70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay gülmekten patladım kız ne ölüm o ama
günaydın canım.hayırlı olsun hadi iyi eğlenceler sana
günaydın mineeeee bende temizliğe gömüldüm
Eteği bulamadım zaten düz siyah saten etek...

Bluz da bu :

Eki Görüntüle 429089
çk güzel
slm fıstııııııııık size tereyağı ve peynir getirdim gelin muhlama yiyelim dermişim
korkudan hiç yiyecek birşey almadım çorap şal rize bezi falan aldım işim bitinc fotoarını çekip yayınlarım
kimseler yok ben temizliğime döneym bari. ya gelseniz bir işin ucundan tutsanız ne olur buzdolabını boşalttım temizle temizle bitmedi daha eve girişecem :18::18::18:
ay makine de bitti çamaşırlar of of ya ben bu ev işlerşnden var nefret etmek eşim kalktı kahvaltısını yaptı aldı sazı ben berbere ordan da saz dersine gidecem dedi çıktı. ay ben sabahtan beri temizlikteyim daha yarısını bitiremedim.
AMA BU HAKSIZLIK ÖYLE DEĞİL Mİ
hatırladınız mı ????

hayırlı olsun canım
bluzun da güzelmiş

sabah:10 da 1 bardak su ıle dere otu 3 dal:)
10:30da 1 dılım kepek ekmek+2 catal melemen+yarımyumurta haslaması yanınde 1-2 dal yesıllık marul+ maydonoz+1 bardak sekrsız cay

bugun kacamak yok

öffffffffffffff cnm sıkkın esıme sınırlendimde pazar pazar
hayırlıolur ınsl..cnm dıkkat etmeye calıs bu tur kacamaklar normal nede olsa nısan oluyor evın ıcınde halsız dusme seker.....

eşler hepöyle yısın cekılsın aha bnmkıde gece mesaı den geldı abısgıl bısde kaldı

sbh kahvaltı hazırladım gusel gusel 1 laf soyle 10 ısıt hesabı moralımı bosdu bırse cılve cumbus yapım dıye moralımı bosdu bende agladım

sımdıde dısarı cıktı optu fılan ben yus vermedım ama sınır olıyorumm bu huyuna aramısda ck sukur sıddet olmaz ama severken canı kaynıyooo agır sevıyor bnmde cnm acıyorr pöf sevmyrmm öle sevmesını amann neyse sıkmayın konumla sızı gercı topık dede kımseler yokkkkk zaten de

bluz çok şekermiş
akşamda çekil foto istiyoruz
hem senide tanımış oluruz
canım yaaa şükür bişey olmadı ama fena korkuttu yaaa
dünden beride habire ya düşüyor ya kafayı vuruyor
yürürken arkaya bakarak yürüyor hep kapının köşesine çarpıyor kafayı
nasıl vazgeçircez bilmiyorum
çok sağol canım
günaydın canım
hakılısn valla kadere bak canım ya bedduamı ettiler
acaba
aynı şekilde öldüğüne göre kesin beddua etmişlerdir
ama çok genç yaaa çok üzüldüm
temizlik
bende azcık yaptım ama azcıkla kalmaması lazım
camlar halılar çok iş varda
her hafta erteliyorum
hem sen yorgun değilmisin dinlensene bugün
1 haftadır kimse yoktu evde kirlenmemiştir

severken acıtıyo mu valla anlamadım bacum açsan konuyu biraz
ay ev leş leş sorma camlar felan bööööööö ama 5. kat silemem kadın çağıracam mecbur lakin para yok hepsini tatilde yedim
bende anlamıyorum kapalı ev nasıl kirleniyor:26:
tatil dönüşü çamaşır falan bir sürü ütü öf öf birikti buzdolabı hazır boşken sileyim dedim ama 2 saat de ancak sildim ya. eve şöle ucundan süpürdüm ince temizlik için halim yok.
şimdi alışveriş yapılacak ama halim kalmadı ya. bir kalkayım da giyineyim bari benimki gelecek. gelsinde alışverişe gidelim.
kızına nazar mı değdi canım ya. devamlı düşmüş falan. sen ona mavi boncuk tak annesi. ay annanem olsa kurşun döktürürdük
ben kaçtım akşama gelirim buzdolabını sildim herşey ıslak geri yerleştiremedim de kalsın bööööööle dağınık

haksozlık tabi hayat müşterek canım sende çalışıyorsun oda
oda yardım etmesi lazımdı
berberide bi şöle kalsın akşamada ghidebilirdi saz dersini bilmem ama işte hepsi aynı canım
al birini vur ötekinin kafaya

canım nazar değiyor nazar çok inanırım
bende saat 12 gibi aparmanın dışında oyun alanı var oraya çocukların yanına çıkardım az evel oğluşu
benim alt katımda bir komşum var oğlu benimkinden 2 ay küçük ama gelişkin değil fazla
kadın soru yağmuruna ttuyor
ayy diyo bu senin çocukdaki ayakkabılardan benimkisi giyemiyor ayağına sert geliyor düşüyor
seninki maşallah hızlı bilmemne boyu nekadar u<zun
demeye kalamdı çocuk pat yere dizini parçaladı
sinir oldum okudumda ya napalım canım insanların gözleri göz değil
durup durup yan yan oğluma bakıyor bana bakıyor süzüyor
ne insanlar ya huylandım yukarı çıktım kadından pöfffff

bende salonu ve mutfağın camlarını sildim
tülleri yıkayacaktım tül için çamaşır ilacı kalmamış
ozaman tekrar silinecek
neyse gözüme gözüme batıyordu böyle iyi oldu
kızım uyanmasaydı oturma odasınıda silecektim
aynen kadın tutmak lazım ama para yok
neyse kolay gelsin canım bizde pazara gitmedik bu hafta dolap tam takır
ne yemek yapcam onuda bilmiyorum
hoş canım yapmakta istemiyor
gözü değenin gözü çıksın
bende inanıyorum nazara
okuyup üslüyorum devamlı ama
bilmiyorum işte

yanı hanı cocuk seversınya mıncıklıyarak cımdıklıyerek oyle yaffff :) cok sukur sıddet mhıyetınde degıl o da bende cocukları hırpalayarak severız sımdılık cocuk olmadıgı ıcın sıcak buldugumuz kısı ye yapıyoruz o ıslemı:) anladınmı sekerrr

ögle:1kase corba+az salata(azda yufka ekmegı salaat ıcın)

bırazdanda yesıl cayyy

aynen bacum hem çalış hem ev işi yap marketten geldik ben marketi yerleştirdim beyim getti bilgisayar başına
ben şimdi yemek yapacam o hala evde ama intikamım acı olacak koca bir sepet ütü var yemeği yiyelim yığacam önüne he he he yarısını yaptırsam bileyeter
nazara bende inanırım küçüken annem kurşun dökerdi anneannem de dökerdi. sanırım el verme hesabına göre bende dökebilrim ama kurşunum yok nerden bulunur ki
ay gülüypm ama ben hakketen kurşun dökme olayına inanırım

hayal ettim şimdi karı koca birbirinizi cimdikleyerek seviyorsunuz ne güzel
bende benimkini arada pat pat diye severim çok kızar. koluna göğsüne şakadan vururum ama çok hoşuma gidiyor
benim gibi yağ değil ki kas adam
bugün markette dambıl bakıyo bak 5 kilo var dedim. yok diya o bana az. 15 kilo istiyo yaaaaaaaa. ben 4 i bile kaldıramam adam pazu yapacak

aaaa yaparmı ütüüü ne güzel yaaaa
benimki çooook tembel hiç bişey yapmaz

ooo yaz geldi dallara kiraz geldi kim duruyoki evde :) pc başında adam bulasın

düğünler piknikler gezmeler alışverişler havalar daha da ısnsın bak gör tatile gidenler falan fıstık derken bizimkileri araki bulaki

hepinize baş baş (bebeğim)kızımla (balım)kocacım la oturcam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…