70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
haftasonu pek uğrayamıyorum
ancak girebildim 1 saattir geçmişteyim
dilekçim ellerine sağlık liste süper
listeyi incelerken düşündüm ben hiç öyle 2 kiloya yakın veremiyecekmiyim acaba diye
şimden sonra imkansız gibi
1. arkadaşıda tebrik ediyorum
başarılarının devamını diliyorum
bugünde menü yok çok kilo verdim yaaa ödüller bitmiyor

[sıze=3]nasil bir caymis bu merak ettim:26::26: Bilgilendirdigin icin sagol tatlim..cayin icerigini soylersen hazirlayabiliriz[/sıze]
canım çok uğraştım içinde olanları öğrenmek için bi yalvarmadığım kaldı neredeyse kadın içeriği söylemedi bunu türkiyenin her yerine sattığını ve bununla çoçuklarının geçimini izah etti zorlayamadım ben 40 tl ye alıyorum bır 20 paketını ve günde 3 bardak içiyorum yemek öncesi yemeğimi yiyorum yarım saat geçmeden zaten çok afedersınız tuvalette çıkarıyorsunuz o yuzden çabuk zayıflanıyor snırım

selam kızlarrr
o tarifi doktorum programında vermişlerdi ama kaynatılmıyor sıcak kaynar suyun içinde 3-4 dk bekletilip süzülüp içiliyo
ayrıca doktor şunuıda ekledi
kaynatılan bitki çaylarının 5 dk dan sonra bütün etkileri kaynayarak öölüyormuş
boşu boşuna posa içiyormuşuz
bilginize

bana hıç ınandırıcı gelmedı bu çay işi neden çayın tarıfını degılde aktarın telını vermek ıstıyorsun her aktardan alabılırız sonucta sende ne cayı iiçtini bılere ıçmıssındır bıraz reklam kokuo sankı

kızlarr yeni bir hayat programı başladı benim gibi izleyen var mı

Şimdi bende ona bakıyorum

e cnm o senın zayıfladıgını bılıomu pekı

Biliyo canım.
İzinlere de geldi.
Bi izne geldi 72 dim. Bi izne geldi 66 Bunda da 57 olacak insaallah

Selam MineCimm
ahahahha ödülleri bende doldurdum bu hafta

selam fıstıklarrr

Selamm paçimmm

evet canım biliyorum
kök , sap olanlar kaynatılıyor tarçın gibi, zencefil kiraz sapı gibi
ama yaprak olanlar demleniyor
onu kaynatırsak bir anlamı kalmıyor
yeşilçayın bile demlenme süresi varmış fazla kalırsa olmuyor
selam fıstıklarrr

selam canım

canım cayın adı ve içeriği yok kadın vermıyor içine ne kattığını bılsem soylerdım ınan kaç kez gıttım onu sattığını geçimini bu şekilde sağladını soyledi zorla içeriğin i alamam kı ben 40 tl ye alıp sıcak suyla yapıp ıcıyom hepsi bu sadece paylaşmak istedim siz bılırsınız ben aktar değilim :)

pekı iiçinde ne oldugunu bılmedıgın seyı nasıl ıcıosun.tuvalete cıkarıodemıssın buyuk ıhtımal iiçinde sinamekiii var ve sınamekının 1 haftanan fazla kullanılmasını dotorlar onermıolar zayıflıcaz dıe saglımızdan olmayalım ve bence ıcınde ne oldugunu bılmedıgın sylerıde ıcme sonuçta bıtkının bıle fazlası zarar

Hayırdır sanki bir suç işlenmiş duyumu alıyorum:82::82: :82:
Şimdi bende ona bakıyorum

Biliyo canım.
İzinlere de geldi.
Bi izne geldi 72 dim. Bi izne geldi 66 Bunda da 57 olacak insaallah

Selam MineCimm
ahahahha ödülleri bende doldurdum bu hafta

Selamm paçimmm
anammmm paçiyide öğrenmiş
datlummm
boşu boşuna 40lt veriyon sık kendini azucukun boğazını tut sonracıma 3 kupa günde bitki çayı iç yeşil çay gibi doğadanın forma çayları var onlar gibi sonracıma spor yap bak nasiiiiiiiii gidiyor bende emziriyorum senin gibi hatta çok aaz emziriyorum
yiye yiye kilo verdim bitki çayı bile içmedim sen bence kendiner işkence edip bide 40 lt veriyorsun arkadaşım

haklı olabilirsin ama ben kılolarımla hayatımı mahvettım bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırdım ona kızmaktan vakıt bıle ayırmadım kılolarımın ve eşimin benden uzaklaşmasının sebebı olarak bebeğimi suçladım ( 90 gun oldu kullanıyorum bı sıkıntısını gormedım şukur bakalım 60 olabılırsem bırakacağım

ben doğumdan sonra 96 kıloydum suanda 70im bence iiinsan iisterse basarır, yınede sen bılırsın ıcmeye devam et ama saglını ıhmal etme

90 günde kaç kilo verdin merak ettim doğrusu
hem emziriyorum demişsin bebeğin var bilmediğin bir şeyi nasıl içebiliyorsun
ben yeşil çay bile en fazla günde 1 kupa oda sadece 1 hafta içip bırakırdım
çünkü emzirirken bitki çayları bebeğe geçiyor ve rahatsız ediyor
uykusuzluk, ishal, huysuzluk gibi belirtiler veriyor

bebeğim emmedi 6 ayda bıraktı emmeyı emzırmıyorum

zumra adlı kişi 5.takımada aynı msjı bırakmış
inanmayın kızlar reklam kokan hareketler bunlar
ne kadar fedekarmış kendisi bütün zayıflama topiklerine girip aynı msjı bırakıyor demekki
kalıp sizle sohbet etmek isterdim faka çıkmam lazım
hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…