70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende genelde sakız çiğniyorum ama sanki dahada acıktırıyor beni:26:

çok üzüldüm cnm
bende ne dicemi bilemedim
hakkınızda hayırlısı olsun canım

hakkınızda hayırlısı olsun monacım,kötü şeyler düşünme lütfen.rabbim dayanma sabrını versin,2 yıl sayılı gün geçer..bir ömür beraber olursunuz işallahh..eşinin de morali bozuktur ona da destek olmaya çalış..şu dağdakiler inse de senin gibi insanlar acı çekmese..

07.40:1 yumurtayla pastırmalı yumurta, yarım kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,maydonoz liimonlu 2 dilim tam buğday ekmeği

11.00:6 tane siyah kuru üzüm

13.30:1 adet sinitzel, 1sıkım küçük mercimekli köfte,salata,1 bardak ayran

16.00:7-8 adet fındık

17.30:1 bardak ayran

19.40: ne ysem acaba (salatamı nesfitmi) yemek yokta:26:

21.00:6-7 tane çilek

bende çiğnerim sakız iyi oluyor ağzımız boş kalmıyor hiç olmassa

cnm nasıl mercimekli köfte çekti burnuma koktu resmen:26:

devamı vardı ama yemedim
ee yorumunu alalım begendinmi menümü gamzecim?

yememem isabet olmuş cnm sabah neden 2 dilim ekmek
akşamda nesfit yersen sabaha kadar midenin zırıltısından uyuyamazsın
sebze falan ye cnm bence.
salata güzel bi tercih olur yanındada güzel bi yoğurt.yemede yanında yat valla

yasli adam kiyafetine mi bakcak,hadi kaynana gelse neyserahat ol yawrucumm

bakmadı zaten
çünküüü o çok tatlı bi adaammm

canım benim sırf senin için girdim buraya.. yoksa çok işim var hastaneye dönmem lazım..
çok üzüldüm yazdığını okuyunca.. eminim halledilecek bir sorun ama ilk buluşmada olması kötü olmuş..
üzülme sen askerden geldi diye böyledir.. toparlar yakında kendini
sen tatlı canını üzme

dolapta dondurma var içimdeki kötü kadın bana git onu ye diyor sabahtan beri direniyorum

derhal onu birine yedir bence

ben çok beğendim menüyü, akşam salata + çorba derim kesinlikle

---------------------------------------------------------------------------------

Betüüüş nasıl geçti şeker anlat bakalım

canım inan bende çok üzüldüm ama hakkari olduğu için değil o pislik dağlardakilerin yaptıklarından
yoksa ülkemizin bütün toprakları kutsal ve bizimdir
üzülme tatlım hakkınızda hayırlısı olsun sayılı gün 2 yıl hemen geçer darlanma sen
benim eşimin halasının oğluda hakkaride öğretmen tarih öğretmeni
onun da 2 yıldı geçen sene düştü oda 1 yılı kaldı
o memnun ordaki çocuklardan ama fazla dışarı çıkma imkanları olmuyormuş
daima lojmanlarda kalıyorlarmış
sende 2 yıl tatlım sıkıcan dişini
biliyorsun emek olmadan yemek olmuyor
eminim ondan sonra istediğin mevkide ve yerde olursun canım benim
bide öyle demişsin hakkınızı helal edin içim sıkıldı benimde
eğer bir sıkıntın derdin olursa o arkadaşda orda öğretmen yardımcı olurlar inşallah irtibatımızı koparmayız canım
arkandayız ve yanındayız biz senin topik olarak sen içini rahat tut turkan sultan

Aynen yaaaa

Misal 25 inde gidcz biz de nasipse zayiflamaya ugrasiyrm ama tatil koyunde hic totomda olmayacak kg falan ay karadenize gelin gelmis biri olarak pisicim zor kg siz gelirsin diyorum

Hayirlisi olsun canim...

ben çok beğendim menüyü, akşam salata + çorba derim kesinlikle

---------------------------------------------------------------------------------

ben hep sabahları 2 dilim ekmek yiyorum gamzecim bi zararını görmedim
kahvaltımı kuvvetli yapıyorum
diğer öğünlerde ekmk tüketmemeye özen gösteriyorum

noram çorba salata süper olur ama evde çorba yok yogurt yok ve ben eve çok geç gidiyorum
nesfitide ayda yılda 1 tüketiyorum alışkanlık halinde değil canım
bakim ya salata yicem yada nesfit
begendiğine sevindim

saolun kızlarr..

esinturgay canım burda evimiz de var ama tek başıma kalamam burda
memlekete giderim büyük ihtimal..
ilçe blackcim ya çukurca...

hep içimden geçiyordu hakkari olacak diye
korktuğum başıma geldi hoş hakkari olmasa tunceli tunceli olmasa şırnak olacaktı...
Canim zor bir yere atanmis esin..
Aile olarak kalmak zor olur herhalde..
Aile icin zor bir durum. Ben edirneliyim esim rizeli.. Neresi olursa olsun memleketler icin kotu konusmayi dogru bulmuyorum ama esim sirnakta askerlik yapti gezmis oralari da
disaridan gelenlerin adaptasyonu xor oluyormus ama nasip Allahtan hayirlisini dilemek lazim.
Allah kolaylik versin esine

kizlar cocuklarimi anaokulundan aldim geldim öglen 35 dak. yürüdüm,sabah da yolu yolumu uzatmistim 45 dak. yürümüstüm,bu günlük yeter sanirimögle menüm 150 gr peynirbol domates,sivri biber,2 yumurtaaccik sucuk(esim israr etti illa da ye diye)1 bardak kefir,1bardak yesil cay..ah ah ders vermem gereken cok kisi var,göstericem onlaradogum kontrol haplari,2 pespese dogum,stres yedim yedim doymadim.düsünün görümcemin esi,saka yapiyordu sözde esdost yaninda yeni kari alicak diyordu esim icin,90 küsürlerde kilom diyeniyeymis esim sisko sevmezmis,görümcem ise rahat 130 kg civarinda oysa ki..agustos sonu yada eylül ayinda samimi tanidigin dügünü var,insallah 58 kg görücekler beniki bu rakami belki ortaokulda görmüstüm,her zaman hep ortamin tombisiydim ama bu kadar takmamistim hic,basaricam,basaricaz

11:00 de cıktım 30 dk yürüdm eltime gectımrda 1 bardak sekersız cay-1galeta-yarım haslanmıs yumurta yedım

14:30 gibi 20 dkbısıklete bındım parkta s
sonra:30 dk daha yürüdm eve geldım

sonra30 gibi 1 tane peynırlı gozleme yedimmmm(kayın valıdem sıcacık yapmış..)

aralarda 1,5 lt su ıctım spor arasında:)

bu arada BİM e yenı bır urun gelmıs cuma gunu gelecekmıs yanı
su adres te nasıl alsam mı yanı esımden dogum gunu hedıyesı olarak ıstedım ıyımıdır sızce fıkır verın bana da alımmm yafffff benımkı sıradan tartılardan
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Tamam bebeğim o zaman

bebeğim düşük kalorili dondurmalardan yersin haftada 1 kere sıkma bu kadar caanını alt tarafı bi dondurma

Başaracağız evet yürüyüşler için de ayrıca
Bizim ailede de öyle şakalar çok olur malesef anneme özellikle çok yapılıyor

bende devamlı çiğniyorum ama dietten değil. sigara içmemek için. yoksa durmadan yenisini yakıyorum
bence çok güzel canım,sabah öğle sağlam yiyip akşamı hafif geçirmek en güzeli

pisini bize bırak şeker bakarım ben o yumağa..:49bu arada iyi eğlenceler tatlım:
kız hangi ildeydin adresi ver kargo ile yollayam sana kızımı

Aynen yaaaa

Misal 25 inde gidcz biz de nasipse zayiflamaya ugrasiyrm ama tatil koyunde hic totomda olmayacak kg falan ay karadenize gelin gelmis biri olarak pisicim zor kg siz gelirsin diyorum

Hayirlisi olsun canim...
ya öle deme yaaaaaaaa kilo alırsam seni sorumlu tutacam bak :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…