Hosgeldin...ben herseferinde başlama kararı weren ama bi türlü hiç birşeyden wazgeçemeyen..hatta su anda tartılmaya korkan biriyim...70in üstünde oldugumu biliyorum fakat ne kadar oldugumu kestiremiyorum boyum 164 filan ögrenciym 24 yaşındayım ama iradesizim....geçen farkettim şimdiye kadar bni gaza getiren hiç bişey olmamış bende tam motiwe olamamışım...16-24yaş aralıgında en az oldugum kilo 65 ztn ama ben kendi rekorumu kırıp 50li rakamllara ulaşmak istiyorum....geçen gitim yeşil kahwe aldım birde günlük yiyeceklerimi yazıcam diye....başlamak nasip olsun en kısa zmnda bugun tartılcam kısmetse korkunun ecele faydası yol biliyorum we bi yeerden başlamak gerek sanırım...
Gazin 2 yeri var biri debriyajin yani digeri burasi
Fesat anacim insanlar..Baktım bilgisayara da, eski foto bulamadım, tam boydan, bir de kapalı olunca zaten hep kıyafetler geniş. Ama bi ara yine iyice bakıp, koymaya çalışcam bişeyler. Çok teşekkür ederm yorumun için de, dün işyerimdeki arkadaşlar moralimi bozdu. 36 değildir o pantolon, ben bile sığmıyorum falan diye, ben de bir daha onlara anlatmama kararı aldım. İyiki burası var, hep buraya takılıp, burda anlatcam, resimlerimi falan burda paylaşcam. Gerçek hayatta demek ki insanlar birbirini çekemiyor.
Adama bak ya.. Cok guldumya ben onu 40ayak diye biliyorumnebileyim tirtil oldugunu
ama herhalde tirtil demedi ya uyuyor simdi gece ikiye bi uykum tutmadi deyip durdu herhalde tirfil dedi yada tifil kalksinda bi hesap versin
ay marketci amcaya bayildim![]()
sagol fistiktesekkür ederim
benden 8ay kücük esim
anca 30 oluyor ben 31 me yaklasiyom
dilek itiraf ediyorum fazla kacti
![]()
ekmekler biraz kücük gibiydin 3 ekmek yedim yuh bana :18: cökelek salam domates zeytin öyle yaptim öglen kahvaltimi
monam hep kilon azaldi halde 2inci olmak cok güzel tebrik ediyorum seni
güle güle kulan canim bende duvarlari boyadirmayi düsünüyorum bakalim ben izindeyken esim yapsin hazircana oturayim
hepicimiz cenifir lop et ETSIZ olcez isallah
cok sagol canimcimama onu iyi niyetle söylemedi gibime geldi
icinde seytan var onun
sen onun ne oldugunu biliyormusun diye sordu bana yoo dedim bi bak internetden dedi pis pis siriti
karaböcük dedi :44: ama tirtil 40ayak cikdi tifdil miydin acep :44: bi kalksin ben ona sorarim
![]()
eskileri eklemen iyi olmus cok güzel fark belli olmus masallah sana canim
kolay gelsin ballim
ara ara bana da sanci giriyor gecmis olsun bebis
sanada monam
canim hosgeldin aramizaokurken aglatiyordun beni
yasinda kücükmüs seker ama zaten burda ac kalip zayiflamiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz
biraz da okurken sinir oldum yerler ailelerin bukadar sana karismasi yedinmi yiyiyor derler yemedinmi niye yemiyorsun derlerbu da seni cok yipratir
menülerini paylasirsan kizlar sana yardimci olurlar nerde yanlislarin olduguna dahir :13:
cuma günleri kilolarimizi bildiriyoruz cumartesi de liste yayinlaniyor bu da bizi daha cok motive ediyor gaza getiriyor
tekrar hosgeldin![]()
Allah bozmasin canim hep boyle tatli cemkirisin
Buseryem....
Hosgeldin!!! :)