70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 9:00
2 yumurta 1 dilim papatya ekmekle yapılmış peynirli tost 2 tane z. yağlı yaprak sarma çay bitti bukadar karatay kahvaltısı normalde ama kuruyemişim bitmiş bugünlük ekmek yedim nasıl kahvaltım 76 da takıntı sebebimmi

canım çok zor ya maaş alamaması allah yardımcın olsun kardeşimdede olmuştu öyle ama ufak tefek vermeye çalışıyolardı iyi şleyler düşün ki iyi olsun

canim Allah yardimciniz olsun :26:

insallah 60 oluruz canim yaa

[totomun üstüne toto tanimamm /SIZE]

yok canim burada dogmadim

burada dogduktn sonra orada yasamk cok zor
abımden cok ıı blıorum
allh yardmcınz olsn cnm

of off
herkesde bı prblem war :18::18:
haftaya ıns cok cok werrsın sekerm

Valla ben sıkıldım seni düşünemiyorum bile

Bitirelim artık bir an önce benim daha yolum var ama sen temmuza kadar halledersin, mezun olursun dobiçlikten

Ballım seni ve sümüklü bebeni çok özlemiştim bende

Günaydın canım Bende artılarda olabilirim bende maaş almak istiyorum , Amin

canım 2 yumurta, 2 sarma, tost ağır olmuş

Kahvaltı da kısmak zorunda değilsin ama bol bol yeşillik tüketip zeytinini peynirini bol yiyebilirsin.

Yumurta 1 adet olmalı ve sarma olmamalı canım

sarma arkadaş yapmış ısrar etti tamam yumurta 1 e incek kan şekeri problemim var düşüyo yumurta iyi geliyo tamam bakalım noracım dikkat ediyim öğleyide yazcam

canım çok zor ya maaş alamaması allah yardımcın olsun kardeşimdede olmuştu öyle ama ufak tefek vermeye çalışıyolardı iyi şleyler düşün ki iyi olsun

canim Allah yardimciniz olsun :26:

burada dogduktn sonra orada yasamk cok zor
abımden cok ıı blıorum
allh yardmcınz olsn cnm

of off
herkesde bı prblem war :18::18:
haftaya ıns cok cok werrsın sekerm

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah umarım hepimize bol kazançlı işler versin, Rabbim kimseyi darda koymasın.
Bu devirde gerçekten yaşamak çok zor, herşey bol gibi görünüyor ama bazen o kadar çok açılıp, harcama yapıyoruz ki, sonuçta toparlanması da zor oluyor. Şu kredi kartı alışkanlığı zaten başa bi dert, kullanmayım desen para yetmiyo, Allah sonumuzu hayır etsin.

Selaaam canlarım ben geldiim

Yorgun ve bitkin bi şekilde

Çok özür dileyerek geçmişi okuyamadım okuyabileceğimi de sanmıyorum.

Çook iş var. Yarın düğün var. Dün kına gecesine gittik sevdicekle. Sonra o burda kaldı.

Giremedim o yüzden ben. Bugün de düğün hazırlığı var. Yarın düğün gece de yolculuk başlaaar

Çok özlüyorum hepinizi. Orda internet varsa girmeye çalışacağım sürekli.

Ayrıca yazlıkta tartı yok. Bildirim yapamayacağım sanırım orda

sarma arkadaş yapmış ısrar etti tamam yumurta 1 e incek kan şekeri problemim var düşüyo yumurta iyi geliyo tamam bakalım noracım dikkat ediyim öğleyide yazcam

Tatlım menülerini sen bi kenara not al sonra, hepsini bize yaz, o şekilde daha düzgün olur hemde bütün öğünlerini görüp incelemiş oluruz..

Kafanda menünü şimdiden şekillendirirsen daha iyi olur senin için

Hoşgeldin bebeiş sen kilo alma yeter , eğlen gel

Hoşgeldin bebeiş sen kilo alma yeter , eğlen gel

Orda kilo almam diye düşünüyorum canım

Çünkü denize her sabah baya bi yürüme mesafesi var gidiş dönüş baya yürürüm. Azcıkta deniz de debelenirim tamam işte.

Yemekte pek yenmiyo sıcakta. Bi tek kahvaltıyı güzel yapıyoruz orda. sonra meyveler ve hafif şeyler.Sıcakta geçmiyo boğazdan diğerleri.

15 gün giremeyeceğim foruma sanırım.Üst katta internet var dediler ama bakalım

Ooooo süpermiş kuzu o zaman

Arada uğra internet olursa ama zaten bizim dobiçler yatışlarda baksana , topiğe uğramayan, uğrasa da konuşmayan hevessiz dobiçlerle dolu bi topik olcaz yakında , hepsi kaşınıyor bu aralar

Evet bu ara çok durgun topiğimiz. :26:

İnşallah canım internet vardır da girerim ya. Yoksa çok motivesiz kalıcam ve sizleri çok özleyeceğim.

Bugün son girişim muhtemelen foruma. Yarında giremem.

Menümü yazayım hazır kimse yokken

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik

Ara:

1 Activia

Öğlen:

Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt

Ara:

15 adet haşlanmış nohut

Akşam:

4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu

Kimse kızmasın ama daha 1 bardak su içmedim,içemicem de bugün çok şişkinim, ayrıca iş yerinin lavabosu arızalı tuvalete gitmemem lazım

Bencede kimse görmesin menünü. Şaka tabi ama pek kötü bişey yok. Niye öyle dedin ki ??

Akşam biraz az sanki. Müsli ne bileyim. doyabilecekmisin onunla ??

Makarna ne alaka be bide arada yediğin nohut?

Sen eğlen canım elbet döneceksin.
İyi tatiller.

Umarım artık bitsin bu işkence

İyidir canım nolsun iş güç aynı şeyler.
İnşaallah eşinin iş durumu düzelir.
Maddi durumdan kaynaklı sorun olunca hayat allak bullak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…