• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elmii canımmm hoşgeldinnn kıss hatırladın mı beniii
birlikte soralım birlikte cevaplayalım topiğinde beraberdikk
aynı günlerde bebek bekliyodukkk 2 yaşlarını doldurucaklar neredeyse
kızın nasılll sen nasılsınnn :34:

canım sabahları 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
salatalık domates yeşillik
kahvaltıdan sonra 2 saat arayla 1 kase çorbadan içiliyo
ben en son akşam 8 de bi kase içtim 2 gün uygulanıo sadece

çorbada şöyle yapılıyo
1.5-2 lt ayranın içine
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yk nohut
2 salatalık rendesi

bunları karıştırıp dediğim gibi 2 saat arayla 1 kase içiosun
ama zerra nın dediği gibi baharat eklersen daha dayanılır bi tat oluo
diğer türlü tatsız tuzsuz bişi oluyoo
ayrıca zorlanırım sadece bu çorbayla die düşünme
hiç aç bırakmıo tokluk hissi verioo
besleyici yanii :34:

sağol canım. yarın başlarım inşllh. bakalım nasıl olcak.

günaydın kızlar

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir, zeytin
yeşillik, kivi
ara: hurma
öğlen: ıspanak, bir dilim ekmek, yoğurt
ara: kuru üzüm 5 fındık
akşam: nohut yemeği, yoğurt, salata
ara:fındık
2litre su, 4 bardak yeşilçay, 5li çay karışımı 1 litre:)

menüm:
sabah: 1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve(Muz)
öğle:
5-6 kaşık fasulye yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam:
2 parça kırmızı et
bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt

Günaydınlarrr :16::16:

Dün akşam 1 döner dürümü yarım pakette patates cipsi yedim.yalnız yedikten sonrasını hatırlamıyorum :9:
yaa bana neler oluyor anlamıyorum.irademle hiç bu kadar savaşıp yenik düşmemiştim.Allah sonumu hayır etsinn...

Uyanınca
2 yk.zencefilli tarçınlı yoğurt
1 büyük bardak su

Kahvaltı
2 dilim esmer ekmek arası peynirli sandviç
domates salatalık

Ara:
1 mandalina

Öğle:
Domates salatalık peynir
1 dilim esmer ekmek

Ara:
2 mandalina

Akşam:
1 tabak Kapuska
yoğurt

Ara:
meyve

1 saat tempolu yürüyüş

:49:

Perşembe Cuma ayran detoksu yapıcam :37::37:
başka çarem kalmadı.tabi doktorumada sölemicem :9:
haftayada protein yapıcam kısmetse :31:

Kizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....
cok gecmis olsun canim insalah cabuucak atlatirsin.....

suzicim diyetisyen ne diosa uygula cnm faydasını görürsün:34:

sıkma canını toparlarsn:3:

sık sık gel cnm:48:

azar azar ye canım öğlen yemeği olarak yersin
bide ara öğün yapıp kapatırsın o günü kasma kendini:16:
öyle yapacam artik sagol tatlim:38: gelmeye calisiyorum tatlim :16:
İşin zor 5i görmek için ne kadar debelendiğini düşün.
Bırak desinler nolcak unutulur gider sonuçta:34:

Hadi ya çok güzel kilo vermişsin.:34::34:

Dr ne diorsa uygula bakalım suzimmm inşaallah faydasını görürsün.
insallah dilegim :16:sen naptin müstakbel kaynananla bulusma gerceklesdimi :18:
merhaba askadaslar,topiginize katilmak istiyorum.
ayran detosksu nasil oluyo bana bilgi verirmisiniz.gercekten deneyim memnun kaldiniz mi ?
hosgeldin canim :29:
Kızlar Blackcat'in selamı var site yöneticileriyle anlaşmazlığa düşmüş hesabını kapattırmış haberiniz olsun.:34:
aleykümselam tüh desene bidaha gelemiycek üzüldüm :59:
merhaba, bu sabah itibariyle tartıda 79'u görünce derhal diyete başladım:)

mesajların altındaki, verdiğiniz kiloları gösteren şemayı nereden yüklüyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? forum konusunda çok yeniyim teşekkürler :17::17:
hosgeldin canim :3: burdan canim Weight Loss - Diet Ticker
Aslm pötüşüm sende selamlarımızı ilet:3:
neslimmm nerelerdesin :16:

kızlaaaaar merhaba 2 yıl önce 60-70 grubundaydım bu yı doğum yaptım kızım 6 aylık bende vermek istiyorum kilooooo:25::25::25:79 ile doom yaptım eve geldiimde 70tim 6 ay içinde 77 oldum diyet yapıyorum 1.5 aydır şu an 73.600 üm benide kabul eder misiniz:46::46::46::46:
amin cnm saol oooyyy kıyamamm afiyet olsun cnmm:56::56::56::56::56:
sagol tatlim :1:
İyi akşamlar

Suzim Bursa'ya gidiyorum
Yeğenim evleniyor

Dilek ben ayran detoksunu 3 kere yaptım
İkisinde tam uydum 2 kiloya yakın verdim

3. De aksam normAl yemeye geçtim
Pek bı ise yaramadı
İşyerinde rahat oluyo melojun dediği gibi

Kendinize iyi bakın kızlar
ayy negüzel allah bi ömür mutlu etsin insallah yegenini zerram :16:bu aralar dügün olsada gitsem diye düsünüyorum bende :1:

Kizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....
cok gecmis olsun canim insallah düzene girer saglik durumun :54:
günaydın kızlar :16:
günaydin canim :54:
Günaydınlarrr :16::16:

Dün akşam 1 döner dürümü yarım pakette patates cipsi yedim.yalnız yedikten sonrasını hatırlamıyorum :9:
yaa bana neler oluyor anlamıyorum.irademle hiç bu kadar savaşıp yenik düşmemiştim.Allah sonumu hayır etsinn...

Uyanınca
2 yk.zencefilli tarçınlı yoğurt
1 büyük bardak su

Kahvaltı
2 dilim esmer ekmek arası peynirli sandviç
domates salatalık

Ara:
1 mandalina

Öğle:
Domates salatalık peynir
1 dilim esmer ekmek

Ara:
2 mandalina

Akşam:
1 tabak Kapuska
yoğurt

Ara:
meyve

1 saat tempolu yürüyüş

:49:
günaydin gamzem :54:niye yedin o yagli cipsleri :4::4::4: esim 3 gündür tabak dolusu baklava götürüyor annem yapti seviyor diye bende öyle bakiyorum o yedikce :43: yeme bebegim kendine eziyet edersin sonrada vermeye ugrasiyoruz dün diyet basari öyküsü okudum takildim cok da güzel anlatmis bakmak istersen favorilere kaydettim pes etmege meyilli oldugumda okurum diye :17:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
uzun yazmis ama sIkIlmadan okudum arada kendime getirsin diye okuyorum :31:

gunaydin kizlar
dun orantili bir kavaltiyla baslasamda devami berbati haftasonundan bile daha kotu idi
bugun sabah ac karinla bir bardak limonlu ilik su
2 k kayisi
kavalti
1yumurta
4 zeytin
1 yesil biber
yarim domates
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
1 sekersizcay

öyle yapacam artik sagol tatlim:38: gelmeye calisiyorum tatlim :16:

insallah dilegim :16:sen naptin müstakbel kaynananla bulusma gerceklesdimi :18:

aleykümselam tüh desene bidaha gelemiycek üzüldüm :59:

hosgeldin canim :3: burdan canim Weight Loss - Diet Ticker

neslimmm nerelerdesin :16:

sagol tatlim :1:

ayy negüzel allah bi ömür mutlu etsin insallah yegenini zerram :16:bu aralar dügün olsada gitsem diye düsünüyorum bende :1:

cok gecmis olsun canim insallah düzene girer saglik durumun :54:

günaydin canim :54:

günaydin gamzem :54:niye yedin o yagli cipsleri :4::4::4: esim 3 gündür tabak dolusu baklava götürüyor annem yapti seviyor diye bende öyle bakiyorum o yedikce :43: yeme bebegim kendine eziyet edersin sonrada vermeye ugrasiyoruz dün diyet basari öyküsü okudum takildim cok da güzel anlatmis bakmak istersen favorilere kaydettim pes etmege meyilli oldugumda okurum diye :17:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
uzun yazmis ama sIkIlmadan okudum arada kendime getirsin diye okuyorum :31:

tşk ederim suzim.hemen okuycam.bana ne oldu bilmiyorum.bu günlerde çok sinirlerim bozuk :14:

dün yediklerim:
1 dilim salam
kahvaltida: 1 yumurta 1 domates 1 dilim peynir
ara: yarim elma
öglen: 1 1/2 elma yogurtla
ara: 1mandalina
ara: 1mandalina
aksam: haslanmis sebze

bugün:
kahvalti: 2 tane kücük turp, 1 domates, 2 dilim salam, 1 haslanmis yumurta
ara: 1 mandalina
öglen: tavuklu salata
ara: mandalina yerim herhalde
aksama da bilmiyorum daha :26:

gunaydin kizlar
dun orantili bir kavaltiyla baslasamda devami berbati haftasonundan bile daha kotu idi
bugun sabah ac karinla bir bardak limonlu ilik su
2 k kayisi
kavalti
1yumurta
4 zeytin
1 yesil biber
yarim domates
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
1 sekersizcay
günaydin canim :16:
günaydın çıtırlarr:33::33::33::33::33:

ay sonu yoğun oluyorum bi slm vermek istedim ben işlere geri döner :37::37::37::37::37::37::37::37:
tşk ederim suzim.hemen okuycam.bana ne oldu bilmiyorum.bu günlerde çok sinirlerim bozuk :14:

bebegim bende kendimle savasiyorum yeri geldiginde ama seni sevdigim icin söyledim yeme diye biliyorsun :38:
birbirimizi uyaralim destek olalim ve düse kalka bizde hedefimize ulasacagiz insallah :16:
anlat bakim suzan ablana niye yedin cipsi :26: canin mi sIkkIldi :26:

Son düzenleme:

bebegim bende kendimle savasiyorum yeri geldiginde ama seni sevdigim icin söyledim yeme diye biliyorsun :38:
birbirimizi uyaralim destek olalim ve düse kalka bizde hedefimize ulasacagiz insallah :16:
anlat bakim suzan ablana niye yedin cipsi :26: canin mi sIkkIldi :26:

dün gitmesini hiç istemediğim biri gitti hayatımdan.vedalaşmak çok zordu :31:
acısınıda akşam cipsten dönerden çıkardım işte :14:
okudum yazıyı suzim.daha öncede okumuştum ve bu yazıdan sonra zayıflamaya karar vermiştim ben.yine beni kendime
getirdi.çok tşk ederim :54:

dün gitmesini hiç istemediğim biri gitti hayatımdan.vedalaşmak çok zordu :31:
acısınıda akşam cipsten dönerden çıkardım işte :14:
okudum yazıyı suzim.daha öncede okumuştum ve bu yazıdan sonra zayıflamaya karar vermiştim ben.yine beni kendime
getirdi.çok tşk ederim :54:

stressden üzüntüden sinirden yiyoruz zaten bebegim :59:
gecenlerde esimle tartisdik seytan dürtü bütün dolapi indir ye gitsin diye ama dedim yok benim mutsuzluguma cagre degil diye yemedim cünkü yine üzülcem :31:
hmm birsey bulmamiz lazim böyle durumlarda :44: ne yapsak acaba alternatif olarak :26:
birsey degil bebegim :16:yapan yapiyor biz niye yapamiyalim :34:

stressden üzüntüden sinirden yiyoruz zaten bebegim :59:
gecenlerde esimle tartisdik seytan dürtü bütün dolapi indir ye gitsin diye ama dedim yok benim mutsuzluguma cagre degil diye yemedim cünkü yine üzülcem :31:
hmm birsey bulmamiz lazim böyle durumlarda :44: ne yapsak acaba alternatif olarak :26:
birsey degil bebegim :16:yapan yapiyor biz niye yapamiyalim :34:

haklısın :31: ztn dün sondu. bu defa gerçekten sondu.çünkü çok sıkıldım.yoruldum.
artık değişim zamanı....

haklısın :31: ztn dün sondu. bu defa gerçekten sondu.çünkü çok sıkıldım.yoruldum.
artık değişim zamanı....
evet havvalar simdi soguk ama 3 üncü aydan sonra yine yavas yavas isinmaya basladimmi kalin kazaklar kocuklar cikacak zaman cabuk geciyor :18:
bu sene türkiyeye gittigimde bana kilolusun diyenlerin agizlarini kapatmak istiyorum :27:

ya kızlar bana bi el atın uzun zaman oldu girmeyeli ameliyat oldum ama narkoz sağolsun verdiğim 10 kiloyu geri aldım napcam beeen :43:

:43: kızlar selam baya oldu ben gelmeyeli ama inşallah kabul edersiniz sizin sayenizde verdiğim 10 kiloyu geri aldım narkoz sayesinde ufak bi ameliyat oldum geldim
aranıza alırsanız beni tekrar mutlu olurum :46:

Back
X