70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benım gıbı sızdecok ruya gorurmusunuz kıscelerrr bacılarrrrrr

hadi kurtuldunuz kıscelerr ben de kactımm

allah rahatlık versın...

Selam kızlaaar...Kimseciklerde yok ama...

Alıntı yapamadım. Forumada giremedim. Kardeşin bohçaları geldi. Yarında nişan var yoğun bu aralar.

Birde işte size felaket menüm :

Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Çok az ceviz-Su

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim çavdarlı ekmek,peynir,3 yeşil 2siyah zeytin,Kaşar peyniri,domates

Ara (12:30) : Bi kuru incir,badem(sayısına bakmamıştım)

Öğlen (14:30) : Tavuk göğsü, Yarım dilim ekmek , Domates,Soğan

Ara ( 16:30) : 5-6 Fındık

Akşam (20:30) : Mercimek çorba,Türlü,Yaprak sarma,Kadınbudu köfte

Gündüz de bişey yok da akşam işte misafirler geldi yemek ondan geç yendi. Bende kaçırdım biraz. Ne su içebildim ne yeşilçay içebildim valla.

Durum vahim. Bi kaç gün tartılmayacağım.Moralim bozulur

Neyse herkese iyi geceler

Kapanışı ben yaptım açılışı da ben yapıyorum

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Ben öğlene kadar belki girebilirim ama öğleden sonra artık kuaföre falan gidilcek.

Akşam da salona geçicez zaten. Gece 12 den önce bitmez nişan

Herkese mutlu günler diliyorum

bugün nişan var heeee
ne giyceksin pekii
aile arasındamı olacak?
günaydın
günü ben açacaktım yaaaa
iyi eğlenceler canım tatlı koştırmalar bunlar
sende foto eklede bakalım

günaydın kızlar
türk kahvemi içiyorum birazdan kahvaltı yapcam eşim daha uyuyor
haftasonları kahvaltı öncesi türk kahvesi içiyorum bu sefer saldırmıyorum
haftaiçi zaten apartopar yiyoruz
neyse kızlar görüşürüz ara ara gelirim yine
yalnız bırakmayın sevgili topiğimizi
üzülür yazık

cuma gününün akşamı atiye konseri vardı kızlar
16 yaşında bigenci bıçaklamışlar
nasıl üzüldüm anlatamam
16 yaşında daha yaaa neişin var senin kavgada falan

buarada ölen çocuğun babasıda bizamanlar yine festival zamanı biadamı bıçaklamış
kimbilir bedduamı ettiler ne çocuğun kaderine bakın

bugün nişan var heeee
ne giyceksin pekii
aile arasındamı olacak?

günaydın
günü ben açacaktım yaaaa
iyi eğlenceler canım tatlı koştırmalar bunlar
sende foto eklede bakalım

Günaydın canım

Yok canım maalesef aile arasını biraz aşınca salon tutuldu.Akşam bol bol çekincem koyarım artık.

Siyah saten etekle. Mercan rengi fırfırlı bi bluz giyicem Adil ışıktan almıştım bulabilirsem resmi koyarım öncede

günaydın kısçelerim nasılsınız bakalım
kimse yok topikde bomboş in cin top oynuyo
herkes kahvaltıda sanırsam
gece dibine vurmuşsunuz eurovison yarışmasının
3. bile olamadık
sanırım biraz çıkan yalan yanlış haberlerin karalama politikasınında etkisi vardır
sonuçda Türkiyeyi temsil ediyor insanlar bunu düşünemiyor sanırsam.
neyse hayırlısı olsun
dilekkkkkkk varya senin saçlarında şöle bi tutarsam hepsi elimde kalır nereye he okadar kolaymı
harcadığın emekler yaptığın okadar güzel işler var bu topikde sadece sen zayıflamadın burda birsürü
insana yardımcı oldun zayıflamalarına onalar senin sayende hırslandılar bu serüvene dahil oldular
takmışsın 69 kiloya ya sen 69 kiloysan ben de 90 kiloyumdur yuh yani
ablanın tartısı bozuk hadi diyelim senin tartında bozuk en fazla 2-3 kilo farkettirir ki bende de biliyon aynı oldu
3 hafta yanlış tartmış beni tartım sonra pille düzeldi
hadi hepsini bırakalım bir kenara ve senin 69 olduğunu düşünelim
olabilir 69 da olabiilir sen önceki halini bir düşün 86yım diyordun 86'dan 69'a nekadar yol var biliyormmusun
ne kadar emek harcadın
şimdi iki canga yada tatlılaramı kendini teslim ediyon
ye iç ama bir günlük olsun tamam sıkıldın biliyorum lakin tatlım ertesi gün kendine gel
emeklerini boşa harcaama
sadece sıkılma sende yok yazın getirdiği gevşeklik ve uzun zamandır topikde olmak menü paylaşımı falan yordu seni
bende yedim dün ne var ağlıyommu senin gibi halla halla koca bir bravo sandiviç dondurma yidim
5-6 tane büyük şölenin çikolu gofretlerinden yedim ha pişmanmıyım değilim çünkü ertesi gün daha dikkatli olmam gerekiyor
yoksa eski kiloma dönmek istemiyorum yerim seni bıdışım gitmek yok biryere devam okaaaaa

blacım tatilin bitmiş canım ne güzel dinlenmişsdindir aldığın kilolarıda çabuk verirsin yarından itibaren sık kendini gider
eeee bize ne getirdin yavrucuk
noracım elbisen çok çok yakışmış çok ince ve zarif durmuşsun içinde iptal olmasınada üzüldüm okaaa heycan yaptın
bu arada merak ediyoz ne dicek acaba hakan kesin evlenme tekilifi geliyor tecrüblerimizle sabit yavru
minecim çok geçmiş olsun çoğun düşmüş allah korumuş benimkide dünden önceki gün 4-5 defa düştü yada kafasını biryerlere vurdu
yani bir anda oluyor gözümden ayırmadığım halde
geçmiş olsun canım umarım bişeyi yoktur

günaydın canım
hakılısn valla kadere bak canım ya bedduamı ettiler
acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…