70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar selam uc gundur takilmiyorum araniza kayinvalidem adanadan geldi bizi ziyarete :) e o olunca net basina gecmeye pek vakit olmuyor ama diyetime devam ediyorum. İki gundur de spor yapiyorum bakalim cumartesiye tarti bana biguzellik yapar diye umit ediyorum ins. Okadar cok syfa birikmiski uc gunde okuyamadim hic herkesler napiyor nasil gidiyor kizlar , cumartesi cizelgesi harikaydi kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ins buhafta listede zirvede kilerden olabiliriz diyorum hepinizebol irade cok enerji kolaygelsin:16

selaammm.. iyi canım sen nasılsın.. akşam yemeğimi yiyorum sadece marul
kız kıyamam doyulur mu sade marulla
ben kendimi açlıktan ölecekmiş gibi hissediyorum ve yeme hissiyle doluyum sen nasılsın şeker
bende aylak aylak dolaşıyom nette
bende hep şişko kalacammmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam hatunlar 1 ayda 72ye dusup sonra hopppp bır kaç ayda 75e yukselen benı de alın aranıza çok gaza geldim bu ay 65i bulana kadar devam

tatlım ne oldu sana ya hani rakiptik biz? [/SIZE][/COLOR]

Kayısılı form çayı beni bir tane kesmez en az iki tane içiyorum ben...

geçmiş olsun canım...

Canım tebrik ediyorum seni

Cuma günü işten çıktım yemek yiyip ailemin yanına gitmek için yola koyuldum ve anca salı sabahı döndüm evimeDaha bavulum ortalıkta ev dandini anca kendime geliyorumDün de işten gelip sızdığım için bişey yapamadım:44:Bu sırada reglden dolayı çok felaket şiştim ve bu akşam yemek de yiyemedim

Neyse gelelim iddia mevzusuna Valla çok ümitliydim kendimden ama geçen hafta niye öyle oldu bilmiyorum ya acaba rekabet bana yaramadı mı:26: Tebrik ediyorum cnm seni nerdeyse 2 kilo vermişsin süper bişey bence buBu hafta kilo veremiycem hatta vermek bi yana aynı kalsam şükredicem Bu sırada kilolarımız arasındaki fark iyice açılmıştır hedefe doğru hızla yol alıyorsun sen aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…