bune hal yaa böyle şiştimi
doılgudan öncede böylemiydi yoksa dolgudan sonramı böyle oldu
benimkide yaaa bu şekilde anne, baba, gel, düştü, süt, atta,yok,tıkka (toka), dooot (yoğurt), dabbaa (ayakkabı), andi (bisiklet), hav miyav dütdüt falan, anladıklarım bunlar tabiii
keşfetmek zor oluyor mesela dabbaaayı uzun süre düşündüm neye diyor acaba diye sonunda buldum
kızlar erken konuşur diyorlar ama benimki geç kaldı sanırım
aslında çok çenebaz acaip laf yetiştiriyor tel açsan konuşursun ama hiç bişey anlaşılmıyor
ben kızdığımda karşılık veriyor bana sonrada çıkçıklıyor
geçmi kaldı dedimde ondan sordum sana canım 2 yaşından sonra birden açılıyorlarmış
suzicicm yanağını falanmı zedeledi acababaksa neslicim ne haldeyim foto cekdim simdi
benimde uykum varkızlar benim uykum geldi
çıkıyorum
iyi geceler minecim suzicimmm öpüyorum
canım ya yarın ilk işin o doktora gitmek olsundolgudan sonra canim yakadin yanagima igne vurdu zaten uyussun diye 2 saaat sonra yemek yersin gecer dedi gecmedi kendiniliginden sislik gider sandim gitmedide
evet csnım kızlar erken yürür erken konuşur
bizimki yoğurt süt onları henüz söylemiyor yada söylüyor ben anlamıyorum
bilmediğim çok şey söylüyor ama anlama veremiyorum
çözmeye çalışıyorum şimdilik
birde seninkindede varmı ışıklı gürültülü sesli oyuncaklardan tırsıyo:18:korkuyo
suzicicm yanağını falanmı zedeledi acaba
yoksa hala uyuşukmusun baktınmı yanağının içine yara gibi bişey varmıı
çok geçmiş olsun çok korkarım dişçiden
bildiğim bütün duaları okurum gidince
benimde uykum var
kitapta okuyamadım lafa daldım
oysa çok heyecanlıydı
iyi geceler tatlım
yok canım korkmuyor pek öyle şeylerden
ama biara şu köpükler varya baloncuk gibi bişeyler çıkıyor
düdük gibi bişey almıştım oda öyle baloncuk çıkarıyormuş
felaket ağlamıştı
şimdilik onun dışında korktuğu pek bişey yok
biara oynayan peluşları sevmiyordu fırlatıp atıyordu şimdi alıştı
canım ya yarın ilk işin o doktora gitmek olsun
o dişin senin heralde iltihaplıydı bilemiyorum ama
ağrı varmıydı dolgudan önce
eşimde yaptırdı ama onunki senin gibi şişmedi tatlım ya
ağrısı oldu ama bir hafta 2 hafta ağrım var dedi
ama şişme yoktu
röntgen çektimi dolgu yapmadan önce çene yapına baktımı
zaten önceden dolgu vardi sanirsam orda düstmüs agri yapiyordun tatlim röntgeni sonradan cekti öncekiler cardin zaten onda yarin haftasonu oldugu iicin doktorlarin hepsi kapali birtek nöbetci disdoktorlari acik oluyor sabaha gitmese giderim simdide bitane agri kesici iceyim bari
bizimkinde korku var ya anlamadım
hareket eden peluşlardan bile korkuyor
bende korkuyor diye kaldırdım
onların olduğu dolabı biliyor orayı açtığımda bile korkuyo gelip kendi kapatıyor
ışıklı hareket eden şeylere karşı bi korkusu var napmam lazım acaba böyle kalıcakmı korkusu
görüyonmu
sagol neslicim isallah sabaha birseyim kalmazcanım çok geçmiş olsun ne dicemi bilemedim sabah ola hayrola artık allah yardımcın olsun şifa versin inşallah
korkma geççer ama yarın nöbetçide olsa en azında doktoru ara konuş böyle böyle oldu de durumu anlat
onlar yardımcı olur acaba normalmi şişmesi bi tuhaflık varmı diye
ıyyykkkkk zaten kolayla aram yoktu canım iyikide yokmuş
şeker deposu valla
kızlar ben kaçam kociş gelir şimdi yanıma :18::18::18:
afferim rakipem desene haftaya bomba gibi geliyonYok canim
Kacamaga gerek kalmiyo ki
Karnimi doyuruyorum
Tatli istersem kuru kayisi basem ve ya dusuk kalorili dondurma yiyorum
Korelyiyorum kendimi
Kocisim bu sene Allah nasip ederse ttile goturckmis beni 5 gece 6 gun kaliriz diye dusunuyoruz bakalim nasip
Butun kacamaklari tatile ayiriyorum
tebrikler canimewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
Not aldım canım tebrik ederim tekrar
Blackimm aramızaa net sorunları girmişş
Senin bu yazdıgın icin bizim buralarda b... boncuk mu buldun derler Suzi
Neşen daim olsunnn canım benim.
kız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
heheheşerefe böcüğüne
özledim tabii canim gitme bak gelinini ne hale sokdularaman aman gelin özlemis beni bende seni özledimgeldim cnm artik burdayim
ben bikeresinde inek sagmak istemisdimHeyyy motorcuuuuuu böcüğe de ihtiyacımız var.
Valla son yiyecek olaylarından sonra ne de olsa eninde sonunda kanser olucaz boşver diyorum.
Garip bi durum önce o firmaya bu ürünü üretebilirsin diye onay veriyorlar.
Onlar üretip halka yedirdikten sonra bik bik bişiler var.
Kapatıyoruz, ceza yazıyoruz diyolar.
Köyde yaşayanlar çok şanslı... Ne güzel herşeyler doğal.:119:
kız çocuklar yokken biz napcaz okulda
milli eğitim bakanı demiş yaa örenciler ve öğretmenler olmasa iş ne kolay diye
o hesap öğrenciler yokken iş daha güzel olur amaaaa bizimde dinlenmek hakkımız bikerem
biz okula gelirken sen yattın uyudun ordaaa
kıskandık bizdeeeee
çatlaaaaaaa
100 gramm yine vermissin canim tebriklerselam kızlar artık siteye fazla uğrayamıyorum. bu nedenle performansımda düştü. sanırım 3 hftadır toplamda 400gr gitti. kilo bildirimim
başlangıç 75kg
geçen hafta 67.100kg
bu hafta 67kg
bu hafta giden 100gr
toplamda giden 8 kg
hedef 60kg
sağol tatlım
teşekkür ederim canım
geldim sınavdanteşekkür ederim
çok sağol
topiğimizin neşesiçok sağol
affiyet olsun tatlimkızlarr napıyonuzzz :) ay işler güçler bisürü :)
annem geldıydı ıs yerıme sarma getırmıs ehehehehehe yidim azbucvuk dedim cumadır bişi olmaz
tebrik ederim tatlimveee ben geldiiiimmm
nasılsınız canlarım???
ben iyiyim çok şükür..
sınava gittim bugün. hastamızı aldık hazırladım sunumyapmak için her şey güzel gidiyordu...
hocalar iki gruba ayrılmıştı çekiliş yapıp hangi hocadan gireceğimize karar verildi..
şu bana gıcık olan hoca var ya.. ondan girdim sınava..
benden önce girene gayet normal sorular sormuş..
beni o kadar zorladı ki anlatamam.. asistana sorsam bilmez muhtemelen o soruları.. ki sınıfın en çalışkanları bile pek cevap veremediler soruları söyleyince...
çok üzüldüm böyle davranmasına.. neyse...
bana sözlüden 58 vermişler
amaaaaa dünkü yazılıdan 80 almışım
ikisinin belli oranları var ona göre ortalaması alınıyor veee 67 ile geçtiiim
nasıl mutluyum anlatamam kızlar ya çok şükür...
sevgülüm de geçtiiii
3 gün tatil güzel güzel gezeriz inşallah...
hepinizi çok seviyoruuummm
iyi ki varsınız
iyi ki burası var yoksa ben motive filan olamazdım
sagol canim benimtebrikler canım
[/FONT][/B]
ben sana tüstüm ballim
kizlaar cok özledim sizi
herkesler iyidir umarim
ben coook yorgunumartik belim tutmuyor o derece:26:
bugün son insallah bitiyor
cok güzel oldu yani ben begendim
bildirim icin geldim bi selam vereyim dedim
gercekdende yanliz biraksinlar bizi demeyin keyfimizekıskanıyoreeee:84:
noktayı koymuşsun bacım..
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsün
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennn
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazz
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bidee
bilmiyom dr murad kimm
gözün aydın yawrucum,hayırlı uğurlu olsun..hoşgeldin özledik senii
yawrum gel bana,odada kimse yok şimdi..sevdiğim müzikleri açtım..masa evrak kaynıyo..ama ben size yazıyorum şimdi..mutluyummm uçuyorum adetaa,odada yalnız kalmak ne güzelll
iyi olmus tugbam cok sükür senin kilo serüvenin bitti koruma altina alindi tarizi bizlerin basinakız iddaa 10nisanda bitmesi gerekiyoduda eşim mayıs 18(doğumgünüme kadar uzatma vermişti)ama bi ara gıcıklık yaptı,dememesi gereken bişey dedi(dediki aslında iddaa biteli çok olmuş kazansamda kabul etmezmiş ''kızgındı bana''ama bende dedimki amaaan zaten senin yapıcan belliydi bi gancıklıkben bitiriyorum iddayı %75 ben kazandım ama dedim,strese giren ben 56yı gören ben okadar çabalayan ben,sense istediğin zaman gene dışarı çıktın durdun sen iddanın hakkını vermedin vs.dedim bitirdim ) nasıl rahatım bilemezsin suzim yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim arık,bihafta normal beslenme,çünkü eşim akşamları evde oluyo,bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum ahanda öyle suzim öperim seni
[/COLOR][/B]
esine kocaman tebriklerdün foruma giremedim yoldaydım çünkü eşimn yanına geldim esim beni aldı hadi bişeler yiyelim dei ama ben diyetteyim deyince tmm sana uygun yere gideriz dedi inanırmısınız tam yarım saat gezdik heryer fast food dana lahmacun vb. cnm kocişkom sırf diyetim bozulmasın diye o kadar yol tepti..en son bir yer bulduk ızgara tavuk salata yedik cok sükür...dün yolda olduğumdan fzla su içmedim malum tahliyesi zor olurduama yanımda y.cayımı fındık badem götürdüm ve moladada sadece corba içtim..cok mutluyum diyetim sabote olmadığı için....ama ben daha tartılmadım yaa.. evde tartı yok sipariş vercem daha
İş iyidir iyi.. Ne tatili kız çocuk muyuz biz
niye tugbis evden yani niye ayriliyorsunuz ki :26:iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum ahanda öyle öperim sizi
bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk ) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturduk düşünmeden yaşamak ne rahatmış bea yalnız aklım yinede hep tardtıda ,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:
bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]
havalar ısındıkça ev arayışlarımız hızlandı,biran evvel kurtulmak istiyorum burdan,gidicem yerde internet ne zaman açılır bilmem,ev telimizde yokki,burda ablamla ortak kullanıyoduk altlı üstlü:26:hayırlısı napalım!!!
tebrik ederim canimselam,
müthiş umutsuzdum bu haftadan acayip kaçamaklar yaptım hafta boyu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ve ekside çıktım yine.
başlangıç kilom:74
geçen hafta:63
bu hafta .62.2
giden:0.8 gr
toplam giden.11.8
hedef:57
tebrikler canimselam kızçeler hemen bildirim yapayım şahsen mutluyum neden çünkü geçen hafta hep şey diye dua ettim 1 kg 100 gr bile geçse çok sevinicem verdiğim kiloya demiştim ve öylede oldu çok mutluyumm ama bir yandanda mutsuzumnm(ikizler burcu tipik değişti hemen bir anda)sağlıksız gitti bu hafta bu kilo kesin
Başlangıç kilo: 75.4 kg
Geçen hafta: 72.5 kg:18:
Bu hafta: 71.4 kg
Giden: 1.1 kg
Toplamdan verilen: 4 kg
Hedef: 55 kg
işlerimin yoğunluğu nedeniyle birazcık meraktan bakabildim geçmişe ama güzel kilo verilmiş bu arada dileğim kızçem bir 58 i göremedin 100 gr daha gitseydi görecekmiiş gözlerin olsun ama az kaldı hedefine bakalım bizler senin kadar azimli olabilecekmiyiz :18::18:bu arada gwnnaz sakın üzülme az kilo verdim diye sonuçta 600 de az rakam değil canım benim ,yeterki gitsinde kilolar gr ma da razıyız bazen
iyi geceler kızlar
slm fıstıklar geçmiş olsun suzi iyi geceler yatanlaaaaaaaaaar
ben geçmişe baktım geldim ama cevap yazmamışlar hainler...
bir avuç beyaz leblebi yedim ama hala midem gurulduyo yatam bari ya yoksa dalacam mutfağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?