70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek biraz önce seni alıntıladım aslı tepkim sana değildi genel yazdım
ok?

canım kimse hakaret ettin yada ağır bieşey söledin demedi ki:26:
ay şimdide ben alınacam valla üstüme...
bana mı kızdın şeker?
ben hep böyle farklı şeyleri denemek istemişimdir . meditasyon yapmayı kaç kez denedim ama yapamıyorum ya .. konsantre olamıyorum

ommmmmmmmmm naf olsaydı yapardık şimdi ommmmmmmmmmmm

topik sakin ommmmmmmmmmmmmmmmm
zayıflayacağız ommmmmmmmmmm
aç değiliz ommmmmmmmm
sinirli heç değiliz ommmmmmmmmmm
hepinizi öptüm ben kaçar ommmmmmmmmmmm

canım kimse hakaret ettin yada ağır bieşey söledin demedi ki:26:
ay şimdide ben alınacam valla üstüme...
bana mı kızdın şeker?
canım sana mesaj attım
ben hakaret etmedim derken yetiş insanların bikonu üzerinde tartışabileceği şekilde seviyemi koruyarak yazdım
demek istedim
yani bikonu ortaya atılır ve konuşulur
yeri geliyor çalışma ortamındada tartışmalar oluyor
çocuk değilizki küselim ben kimseye küsmedimde zaten
sanada kızmadım tatlım

bişeyler yazıldıkça bende yazma gereği hissediyorum
kimse kimseyle konuşmak zorunda değil
herkesin amacı aynı
yeri geliyor dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz
benimde amacım oydu , sizi gerçekten yakın görüyorum kendime
bundan sonra sizi sadece okuyacağım
takipi bırakmayacağım
çünkü gerçekten sevdiğim insanlar var

hahahahhayyyyyyy allh s enı hep guldursn
cok tatlısın yırım yırım

herkes ve her meslek değerlidir bir zincirin halkaları gibidir biri olmazsa diğeri eksik kalır, daha öncede söyledim, sen ve bir çok arkadaşta söylemiş ben k,imsenin hak ettiği maaşı aldığını düşünmüyorum özellliklede özel sektörde çalışanların ama sorun şurda çıkıyor meslek gurupları birbirine destek olup bu haksızlığın üstesinden geleceğine, birbirlerine düşüyorlar, aslında işverenlerinde istediği budur aman birbirlerine düşünlerde bizde arada kaynayalım derler ve her zamanda bunu başarırlar, herkes zamanlardan yakınır, hadi hakkımızı savunalım dediğimizde kimsenin sesi çıkmaz bide arkandan tü kaka yaparlar

bu arada birçok arkidiş gibi bende hafta sonu , hatta dünde buna dahil cozuttum, inşallah toparlarım,bu sabah tartıldım 700 artıdaydım
ama iyi oldu baba o kadar cozutursam böyle olur bide 10 güğndür porda yok,şu evi biran önce düzene koyup spora başlamam lazım

bende diyete başlayacagım deyip hep yarına erteleyenlerdenim belki burda olursam başlarım ve sonunu getirebilirim dogum yaptım ve suan 74 kg 20 kg vermem gerekiyor inşallah verebilirim sizin desteklerinizle,,,

akşama salata düşünüyorum ama cnm istemiyor.
çok sıkıldım salatadan değişik şeyler istiyorummm
marul corbasi yapsana kizz,cok guzel oluyorr
al sana

kaynanamdayizz bebisimmmmcok organigim su aralar,herseyi organik diye mideye indiriyorummm
canım bir şey istemiyor ki.............

bu arada mezun oldum kısçeler....hepinize bende antep fıstıklı dondurmalı baklava.............
tebrik ederim yawrummmm
gül bacım gül gülmek iyidir. kalori yaktırır hem

o hayırlı olsun canım
benim dondurma ve baklavayı erzuruma postalayıver bir zahmet
kiz pisi 2 dakka dogru dur,hemen baklavaya bagladin yineee
afferin kiscem,adamsinnn beeee

canim ne yazik ki hickimse hakettigini alamiyor,keske degistirebilsek bu durumu..ozelde calisirken hep devlettekilere sinir olurdum yatiyolar diyee..devlete atandim cok sukur,hakkimla maasimi almak icin elimden geldigince calisiyorum ama bazi is arkadaslarim var,sabahtan aksama kadar lak lak oturuyoo..2 sayfa evrak geliyo bana kitlemeye calisiyoherkes ayni zihniyetle calissa zaten bu tartismalar olmaz ama ne yapalim ulkemizde donmeyen torpil yok..maasimizi helaliyle kazanalim,obur dunyada herkes bedelini odeyecek

bende diyete başlayacagım deyip hep yarına erteleyenlerdenim belki burda olursam başlarım ve sonunu getirebilirim dogum yaptım ve suan 74 kg 20 kg vermem gerekiyor inşallah verebilirim sizin desteklerinizle,,,
hoşgeldin
hiiiiiiiiiiiii ne o resimleeeeeeeeeer seni edite şikayet edeceeeeeeeem
kimsecikler kalmamış
yeşil çayımı hüpletiyorumm
afiyet olsun

Neslüüüüüü bende sıkıldımmmmm dün akşam 2 ufak canga, 1 m-joy , 2 dilim dondurma yidim.
Sabahta 1 ufak canga, az dndurma, öglende bitter çiko yidim.
Koyverdim gitti.
kizim hep ayni kacamaklar nereye kadarrrbari farkli bi kacamak yap da vucut alismasin cangaya sonraa
yogaya basla yafrummm,sag burundan nefes alip sol burundan veriyosun cok eglenceliii
hosgeldin canimm

hoşgeldin

hiiiiiiiiiiiii ne o resimleeeeeeeeeer seni edite şikayet edeceeeeeeeem
al bebegimm gaza gell

arkadaşlar ben 3 haftadır spor yapıyorum ama kilo namına birşey gitmiyor ama görenler zayıflamışsın diyorlar bi türlü çözemedim ben bu işi....

MENÜM
sabah
1 yumurtayla peynirli omlet
3 yeşil zeytin
2 dilim salam
2 cherry domates
dereotu
1 dilim çavdar ek.
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 tabak zeytinyağlı taza fasülye
yarım kase yoğurt
ara
3 tane ceviz
akşam
5 tane köfte
salata, ayran

masallah monam ne guzel yemissinadnan hocadan sana kocaman bi masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…