ay gülmekten patladım kız ne ölüm o ama
günaydın canım.hayırlı olsun hadi iyi eğlenceler sanaKapanışı ben yaptım açılışı da ben yapıyorum
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ben öğlene kadar belki girebilirim ama öğleden sonra artık kuaföre falan gidilcek.
Akşam da salona geçicez zaten. Gece 12 den önce bitmez nişan
Herkese mutlu günler diliyorum
günaydın mineeeee bende temizliğe gömüldümgünaydın kızlar
türk kahvemi içiyorum birazdan kahvaltı yapcam eşim daha uyuyor
haftasonları kahvaltı öncesi türk kahvesi içiyorum bu sefer saldırmıyorum
haftaiçi zaten apartopar yiyoruz
neyse kızlar görüşürüz ara ara gelirim yine
yalnız bırakmayın sevgili topiğimizi
üzülür yazık
çk güzel
slm fıstııııııııık size tereyağı ve peynir getirdim gelin muhlama yiyelim dermişimgünaydın kısçelerim nasılsınız bakalım
kimse yok topikde bomboş in cin top oynuyo
herkes kahvaltıda sanırsam
gece dibine vurmuşsunuz eurovison yarışmasının
3. bile olamadık
sanırım biraz çıkan yalan yanlış haberlerin karalama politikasınında etkisi vardır
sonuçda Türkiyeyi temsil ediyor insanlar bunu düşünemiyor sanırsam.
neyse hayırlısı olsun
dilekkkkkkk varya senin saçlarında şöle bi tutarsam hepsi elimde kalırnereye he okadar kolaymı
harcadığın emekler yaptığın okadar güzel işler var bu topikde sadece sen zayıflamadın burda birsürü
insana yardımcı oldun zayıflamalarına onalar senin sayende hırslandılar bu serüvene dahil oldular
takmışsın 69 kiloya ya sen 69 kiloysan ben de 90 kiloyumdur yuh yani
ablanın tartısı bozuk hadi diyelim senin tartında bozuk en fazla 2-3 kilo farkettirir ki bende de biliyon aynı oldu
3 hafta yanlış tartmış beni tartım sonra pille düzeldi
hadi hepsini bırakalım bir kenara ve senin 69 olduğunu düşünelim
olabilir 69 da olabiilir sen önceki halini bir düşün 86yım diyordun 86'dan 69'a nekadar yol var biliyormmusun
ne kadar emek harcadın
şimdi iki canga yada tatlılaramı kendini teslim ediyon
ye iç ama bir günlük olsun tamam sıkıldın biliyorum lakin tatlım ertesi gün kendine gel
emeklerini boşa harcaama
sadece sıkılma sende yok yazın getirdiği gevşeklik ve uzun zamandır topikde olmak menü paylaşımı falan yordu seni
bende yedim dün ne var ağlıyommu senin gibi halla halla koca bir bravo sandiviç dondurma yidim
5-6 tane büyük şölenin çikolu gofretlerinden yedim ha pişmanmıyım değilim çünkü ertesi gün daha dikkatli olmam gerekiyor
yoksa eski kiloma dönmek istemiyorum yerim seni bıdışım gitmek yok biryere devam okaaaaa
blacım tatilin bitmiş canım ne güzel dinlenmişsdindir aldığın kilolarıda çabuk verirsin yarından itibaren sık kendini gider
eeee bize ne getirdin yavrucuk
noracım elbisen çok çok yakışmış çok ince ve zarif durmuşsun içinde iptal olmasınada üzüldüm okaaa heycan yaptın
bu arada merak ediyoz ne dicek acaba hakan kesin evlenme tekilifi geliyor tecrüblerimizle sabit yavru
minecim çok geçmiş olsun çoğun düşmüş allah korumuş benimkide dünden önceki gün 4-5 defa düştü yada kafasını biryerlere vurdu
yani bir anda oluyor gözümden ayırmadığım halde
geçmiş olsun canım umarım bişeyi yoktur
korkudan hiç yiyecek birşey almadım çorap şal rize bezi falan aldım işim bitinc fotoarını çekip yayınlarım
kimseler yok ben temizliğime döneym bari. ya gelseniz bir işin ucundan tutsanız ne olur
ay makine de bitti çamaşırlar of of ya ben bu ev işlerşnden var nefret etmek
AMA BU HAKSIZLIK ÖYLE DEĞİL Mİ
hatırladınız mı ????