bende avonun losyonu var kullanıyorum ama nemlendirme içincnm sıkılaşmak için sıklaştırıcı vucud losyonu kullan ben daha önce denemiştim ve müthiş işe yarıyor ve dün tekrar aldım banyoya koydum yüzümü yıkayınca sabah hemen karnıma bacaklarıma kollarıma popoma sürüyorum ......nivea bady sıkılaştrıcı vücud losyonu 2 haftada sıkılaşma yazıyor....
bende bi kere protein dieti yapmıştım kilo aldım vermeyi geçtim. bana o tarz diyetler yaramıyoKızlar bu arada ben proteinle kilo veremedim
Sadece 600 gr gitti. Siz kaç kilo veriyosunuz protein yapınca ?
1tane hazır domates çorba yarım kupa içtim diğer yarısını oğluşa verdim,2köfte,salata,çörekotlu yoğurtÖğle yemeğinizde neler var kızlar
Ben 4 yk nohut, 1 kase çörek otlu yoğurt yiciiiiiiim
Benide alın aranıza evlendikten sonra kilo aldım
canm çok geçmiş olsn bebişn hasta galibabirde minem cocuk hasta oldumu elim ayagim hilt gibi oluyor hic birsey yapasim gelmiyor evimi görsen sok olursun
ne güzel canım deşarj olursunkızlaaaaaar cuma izne ayrılıyorum 10 gün kadar karadeniz turu yapacağız. eşim aradı şimdi oteller için. aman yıldızlı olmasın açık büfesi hiç olmasın sadece kahvaltı versin dedim
kilo alıp gelmek istemiyorum
kiz ben onun agzini burnunu yeriiiiiiiiiiimmmmm
hee böyle salya sümük ağlarsa silmek yerine fotosunu çek sende :120::120::120::120::120::120:
ohhh muhabbettin dibine vurmuşunuzz valla ben tatile çıkçak olsamm kesin yerde yerim nasıl olsa ayda yılda bir defa tatil sonra veririsin kilo yaaa dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdermişimi eklemezsem topik beni burdan atarrrr kesinnn
anam kızlar bir balkon(bahçe) yıkayam dedim güneşliydi hava hobaaa bir dön sen hava yağmuraaa akıttığım su boşa gitti boşa masraf yaptık kocişe
canım senin durumun farklı ama
hem tatile gittin düzenin bozuldu
hemde yoğun olduğun için düzenli beslenemiyorsun
yinede iyi verdin bence
evet iş bilen çok etrafta o arada saymışlar herhalde kemiklerimi
bide diğer gittiğim okuldalar herhafta tuhaf tuhaf bakıyorlar bana
çözemiyorum
hoş kıskanılacak bir yanımda yok
günaydın tatlım
çok yoğunsun
bizamanlar bende biilçeye geliş gidiş yapıyordum
9 dedimi uyurdum
o günler geldi aklıma
sadece ton balığımı yedin öğlen
doyurdumu?
bide tavuk kaç tane
kız valla üzülüom bütün gün ayakları şiş geliyor evdeki böyle şeyleri kısmazsam ona haksızlık etmiş olurum sonuçta ,bir evi idare eden kadındır ,yoksa ona kalsa yiyelim içelim gezelim harcayalım tarzındadır ama ben accık cimriyimdirkiz ben onun agzini burnunu yeriiiiiiiiiiimmmmm
bak nasilda kocasini düsünüyo
kiz ben onun agzini burnunu yeriiiiiiiiiiimmmmm
süper yaaaaanoraaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 416601
ay bayiliyorum buna yaaaaaaa
surata baaak yeriiiiiiimmmmmm
evet canım yogunum ama bu hafta daha bi dikkatli olmak istiyorum
tatil yaktı beni
bu hafta 68 i görmek istiyorum
ya boşver minem insanlar yorum yapmayı severler
çok karşılasıyorum öyleleriyle
evet cnm ton balığı yedim ama 15.30 da yemek yedim
ton balığı ara öğün oldu
valla kuscam şimdi :100::100::100::100::100::100:
ay cagla sikel sabada
2 ay olmus dogum yapali yaaaaaaaaa
ay tartilmadim bilmiyorum aldimmi verdimmi diyo yaa
ben tartiyla yatcam nerdeyse
catlak kizceler isarkadaslari niye gülüyon diyo diyememki ballim sümüklü cocuk koydu noranin migdesi kalkti ballim yerim benonu dedi nora da kusucak diye
ben molaya cikiyorum kizlar bi isteyiniz varmi
valla kuscam şimdi :100::100::100::100::100::100:
onunda yok ballıkaymağında yok fotosuşşşşttttttttt aşk böcüğü Posta Telefon Telgraf senin neden hiç foton yok
bende bayıldımkiiiiiz senin cocugun olsa nasil burnunu silicen
kiz nasil agliyo baksanaa
kiiiiiz senin cocugun olsa nasil burnunu silicen
kiiiiiz senin cocugun olsa nasil burnunu silicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?