70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100 u doldurmak için yazmaya devam ediyorum:) herşey senı yormamak sana özelden msj atabilmek için dilekkkkkkkkk

Sıkma canını canım ya...Toparlarsın hemencik arada oluyo öyle elimizde olmayan şeyler. Spor yap 2 gün boyunca yediklerini yakmaya çalış mesela. Detokstan anlamam ama internetten araştırıp öyle bişey de yapabilirsin.

Diiiiileeeeeeeeeeeek

Sen demişsin ya spordan sonra 3yk nesfit yiyebilirsin diye...Bu menünün üzerine mi diyosun şekerim ? Çünkü spora akşam yemeğimi yedikten sonra gidiyorum...

regl mi yaklasiyor canim:26:
bak onu düsünemedim ay benim toto okadar kücülürmi kiz dileek
cok aci canim ben daha fazlasini duymustum yazmak bile istemiyorum okadar aci ve cirkin

Küçülür anam küçülür benimkinde bile birazcık incelme varsa
Accık tutcan gırtlagını işte.

sende gevşeme varsa ben kendimi öldüreyim dilekcim
valla süper gidiyorsun
sevdiğin seni görünce şaşkınlıktan küçük dilini yutacak

Ay insaallah ne güzel yazmışın
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı da
Cuma insaallah güzel rakamlar görürüz.
Cuma dan sonra anneme tartıyı saklatıcam zaten.

Selam Elüff.
Resimlerine baktım bol giyinmişsin ama bence süper tam boydan göremesekte

Anaaaa neler yazmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım bi gazla gidiyo burdaki kızlar olmasaydı ben çoktan caymıştım onu biliyorum ama.
Destek olmayınca insan ne de olsa yedim diyo sallıyo.:26:

Dediğin gibi her olayda yemeğe veriyoruz kendimizi.
86 lık dönemim kabustu resmen.
Bende seni çok sevdim cancazım insaallah vericez kalan kiloları da beraber

100 u doldurmak için yazmaya devam ediyorum:) herşey senı yormamak sana özelden msj atabilmek için dilekkkkkkkkk

Süpersin sen
Ha gayret 77 olmuş

Diiiiileeeeeeeeeeeek

Sen demişsin ya spordan sonra 3yk nesfit yiyebilirsin diye...Bu menünün üzerine mi diyosun şekerim ? Çünkü spora akşam yemeğimi yedikten sonra gidiyorum...

Yok canım bence aksam yemegini spordan sonra ye nesfiti yani

kaç gündür yediklerimi yazamıyorum
şu saate kadar yediklerimi yazayımda saçımdan sürüklesin dilek beni buna ihtiyacım var:26:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurtyla yapılmış pastırmalı yumurta, domates maydonoz

ara: 4 yemek kaşık special k(sade yedim çatır cutur canım tatlı istedi )

öğlen : borkoli haşlama, 5-6 yaprak marul,çeri domates

ara:4 tane benimo

akşam:4-5 kaşık bezelye,yoğurt salata

bol tatlım ewet sewiyorum öyle giyinmeyi zayıflayınca daha bi iyi oldu sankim bol kıyafetler :)
kolumu çıkartıyodum çekcem diye kızçem, olmadı zaten onlarda tiğsindim kendimden

menümüde yazayım
sabah
2 dilim denge ekmeğine kaşarlı tost
1 ç.b. şekersiz çay

kayısılı çay içtim

öğle

6 y.k. bakla yemeği
2y.k. yoğurt

ara toplam 6 tane fındık badem

akşam bilmiyom

işler war yine kaçıyorum cuma günü hepimizin KOCAMAN EKSİLERLE çıkması dileklerimle, sağlıklı uzun wadeli güzel kilolar wermek dileklerimlen hoşçakalın

dünya da ne çileler çekiyor insanlar. bazen kendime çok kızıyorum. hiç şükrettiğim yok şikayet şikayet...ama ne acılar var bu dünyada. savaş hep en korktuğum şey olmuştur. umarım ülkem asla bir savaşa girmez
boranı ıspanak yada yeşil domatesle yaparlar bizde. haşlarsın sonra ezersin onları. yoğurtla karıştırırsın üzerine de yağ yapılır.

aman doğum gününmüş canım. sen önüne bak olan olmuş. yediklerin o kadar vahim değil. hem 24 saatten önce yağa dönüşmezmiş:) bol su spor hemen gider onlar.

kızlar ne ediyonuz ben yine işlere gömüldüm çok yoruldum çoooooooooook. akşama ne yiycem ben ya. yemek yok. eşim hiçbir sebze yemeğini yemiyor. sinir ediyor beni. onun yüzünden pişirecek şey bulamıyorum. geçen gün et topalağı deriz biz. sulu köfteye benzer birşey. ondan yaptım onuda yemedi. ay yemek seçen biri ile yaşamak tam bir işkence. yediği kahvaltı patates kızartması balık (o da tava olacak ille) kavurma falan. bu adamla yaşamakta kilo almamın bir nedeni resmen

enercinden banada ver biraz totomun üstündde oturuyorum birde metroda da oturacak yer ariyorum
çok tatlısın ya sağol hemşom
çıkalım eksi suzimmmm
insallah sekerim
hoşçakal suzim öpüldünn

benimo seninmi o benimmi o
annem boraniyi yapardim yeme yeme unutmussum pissim birde haslanmis yumurtayla yogurtlu ha cilbir yapardik bak iyi fikir bidahakine cilbir yerim benim esimde öyle sebze yemez ona buna bahane bulur aman birde oglisimde ayni oldu
cnm tatlı istiyorrrrr.başım dönüyorrrrrrr:18::18::18::18:
:18: bende kendime sütlü kahve yaptim :26: sütlü tarcinde güzel oluyor

Bende tıka basa yemek yemek istiyorum ama böyle iskenderler beytiler falan...

Tabi ki tatlı bişeyler sonrasında...En çok patates kızartmasını özledim.

kızlar iyi bir haber aldım sizle de paylaşayım dedim.
biz barınaktan bir köpek almıştık. eşimin işyerinde bakmak için. köpeği kısırlaştırıp verelim dediler tabii olur dedik bizde. köpek geldi 3-4 gün çok halsizdi bizde herhalde ameliyattan diye çok üstüne düşmedik. sonra hayvan zayıflamaya hiç birşey yememeye ve devamlı yatmaya başladı. cuma veterinere götürdük. gençlik hastalığına yakalanmış. bu köpekler için çok öldürücü ve riskli bir hastalık. fakültede ki hoca %5 ihtimal yaşar demiş. çok üzüldük neyse biz başka bir veteriner arkadaşı aradık o kendi hocası ile konuştu. internette araştırdık falan kurtulan hayvan çokmuş. %50 ihtimal hastalık başlangıç aşamasında ise yaşaya biliyormuş. bir serumu varmış ama heryerde bulunmuyor. ankaradan bir yerden bu ilacı temin ettik. ama hayvan çok kötü durumdaydı. cumartesi pazar artık hareket bile edemiyordu. dün barınakla konuştuk ilacı biz uygularız getirin dediler. dün ilaç kargo ile geldi. 2 gündür barınakta. serum vitamin antibiyotik alıyor. bugünde ilaca başlamışlar. biraz önce eşim aradı yemek yemeye başlamış. çok sevindim. köpek bile olsa oda bir can ya. ölürse çok üzüleceğim umarım iyileşip ayağa kalkar. yemek yemesi bile mucize şuan

gel anlaşalım 1 ısırık

1 ??? ama doymamkiiiii:18:

:18: bende kendime sütlü kahve yaptim :26: sütlü tarcinde güzel oluyor

bende türk kahvemi yapsamki????

Bende tıka basa yemek yemek istiyorum ama böyle iskenderler beytiler falan...

Tabi ki tatlı bişeyler sonrasında...En çok patates kızartmasını özledim.

iskender deme ne olur ağlayasım geliyor.hele patates kızartması hiç demeeee

kızlar bu hata kı tartımı salı yanı dun yaptım ama halen 76 gosterıyor hafta sonu sehır dısındaydım tam uyamadım menume:) ve regl gunum gecıktı ve halen olmadm ondanda olabılır dglmı????

sbh:08:00:1bardak sıcak taylot(grıbımde)
10:301 brdk su
11:00 1 tane haslanmıs yumurta,2 yesıl zeytın,1bardak sekrsız yesıl cay 1 dılım ekmek,1kıbrıt kutusu buyuklugunde beyaz peynır:))
ara:3brdk su
öglen:komsularlar patatessalatası yaptık parkta,5 catal patates salatası,2kasık yogurtlu kuru patlıcan kavurması,ceyrekte yufka ekmegı,2bardak azsekerlı cay
ara:su ıcmeyı dusunuyorumm aksamda ne yerım allahbılır marketegıdersem salata malz.alıp bol salata yapmayı dsunuyorummmm

kızlar:))

unuttum yazmayı hanı yemek yasakya:))

aksam esım markete gıttı seker pare ve sam tatlısı almıss ve yanında dondurmaaa ne zamandır cnm ıstıyordu

ama rejım de olunca yasak lıstesıne gırdı ve unuttum dunde esım almıs gelmıs cok kotu oldummm esım normalde kılo veremessın sen dıyodu tartıyı gosunce ınnandıkı dun cok ısrar ettı gunumde gecıncı bırsey ne olur dıye bollısrar ettı bende 2 seker pare yanındede 1kasık dondurma yedımmm bılıyorum sucluyummmm ama ne yapımmm

geçmiş olsun canım.ne kadar duyarlısınız eşin ve sen.umarım tamemen iyileşir eski sağlığına kavuşur.ben de eşime sorayım belki bir fikri vardır.bişey öğrenirsem sana iletirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…