70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kac yil sonra hayatimda ilk defa 5li rakamlari gordum:119::119::119:

başlangıç: 75
geçen hafta:60,6
bu hafta: 59,7:82::82::82::82:
Giden: 900 gr
toplamda giden: 15,3:118:
hedef: 58:116::116::116:
süper canım tebrikler
darısı benim başıma

Kimseyi vurmama gerek kalmadı rahat olun

Başlangıç:75
Geçen hafta:74
Bu hafta:73
Giden:1
Toplamda giden:2

Ramazana rağmen başarılı bence çünkü çok dikkat edemiyorum:18:

eğer yaparsan benim bildirim şöle canım

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:67.4kg
Bu hafta:65.8kg
Giden:1.6 kg
Toplamdan verilen:9.6 kg
Hedef:55 kg

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş liste

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
kara listedekiler üzülmeyin
haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah hep beraber

Başlangıç kilo: 75,200
Geçen hafta: 74,000
Bu hafta: 73,000
Giden: 2,200 gr
HEDEF:65 Tİ 62 OLDU

bu dün akşam spordan sonra tartıda gördüğüm rakam ama sabah erkenden tartıldım 72 geldim normal tartıda.bu durumda kaç kiloyum net emin değilim ama durum bu gelen bişi olmamış çok şükür.görenler çok farkettin sıkılaştın form aldı vücudun diyo umarım böyle devam eder genel olarak sabah haşlanmış yumurta ve peynir yada acelem varsa 1 dilim karpuz ve peynir yiyorum aralarda yoğurt veya badem veya meyve yiyorum öğlen tavuklu az yağlı salata 2 dilim kızarmış ekmek yiyorum akşam yemiyorum desem yeridir dün tavuk ızgara yedim ondan önceki gün 3 köfte yedim bol bolda su içiyorum :) aslında 9 hayat çayı aldım ama nedense hazırlayıp içmiyorum üşeniyorum :26:

ben bu haftaki listeye dahil olmadım çünkü daha 2 gün olmuştu başlayalı ilk gün 78 dim ertesi gün76.8 oldum ertesi gün 77.2 olmuştum bende kendimi saldım yedim . cumartesi tekrar başlayacağım dedim. evet bugün ilk günüm :) sizin jillian dediğinizi merak ettim yutubda videosunu ararkene daha güzel bişey buldum bu sabah yaptım accayip bişeymiş hemde çok eğlenceli anlatan adam da çok şeker. 50 dk sürüyo ama vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. öyle bi ter döktümki anlatamam. artık her sabah yapmaya karar verdim yapanlar baya zayıf tı videodakiler. leslie ye baktım kadının zaten kendine hayrı yok kocaman basenleri vardı. aman kalsın bende zaten basen çok dedim. link vermek serbest mi acaba serbestse yaptığım sporun linkini vereyim. belki daha önce adı geçmiştir onu bilemicem. ben spor sevmeyen biriyim ama bu çok zevkli geçti. bide bizim yerde yatarak yaptığımız karın hareketllerini falan ayakta yapıyon hiç yatmak yok en güzel kısmı da bu. jillian da bi yat bi kalk adamın başı dönüyo :))

ay yerim yerim,,üzülme okadar özüre gerek yok,,biliyorum çok zor liste hazırlamak,benimde 1saatten fazla zamanımı alırdı 2bebişle bide,,çok güzel olmuş eline sağlık,,haftaya liste altında olmam ona göre,,
karmaşık duyguları bırakda bacım nasıl oldun yavuklunlan barıştınız mı faydamız dokundumu gözüm abla olduk burda kaç dk canım ama aaaa :))
barıştık gözüm ablam zaten küs değildikte triplerdeydik birbirimize,ikimizde bişey olmamış gibi konuşmaya başladık devamı geldi ve güzel bittii
sağolun çok etkili oldunuz hepiniz,takmıycam öyle ota b..ka kıskançlıkmış oymuş buymuş,hepsini sinir etmek için söylüyo buna eminsem kavga çıkartmaya değmez

oyle yapıyorum ama kılo gorunmuo mesela 1.4 kılo gıttı 16 kılo kaldı dıye cızelgeyı 0 - 17.7 gıbı gosterıo

evet canım bilgileri ters yanlış yerlere giriyorsundur

pın
publıc data
weight change
kg
60
77.6
76
07/16/2012
waist measurement -metric s/ı
BODY MASS INDEX : metrıc
1.67 cm

ee yanlısım nerde?:26::26::26:

agladımıste hıhhhhhh haftaya lıstenın ennn basına alırsan affederım senıı uruzzzzzzzzzzzyoksaaaaa

pın
publıc data
weight change
kg
60
77.6
76
07/16/2012
1.67 cm

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wyo2ljK/weight.png

canım şunu yapıştır bakalım yine aynı göstercekmiii,,nasıl şekil yaptın resim secimini bilmiyorum ama beğenirsen bu kalır

pın
publıc data
weight change
kg
60
77.6
76
07/16/2012
1.67 cm

ben bu 60-69 dayım ama bende de 1 hafta önce aynısı olduğu için yardımcı olmak istedim :) weight change yerine weight seçmen gerek ben öyle yaptım düzeldi bi de şimdi dene bakalım :)

nbr sınız canlar uruzzz kıs senbenı unuttun al sana hehh saka saka zaen buhafta almadımda vermedım de yahu haftaya ınsl..en basta olurumm neyse bugun yeıdklerım(Reglıyımm:)

11:30
-ıncırhavuc suyu 1 brdk
12:00
-1 dılım peynırlı borek
-1 brdk seftalı suyuu

bu kdrr oruclu gıbıyım kıslarr hehehe aksama kdr ne yerımbılmem hehe 5 gıbı gıdecegızk.annemlere yozgat ayarın ıftardan sonra gelırım sanırımmm ınsl.... özlucem sızı bayb ler:)

Evet canim duzli yapip sonuc almamak mumkun degil
Ben yuruyus yuzme agirlik falan biseyler yaptim bu yaz kondisyonluyum biraz da oruclu yapamam gibi geliyo
İftardan sonra belki yapilabilir aslinda
Basladi mi insan her gun yapmali aslinda da iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…