70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bugün biraz sinirli uyandım tutamadım kendimi kahvaltıda 3 dilim ekmek yedim şimdi de gözüm dolaptaki çikolataya gidiyo zor tutuyorum kendimi

sakınnnnnnnnnnnnn, çıtır gitmelisin ünv.ye

ben de gece sahurda sadece karpuz yedim. saat bir gibi de 6-7 sarma 1 de dolma yemiştim. bayrama kadar en az 5 kg vermeliyim. İnşallah isteme-söz-nişan olacak.

hayırlı olsun canım, çok tatlı heyecanlar bunlr

ben de tatlı isteği gelince hurma yiyorum birkaç tane bu aralar

bende aynen öyle yapıyorum

yok canım öyle pek büyük şehir istemiyorum

Geçen yıl ben de çok uğraştım karar vermesiydi, tercihiydi, imkanlarıydı filan. Değdi ama üniversite harika bir şey gerçekten.
Hele çıtırken daha harika olucaktır
Benim de bu yıl 1. yılım olucak. Uluslararası İlişkiler okuyacağım ben de.
Bir yıl hazırlık okudum üniversitede, bölüm ingilizce olduğundan. Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım .

hafta da 5 kilo vermek de ne yaa ... hadi o 5 kiloyu geçtim o bi istisna nasıl verıyorsunuz 2- 2.5 kıloyu bu hafta psikolojık olarak da berbat bı haftaydı dıyette gıttı oruc tutmaya calıstım kılo aldım 3 gunde panıkledım :s geri onu vermeye calıstım allahtan o gıttı gecen haftayla bu hafta arasında hıc yol katedemedım (( spor da yapamıyorum bı mıskınlık bı uyusukluk :S ayyy dönem bası fakülteye döndüğümde herkes sasırmalıydı amaa

teşekkür ederim canım evet çıtır olunca üniversite harika bi yer olucak

slm kızlar. bu kilo kaybı cetvelinin son adımında öngörülen formatta değildir diyor.ne yapmam lazım:26:

canım ben 2,5 kg verdim bu hafta ama daha yeni başladım, p.tesi 15 gün olacak... her zaman böyle veremeyeceğim tabiki, ama bu süreçte ben vermemi şunlara bağlıyorum: abur cubur, kola, çikolata çok çok tüketen biriydim, ağzım boş durmazdı ama artık ara ve ana öğünlerim dışında ağzıma su hariç hiçbir şey sürmüyorum, ara ve ana öğünlerde de aşırıya kaçmadan yayarlı şeyler yiyorum, ekmeği çok çok azalttım, günde 1 dilim yiyorum ve akşam yemeğinden sonra su hariç hiçbişey yemiyorum, ben spor da yapmıyorum evde ev işi ve bebekle uğraşıyorum anca onlar, bunları yapınca 13 gündür gitti kilolar

Kızlar ideal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz?

Ben 38 beden olmak istiyorum ama hayatımda hiç 38 beden olmadım, 38 beden için kaç kilo olmam gerek çok merak ediyorum

bayram sonu inşallah canım. iki üç hafta içerisinde hepsi olacak inşallah. nişan en sona olduğu için bir buçuk ay falan var aslında inşallah daha çok kilo verebilirim

ben hiç spor yapamıyorum yaa. basenlerimin de maşallahı var. titreşimli kemer almıştım bir ara duruyor öyle. kullansam işe yarar mı ki:87::87:

kızlar bende basen çok fazla var ya.:18::18::18::18: daha önce deneyipte iyi sonuç aldığınız bir yöntem var mı acaba.:26::26:yürüyüş dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…