- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
Suzim hosgeldin bebegimmmmkizlar özledim sizi firar yaptim isyerinden
alindi yaptim biraz kafam iyice karisti geri sildim
oglsiimin dogum günü kutlayan kizcelere coook tesekkür ediyorum
dilek ben seni unuturmuyum hic alintilarimin icinde varsinelbisende cok hos durmus hic de kisa durmuyor
son sayfalara hic bakmadim kilo veren herkesi kutluyorum basarilarin devamini dilerim
veremeyenlerde üzülmesin haftaya daha güzel bir sonuc görürler insallah
annem türkiye gitti isyerinde durumlar karisik gelemiyorum cok stressli geciyor günlerim aksam oglisi yatirtikdan sonra direk benimde uykum geliyor günün yorgunlugundan
öptüm sizi kendinize iyi bakin![]()

tamam bebek buraya yazayım bari :)) bildirimmmmmmmm
başlangıç kilo: 75kg
geçen hafta: 67.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
giden: 1.1 kg
toplamda giden: 8.9 kg
hedef: 59 kg
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
ayrıcana kızlar hani ben bir sınava girmiştim ya onun sonucunu öğrendim biraz önce iyi bir puan almışım ama tam hedeflediğim değil ama yinede güzellll:106:
tebrik ederim canimm

canim arkadaslarin cekemez,hic bir anne zayif evlat istemez,hasta olursun ye derselam kızlar
en son geçen hafta bildirim yapıp kaçmıştım daha da gelemedim(
bugün de malesef bildirim yapıp kaçcam valiz hazırlamam lazım haftasonu kaçamağı yapcaz)
dilekim nasılsın özledim laflamayı ama seminerlere gittim bu hafta dönünce anca bebişle ilgilen yemek yap derken akşam oldu gelemedim aranıza(
suzimm seni de özledim çok oğluşunu ben de kutlarım Aallah uzun ömür versin inşlh..
bildirime gelince yine şiştim deli gibi yine artıdayım(diyorum ya benim iş 2 ileri 1 geri mehter takımı gibi..
başlangıç kilo:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:61
gelen:0.600
toplam giden:13
hedef:57
gerçiii,
bu hafta herkes moralimi bozdu diyeti salladım ben de ucundan.''çok zayıflamışsın,yeter artık,anoriksia oldu sen,55 kg olan bir arkadaşım şuna bakın benden bile zayıf,zarganaya döndün...''gibi gerçekten abartılı yorumlar yaptı ve benim cidden morali
m çoık bozuldu.ben de biraz yavaşlamaya karar verdim bundan sonraki kısmı daha yavaş vermek istiyorum çünkü güzel olmuşlsun diyen yok herkes dur artık diyor.kemiklerim iri benim ağır çekiyor heralde.annem bile uzanırken çok zayıfladın kızım kemiklerin görünüyor dedi(bilmiyom ya mıoralim bozuluyor benimde .dedim ya artık yavaş yavaş gitsin istiyorum.5 li rakamlarda olmak istiyorum ve de .59 olur 58 olur ama 60 olmak istemiyorum.neyse kızlar pc açık ben toparlanıyorum arada uğrar bakarım inşllh.
kilo veren herkesi kutluyorum iyi haftasonları

tebrik ederim potussssselam kızlar nasılsınız kilo bildirimimi yapayım
bu hafta giremedim
özledim sizi yaz gelince malesef böyle uzak kalıyoruz
inşallah herkes istediği gibi kilo vermiştir veremeyen arkadaşlarımda üzülmesin
umarım haftaya daha dikkatli olarak kilo verirler
başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 61.8
bu haftaki kilom 61.3
giden 500gr
toplam giden 12.7 gr
herkesi öpüyorummm![]()