merhaba arkadaşlar..
ben 25 yaşında 160 boyunda 78kılodayım. bnde zayıflamak ıstıyorum bana da yardımcı olun lüüütfffeeeeennn...
aramıza hoşgeldin azmin bol olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar..
ben 25 yaşında 160 boyunda 78kılodayım. bnde zayıflamak ıstıyorum bana da yardımcı olun lüüütfffeeeeennn...
merhaba arkadaşlar..
bizde hep krediyle yürütüyoruz işleriben durgun topik durgun sf ilerlemiyo ne iş?
geçen gün eşimle konuşuyoruz. annesi aramış(kaynanam) oğlum siz arabayı nasıl aldınız demiş. eşimde kredi ile demiş. oğlum niye kredi çektiniz faiz haram çekmeyin bir daha demiş.
şimdi bu bizim çektiğimiz 3. kredi falan. araba boç vb için daha öncede çektik mecburen. ya çok güldüm kadına. kredi haram diyor peki ben nasıl başka türlü mal sahibi olacağım. ayrıcana tek maaşla o kadar sıkıntı çektiğimiz günler arayıpta bir ihtiyacınız var mı demez diniz. kredi kartı ile borç ile düşe kalka geçinirdik. Bazen ben mi çok fesadım diyorum ama kadınıda anlamıyorum. neyse canımı sıktı yine arkasından çekiştirmeyeyim![]()
kızından ayrılmana çok üzüldüm yerine koydumda kendimimerhaba kızlar
2 gunden berı ugrayamadım topiğe.bu zaman zarfında cok yemek yedım ve cok agladım.....bebeğimi 1 ay kadar anneme bırakmak zorunda kaldım.hafta sonu onu teslım etmege balıkesıre gıttım.ev bomboş yapayalnız kaldım o gıdınce duvarlara yere cızdıgı çiçeklere bakıp bakıp aglıyorum.neyse kı benı aramıyor mutlu annemın yanında kuzularla cıvcıvlerle oynayıp duruyormus.bu kadar uzuntu bır yana bır de ınsanlar memlekete gıttıgımde uzun zaman dan berı gormedıklerı ıcın benı ne kadar zayıflamıssın cok guzel olmussun falan gıbı sozler soyleyınce pohpohlandım dıyetı bır anda unuttum sankı 55 lık olmusum gıbı yanı aksamın 10 unda durum ve tel kadayıf tatlısı yedım.oturdum bırde yedıgım icın agladım.bu sabah tartıda 69,7 yı gordum 2 gunde 1,5 kılo fazla cıktım oha yanı bana.neyse haftasonunu unuttum unutmam gerek bugun yenı bırgun.bu cuma kesın tartıda + cıkıcam.ınanın buraya gelıp yazmadıkca bu iş olmuyor sozume sadık olamıyorum.neyse sozu uzatmadan menumu paylaşayım hemen.kendınıze cok ıyı bakın
kızımada verdi doktor bu şurubuCanım hiiiiiiiiç bişey istemiyo ki şeker yaa. Canım istemeyince hazırlaması da zor geliyo haliyle.
O yüzden pratiğe kaçtım geneTuvalet sorunumu çözmeden de bişey istemicek canım sanırım :26:
Bugün kahve içtim , Kurudut yedim , activa kayısılı yoğurt yedim ama hala tık yok
Bu arada aldım bu kabızlım şurubundan : Duphalac
Ben bunu tuvalete gidene kadar mı içicem yoksa devamlı içecekmyim kızlar ?
tok içiliyor diye biliyorum amaİÇtim canım yemekten önce. İnşallah giderim artık.![]()
allah kavuştursun canım hayırlı teskerelerf
oraya da gittimcok sükür kist düsmüs doktor bakmadan dedim bu ay 2 kere regl oldum kesin gitmisdir diye dikkatli bakinca acaba dedim ama yok gitmis dedi cok sükür
kan tahlilerime bakti dedi hormonlarinda da problem yok dedi dedim troit olabilirmi olsa cikardin dedi ama tedayli istiyorsan troit icin baska doktora gitmen lazim dedi troid icin doktora dedi :44:
isallah güzel gecmisdir teftis canim![]()
niye izinlisin kız hayırdırKızlar görüşürüz cuma günü umarım
Gelemeyedebilirim, suzim hadi tartıl hadi
Zaten dürüm fln yemişsin tartıl![]()
pışşşşşıkBu arada şampiyon GALATASARAY
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
bende aynıyım yaaaaasabah
3 parça peynir
2 dilim salam
4 yeşil zeytin
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 kuru incir
öğlen
2 tane kabak dolma
2 yaprak sarma
ara
yarım kase sütlaç
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tane kabak dolma
1 dilim tazecik beyazz ekmek
2 kaşık rus salatası
ara
1 kase sütlaç
ibret olsun diye yazıyrum menümü
haftasonu ve bugün iyice cozuttum
mutsuzum![]()
merhaba arkadaşlar..
bende aynıyım yaaaaa
buarada rus salatası istedi canım
1 küçük dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
domates, salatlık, tere, roka, nane
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
ara:
çilekli yeşilçay
6 tane yeşil erik
öğlen
salata
1 tane baget
çeyrek domates közde, 1 ince biber közde
1 pet ayran
ara
2 kuru incir
1 avuç çekirdek
akşam
4 yemek kaşığı kabak kavurma
2 yemek kaşığı hünkar beğendi
salata
1 dilim ekmek
son ara
1 fincan sütlü kahve
3 gündür benim canım neler isitiyor neler
dün survivorı izliyodum tatlı yediler
ama ne tatlı bütün tatlıları masaya dizmişler
resmen öldüm bittimm.hatta eşim çıkıp alayım ne istiyosan dedi
ilk önce git dedim sonra yok gitme dedim gitmedi sonuçta
çok fenayım çokkkkk![]()
hoşgeldin lafebesi kilolarımız çok yakın umarım burda birlikte zayıflarız![]()
ne var senin menünde yaaaa
benmkine oranla süper bence![]()
hoşbuldum..
umarım birbirimiz desteği ile kurtulucaz bu kilolardan .
canım ideal kilona çok yakınsın yavaş yavaş yemeyede başlaman lazım
sonra çabucacık alırsın
kaçamaksız, tatlısız, çikosuz ömür geçmez değilmi
ben o mantıktayım valla
azcıkta olsa yiyeyim ama artıda fazla çıkmayayım istiyorum
korumaya geçtim ben ekside olursam kardır diye düşünüyorum
50-55 hayal benim için zaten
pefff aynısını benim eşim de yapıyor
oooof ya bende aynıyım
yemekten sonra bile canım bişeyler istiyor
bugün kaç kere yeltendim okulda çiko almaya ama hep biengel çıktı
buakşamda eşime hadi accık dolaşalım dondurma yiyelim dedim
kaç aydır uğraşıyorsun neden son günlerde böyle yapıyorsun boşunamı uğraştın dedi
küstüm bende
sonra hadi gidelim dedi banane gitmeyeceğim dedim
ahh biyiyebilseydim dondurma
haftasonuda yarımkiloluk dondurmalarda yedim tek başıma
dilek görmesin![]()
canım ideal kilona çok yakınsın yavaş yavaş yemeyede başlaman lazım
sonra çabucacık alırsın
kaçamaksız, tatlısız, çikosuz ömür geçmez değilmi
ben o mantıktayım valla
azcıkta olsa yiyeyim ama artıda fazla çıkmayayım istiyorum
korumaya geçtim ben ekside olursam kardır diye düşünüyorum
50-55 hayal benim için zaten
inşallah canım yaza çıtır olcazz hepimiz![]()
![]()
sevgilim askerde ekimde geliyo o gelene kadar en kötü ihtimal 60ı görmek istiyorum. geldiğikten kısa sürede istemeye gelicekler ve ben o gün şu anki kilomda asla olmak istemiyorum.
Canım hiiiiiiiiç bişey istemiyo ki şeker yaa. Canım istemeyince hazırlaması da zor geliyo haliyle.
O yüzden pratiğe kaçtım geneTuvalet sorunumu çözmeden de bişey istemicek canım sanırım :26:
Bugün kahve içtim , Kurudut yedim , activa kayısılı yoğurt yedim ama hala tık yok
Bu arada aldım bu kabızlım şurubundan : Duphalac
Ben bunu tuvalete gidene kadar mı içicem yoksa devamlı içecekmyim kızlar ?