Kilo veren çıtırlaaaaaaaaaaarr
Zayıflayınca vücudunuz da çatlak oldu mu ?? Ben çok korkuyorumm bundan
Evet şeker kilo almaya başladıkca oluşuyo zaten.
Benim belimde ve totomda var.
ihihihi çok konuşuruz biz öylee :82:
İyidir şeker yağızla sen nabaysun?
Bende kaçtım kızlar iyi akşamlar.
canim kizarmis ekmegin kalorisi,normal kalori degerine gore 15 kalori kadar daha dusuk oluyo hatirladigim kadariylaya bir de ben birşey daha sormak istiyorum, kızarmış ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz bayanlar :))bende şimdi araştırayım bişey bulursam yazayım buraya . benim canlarım :))
senin doktorun nasıl birşey yaa
tarifini tekrar paylasirmisin tatlim:26:ben de karnibahari yediremiyorum kocaya,guzel tariflere ihtiyacim varGWZNAZ, karnabahar salatasını tavsiye etmiştin ya denedim süper ya bayıldık annemle.
gitti mi annenler kuzumm
ben de bir ara asiri kilo aldim ve sanki varis gibi cizgiler olustu ozellikle bacaklarimdaKilo veren çıtırlaaaaaaaaaaarr
ya neree gidiyonuzzzBende kaçtım kızlar iyi akşamlar.
ahahahha çok güldüm yaaa
İstanbul'da olsan eminim ki bu yöntemle sana göndereceğim bi kız olurdu.
ahahahha bu dönemlerde nefes alması bile insanın kanına dokunuyor.
Seni çok iyi anlıyorumm.
Tatlim dogumda karayollari haritasina donduhum icin pek tiklamyrm catlagi patlagi
Bende onlardan doluuuu karnımı bı görsen korkarsinnnn...benimkiler hamilelikten ama 2 tane dogum yaptım ne sürdüysem fayda etmedi genetik olduguna inanıyorum ama kakao yağı Fln iyi geldigini biliyorum araştırmak lazım....
bnmde üst bacakta ve göğüste vartotoda da var sanırım
canim kizarmis ekmegin kalorisi,normal kalori degerine gore 15 kalori kadar daha dusuk oluyo hatirladigim kadariyla
tarifini tekrar paylasirmisin tatlim:26:ben de karnibahari yediremiyorum kocaya,guzel tariflere ihtiyacim var
gitti mi annenler kuzummAllah kavustursunn
ben de bir ara asiri kilo aldim ve sanki varis gibi cizgiler olustu ozellikle bacaklarimdaonlar nasil gecer kizlar biliyor musunuz?:26::26:
ya neree gidiyonuzzz
Doğumda zaten en çok korkuyorum...Doğumun acısını falan geçtim yaniKötü bi durum ya.
Benimde var şimdilik totom da ve bacağımda
Bence de genetik benim yengem de neler sürdü ama hiiiç bi şekilde faydası olmadı... Ve benim annem de de var ne yazık ki
Valla ben hiç bi yöntemle geçtiğine inanmıyorum açıkcasıKaldık böyle kısacası. Herkeste varmış nerdeyse yaw
almanyadayim canim ben boyanin rengidee :44: sweet di yanilmiyorsamsahi ballıkaymağım o duvarın rengini bicik söle bana çok beğendim şahsen yaptırıciimmm yeni evlerimizeçok zevklisin valla ben çok beğendim yatak odasını beyaz çabuk kirlenmezmiki acep bendemi beyaz alsam diyorum ama şu lanet olasıca sigaralar evleri resmen batırıolar :18::18:
oooooyyy canimmmmm
Seni seviorummm amaaaaaaaaaaa
Allah kavustursun canimslmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm özledim sanirsam sizleribir derdim var kizlar ben son 1 haftadir su icemiyorum 1 bardak zorla ve bu bana siskinlik yapiyor resmen pompayla sisirilmis gibi oluyorum bel falan belli degil resmen küp oluyorum günde 3 litreye yakin su icen bana ne olduuuuu
dilek resimlerine baktimdaEvet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.
Twitter da biri yazmış; Sevgili mayo firmaları,kataloglarınıza bakınca bikinilerinizi almayı hiç düşünmüyorum aksine kiloluyum diye gidip intihar etmeyi düşünüyorum.
oooyy kiyamam pisiimm
Kilo veren çıtırlaaaaaaaaaaarr
esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustuEvet şeker kilo almaya başladıkca oluşuyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?