len ne bagiriyonuz geldim isde misafirlerim vardi ins bundan sonra aranizda olucam yaz geldi vallah incelmeliyim kaprilerim olmuyor
sen burdan uzaklaşırsan kaynanam alırsın böle kilocukları ohhhhhhhhhhh
bida uzaklaşta gözüne yumuruku yeeeeee emiiii dilekde saçını yolsun
bulmuşsun canımyoutubedan ne yazıp açıyoruz
canım pisim çok özledik senislm kızlar nasılsınııııız. bugün sümele manastırına gitik her yerim ağrıo. öldüm öldüm. bizim topiği hergün oraya çıkar indir. kilo sorunu falan kalmaz
jullian uğramış topiğe :) ben 2-3 hafta yapmıştım felaket sıkılaştırıyor.
1 level ile başlıyorsun kendini hazır hissttiğinde 2 level yapıyorsun.
dlek 2 leveli sormuşun. o var daha bir felaket . çok zor tamamlayana kadar vücudunun terlemedik yeri kalmıyor :) 2 level de arkadaki esmer kız bile ölüyor yorgunluktan
ben ilk yaptığımda. vücudumda bilmediğm ne çok kas varmış demiştim. çünkü her yerim ağrıyordu. baştan ayağa kadar sızlamadık yerim kalmamıştı. ay birde merdiven falan çıkamamıştım ayaklarım tutmamıştı ilk günlerama 1 hafta sonra fark ortaya çıkıyor. azimle 1 ay devam edilir ise incelmmek imkansız...
hepinizi öptüüüm biz bir akşam yemeğine gidelim. ama nasıl yürüyecem bilmiyorum. sümele bitirdi beni her yerim ağriiiiii
sümelanın şifresini benim içinde çöz birkezdaha çık in benim için
belki jillian ablamdan kurtulurum bugün geberrtti karı bizi
bacaklarımdan yürüyemiyorum
akşam kociş geldi niyee öyle yürüyon hamileler gibi demezmi ahahahhaha bi güldüm
inşallah canım bakalım dilekle çıktık bi yola inşallah bir ay dayanabiliriz
diğer kısçelerde bizim çenemizden zaten jillianın içinde bulucaklar kendilerini
herkesi jillianlıcaz sıkı sıkı
selam zerram az giriyosun çabuk laptopunu al hergün uğra özlüyoz seni çıtır hatun yaHerkese iyi pazarlar hatunlar
Nesli dilek jillian hatuna baslamissiniz
Bende heveslenip DVD sinı almıştım ilk bes dakikada pes etmiştim
Bende baslicamda bu hafta misafirim var regl olcam geçsin bitsin
Bide laptopum gelsin baslicAm tekrardan inşallah
Pisim aşağıda seni gördüm tatilin nası geçiyor canım
Mine ellerine saglık canım
Kilo verenleri tebrik ediyorum
saol canım aynen öyleAkşama kadar 3 kere mi ara yapıyosun çok değil mi kuzum?
twistte dönerkene yanların ağrımaya başlıyor mu mindercim benim baya acıyoo hıı bu arada elbiselerin çok hoş üçünü de aldın mı?
Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın canım bende aynen katılıyorum sana burdaki kızların özellikle Dilek'in çok faydası oluyor bize
bende öğlen 15 dkda porsudum bıraktım çok canım yandı bakalım yarın devamBugünde Jillian bacıyla sporumu yaptım ama öldümm valla.
Bazı yerlerde kaçırdıklarım oldu.
En son abla yeter kurban olayım diye tıslıyordum.
Duşumu aldım.
Yemeğimi yidim.
Şimdide saçımı düzleştircem.
Canım kahve istedi gene.
Ara olarak da 5-6 tane çilek yicem sanırım.:26:
ama ben sporda yapıyom onun yanında
aslında bazılarıda var mekiklerden benim yaptıklarım
ama dambılları eklemiyordum
bizim pötüşün hoşuna gidiyor ağlıyor dambıllar için
vermiyor bana
kop anam kopppppppneslim jilliana bi guzel saydirmissin koptum yazdiklarini okurkennn
fotooooooo istiyoruzzzzzzzzzzziyi canim desene formunu koruyorsunn
ilk baslarda agriyodu canim da simdi alistim,canim skildikca ustune cikiyorummevet ucunu de aldim canimm
mutfak kapısını kilitleyip anahtarıda wc yemi atsak napsak ki :)
yok ama artık frenledim kendimi eskisi kadar değil çayın yanında büsküvü yiyom azcık
bende survıverı izlerkene düşünüyordum sporuBu akşamda survivor u izlerken twister da 10-15 dk döneyim bari.
güzel oluyor sevdiğim diziler varsa yanında spor yapmak
yani oturup çiko yemekten yada çerez merez yemekten daha iyi
lenn ebru sallinin nesini begeniyorusunuz hic haz etmem o kadindan onun gibi olucama siskoooooooooooooooo olmayi tercih ederim estetik harikasi gecen güllüyü izledim kadin her yerini gerdirmis sonrada cikiyorlar kilo verdik poponuzdan terler akarak kilo verinde görelim
Onu sevmeeeeee gel benim bıngıldakkk yağlııı göbüşümüüüüü sevvvvv.
buırdaki kızçelerin sana uyan menülerini takip edersinkızlar yardım edin bana nolurrrrrrr :26:
şubattan bu yana diyet yapamıyorum, 2 hafta yapıyorum sonra sevdiceğim bi girio kanıma hoppp lahmacun yerken buluyorum kendimi..
ekmeği bile kessem çok güzel zayıflıyorum ama bende azim istek yok..
şu çikolatayı kesemiyorum hayatımdan..
akşam uyuyup uyansam deli gibi acıkıyorum uyku sersemi alıkoyamıyorum kendimi yemekten..
alın benide aranıza, zayıfladığımı görebileyimm..
3 hafta sonra mezuniyetim var ve ben bu kilolarla değil mezuniyet evden çıkmak istemiyorum..
gün içinde suyunu bol iç 2.5, 3 lt bitki çayı 2-3 kupa
birazda spor bak nasıl veriyorsun
arkadaşlar merhaba
2 gündür giremedim...geziye gitmiştim ve benm diyet gittide gitti...
sözde zayıflıcakytım mezuniyete kadar
kızlar bide mezuniyet elbisemi aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/mezun...abi-arkadaslar-bakarmisiniz-uygun-bunlar.html
bu kiloyla nasıl olmuş
inş biraz olsun veririm bugn en baştan başladım yine
güzel görünüyor güle güle giy