- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
yidim valla
ammaaaaa
dondurmalı tatlı olaydı iyiydi
kalmadımı kıııııı?
bitabakcık :26:
dilek şimdi aplaaaaaa deyince ne aklıma geldi...
mersinde sahilde yürüyoruz kızlarla.. bitane çocuk geldi
mendil satıyorrr
aplaaaa bitane al falan diye baya geldi arkamızdann
sonra biz yok tatlım falan..ama nasıl kibar konuşuo
sonra almayınca çimriiiiiiii inşallah koca bulamazsın diye arkamdan bi bağırdı
ben şok
1 ay sonra falan nişanlanmıştım çocuğun bedduası tutmadı
yok kıııızay ne bileyim öyle abla filan deniyor ya arada ben de demem gerekiyor mu diye düşünüyordum da bugün yeri gelmişken sorayım dedim
yoksa kimsenin yaşlandığından değil yani
dilek ablaaa saygı sonsuz
yalnız 1 tanecik değil 1 tabaksence ben de bi tabak bırakcak göz var mı
bitane bile kalmadıııı
ama sen gel ısmarlarım ben sana:86:
tamam elifim yimimsuziii bu senin için
pek gıyamadım ama neyse
suzi bizim orda bi laf wardır "yime"
haftaya kadar yok
zor tutuyorum vicir vicirlar koca bacaklari ile kacmaya calisiyolar
haftaya + cikarsaaaaaanbi salarim hepsini koca bacaklari ileee
neler olur bilemiyorum artik
tebrikler aslicim
2 hafta önceki kilom:70.2
bu hafta:69.6
giden:600 gram
toplamda giden:6.4
hedef:60
beni herkes solladi gecti minem
çok sıkıldım artık
ama istediğim gibide olmadım
bu haftada gireyim bakalım haftaya allah kerim
geçmiş olsun tekrar tatlım
exorti ftemiz
bizamlar kilomuz yakındı beni solladı geçti
tamam canım söz ağızdan bikere çıkar
direnecem dedin direnecen tamammı canım
bende dikkat edecem söz
banada öyle geliyor
haftalar bitmiyor nasıl olsa demi kızçem
şerbetli tatlıyıda yemişsin afiyet olsun
bizede göndereydin birer tane
hosgeldin ailemize canimhoşbuldumm :)bnde sizler gibi kg vermek için geldm buraya burası kocaman bi aile olmuşş iyiki gelmişim :)))
hadi insallah hamissindir suzim sen cok istiyorsunbelım cok agrıdı sımdı oturunca farkettım yarında kadın dogumcuya gıdecegım hormontestııcın hayırlısı bakalım bebıs varmıkı acepppne sokk olurum ama bu verdıgım kg lalarla heheheheeee ınsallahhhhhhhhhhh dua edın gercıhamıs testı dilll bu aylık bakıma gırdım de :26:
bendemi yiycek secseydimulan bu topiğe gelen herkesin nicki de bi yiyecek
balkaymak,neskuik cocostar,keşke ben de hünkarbeğendi falan yapsaydım nickimi
o değil de cocostarı çok severim ben ya bide eti bumba mı ne vardı o da çok güzel
valla tam survivorlık gacıyım ne güzel olurdu orda olsam hindistan cevizleri kafama falan düşse
1 tane sütdilim yesemmi bugünlük dilekbitterçiko, sütdilimi alternatif nicklerim olurdu herhalde.
hic sorma babam beni aradi kalkdinmi kizim diye kalkdim dedim sonra oturma otasina gittim bigüzelde orda uyumussum totom tutusdu birde telefonda alarm ayarladimgeçmiş olsun canım :26:
o ne ki ilk defa duydum :44:
sağol canım benim
gece yine konuştuk ya bugün sınava geç kalıyordum
sınava 1 saat vardı ben daha yeni yataktan fırladım
iyi ki kıyafetlerimi akşamdan ütülemiştim
hazırlandım çıktım otobüse bindim otobüs yolda kaldı tam okula yaklaşmışken
sınava 10-15 dk filan vardı nasıl sinir oldum.. sonra bi arkadaş vardı alt dönemden erkek ondan rica ettim
otostop çekelim mi diye
sağolsun geldi benimle yetiştim
sIkdInmi birde dilegim ben sIkInca öyle kabariyorSağol canım sende ilk defa duyduysan ben şaşırmıyım o vakit.
Kollarımda pütürcükler çıktı canım ya.
Bende ki bu kadar fazla değil ama gene de var kabardı iyice.
Eki Görüntüle 434662
kızlar yaa resmen sabah şok oldum
o kadar kaçamak yaptım resmen 1.6 vermişim
3 kere tartıldım hepsinde de aynı çıktı
aman çok şükür diyelim
gaza geldim hedefimi de 58 yapıyoruuummm
ben kaçıyorum kızlar...bu hafta güzel kilo verdim diye seviniyodum ki az önce eşim aradı,bölge mdrleri gelmiş,
akşama yemek ve sabah kahvaltı planı yapmışlar,bu hafta gelemeyecekmiş
çok üzüldüm,bu aralar ayrılık canıma yetti,sinirlerim çok bozuk
durduğum yerde yaşlar aktı geldi gözümden,6 yıllk evliyiz ve 8 aydır ayrıyız..
inşallah en kötü ve uzun ayrılığımız bu olur,allah ebedi ayrılık vermesin
ama cidden yorulduk,yıprandık...
neyse,pztesi görüşürüz inşallah..kendinize dikkat edin
canım biz de 2 yıl ayrı kalacağız
şuan henüz ayrılmadığımız için idrak edemiyorum sanırım
ama çok çok zor olacağını biliyorum..
2 yıllık evli olacağız ağustosta ve ardından gelecek olan 2 senelik ayrılık....
sağlık olsun elbet birgün birlikte olacağınız zamanlarınız gelir aynı şekil de bizim için de....
evet kesin yapar
bi de zayıfladım ya bana kesin somaliden gelmiş muamelesi yapar
onlar 70'li halimi biliyorlar
sen fena atak yaptın zaten
tatile gitmiştim bi geldim çizelgene şok olmuştum
maşallah valla...
böyle devam et nişan olcak, düğün olcak olacak da olacakkk
annenler şok olacak ozaman ama sakın oyuna gelme
şımarıp çok yemeeeee
bana zayıflamışsın harikasın dedikçe ben yedikçe yemiştim
annem sordu hatta sen bu yemeyle nasıl kilo verdin
hap falan mı kullandın bak gebertirim demişti
bendemi yiycek secseydimneydin sizin sevdiginiz hani adamlar sahilde yürüyordun ay adi aklima gelmedi
tebrikler canimteşekkür ederim kızlar.valla bu saba h dünyalar benim oldu.TARTI:77.7.hiççç göremeyeceğimi sandığım bir rakam.yuppi.müthiş,inşallah devam edecek.
ya bide bişey socam.günde kaç kalori yakıyorsunuz?yani diyein dışında sporla?ve 30 dakik yürüyüşgerçekten de70-80 kalori mi yakıyor?
gitmis göbis
böylesağol canım ya burası olmasa ben hiç veremezdim
abim hep dalga geçerdi benimle sen mi kilo vercen filan diye
gideyim de görsün nasıl kilo verilirmiş
tebrikler pisimkızlar liste hazır ama bildirim yapmayanlar var. saat 9-10 a kadar bekleyecem onları sonra yayınlarım listeyi öptim hepinizi.
acık uyuyam :)
bu arada ben mi?
en son 70,5 tim.
geçen cumartesi tatil dönüşü 73,5 tim
bugüüüüüüüüüüüüüüüüün
71,9
haftaya eski kiloma dönecem inşallah
bence suzi
hala 70'den düşemedi
ballıkaymak 6'ları gördü ne güzel ama suziii tutamıyor boğazını
sagol betülcümşaka maka valla dert etti suzinin kiloları bende..
gidip onun yerine ben diyet yapcam
aldigin hediyeye bagli betülcüm batada bilirsintüm aileye hediye almak istiyorum batar mıyım acaba
türkiyede ki dondurmalara bayiliyorum 2 sene önce yemisdim halen aklim onlardaselam şekerlerrrr:80:
bugün kimse menü paylaşmamışşş:26:
ben de paylaşmıcam çünkü örnek bi menüm yok akşama kadar iyiydi
ama akşam dondurmalı tatlı yedim hem de 4 taneeeee
ohh şükür ki bittiiii
elline saglik canimmmm[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nisan34 [/TD] [TD] 74,8 [/TD] [TD] 72700 [/TD] [TD] 70900 [/TD] [TD] 1800 [/TD] [TD] 3900 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karakuzucum [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 74700 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 9000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sehile [/TD] [TD] 94.0 [/TD] [TD] 77400 [/TD] [TD] 75700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 18300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63500 [/TD] [TD] 61900 [/TD] [TD] 1600 [/TD] [TD] 11100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 72900 [/TD] [TD] 71800 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 8200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 63500 [/TD] [TD] 62400 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 15600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70500 [/TD] [TD] 69400 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 6100 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69800 [/TD] [TD] 68700 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 6700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 60400 [/TD] [TD] 59600 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 11000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 69900 [/TD] [TD] 69300 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 8700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 68400 [/TD] [TD] 67900 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 68800 [/TD] [TD] 68500 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 66600 [/TD] [TD] 66300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 78,5 [/TD] [TD] 71500 [/TD] [TD] 71200 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 63700 [/TD] [TD] 63700 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 11.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 65300 [/TD] [TD] 65800 [/TD] [TD] -500 [/TD] [TD] 11500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60100 [/TD] [TD] 60700 [/TD] [TD] -600 [/TD] [TD] 9500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 74600 [/TD] [TD] -600 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi '' Nisan34 '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız;zerra, chosen, cocostar, narçiçeğidir. Ha birde ben blackcat
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Liste çok iyi haftaya daha da iyisi olacak inşallah
Kusurum varsa affola
anaaaam sondan 2.yim yeni gördüm :83::83:
suziiiim kız yardım et çok ağır bu kısçeler
:111::111::111:
beni herkes solladi gecti minembak söz verdin yok sana serbetli tatli dondurma yazmissin birde az önce
anlamadım suzm neyden bahsediosunnnn
yiyecek bişeyse kaçırmazdım ama
yok kıııız
biliyom sen saygılı kısçesin ama abla denecek kadar yaş farkımız yok
hem gerekte yok ben takılmam öyle şeylere
hiç aklıma bile gelmedi
benim bikomşu var 90lı 2,5 yaşındada oğlu var
evde kaldın kıııız
hic sorma babam beni aradi kalkdinmi kizim diye kalkdim dedim sonra oturma otasina gittim bigüzelde orda uyumussum totom tutusdu birde telefonda alarm ayarladim
mathematik hesapi soruyor banasabah sabah cözmem lazim kapanmasi icin hesaplama sevmiyorum cok kafa yoruyor ben napiyom telefonu kökden kapatiyorum
nasil gecti sinavin betülcüm :26kadar kosusturmakdan ukun da acilmisdir gerci
sok olacaklar sok ay negüzel
biscolataaaa :)
mineee sen kaç yaşında anne oldunnnn?
24te evlendim 26da anne oldum canım
gitmis göbismasallah betülcüm
böylebakacak noldu kiz sana diycek
sagol betülcümolsa keske seve seve kabul ederdim :101:
aldigin hediyeye bagli betülcüm batada bilirsinama sevinirler :26:
ben de 26da anne olcam gibi
yani planlarıma göre
geç mi olacak diye düşünüyorum da
geçtim çok şükür canım
ama sevdiceğim kaldıpazartesi tekrar sınava gircek o. yarın onu çalıştırcam sözlü gibi soru sorcam çünkü sözlüde bildiği halde cevap veremiyor stres yapıyor
alarmlara ben de gıcık oluyorum elim sürekli bi tuşta ne çalsa kapatıyorum
telefon filan geliyor onları da kapatıyom herkesi meşgule
hadi kızlars iyi geceler ben yatar
yarın umarım daha düzgün saatlerde yemek yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?