Menümü yazayım hazır kimse yokken
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Kimse kızmasın ama daha 1 bardak su içmedim,içemicem de bugün çok şişkinim, ayrıca iş yerinin lavabosu arızalı tuvalete gitmemem lazım
Menümü yazayım hazır kimse yokken
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Kimse kızmasın ama daha 1 bardak su içmedim,içemicem de bugün çok şişkinim, ayrıca iş yerinin lavabosu arızalı tuvalete gitmemem lazım
15 ADET haslama noht ne cnm
Kızlar mehmet öz den dinledim, aralarda badem fındık vs. yoksa nohutu haşlayıp yiyin demişti, çok tok tutuyor,
makarna da canım istedi, hem kepeli hem de yağsız tuzsuz...
Gamzem 5 kaşık makarna:26: Müslime karışma
Bencede kimse görmesin menünü.Şaka tabi ama pek kötü bişey yok. Niye öyle dedin ki ??
Akşam biraz az sanki. Müsli ne bileyim. doyabilecekmisin onunla ??
Makarna ne alaka be bide arada yediğin nohut?
Sen eğlen canım elbet döneceksin.
İyi tatiller.
Umarım artık bitsin bu işkence
İyidir canım nolsun iş güç aynı şeyler.
İnşaallah eşinin iş durumu düzelir.
Maddi durumdan kaynaklı sorun olunca hayat allak bullak oluyor.
çok orjinalsin sen yaaaa
karışırım müsline salata ye birazzz
Yicez la annem yapmıyo napiim
Makarna iyi mi gamze 5 yk fazla mı , sende bi ara yiyordun senin diyetisyen ne düşünüyor bu konuda
evet bu modellerde güzel ama kararsız kaldımDaha güzel modeller var aslında ya bnlar ne biliyim biraz eski gibi duruyor.:26:
Gördüğün bişeyi almak hemde bayağı bi ucuza süper oluyor tek eksisi beklemek işte.
Benim aldığım ayakkabının nar ciceği de vardı.
Bunlar hosuma gitti bide;
allah yardımcınız olsun canımherkese merhabalar,
anca gelebildim, nasılsınız kızçeler? İşler yoğun, sizleri de okuyamadım mı aklım burada kalıyor.
Hasta olanlara şifa diliyorum, dertlilere deva. Cumaya da son gecemiz, ben kesin artıdayım bu hafta, hepinizi sırtımda taşımaya hazırım, umudum haftaya artık. Gelin bakim, binin sırtıma
Ay ağlanacak halime gülüyom ama, moralim bozuk, eşim maaş alamıyor, işyerinin durumu kötü. Allah yardımcımız olsun.
iyi şekerim ideal 5 yk zaten.ona yağsız tuzsuz domates sosta yapabilirsin bnmki öle diyodu
haftaya proteinden sonra bende yicem
iyi şekerim ideal 5 yk zaten.ona yağsız tuzsuz domates sosta yapabilirsin bnmki öle diyodu
Tonlu makarna istedi benimde canım.
Kepekli kepekli
oturup nohut mu saydın diyo yaa
Koptum
Valla haşladım 1 kase nohut, bu hafta aralarda nohut yiciiiiim
Tonlu makarna istedi benimde canım.
Kepekli kepekli
177 boy 71 kilo (y dum) 3 güne kadar bi inat ettim bu gün 68.8olduk ekmek arkadaşlar kesince otomatik fit olunuyor bide bol su sabah ve akşam yiyorum yemeği zaten vaktim pek olmuyo öğle yemeğini onlardada 1 dilim kadar ekmek taze ev yoğurdu ve salata yiyorum akşam yemeklerindede benim kilo baldır ve bacaklarda bi onlar erise zaten kemiklerim iri bide o yüzden sadece göbek içine çöküyo kilo verince kemikler sağolsun zayıflığı belli etmiyo
tablomu oluşturdum imza ayarları nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?