70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa konuşuyoruz fln arada, uzak kalamıyoruz, hele ki ben nefes alamıyorum bazen nasıl alışmışım :50:

Bu kadar çok sevmek istemiyorum onu ama elimde değil :50:

25inde gelicek işte o zaman belli olur , bana mesaj atıyor devamlı ama ben bizi özlüyorum yaa :50:

offf gamzem ooof hiç açmayalım bu konuyu zaman herşeyi göstericek :24::24::24::24::24::24:

dertlenme kuzum sizin iş bitmemiş.bitse konuşmazdınız bile.inş herşey çok güzel olur.üzülme diyorum ve konuyu kapatıyorumm.
eee daha daha nabersin tatlişkommm:9:

İngiliz beslenme uzmanı Norah Lane'in 13 Dakika diyeti, aç kalmadan kilo vermek isteyenlerin gözdesi olacağa benziyor. Diyetin püf noktası, ana öğünler dışında, her 13 dakikada bir küçük şeyler atıştırarak metabolizmanın canlı tutulması.

Böylece metabolizma, hiç durmadan sindirme faaliyetine devam ediyor ve yağ yakıyor. Bu diyetle bir ayda 2 kiloya kadar zayıflanabileceğini söyleyen Norah Lane, yağ yakmak için metabolizmayı hızlandırmak gerekir. Devamlı bir şeyler yendiğinde metabolizma bunları sindirmek için daha hızlı çalışacak ve yağ yakacaktır. Ancak ana öğünler dışında yediklerimizin kalorili şeyler olmaması gerekiyor. Örneğin pişmemiş sebze, bir kaşık yağsız peynir olabilir diyor.

bence bu yöntemle kesin kilo alırız
bu bana kesin kilo aldırır 13 dk da bir ne bulursam yutarım
Minecim bunu yazdığın çok iyi oldu, amerikada ünlülerin yaşam koçluğunu yapan bir adam var, adını unuttum ama bi röportajında okumuştum...

"Suyu sıcak yada ılık içiyorlar ama biz soğuk su içerek formda kalıyoruz ,zayıflamada yapılan en büyük hatalardan" diyordu
:31:

;Bende buz atıyorum hemde çok daha zevkli oluyor içmesi :24:
dukan amca da soğuk su diyor. su kalorisiz ama vücut soğuk suyu kana karıştırmak için önce ısıyıyormuş hali ile kalori yakıyor
selam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim :((((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm :((((((
başınız sağolsun canım. gurbetlik zor değil mi allah sabır versin.
kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz:27:
acaip iyi geliyor..diri tutuyor:23:

:23::23::23:
ben her duşun ardından yavaş yavaş suyun sıcaklığını düşürerek tüm vücuda soğuk su tutarım. hem kalori yaktırıyormuş hem de cildin sıkılaşması için çok faydalıyımış

dertlenme kuzum sizin iş bitmemiş.bitse konuşmazdınız bile.inş herşey çok güzel olur.üzülme diyorum ve konuyu kapatıyorumm.
eee daha daha nabersin tatlişkommm:9:

:9::9::9::9::9:

öğle yemeğğimi yiyorum bebişko :16::56:

Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende onu yapıyorum, başta çok üşüyordum ama suyun sıcaklığını yavaş yavaş düşürüyorum, banyo sonuna doğru en son bi 2-3 dk göğüslere soğuk suyu t
utuyorum :27::27::27:

:23::23::23:
ben her duşun ardından yavaş yavaş suyun sıcaklığını düşürerek tüm vücuda soğuk su tutarım. hem kalori yaktırıyormuş hem de cildin sıkılaşması için çok faydalıyımış

:9::9::9::9::9:

öğle yemeğğimi yiyorum bebişko :16::56:

Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende onu yapıyorum, başta çok üşüyordum ama suyun sıcaklığını yavaş yavaş düşürüyorum, banyo sonuna doğru en son bi 2-3 dk göğüslere soğuk suyu t
utuyorum :27::27::27:

aynen kızlar çok iyi geliyor valla
ben yıllardır yaparım bunu, kan dolaşımını da hızlandırıyor..:34:

Evet totonun ufak durması için siyah pantul iyi fikir canım ya.:28:
Çok sağolasınn:54:

Selam pıtırcıkımm.
Darısı başınaa valla sayılı günler geçiyor.
Aynen siyah pantul üstüne renkli bişi en ideali sanırım.
Belim inceldi çünkü.
Tek kötü tarafım totom ve bacaklarım.:ssz:
Sağolasın tatlım.:54:

Erimem lazımmmm daha daaaa ayy valla bazılarına hani gereksiz gibi gelcek ama valla fotoda dev gibi görüorum kendimi.

offff sormaaa sankii çocugu 2006dan beri tanımıyormuşum gibi.:60:

ahahah süpersinn kuzum sen yaaa.
Mıncırmalar çok fena hatunlar elleşmeden anlamıyolar sanki kilo verildiğini.:9:
Çok sevindim valla bak.
Senin boy uzun zaten oh bi cocuklu çıtır anne oldun.:21:

Saçımı içe doğru fön çektiriyim diyorum daha hoş duruyo sanki.
Kızların dediği gibi siyah pantul üstüne renkli bişiler daha iyi olacak sanırım.
ayakkabı konusunda da çok haklısın canım ya.
Rahatsız bişi giyip ahlandığım çok olmuştur benimde.:9:

ahahahha ayyy hayal ettimde hoş oldu içim.:52::52:
Ben bugün bakamasam da yarın gidip hoş bi gömlek bakayım bi kendime.
Sağolasın Minecim ya.:52:
Dar paça siyah kot kurtarıcım olacak sanırım.:9:

Selammm meleeimmmmm nasılsınnn iyi misinnn.
Lokum diyince dün mısır çarşısındaki lokumlr gözümün önünde slayt gösterisi yapmaya başladı.:52::52:

İdeali haftada 3 gün diye biliyorum tatlım.

canım sevdiceğinin gelmesine az kalmış okuduklarıma göre
inşallah sağ salim gelirde hayırlısıyla
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına
seni süsleyip püslemeye
öncelikle sen çok tatlı ve güzel paçisin yüzün güzel bebeim çuvalda giysen yakışır
şimdi çuvalıda bir kenara bırakalım
siyah dar paça bir pantolon tercih et asltındaki ayakkabıların kesinlikle babet olmasın
bu istemediğin o kalçalarını büyük gösterebilir hoş fazla bişey yok ama
hafif topuklu bir ayakkabı
belim inceldi demiştin üzerinede vücudunu saracak ve kalaçalarına kadar gelecek tarzda oturtmalı bir gömlek
eğer siyah beyazı seviyorsan çizgili dene derim
açık tonlar istiyorsan pembe düz renk ve beline bir kemer bu seni olduğundan belini ince gösterir tatlım
makyajında göz tonlarını gri ve tonlarında kullan üzerine siyah eylanır falan
şimdilik bu kadar aklıma gelenler pötüşüm:16:

selam ben de bu gruba dahil olmak istitorum ne yapmalıyım ? kilo,boy gibi ölçülerimi bi yere eklemem gerekiyor mu?
Boyum 1.65,kilom 73.7 ve 26 yaşındayım.

Aslında 3 yıl önce evlenene kadar en fazla 60 kg olmuş bi insandım genelde 57 civarında seyrederdi kilom.
2009 yılında evlendim.Evlendikten 10 ay sonra 65 kg ile hamile kaldım ki tamamen plansızdı ve o kiloyla hamile kalmayı hiiiiiççç istemezdim.
İlk 5 ay 6 kilo verdim mide bulantılayla.Dedim tamam son 4 ay alsam alsam 10 kilo alır doğururum.Ama hiç öyle olmadı kızlar,tecrübe olsun diye anlatıyorum size...93 kilo ile doğuma girdim.28 kilo yani...
Oğlum 16 aylık..emzirmeye devam ediyorum.Emzirdiğim ilk aylar hiç oralı olmadım emzirdikçe gider palavrasına kandım ama hiç bişi gitmedi.Ocakta doğum yapmıştım ve geçen haziranda 83 kg olarak memlekete geldiğimde tanıyamadılar benı...Her gören şok oluyordu,ne kadar şişmanlamışsın dedikçe benım moralım bozuluyordu,yolmak istedim o insanların hepsini:))
Geçen yaz vere vere 3 kg verdim.Emziriyodum bebeğim henüz 6 aylıktı.Eylülde 80 kilo ile okula döndüm.Öğretmenim bu arada.Aman Allah'ım hiç bi kıyafetim bana olmadı...o kadar zordu ki..
Ama ne yaptıysam olmadı,yemek abur cbur,pizza,pide...görünce dayanamıyodum.Spor desen bebek ve iş varken zaman yoktu...Aslında bahaneydi bu sonuçta zayıflamak sağlıklı bi insan olmak da bebeğim için yapacağım bişeydi...hem günde 1 saat bulunamayacak bişi değildi ama yine de bahane üretiyor beyin işte...
En son geçtiğimiz mart ayının 19unda ani bi kararla 77.3 kg olarak diyetisyene gittim.Verdiği diyet listesini 1 hafta uygulayabildim ve o hafta 2 kg verdim.Ama spora başladım.Haftada 2 gün step aerobik yapıyorum ara sıra pilates ve jillian.Abur cuburu hayatımdan çıkardım.Ekmeği azalttım.Onun dışında evde ne varsa doyana kadar yıyorum.abur cubur en buyuk zaafımdı ayda 2-3 kereyı geçmiyo şu an.
1,5 ayda 77.3 ten 73.7 ye inerek 2.6 kilo verdim bu sayede.Yavaş belki ama diyet modunda değilim herşey serbest sadece miktarı az.Kendimi " bundan bi tabak da yesem bi kaşık da yesem ağzımda kalacak tat aynı" diye az yemeye motive ediyorum...
Hedefim 58 kilo olmak...kendime 6 ay zaman verdim yazın daha çok zayıflarım gibi gelıyo...

slm bebisler :3:
gecmise dalacakdim ama esim acele ettiriyor :52:
bugün isde degilim :21:
simdi fitnesse gittip:8:
kadindoktoruna gitcem sonra :37:
hadin öptüm sizi :54::10:

Aslında sizlere birşeyler önerirken çekiniyorum,

ben sizin yanınızda yetiştim resmen, özellikle de dilom bildiklerimin çoğunu o öğretti :16:
ama tek başına sporla bu kilo gidemez sanırım ben maydanozu içtiğimden beri bi kere şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum :26:
neden çekiniyorsun kız
uygulayıpta memnun kaldığımız şeyleri birbirimize söyliycez tabiiii
mineeeeeeeeeee mesaj kutunu boşalt. dolu diyor kimle konuştun o kadar bakim
boşalttım canikom :26:

selam ben de bu gruba dahil olmak istitorum ne yapmalıyım ? kilo,boy gibi ölçülerimi bi yere eklemem gerekiyor mu?

Aslında 3 yıl önce evlenene kadar en fazla 60 kg olmuş bi insandım genelde 57 civarında seyrederdi kilom.
2009 yılında evlendim.Evlendikten 10 ay sonra 65 kg ile hamile kaldım ki tamamen plansızdı ve o kiloyla hamile kalmayı hiiiiiççç istemezdim.
İlk 5 ay 6 kilo verdim mide bulantılayla.Dedim tamam son 4 ay alsam alsam 10 kilo alır doğururum.Ama hiç öyle olmadı kızlar,tecrübe olsun diye anlatıyorum size...93 kilo ile doğuma girdim.28 kilo yani...
Oğlum 16 aylık..emzirmeye devam ediyorum.Emzirdiğim ilk aylar hiç oralı olmadım emzirdikçe gider palavrasına kandım ama hiç bişi gitmedi.Ocakta doğum yapmıştım ve geçen haziranda 83 kg olarak memlekete geldiğimde tanıyamadılar benı...Her gören şok oluyordu,ne kadar şişmanlamışsın dedikçe benım moralım bozuluyordu,yolmak istedim o insanların hepsini:))
Geçen yaz vere vere 3 kg verdim.Emziriyodum bebeğim henüz 6 aylıktı.Eylülde 80 kilo ile okula döndüm.Öğretmenim bu arada.Aman Allah'ım hiç bi kıyafetim bana olmadı...o kadar zordu ki..
Ama ne yaptıysam olmadı,yemek abur cbur,pizza,pide...görünce dayanamıyodum.Spor desen bebek ve iş varken zaman yoktu...Aslında bahaneydi bu sonuçta zayıflamak sağlıklı bi insan olmak da bebeğim için yapacağım bişeydi...hem günde 1 saat bulunamayacak bişi değildi ama yine de bahane üretiyor beyin işte...
En son geçtiğimiz mart ayının 19unda ani bi kararla 77.3 kg olarak diyetisyene gittim.Verdiği diyet listesini 1 hafta uygulayabildim ve o hafta 2 kg verdim.Ama spora başladım.Haftada 2 gün step aerobik yapıyorum ara sıra pilates ve jillian.Abur cuburu hayatımdan çıkardım.Ekmeği azalttım.Onun dışında evde ne varsa doyana kadar yıyorum.abur cubur en buyuk zaafımdı ayda 2-3 kereyı geçmiyo şu an.
1,5 ayda 77.3 ten 73.7 ye inerek 2.6 kilo verdim bu sayede.Yavaş belki ama diyet modunda değilim herşey serbest sadece miktarı az.Kendimi " bundan bi tabak da yesem bi kaşık da yesem ağzımda kalacak tat aynı" diye az yemeye motive ediyorum...
Hedefim 58 kilo olmak...kendime 6 ay zaman verdim yazın daha çok zayıflarım gibi gelıyo...
hoşgeldin aramıza
bende 19ay önce doğum yaptım
hamilelik kilolarımı verdim çok şükür
ben 18 kilo almıştım sende verirsin merak etme
diyetisyenede gidiyormuşsun bence büyük avantaj
bizi takip edersen dahada hızlı verirsin bence
nerde yaşıyorsun branşın ne
bende öğretmenim :34:

merak ettik kız seni
hasta değilsin yaaa neden işe gitmedin
doktordan sonra bizide habersiz bırakma ok?

hoşgeldin canım benimde kızım 20 aylık ama ben malesef hamilelikde değil hamilelik sonrasında kilo alnlardanım hamileliğim boyunca 9 kilo aldım hatta hamile kalmadan 75 kiloydum doğum yapar yapmaz tartıldım 73 kiloydum ne olduysa emzirme döneminde oldu :56::14:

merhaba kızlar bugün sabah ekmek siz mantarlı omlet yaptım kendime öğle yemeğine fırsat bulup yiyemedim biliyorsunuz kızımın kolu kırıldı sporda yapamıyorum kucağımdan inmiyor şuan bile kucağımda uyuyor :126:

kızlar ben cuma regl oldum. malum bu yüzden artılarda seyrediyorum. cumaya kadar büyük ihtimalle bitecek. sorum şu ki bittikten kaç gün sonra gerçek kilomu görebilirim tartıda?

menummmmmmm:)
gece gec yattımgecde kalktımmm

sabah 11 de 1 bardak suyumu ıctımm
sonra saat:12:45 de
1 dılım cavdar ve uzun zamandır yemedıgım 1 dılmm taze beyaz ekmegı yedım
3yemek k.melemen
2 y.kasıgı yumurta haslama salatası(tere otu maydonoz ile)
3dılım salatalık ve domates
6yaprak eksımen otu
yarım k.kutusu b.tuzsuz peynır
2 zeytın
2kayıs cekırdegi(biliyorum yedıklerımcok ama sofra kalabalıktı ve bolıstahlıydı herkez:)

ilaç ictim(regl cın)10dk sonra yesılcayımı ıctım
1bardak suyumu ıctım

saat:1:30 da yesılcayımı ıctım
15 dk yürüdüm:))

leslie yapacagımsımdıde

ara:yarım baklava dılımı ıle 1 cay kasıgı maras dondurması(kaynımgece maraşdan getırmış:):):):):) :8:

kızlaaaar selam,
geçen hafta çok şişkindim cumartesi bir umut tartıya tekrar çıktım ve 61.4 olduğumu gördüm.ve acayip mutlu oldum.aynı gün izmire doğru yola çıktık.dün diyet biraz aksadı akşam yemeğini çok geç yedik.bu akşamüzeri de kuşadasında otele yerleşicez açık bü,fe herşey dahil otelde ne kadar diyete sadık kalabilcem bilmiyorum ama moralim yüksek geldim olurda bir kaç kg artıda olursam dönüşte sizlerle halledebileceğimi biliyorum.
şu anda ağaç altında babamızın kursunun bitmesini bekliyoruz kızımla o yeni oyuncağıyla oynuyor ben de size yazıyorum pc nin pili dayanana kadar burdayım.herkes iyidir inşllh..

Selam şekerim:3:
Çokta abartma ne de olsa veririm diye.:52:
Biz hep burdayız.:16:

canım sevdiceğinin gelmesine az kalmış okuduklarıma göre
inşallah sağ salim gelirde hayırlısıyla
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına
seni süsleyip püslemeye
öncelikle sen çok tatlı ve güzel paçisin yüzün güzel bebeim çuvalda giysen yakışır
şimdi çuvalıda bir kenara bırakalım
siyah dar paça bir pantolon tercih et asltındaki ayakkabıların kesinlikle babet olmasın
bu istemediğin o kalçalarını büyük gösterebilir hoş fazla bişey yok ama
hafif topuklu bir ayakkabı
belim inceldi demiştin üzerinede vücudunu saracak ve kalaçalarına kadar gelecek tarzda oturtmalı bir gömlek
eğer siyah beyazı seviyorsan çizgili dene derim
açık tonlar istiyorsan pembe düz renk ve beline bir kemer bu seni olduğundan belini ince gösterir tatlım
makyajında göz tonlarını gri ve tonlarında kullan üzerine siyah eylanır falan
şimdilik bu kadar aklıma gelenler pötüşüm:16:

Vayyttt vaytt pötüştennn incilerrr.:52:
Sağolasın paçimmmm bakacağumm.
İltifatların için ayrıcaa teşekkürrr ederimmm:16::16:

Suziiii suziiii ahhh suziiiiiiiiiiiiii

kızlar ben cuma regl oldum. malum bu yüzden artılarda seyrediyorum. cumaya kadar büyük ihtimalle bitecek. sorum şu ki bittikten kaç gün sonra gerçek kilomu görebilirim tartıda?

Regl bittikten 2 gün sonra tatlım.:34:

menummmmmmm:)
gece gec yattımgecde kalktımmm

sabah 11 de 1 bardak suyumu ıctımm
sonra saat:12:45 de
1 dılım cavdar ve uzun zamandır yemedıgım 1 dılmm taze beyaz ekmegı yedım
3yemek k.melemen
2 y.kasıgı yumurta haslama salatası(tere otu maydonoz ile)
3dılım salatalık ve domates
6yaprak eksımen otu
yarım k.kutusu b.tuzsuz peynır
2 zeytın
2kayıs cekırdegi(biliyorum yedıklerımcok ama sofra kalabalıktı ve bolıstahlıydı herkez:)

ilaç ictim(regl cın)10dk sonra yesılcayımı ıctım
1bardak suyumu ıctım

saat:1:30 da yesılcayımı ıctım
15 dk yürüdüm:))

leslie yapacagımsımdıde

ara:yarım baklava dılımı ıle 1 cay kasıgı maras dondurması(kaynımgece maraşdan getırmış:):):):):) :8:

Kahvaltıyı baayaa sağlam etmişsin ne güzel.:56:
1 dilim beyaz ekmek pek yakışmamış ama.:27:
Baklava ve dondurma içinde sebeplerin varmış.:52:

Sabah:
Çavdar ekmeğine yapılmış kaşarlı, sucuklu tost,
Yeşilçay

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
8 tane fındık

Öğlen:
6 tane nugget,
Salata

Ara:
Yeşil çay,
3 kayısı kurusu

Akşam:
Yağsız sütle nesfit.

Sevdiceğimin gelmesine az kaldı o yzden akşamları nesfite başlıycam.
Dün ki resimlerden sonra çok mutsuzum.:84::43:

dünkü resimlerden sonra mutsuz musuuunn:53:
totona totona vururum kız senin :57:
harika olmuşsun kızım eski resimlerine bak da bi farkına var istersen :57:
kızların fikirleri güzel siyah kot hoş olur
üzerine de kalçanı hafif kapatacak, ama bel kısmı dar olan bi bluz :23:
ben bile evlenme teklifi ederim :60::60::60:

selam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim :((((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm :((((((

canım Allah sabır versin :50:
mekanını cennet eylesin :50:

hoşgeldin canım :3:
burda olursan zorlanmadan adapte olursun :34:

selam canım..
doktora gittikten sonra sonucu bize de söyle :26:

Back
X