70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendee bendeee bakcaam

baktın bileee

ben baktım süper olmuş valla darısı başımıza

teşekkür ederim canımcım

biz bugün arkadaşlarda toplancaktık bi sürü yiyecek var diye ben eve geldim burda akşam yemeğimi yedim cıss yapmayayım diye şimdi bitmiş çağırıyorlar beni
ben bi gideyim canlarım akşama görüşürüüüzzz

Dilo sen aralarda böyle çıtır olduğunda halde bunalımlara giriyorsun beni deli ediyorsun

Yaaa öylee demee bakkk seni de görcem ben.
Olduğum kilodan fazla gösteriorum hala

dileeekkk kız sen dedin hazırdım zaten hemen resim çektim yükledim
bi bak bakam

Baktım canım eski resimlerle dağlar kadar fark var
Bende bugün 1tane resim ekledim sende ona bak.
körler sağırlar durumu oldu biraz

Selam Çıtırlar ...

Akşam menüm belli değildi artık belli

Akşam : Taze fasulye 4yk , 2 yk yoğurt , Bi dilim tahıllı ekmek , Bi domates

Ve artık bende 70- 71 i görmek istiyoruuuuuuum

Bideeeee ben bugün bi elmalı kurabiye , bi börek kaçırdım.

Pişman değilim çok lezzetliydi. Zaten yürüyüşte yaptım. Bişey olmaz heralde.

pişman olmalısın bence yemeseydin yürüyüşte daha çok kilo verirdin

pişman olmalısın bence yemeseydin yürüyüşte daha çok kilo verirdin

Valla öyle güzel görünüyolardı ki anlatamam. Bide bugün öğle yemeğini yedim ama hiç doymadım başım falan döndü.

Birden çok cazip geldiler.

Şimdiiiik hedefim pazartesiye kadar 71.5 u görmek inşallah

inş tatlım bnmde cnm acayip börek istiyor ama yemicem
pazar günüde piknik var dolmalar börekler sarmalar tatlılar falan ne yapacam bilmiyorum

dileeekkk ne diyosun pazar günü piknikte biraz kaçamak yapımmı yoksa salata alım yanıma başkada bişe yemim mi?

inş tatlım bnmde cnm acayip börek istiyor ama yemicem
pazar günüde piknik var dolmalar börekler sarmalar tatlılar falan ne yapacam bilmiyorum

Hiiiiiiiii Sarma mıııı iyi ki evde yapmıyolar...

Dayanamayacağım tek şey yaprak sarması.

Valla bi tencreyi gece gizlice bitirdiğimi bilirim küçükken.

Sarmayla aramızda ki ilişki çok farklı

Canım gidersen yiyeceksin gibi görünüyor Gitmeme şansın yok mu ?

ooooooooooooooooooooooooooooo beybilerrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm süperr bir cumaaa olmuşşşş çoğunluk vermişş noranın rakamaı görünce gözlerimm naaaaa böleee kaldııııııfotoya kaç kez baktığımı bilmiyorum + dileğim senin tartıdaki rakm bende olaydııı diye iç geçirmedim desem yalan olurrr

eeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt sıra bildirimeee geldiii benimmmmm sizce ben vermişimmidr

Başlangıç kilo: 75.4 kg
Geçen hafta: 71.3 kg:18::18::18::18::18:
Bu hafta: 69.8
Giden : 1.5 kg
Toplamda verilen kilo: 5.6 kg
Hedef: 55 kg

ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN 6 LI RAKAMLARIDA GÖRDÜMMMMMMM YUPPPİİİİ

sabah kociş bu haberi duyunca anneme direk anne bizim hatundan gidiyor kilolar napçez biz böyle diyor

annemde hakket kızım zayıfladın artık bırak yeter böyle iyisin diyor amaaaa ben yermiyimm yemem bu laflarııı dahaaa çok yol var annem zayıflıyacağım dedim ,annemde 60 ta dur ama tmm artık diyor yok dedim hedef 55 öle istiyorum benn

kocişindeeee sözüü varrrr tchibo .com da çok güzel kıyafetler var ordaki kadınlar gibi olduğumda ordan alışveriş yapıcak banaaaa bütün istediklerimi alıcak etek kapri şort atlet beyaz pantolon falan filannnn

o günleree az kaldıı en geç ağustos sonu hesapladık o halee gelirim diye tahmin ediyorum Allah nasip kısmet ederse

sizin sayenizde gitti kılolar cıtırlar...sizin dediklerinizi yapıom harfiyen ve de leslie abladan 5mil patlatıyom sonuc iyi cok sükurya valla son anda tartıldım ki sabahki kılom dadeğil yane...

Hiiii afferin çiko süpersin

sizin sayenizde gitti kılolar cıtırlar...sizin dediklerinizi yapıom harfiyen ve de leslie abladan 5mil patlatıyom sonuc iyi cok sükurya valla son anda tartıldım ki sabahki kılom dadeğil yane...

Niye birinciğimi elimden alıyosun acımasız kadın :84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…