Üniversitede birbirinden güzel kızlar şıkır şıkır gezerken elinde çikolatayla onlara pisi pisi bakacağını düşün, ondan sonra ye
ya bugün biraz sinirli uyandım tutamadım kendimi kahvaltıda 3 dilim ekmek yedimşimdi de gözüm dolaptaki çikolataya gidiyo zor tutuyorum kendimi
ben de gece sahurda sadece karpuz yedim. saat bir gibi de 6-7 sarma 1 de dolma yemiştim. bayrama kadar en az 5 kg vermeliyim. İnşallah isteme-söz-nişan olacak.
ben de tatlı isteği gelince hurma yiyorum birkaç tane bu aralar
a20 istanbul tercih etmeyi düşünmüyor musun?
sakınnnnnnnnnnnnn, çıtır gitmelisin ünv.ye
yok canım öyle pek büyük şehir istemiyorum
Geçen yıl ben de çok uğraştım karar vermesiydi, tercihiydi, imkanlarıydı filan. Değdi ama üniversite harika bir şey gerçekten.
Hele çıtırken daha harika olucaktır
Benim de bu yıl 1. yılım olucak. Uluslararası İlişkiler okuyacağım ben de.
Bir yıl hazırlık okudum üniversitede, bölüm ingilizce olduğundan. Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.
hafta da 5 kilo vermek de ne yaa ... hadi o 5 kiloyu geçtim o bi istisna nasıl verıyorsunuz 2- 2.5 kıloyubu hafta psikolojık olarak da berbat bı haftaydı dıyette gıttı oruc tutmaya calıstım kılo aldım 3 gunde panıkledım :s geri onu vermeye calıstım allahtan o gıttı gecen haftayla bu hafta arasında hıc yol katedemedım (( spor da yapamıyorum bı mıskınlık bı uyusukluk :S ayyy dönem bası fakülteye döndüğümde herkes sasırmalıydı amaa
slm kızlar. bu kilo kaybı cetvelinin son adımında öngörülen formatta değildir diyor.ne yapmam lazım:26:
Canım listene tavuk, balık, yoğurt gibi protein açısından zengin besinleri eklersen daha az açlık çekersin. Şu an yoğurt yiyebilirsin ya da bol bol salatalık.
O zaman daha bir dikkat etmen lazım, sözde-nişanda kimse gözlerini alamasın senden :112:
Kısmetse ne zaman olacak?
ben hiç spor yapamıyorum yaa. basenlerimin de maşallahı var. titreşimli kemer almıştım bir ara duruyor öyle. kullansam işe yarar mı ki:87::87:
kızlar bende basen çok fazla var ya.:18::18::18::18: daha önce deneyipte iyi sonuç aldığınız bir yöntem var mı acaba.:26::26:yürüyüş dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?