70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir
abow,yeni bir hayattan mi geliyon bacimm
ogle ile aksami degistireymissin iyiymis bacimmmakarnada cee yapmis ama ne yapalimm pazartesi zimba gibi ol
hakikaten canimm yaa cok kotu olmus yarinki ev olur hayirlisiylaa isallahh
nabiz 200se yaglar su olur bacimmm
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
benim de bi iskenderim olsa benim de bi kolam olsa,anne bizde niye yohhhhhh:84::84::84::84::84::84:
sevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr

umaycım 25 yasımdayım,mersinin olsun tamam cnmevet galiba emzirdiğimden olsa gerek ama yediklerime de cok dikkat ediyorum kacamak sıfır bu künefe dısında bir de leslie sansone 3 mil apıorum her gün...

İyi yetiştiriyorsunuz gene de bir şekilde ama.
Ben bile evli olmadığım takdirde zor yetişiyorum kendi ihtiyaçlarıma

kız napiyon okadar parayı neyine harcıyonazcık banada verseydin nolurduuuuu

şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahatbence kıytmetini bil valla şu günlerin

Son düzenleme:
57miiiiii
naptın kuzum sen yaaaa
aman allahım
şu azmin accık ucundan banada ver yarabbiiim
amin
sevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr
koşu bandı çocuk odasında
bilgisayarla ilgileniyorum son sürat yürürken zor oluyor tutmak dahada terletiyor
ama yinede sıkılıyorum
sende öylesindir gerçi ama iş çıkışı yapıyorum genelde
daha dinlenmemiş olduğum için çabuk yoruluyorum bazen 10 dk yürüyüp bırakıyorum
benim kızım daha 18 aylık onunla gidemem
evde yürürken bile odanın kapısını kapatıyorum
bilmiyor oda çıkmak istiyor

kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim
belli müddet leblebi yemem artık

İyidir Blackcazzımmm seni sormalı
Yedin mi un helvanı?
Kaşı bakalım göbeğini.
yok canım yemedik yapmadık salı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
s.a. kizlarr

herkes iyi umarim

dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:

ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit
kızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle
iyi geceler

canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği
gel yawrum gell

Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafetcok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus

Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek olisallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..

hakikaten canimm yaa cok kotu olmus yarinki ev olur hayirlisiylaa isallahh

inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

umaycım 25 yasımdayım,mersinin olsun tamam cnmevet galiba emzirdiğimden olsa gerek ama yediklerime de cok dikkat ediyorum kacamak sıfır bu künefe dısında bir de leslie sansone 3 mil apıorum her gün...
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlı çok tok tutuyoo sen devam eett
sagol canim öyle diyolar

cok ugrastim canim ya ama deydi galiba
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım,güle güle yatın kalkın inşallaaahh
kızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle

iyi geceler sanada canııım

normalde leblebi 1 avuç yerim sırf sıkıntıdan 3 avuç yedim bide meyva doymak bilmedim ya
yarın düzene giriyorum artık

sagol canimm aminn
cok sagol canim aminn

sagol canim insallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

canım inan bu konuda iyi bi pataklanmayı hakediyorum,,şöyle kulağımdan çekip duvara yapıştırcak eleman aranıyo diye ilan ascam cama,,ne diyim dediklerinde haklısın,bende düşünce tasa yok oh onu al bunu al demesi kolay ,gelde onu adama anlat
ben anlıyorum beynime hükmedemiyorum sinir ediyo beynim beni,hep iste iste boşver diyo:26:salakça bi durum biliyorum ama öyle canım yaaa
benim elimin altında herşey çocuk bakmaya ne var diyorum,yeterki maması bezi hep bulunsun,eşimde sağolsun olmasada alıyo,zorundada zaten,ama benim isteklerim fazla ağır geliyo,çünkü maddiyaten ağır şeyler,olmasa olmazmı olur tabi,ama gelde anlat kafama
canım sıkılıyo olsun diyorum,mesela aylar oldu alıcam diye ertelediği şeyler hala bekliyorum,demekki bekleyince insan ölmüyomuş
kafanı ağrıttım uzun olmuş kusura bakma,inan doluyum bu konulardaaa

s.a. kizlarr

herkes iyi umarim

dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:

Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver

Anaaa bayıldımmmmmmmm
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal

ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.

Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.

Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.

Ufuuuu iyi yapmışsın
Leblebi candır
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et

İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam

sagol canimm aminn
cok sagol canim aminn

sagol canim insallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

yatak odasına neoldu anlamadım benyaaa:26:su falan gircek biyerde yokolmuş ne olmuşsa,ama oturma odasını duvarlarından sızdıydı boydan boya enden ene böyle,oda karsuları eriyince üst katım taras benim ondan eriyenler çatlaktan sızıp benim duvarlaraa hoopöyle bişeyler oluyo işteee amaaaanntakmıyorum artık,gitcezyaaev sahibi kayırsın napiyim

haklisin dilekim ya toparlanmam lazim yediklerimi bir yazsam gercekden inanamazsin ben bile inanamiyorum
cok berbat oluyorum regl öncesi ben :26:

deymis dimi ama dilekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…