70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın sabah kızlar görüp şok olacaklar bunlara ne olduda böyle keyfe
geldiler diye

biz yapardık da ne zamandır hareketsizdik
coşalım coşalım hareketsiz olunca güzel olmuyo topiğimiz

anaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:dilek gelmiş dağılın saklanın kızlar:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

yakalandıııınnn
gelmiyo dedin geldi bak

dilek gelmiyo ki yolamaz
nora da bugün 1 kez geldi kesin kaçamaklar da oda yolamaz

ahaha dilek gelmesede okuyo yazdıklarını beybii.

Akşam akşam ne muzu uleynnnn

ben resim ekledim

Vayy açık resimler eklenmiş.
Bence olmuşsun sen.

Hadi bakalım doktorsuz yapamıyon sen destek alman en güzeli canım.

Sağolasın Blackimm

sağolun kızlar hoşbuldum
bende ilk gün menümü yazayım

sabah ; birdilim ekmeğin kenarları (içini oğluşa yediriyorum)
2 bardak tek şekerli çay, az tahin pekmez peynir domates salatalık

ara bir avuç kiraz

öğle eti formun mısır patlaklarından iki tane
bir tabak enginar yemeği bir bardak ayran yarm dilim ekmek

2 ceviz

akşam az menemen, bir kase pilav yoğurt kavun

yürüyüşten gelirken yarım kornet

yuh diyesim geldi kendime
soğan suyu içtim birde şimdi gene kaynatıcam

biraz çok olmuş dimi kızlar

spor olarakta bir saat yürüyüş, birde bütün gün temizlik yaptım

kızz seni ne hikmetse rüyamda gördüm bu gece ama hep 3-4 ggünden beri giremiyorum die aklımdan seni geçiriodum şimdi nora topikte benim canıma okuodurr çok kızıodur ama bilmiodurki hiç fırsatı olmuo sevgi pıtırcığının diye (sanırım bunları düşündüğüm için bilinç altına yerleşmiş rüyamda seninle uçakta tanışıodumm valla ne güzel kızsın sen neren zayıflıcak kızım ben ptty falan diodum kendimi öle tanıtıodum sana sende bir iyi davranıodun bana aaa canım falan filann ayyy uyanıncaaaa çok güldüm rüyamaaaaa hemen rüya tabirine baktım netten uçak uçmak falan filan öle iştee bakk rüyalarıma dahi giriosun artık o kadar korkutmuşsun bizlerii ehehe topiğe gelmezsen rüyana gelirim misalii

görürük yarın dur sen
ahandaa dilek senin yazını beğendi kesin şimdi kaçamakları gördüüüüü ehehehe

naptınız kızçelerimmmmmmmm dün doğum ünümdü pastaaa yedim ama hala eksilerdeyim yupppiiiiii eçen hafta bildirim yapamadım ama sabitimm meraklanmayın şükürler olsun ki sabitim o kadar yemeye sanırım bünye artık alıştııı hep zayıflıyorrr bu haftada pazartesi günlerden ama bende 1 kilo gitmiş durumda nedendir bilmiyorum hiç sanırım üzüntüde beni zayıflatıo dün bazı olaylara canım sıkılmıştıda ama neyseki geçti ggittti önümüze bakalımmmmm artıkk devam diyete kızçeelrrrrrrr

ay utandım biz böle çatlak değiliz normalde
ay kocadan fırça yedim sen kimle yazışıyon öle gülüyon falan diyo kızlar
valla tamamı bayan dedim ya diyor arada erkek varsa
leyn erkek varmı aranızda çıksın bakimmmmmmmmmm

benim manita da korkuyor erkek var mı diye inandıramadım yoktur diye
var mıdır ki cidden bakın resimleri kaldırayım hemen

yokkkkk kızzzzzz sen bu yazılarıı kocişe okut bazen benim kociş açık kalan sayfalrı okuo valla bu kadın milleti azcık kafadan çatlak dioo öle bir yazışıomuşuzki gayet içten yazışıomuşuzzzz bana öle diooo dedimm okuma öle ayıp şeyelr kaçıo aradaaaa napak bizde stresi böle atıozz aramızda diom burası motivasyon yeri dedim olacak böle şeylerrr yanii hayatta bu opikte erkek olmazzz emin olsunnn

ay okutma kız rezil oluruz he he
yok yok hiç bir erkek bu kadar uzun süre bu kadar bayan arasında kalıp asılmadan duramaz
imkansız erkek olması

yakında bende fotomu koysam acepp valla özenmeye başladım artık ama 65 e gelip öle koyayım çünkü fark o zaman anlaşılır herhal (10kg gidince anca anlaşılır sanırım fark):26::26:

ay okutma kız rezil oluruz he he
yok yok hiç bir erkek bu kadar uzun süre bu kadar bayan arasında kalıp asılmadan duramaz
imkansız erkek olması

yok kız açık kalınca okumuş o da bir defalığına nasıl bir yerde takıldığımı görmek için sanırım

ondada gördü bizi çatlak çatlak konuşuo sıkılıp bıraktı hiç bi daha okumadı

bencedeee asılmadan duramazdıııı

artıııııııııııııııııııııııı:yaaa bu topiğee bir erkek girse hemennnn vın turizmmm kaçardııı dakikasınaa bu çeneler çekilirmi bizim yahuuuu

ayyy çok çene yapıyoruzz ama seviyorum ben bu çeneli halimizi topiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…