70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlaaar

Sabah:

2 dilim kepekli ekmek
1 domates
light peynir

Öğlen:

1 kase süt ile speciel k

Ara:
2 galeta
1 hurma

Akşam:

1 kase düğün çorbası
1 tabak nohut

Yeşil çay içicem birazdan da

merhaba kızlar,çok uzun zamandır menulerimi yazmıyorum, bugün yazıyım bari:)
sabah 2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
küçük bir parça beyaz peynir
3 tane zeytin
domates salatalık
ıhlamur
1 çay k. bal
ara
2 tane yeni dünya

öğlen: tam buğday ekmeğinden sebzeli sandivç light kola

ara : yarım yağlı sütle yapılmış şekersiz kahve

akşam 2 tane küçük yağsız köfte, küçük bir kase yağsız patlıcan, kırmızı biber salatası.

ara: 2 tane kayısı veya incir, yeşil çay eşliğinde

bugün ve dün tartıda eksileri gördüm bakalım, cumaya ne olacak, nisan ayı hedefime ulaşabilmem için cumaya ucundan da olsa 70 i görmem gerek :)

inşAllah meyveyle aram pek yoktaa :)) yarın yazarım burdan deneyince canım.. buarada yağsız sütlemi yoğurtlamı yiyorsun

ben süt sevmediğim için yoğurtla tüketiyordum :) ama süt seviyorsan sütle dene önce bence:)
ya cnm birde yeni bi konu açmak istiyorum da nasıl açılıo biliyor musun

ben süt sevmediğim için yoğurtla tüketiyordum :) ama süt seviyorsan sütle dene önce bence:)
ya cnm birde yeni bi konu açmak istiyorum da nasıl açılıo biliyor musun
anladım canım teşekkürler. Ne yazık ki hiçbir bilgim yok yardımcı olamıycam kusura bakma canım

Naber kızlar

Moral bozukluğu ve çöküntü yaşıyorum şuan

Sevgilim aramadı bugün, komutan ceza vermiş dışarda yatacaklarmış. Dağın başında öyle ceza verilir mi ya ? Ya bişey olursa o anda.

selam kızlaarr
ay bugün yedim yattım yedim yattım ne oldu bana anlamadım sürekli uykum geliyor:26:
bugün sevgilimin bana söylediği en güzel sözlerden biri "ekmeksiz de doyulabiliyormuş" oldu
o da cebren ve hile ile diyet yapıyor bitki çayları içiyor
böyle giderse 3 hafta sonra ben 80'in altna inerim dedi ben de tamam dedim sen 80'in altına inince fondü yemeğe gideriz
nasıl gaza geldi bi bununla anlatamam
yaza nişan olması bu kadar gaza getirmemişti yaa

sevgilin asker mii.. bilirim zordur bende beklemistim.. Ah canıım kıyamam ya.. üzme sıkma tatlı canını tabii çok yanlış komutanın yaptığı.. söyleseydin sevgiline dikkatli olsun canım nerde askerlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…