benim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki :37:

Bende sana kafa göz dalsam meselaaa.:15::15:

bugun yıne kahvaltıdaydım :17::17::17::17::17:
2 de gekldım kızı uyuttum buraya oturdum kaldım

sabah 8.30
kalktım su ıctım bı ısırık muz aldım

9 .00 da
koçişe ve kızıma tost yaptım
kızımın tostundan bı kac ısırık aldım mıde bos kalmasın dıe

11.00 de kahvaltıya oturduk arkadasta

saolsun haslama pattisss yapmıs bana :1:
salatalık domates
peynır zeytın
1 una denge (peşimde tasıyorum :1:)
kızartmlara dokanmadıımmm
sadece yöresel muhlama yedım tereyaglı :17: (1 kasık koydum tabagıma azıcık yanı)

14.30
2 galeta bı parca peynır ve salata

aksam için karasızımm:26::26::26::26:

Son düzenleme:
bugun yıne kahvaltıdaydım :17::17::17::17::17:
2 de gekldım kızı uyuttum buraya oturdum kaldım
sabah 8.30 kalktım su ıctım bı ısırık muz aldım

9 .00 da koçişe ve kızıma tost yaptım
kızımın tostundan bı kac ısırık aldım mıde bos kalmasın dıe

11.00 de kahvaltıya oturduk arkadasta
saolsun haslama pattisss yapmıs bana :1:
salatalık domates
peynır zeytın
1 una denge (peşimde tasıyorum :1:)
kızartmlara dokanmadıımmm
sadece yöresel muhlama yedım tereyaglı :17: (1 kasık koydum tabagıma azıcık yanı)

14.30
2 galeta bı parca peynır ve salata

aksam için karasızımm:26::26::26::26:

Muhlamaa:56::56::56:
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.

Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye:1:

arkadaşlar merhaba bende yeni üye olarak 73 kiloyla aranıza katılabilirmiyim 2,5 senede 25 kilo almış biri olarak ve bu kiloları yaklaşık 7 senedir taşıyan biri olarak yardımınıza ihtiyacım var hedef 55 falan :))
hosgeldin canim :3:
selam yavrucağızlarım nabıyonuz be yaa?
ben her zaman olduğu gibi yorgunluktan kösülmüş vaziyetteyim :59:
bugünkü menüm sabahtan beri dışarıda olduğum için çok parlak olmadı:19:
sabah
5 sosis
2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 domates

öğle
1 americano içtim:17:

ara
7-8 fındık,badem

akşam
balık + salata yapıcam

şimdi bol bol su tüketmeye çalışıcam,yol çarptı yaa hiç iyi hissetmiyom kendimi:35:
dolunay geliyo ondan mi etkilendik yoksa :26:
ben gidem:10:iki toto çalıştıram:8:
pötüş uyanmadan
mutfaktaki hoşbeşlerde gözüme gözüme çarpıp duruyorr:14: offf dayanamıyorum parşembe perşembe:17:
bugün persembe hosbes yeme canim :18:
suzim amma da yazmışsın valla herkese bir cvp helal olsun ben yetiştiremiyorum bazen :18:

sınavım için yarın akşam üstü yola çıkıcam canım cumartesi pazar sabak ve öğleden sonra 4 oturum olucak offffff offf neyse geçsinde kurtulayım şu lanet sınavdan :ssz::ssz::ssz:
:1: yanimdaki lafa tutmasaydin 10-11 civari gelirdim topikede :1: ben bu kariyi dövecem tutmayin beni :9:
isallah hayirlisiyla atlatirsin canimcim bol bol sanslar canim :29: sonuclar nezaman aciklaniyor peki canim :26:
Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
durma canim bence istek varsa birde esinde destekliyormus :29:zaman gectikce güvenin gider canim :31:
ehh be suziim saat 9 dan beri gecmisde kalinirmi hic :20: eziyet ediyorsun yani kendine :38:
bende bugün öyleyim canim iyi hissetmiyorum kendimi basim dönüyor ellerim titriyor :26:
:27: ne konusuyonuz sizde okadar üleennn :27::52::1: bugün havalar biraz sicak 2 gün önce sogukdun yarin yine soguk olacak herhalde havalardan ballim :26:
6 ya kadar çekilmez o hatunda he.:52::52:
Allah sabır versin sana.:27:
amin dilekcim anlatilmaz yasanir :9::52::52:
tatlı krizimm tuttuuuuuuuu :18::18::26:
yardım edin elma yedim kesmediiiii :43::43:
yeme canim yarin cuma :18:
agzimin ici pamukcuk olmus cok aciyo :105:

karbonat iyi gelir diye biliyorum ama oda yok

su icerken bile sizliyo :105:
pamukcuk ne ballim :26:
sagol canim tamda disimin deydiyi yer deymesin diye dudaklarimi büzmekden nenemin dudagina döndü :37:
:1:
bak receli yarin bahane etme yoksa dilege söylerim :33:

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaprak tere

Ara:

10 adet leblebi
1 yeşil çay

Öğlen:

Akdeniz salata
1 kutu zero

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çay

Akşam:

1 kase yoğurt
1 bardak çorba
1 büyük kase salata

Toplamda : 2 lt su + yarım saat yürüyüş

:17: :17:

kactim dedim demin kizlar ama sizsizde kacamiyom :9:
kapiyi kapatiyom ceyran yapiyo dedim öbür kadini devre disi biraktim :9:
sira yanimdakinde onada müsil ilacimi koysam :27:

Muhlamaa:56::56::56:
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.

Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye:1:

evet agır bıraz.klasık karadenız yemegı :56:
bakma sen yedım dedıgıme,hayatımda ılk kez yedım.önceden tadına bakmıstım
ama begenmemıstım,agız tadıma cok ters gelmıstı
HERkez" ayy cok guzel olmus ,elıne saglı" falan didi
bende merak ettım bı catal aldım cok hosuma gıttı
bı kasık koydum tabagımı :17:

aksam evet sebze var kuzu,pırasayı koydum tıkırdıyor tencerede :56:
salata ve yogurt eslıgınde 6 da yemegı düşünüyorum acıktımmmmm

Back
X