slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği
kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir
ogle ile aksami degistireymissin iyiymis bacimmselam kızlar nasılsınız
bugunku menumu yazıyorum
sabah
1 domates
1 salatalık
dereotu,biber
1 çay kasıgı tereyağ
1 çay kasıgı bal
2 dilim peynır
1,5 dilim uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay
ara yok kahvaltıyı gec yapmıstım
öğle
4 yk.nohut yemeği
3 yk.yoğurt
ara 1 avuç leblebi
akşam
200 gr.uskumru
salata
3 yk.makarna
1 bardak zero
1 dilim ekmek
yemekten sonra bır avuç cekırdek 2 bardak sekersız cay içtim ve 1 çay kasıgı bal yedım...
bugun cok oldu yarın kaldıgım yerden devam edıcem.su 2 gunden berı motıvasyon dusuklugum var umarım yarından ıtıbaren eskı halıme donebılırım.........herkese ıyı geceler....
ilave:2,5 lt su,2 kupa form cayı,1 bardak nescafe..
hakikaten canimm yaa cok kotu olmushehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerrtuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa
kız ne 3.ncüsüüben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduuyatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww
Eki Görüntüle 397758 Eki Görüntüle 397759 Eki Görüntüle 397760
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee
nabiz 200se yaglar su olur bacimmmMinderimmm biçiimmm biçimmmmm
Ölürümmmm minderrr içinnnnn
Yawrum kendimden tiksindirdin beni.
Utanayrummmmm bacım.
Helaallll hatunaa
dilom ben aslinda cumartesi gunu 4 dilim pizza yicektim,ama bu nora sipasi vaaa yaaaa..yok anam yiyemezsinn diye sacimi surudu,yumruk atti,heeeseey yapti banaacokk koyktum yiyemedimmm:18::18::18:
ama haftaya cumartesi beni tutmayin yicem iste:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Leyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Okurken ben kalori kaybetttimm hee nabzımmm 200 lerde atmaya başladı.
Helal bacıma
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
sevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr
bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktı
kiracılıkla uğraşmayalım diye ev aldık
şimdi öyle bir derdimiz kalmadı
darısı başınıza inşallah
hayırlısıyla güzel bir ev versin rabbim
Allahim herkese nasip etsin canimm yaa,ben de cok istiyorum ev sahibi almayi..bi esya almayi dusunurken..kiraya uygun bisey alalim diyoruz heptasinirken mahvoluyo hepsi
oy oy maşallah
benim 3 ayda veremediğimi sen 1 ayda nasıl verdin yaaaa
bendede var koşu bandı ama ben çook sıkılıyorum onda yaaa
yarım saat dayanamadığım oluyor bazen
ben 6,5 ta falan yürüyorum bazende 7de ama koşamıyorum
çok yoruluyorum koştuğum zaman
bizamanlar bende gidiyordum spora
gençtim tabii ozaman sadece sporla 6 kilo vermiştim
insan rahatlamış oluyor spordan çıkıyor şimdi kızım sağolsun vakit bulamıyorum salona gitmeye
İyi yetiştiriyorsunuz gene de bir şekilde ama.
Ben bile evli olmadığım takdirde zor yetişiyorum kendi ihtiyaçlarıma
57miiiiiiBöyle kendine getirirler.
Ben o kadan yedim ama hareketliydim bu hafta sonu.
4 günüm var daha önümde hilelerle 57i ucundan görmeyi planlıyorum.
Hilemde şöyle yarın sabah içine peynir, zeytin atılmış kocaman bi göbekli salata, domates, salatalık ve olmazsa olmazım ıhlamur çayım.
Öğlene de kapuska pişirmekte annem
Akşam da koca gırtlağımı tutabilirsem k-fleks
Yediklerimi de deftere yazmaya karar verdim.
koşu bandı çocuk odasındasevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr
süperrr olmuş
çok beğendim
evini hepten merak ettim zevklisin demekki bacım
yok canım yemedik yapmadıkİyidir Blackcazzımmm seni sormalı
Yedin mi un helvanı?
Kaşı bakalım göbeğini.
s.a. kizlarr
herkes iyi umarim
dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:
ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit
iyi gecelerkızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle
canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizzsormaa öyle biliyorum,ama oturma odasında yok allahtan valla devamlı o iğrenç tavanı görmek hiçte hoş olmazdı,yemek falan yiyoruz sonuçtaa
odanın sadece yan duvarlarında ıslaklık var aşağı doğru süzülen boydan boya hemdeeneyse valla uyku muyku haram oluyo,hemde çok uyutuyo bu nem, hiç kalkmak zorunda olmasak bütün gün uyucez haaaa
gel yawrum gellslm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği
Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafet
kız napiyon okadar parayı neyine harcıyonazcık banada verseydin nolurduuuuuEki Görüntüle 397827
şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahatbence kıytmetini bil valla şu günlerin
hakikaten canimm yaa cok kotu olmusyarinki ev olur hayirlisiylaa isallahh
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersenumaycım 25 yasımdayım,mersinin olsun tamam cnmevet galiba emzirdiğimden olsa gerek ama yediklerime de cok dikkat ediyorum kacamak sıfır bu künefe dısında bir de leslie sansone 3 mil apıorum her gün...
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlıkızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim
belli müddet leblebi yemem artık
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldımsagol canimöyle diyolar
cok ugrastim canim ya ama deydi galiba
kızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle
inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlıçok tok tutuyoo sen devam eett
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım,güle güle yatın kalkın inşallaaahhEki Görüntüle 397833
iyi geceler sanada canııım
sagol canimm aminnyok canım yemedik yapmadıksalı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
iyi geceler
cok sagol canimcanim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz
gel yawrum gell
Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafetcok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus
Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek olisallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..
sagol canim
inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlıçok tok tutuyoo sen devam eett
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım,güle güle yatın kalkın inşallaaahhEki Görüntüle 397833
iyi geceler sanada canııım
canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz
gel yawrum gell
Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafetcok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus
Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek olisallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..
s.a. kizlarr
herkes iyi umarim
dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:
kız napiyon okadar parayı neyine harcıyonazcık banada verseydin nolurduuuuuEki Görüntüle 397827
şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahatbence kıytmetini bil valla şu günlerin
57miiiiii
naptın kuzum sen yaaaa
aman allahım
şu azmin accık ucundan banada ver yarabbiiim
amin
koşu bandı çocuk odasında
bilgisayarla ilgileniyorum son sürat yürürken zor oluyor tutmak dahada terletiyor
ama yinede sıkılıyorum
sende öylesindir gerçi ama iş çıkışı yapıyorum genelde
daha dinlenmemiş olduğum için çabuk yoruluyorum bazen 10 dk yürüyüp bırakıyorum
benim kızım daha 18 aylık onunla gidemem
evde yürürken bile odanın kapısını kapatıyorum
bilmiyor oda çıkmak istiyor
kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim
belli müddet leblebi yemem artık
yok canım yemedik yapmadıksalı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
iyi geceler
sagol canimm aminn
cok sagol canimaminn
sagol caniminsallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:
Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver
Anaaa bayıldımmmmmmmm
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal
ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.
Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.
Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.
Ufuuuu iyi yapmışsın
Leblebi candır
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et
İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?