yeni gördüm canım kusura bakmaportakal yiyorum senden ne haber
hoşbuldummmmmmmmmmmm
1,58 değilim kiii 1,68'im:):):)
İnadım inat valla:) 50'yi göreceğim yıllar sonra:)
anammmm anamm inşallah bırılerıde bı kac ay sonra bızımkılerı yazar böleeeeeeeedileeeeeeeeeeeek bak geçmişi karıştırdım ne buldum
he he he kız sen bir zamanlar benimle aynı kilodaymışın insanın inanası gelmiyor
bu da benim ilk mesajım topiğe. ay çok güldüm kendime ne depresif yazmışım öle ilk naf slmlamış beni sonra dileeeeek sonra da tuba tabii suzi de uzun alıntılarının içine katmış beni. 2-3 gün sadece dilek konuşmuş benle
ah ah ekimde gelmişim topiğe tarih oldu nisan ben hala kilo verememiş biri olarak utanaraktan kaçim bari
08:00
1 Türk kahvesi
10:00
1 Domates,
2 dilim peynir,
Maydanoz,
4 tane zeytin,
Ihlamur
12:00
1 avuç beyaz leblebi
14:10
Mantı usulü haşlanmış karnabahar ( 1 tk salça, bol pulbiberli sos, 3 yk yoğurtla ),
Zero
16:10
1 Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
19:30
3 yk pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata,
1 tane ufak biber
3.5 litre su,
3 kupa bitki çayı,
45 dk yürüyüş,
100 yarım mekik
hoşgeldin
nasılsın? düşük gerçekleştimi?[/COLOR][/FONT][/B]
selam şekerler:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
domates, roka, maydonoz
ara
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane nuggets
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kepçe mantar çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze bakla
3 kaşık yoğurt
08:00
1 Türk kahvesi
10:00
1 Domates,
2 dilim peynir,
Maydanoz,
4 tane zeytin,
Ihlamur
12:00
1 avuç beyaz leblebi
14:10
Mantı usulü haşlanmış karnabahar ( 1 tk salça, bol pulbiberli sos, 3 yk yoğurtla ),
Zero
16:10
1 Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
19:30
3 yk pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata,
1 tane ufak biber
3.5 litre su,
3 kupa bitki çayı,
45 dk yürüyüş,
100 yarım mekik
eccuk daha sabret,sunun surasinda cumaya ne kaldi ki canim hi hişimdide çay içiyorum hoşbeş paketide öylece duruyor mutfakta
al beni ye beni sar beni kucakla diyo
offf dileko duymasın hoşbeşi damlar şimdi
cok cok gecmis olsun tatlimm,saglikli bir sekilde atlatirsin isallahyok canım henüz gerçekleşmedi hala gebelik testinde değerlerin pozitif çıkıyor ama az kaldı allahın izniyle..
acil çıkış yattım kızlar byyyyyyy
menu aliyyul alamonacim kizmazsan bi itirafta bulunucamm ismini her gordugumde aklima monariza geliyor ve su manzara beliriyor gozlerimdee
Eki Görüntüle 384051
masallah iyi sulamissin bahceyimenu zengin tatlarla dolu yawrum bu mekik vucudun hangi bolgesi icin cekiyosun?simitler icin mi?
eccuk daha sabret,sunun surasinda cumaya ne kaldi ki canim hi hi
cok cok gecmis olsun tatlimm,saglikli bir sekilde atlatirsin isallah
sagol canimbu ne yaaaaa,1.5 saattır gecmıste kaldımmmm ne kadaaaaan düşük çenelısınızzzzzz
hopşgeldınnnnnbende cok istiyorum 15 kılom gıtsın ama iradesizim iradesizzzzz iradelıysen verırsınnn
l
bence karamsara baglama hemen.eger gercekten kaçamak yapmadıgın halde veremıyorsan metonu tıroıtını kan degeelrını vs ölçtür mutlaka.bende veremıyorum ama benımkı bellı iradesızlık
arada kalmıssın.baabnla sen konusamazsın ama annen konusavılır
sonucda koca adam esınde,azarlanmak emır almak zoruna gider mutlaka
babanda farketmeden yapıyordur tabı.inş bı orta yol bulursunuz
süper ıncelmıssın.bende barı her tatılmada ölçü alayım
insan hıccc anlamıyor cok dogru.bı yılda 10kılo aldım 68 oldugumda,amann verırınm ben hep zayıftım dedım.75 oldum,herkez aaa 75 mısın hıc göstermıyorsun dıodu,banaada bahane oluyo.insan zayıflamak istemedgı için göxüne batmıyor hıccc kıloları.
veırısın tabıkısı kısa zamanda almıssın
ufff olmuss uffffffff.gecmıs olsun,sür recelı gecıverır ooo
slm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuusanki yeterince yoktuda .
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya
Bak bakk ballı kaymagın da canına minnet zzaten böyle fikirler.
Eve gidince güzel bi dinlen bari Black cidden bütün gün pc başında kafa kalmıyor.
Diyete de artık başlıcan dimi?=
Bende sana kafa göz dalsam meselaaa.
http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2011/05/pamukcuk-aft.jpg baksuzim böyle bisey :26:hosgeldin canim
dolunay geliyo ondan mi etkilendik yoksa :26:
bugün persembe hosbes yeme canim :18:
yanimdaki lafa tutmasaydin 10-11 civari gelirdim topikede ben bu kariyi dövecem tutmayin beni
isallah hayirlisiyla atlatirsin canimcim bol bol sanslar canimsonuclar nezaman aciklaniyor peki canim :26:
durma canim bence istek varsa birde esinde destekliyormuszaman gectikce güvenin gider canim
ne konusuyonuz sizde okadar üleennn bugün havalar biraz sicak 2 gün önce sogukdun yarin yine soguk olacak herhalde havalardan ballim :26:
amin dilekcim anlatilmaz yasanir
yeme canim yarin cuma :18:
pamukcuk ne ballim :26:
bak receli yarin bahane etme yoksa dilege söylerim
anaaammmSen olmasan napardım
bi de diyetisyenini ayarlarsan büyük sevap işlicen
hosgeldiinben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
insallah canim iyi gidiyodu aslinda bu hafta oldu olan :26:oy oy canlar. saat 19dan beri geçmişi okuyorum. maşallah bize maşallahh
ya diyetisyenim 2 hurma 2 ceviz yazmış. hurma yoktu evde ne götürsem bilemedim. 4 kayısı 2ceviz yedim... bi de 3 tane form çubuk yedim umarım 100ü geçmemiştir... :26:
canım menün iyi belki dünkü keki telafi edersin biraz egzersi yap
ya ne sınavı seni bu kadar stres yapan merak ettim ??
menün iyi canım...
bu arada benim de rakibim yooook. bana rakip olur musun ?? bu hafta giricem listeye sanırsam...
fotolara baktım cici
bence çok iyi . az kalmış taşşş gibi olmana şuan sadece balık etli derler ya öyle görünüyosun. 1-2 aya kadar bence manken olursun
canım kilo vermenin hormonlarla da çok alakası var. eğer çok kafana takılıyorsa bir test yaptır derim ben. istersen yaptırman gerekn testleri de yazabilirim sana
zor oluyor tabi bayaa.bazen krizlere girebiliyor insan 1 hafta sonra alışıyorsun... ama dayanamazsan 1tk bal yiyebilirsin saat çok geç olmadığı sürece. hatta içine de 1çk zerdeçal karıştır.hurma,incir,erik vs de işe yarayabilir.
bencee geçmişi bir kenara bırakıp yarına odaklann yarın nasıl olmak istediğini düşün ve başaracağına gönülden inan herşeyin başı inanmak da.
niye üzüldün moralini bozdun kii bence kötü değil. sabırlı ol bence biraz ve sakın vazgeçme vazgeçtiğin zaman hiç veremeyeceğini unutma hatta alabileceğini bile...
pes etmek yoooook
tebrik ederim seni böyle bir karar verdiğin için. gerçekten çok yerinde bir karar vermişsin ve eşinin de bu konuda destek vermesi çok güzel
ya şimdi sen söyleyince farkettim kiiii... şimdi yarın kilo bildirimini özel mesajla puccaya mı bildiriyoruz ?? ben buraya yazıyoruz sanıyordum...
oh oh afiyet olsuun gitti tüm yağ kütleleriiii
nuggets olmasa iyiydi sankim ama yine de güzel
Kızçelerrr selam
Şirkette yine bir server sorunu ile karşı karşıyayım o nedenle gelemedimsıktı bu konu biraz ama
iki akşamdır tansiyonum yüksek neden bilmiyorum :26:
Yarın internet olur olmaz bilemedim hazır fırsatını yakalamışken bir geleyim dedim
Özledim sohbet etmeyi yaainşallah hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum
sende yakinda katilirsin insallah canim yine aramiza :26:hepinizi tbr ediyorum ne güzel dvm ediyorsunuz..inanın ben canınızın çektiği herşeyi yiyorum şuan ama mutsuzum..göbeğim kucağımda oturuyor..
sende yakinda katilirsin insallah canim yine aramiza :26:
Onu bende istiyorummmm artikkkkk beni sürekli takip eden kocaman Totomdan cok sıkıldım.....
Ay bence sadece sabah ac karnina tartilmali..Kizlar benim tartı kafayı yedi galiba az önce tartışayım dedim 73 gösterdi
Sabah ac karnına 69.9 çıkmıştım ....offff yaaaaaaaa
Bendee bendeeeeee,
Ama ben kendimi biliyorum bi 50 kiloya geleyim ben 2-3 kilo alırım ve sabitlenirim mesela şuan ki kilom 2-3 yıldır aynı.Birkaç kilo oynar sadece:)
Kiz oburum obursun oburuzbenim asil hedefim 48 kilo canimboyum yok ben bi 48 olayim oho birsürü planim var mesela
kelebek künefe muhlama iskender :83::83::83:
biz arabasina girdik ama veremiyorum yaKocamla idda girdim 1 Haziran'da 6o kg olursam istediğimi alabilecekmisim kıyafet olarak duşun artık neler neler alırım:))))
Yaa neredeyse 2 ay varr bence verirsin yaaaa
Ahh ahhh en kötü şeyde o yaaaa,Alışverişe çıkıyorum ama bedenimi bulamıyorumolanlarda çok biçimsiiizzzz
En mutsuz oldugum andır böyle anlar
Merhaba kızlar:126: Birkaç gündür moralim bozuk...Haftasonu şehirdışına çıktım haliyle kaçamaklarım sayılamıycak kadar çoktu hatta bi bakayım neler yemişim dedim de cmt- pazar sağlıklı hiç bişey yememişimmmNeyse tabi evime dönüp tartıya tekrar çıkmakla ne kadar hata ettiğimi görmüş oldum...2 günde resmen 2 kilo artıya çıkmıştım Yani bu haftaki hedefim geçen haftaki kilomu korumak
Kaç gündür yine gelip buraya gelip geçmişi bitiremediğim için yazmıyorum...Sanki yazılanları okumadan yazarsam saygısızlık olurmuş gibi geliyor nedense...Ama geçmişi okumayı bitiremeyip sadece cumaları kilo bildirimi yapmak da canımı sıkıyor o da bi görünüp kaybolmak oluyor...Naapıcam bilmiyorum:26:
Kızçelerrr selam
Şirkette yine bir server sorunu ile karşı karşıyayım o nedenle gelemedimsıktı bu konu biraz ama
iki akşamdır tansiyonum yüksek neden bilmiyorum :26:
Yarın internet olur olmaz bilemedim hazır fırsatını yakalamışken bir geleyim dedim
Özledim sohbet etmeyi yaainşallah hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum
ben de menümü yazıııp fatmagülle ilgileniyorum şekerler
bitince gelirim tekrardan
sabah 08.30
2yk lor-maydanoz-dereotu-salatalık-yumurta-bir dilim çavdar ekmeği
öğle 12.00
2dilim ekmek arası ton balıklı sandviç-soda
ara 15.00
3 form çubuk-4kayısı-2ceviz-zebcefilli-limonlu-tarçınlı çay
akşam18.30
3 kepe çorba-salata-yoğurt-bir dilim ekmek
ara
1 elma
su da 2 lt oldu sanırım.
selam kızlar
ana
kimse yok
menüm
sabah
2 dilim ekmek
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
taze nane
domates, salatalık
ara
3 kuru kayısı
7 otlu çay
öğlen
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et döner
salata
ara
1 avuç çekirdek
1 fincan türk kahvesi
ara
yarım elma
3 dilim portakal
akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzola
3 ince elma dilim patates
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
şimdide çay içiyorum hoşbeş paketide öylece duruyor mutfakta
al beni ye beni sar beni kucakla diyo
offf dileko duymasın hoşbeşi damlar şimdi
menu aliyyul alamonacim kizmazsan bi itirafta bulunucamm ismini her gordugumde aklima monariza geliyor ve su manzara beliriyor gozlerimdee
Eki Görüntüle 384051
masallah iyi sulamissin bahceyimenu zengin tatlarla dolu yawrum bu mekik vucudun hangi bolgesi icin cekiyosun?simitler icin mi?
eccuk daha sabret,sunun surasinda cumaya ne kaldi ki canim hi hi
cok cok gecmis olsun tatlimm,saglikli bir sekilde atlatirsin isallah
Günaydin çitirlar!!!!
Hemen bildirim yapiyoruzz...
Baslangic : 91
Bu hafta kilo : 79.5
Gecen hafta: muammabilmyrm tartilmadim
Giden:0 gelmediler cok şükür ki harbi 100 gr bile olsa gelen gideni aratiyo
Toplam giden: 11.5 bereket versin
Haftaya cicili bicili - im olur insallahhhh
Bi daha ilk çıktığım rakamı kabul etcem yaaa bi çıktım 61.7
Sonra çıktım 62
NaLÇakkkk tartıııı
Başlangıç kilo: 86 :83: :83::83:
Geçen hafta: 62.5 :95::95::95:
Bu hafta: 62.0 :96::96::96:
Giden: 500 gram :79::79::79:
Toplamda Giden: 24.000
Hedef: 57 :82::82::82:
günaydın kızlaaaaaaar utanç bildirimimi yapıp kaçayım
Başlangıç kilo :76
Geçen hafta:71,7
Bu hafta:71,3
Giden:400
Toplamda Giden:4,7
Hedef :60
ya hedefim gene bana güldü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?