herkese merhabalar,
anca gelebildim, nasılsınız kızçeler? İşler yoğun, sizleri de okuyamadım mı aklım burada kalıyor.
Hasta olanlara şifa diliyorum, dertlilere deva. Cumaya da son gecemiz, ben kesin artıdayım bu hafta, hepinizi sırtımda taşımaya hazırım, umudum haftaya artık. Gelin bakim, binin sırtıma
Ay ağlanacak halime gülüyom ama, moralim bozuk, eşim maaş alamıyor, işyerinin durumu kötü. Allah yardımcımız olsun.
herkese merhabalar,
anca gelebildim, nasılsınız kızçeler? İşler yoğun, sizleri de okuyamadım mı aklım burada kalıyor.
Hasta olanlara şifa diliyorum, dertlilere deva. Cumaya da son gecemiz, ben kesin artıdayım bu hafta, hepinizi sırtımda taşımaya hazırım, umudum haftaya artık. Gelin bakim, binin sırtıma
Ay ağlanacak halime gülüyom ama, moralim bozuk, eşim maaş alamıyor, işyerinin durumu kötü. Allah yardımcımız olsun.
insallah 60 oluruz canim yaa
[totomun üstüne toto tanimamm/SIZE]
yok canim burada dogmadim
herkese merhabalar,
Aynen bende sıkıldım bırakmak istiyorum artık 1 temmuz son olabilir.
Dukan yalan oldu.
Yok çiko falan bıraktım anam.
Yersem haftada 1 kere bitter o da.
Yeminim var.
Çalışma yarıda kaldı.
Yoksa seni geçerdim.
herkese merhabalar,
sabah 9:00
2 yumurta 1 dilim papatya ekmekle yapılmış peynirli tost 2 tane z. yağlı yaprak sarma çay bitti bukadar karatay kahvaltısı normalde ama kuruyemişim bitmiş bugünlük ekmek yedim nasıl kahvaltım 76 da takıntı sebebimmi
canım çok zor ya maaş alamaması allah yardımcın olsun kardeşimdede olmuştu öyle ama ufak tefek vermeye çalışıyolardı iyi şleyler düşün ki iyi olsun
canim Allah yardimciniz olsun :26:
burada dogduktn sonra orada yasamk cok zor
abımden cok ıı blıorum
allh yardmcınz olsn cnm
of off
herkesde bı prblem war :18::18:
haftaya ıns cok cok werrsın sekerm
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah umarım hepimize bol kazançlı işler versin, Rabbim kimseyi darda koymasın.Günaydın canımBende artılarda olabilirim bende maaş almak istiyorum , Amin
canım 2 yumurta, 2 sarma, tost ağır olmuş
Kahvaltı da kısmak zorunda değilsin ama bol bol yeşillik tüketip zeytinini peynirini bol yiyebilirsin.
Yumurta 1 adet olmalı ve sarma olmamalı canım
sarma arkadaş yapmış ısrar etti tamam yumurta 1 e incek kan şekeri problemim var düşüyo yumurta iyi geliyo tamam bakalım noracım dikkat ediyim öğleyide yazcam
Selaaam canlarım ben geldiim
Yorgun ve bitkin bi şekilde
Çok özür dileyerek geçmişi okuyamadım okuyabileceğimi de sanmıyorum.
Çook iş var. Yarın düğün var. Dün kına gecesine gittik sevdicekle. Sonra o burda kaldı.
Giremedim o yüzden ben. Bugün de düğün hazırlığı var. Yarın düğün gece de yolculuk başlaaar
Çok özlüyorum hepinizi. Orda internet varsa girmeye çalışacağım sürekli.
Ayrıca yazlıkta tartı yok. Bildirim yapamayacağım sanırım orda
Hoşgeldin bebeiş sen kilo alma yeter , eğlen gel
Orda kilo almam diye düşünüyorum canım
Çünkü denize her sabah baya bi yürüme mesafesi var gidiş dönüş baya yürürüm. Azcıkta deniz de debelenirim tamam işte.
Yemekte pek yenmiyo sıcakta. Bi tek kahvaltıyı güzel yapıyoruz orda. sonra meyveler ve hafif şeyler.Sıcakta geçmiyo boğazdan diğerleri.
15 gün giremeyeceğim foruma sanırım.Üst katta internet var dediler ama bakalım
Ooooo süpermiş kuzu o zaman
Arada uğra internet olursa ama zaten bizim dobiçler yatışlarda baksana, topiğe uğramayan, uğrasa da konuşmayan hevessiz dobiçlerle dolu bi topik olcaz yakında , hepsi kaşınıyor bu aralar
kilo çizelgesi linkini verebilirmisiniz yapacam da inşallah ban kii neler başarmışım bunuda başarırım
Menümü yazayım hazır kimse yokken
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Kimse kızmasın ama daha 1 bardak su içmedim,içemicem de bugün çok şişkinim, ayrıca iş yerinin lavabosu arızalı tuvalete gitmemem lazım
Menümü yazayım hazır kimse yokken
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Kimse kızmasın ama daha 1 bardak su içmedim,içemicem de bugün çok şişkinim, ayrıca iş yerinin lavabosu arızalı tuvalete gitmemem lazım
Selaaam canlarım ben geldiim
Yorgun ve bitkin bi şekilde
Çok özür dileyerek geçmişi okuyamadım okuyabileceğimi de sanmıyorum.
Çook iş var. Yarın düğün var. Dün kına gecesine gittik sevdicekle. Sonra o burda kaldı.
Giremedim o yüzden ben. Bugün de düğün hazırlığı var. Yarın düğün gece de yolculuk başlaaar
Çok özlüyorum hepinizi. Orda internet varsa girmeye çalışacağım sürekli.
Ayrıca yazlıkta tartı yok. Bildirim yapamayacağım sanırım orda
Valla ben sıkıldım seni düşünemiyorum bile
Bitirelim artık bir an önce benim daha yolum var ama sen temmuza kadar halledersin, mezun olursun dobiçlikten
Ballım seni ve sümüklü bebeni çok özlemiştim bende
herkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?