• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek arkadaşımızın örnek listesi;
1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6
yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

öğlen yemeğinde sebze çorbası arnavut ciğeri blgr pilavı salata var ne yiyim kızlar .. ben bayılırım arnavut ciğerineee :( kaç kaşık yesem ideal sizce ...
bence çorba-ciğer-salata iyi gider, pilav fazla olur, illa da yerim diyorsan 1-2 kaşık geçme, ciğeri de 1 tbk.yiyebilirsin canım.

Çarşamba 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane hurma + Sade Türk kahvesi veya 1 avuç beyaz leblebi sade Türk kahvesi
6 yk ıspanak yoksa pırasa yoksa karnabahar yemeği + 1 dil ekmek+ Salata+ Ayran veya yoğurt
2 mandalina
Çorba, Salata, Yoğurt, Mantar sote 5 yk

Perşembe 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane kuru kayısı + Sade Türk kahvesi veya 1 tane galeta
1 tane fırında pişmiş şinitzel + salata + ayran veya zero
Tavuklu salata + Ayran

Cuma 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane form bisküvi
Ton balıklı salata + Zero
5-6 yk kapuska + salata + yoğurt veya ayran

C.tesi 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
1 elma
5 tane nugget fırında pişmiş + salata + yoğurt
2 mandalina
5-6 yk bezelye veya 2 tane patlıcan 2 tane biber közle yoğurtla karıştır 1 dilim ekmekle ye..

Günaydın Suziiii, tebrikler arkadaşına hayır dediğin için:nazar: :46: :46:
sagol fadimecim :54:normalde israrlara dayanamazdim ne hikmetse yok diyebildim yeseydim zaten morelim bozulur mutsuz ve sisko hissederdim kendimi depressyona girerdim :37:

yemedim canim elmali tatli tatli hic yemedim :1:

bisi yedim canim :17: ama ama kendimi cok iyi hissediyorum arkadasimla alisveris magzasina gittik 4 tane ici recel dolu kocaman tatli aldi kocasiyla kavga ettmis sinirden yiyelim amaaan dedi :52:yok dedim :20: birde israrlari görseydin busecim resmen yemedim diye sinirden patladi :9: en az 5-6 kere yok dedim iyiki de öyle yapmissim sonra cok mutlu oldum kendimi iyi hissettim :16:
az kalsin ikna ediyordun ama :18: bugünde tartida yarim kilo gittigini görünce yemedigimin ödülünü aldim :21:

baskada aklima birsey gelmiyor canim :44:

:33::33::33::33:

ayyy dilegimmmm ellerin dert görmesin elline saglik yazdim bugün uygulayamam yeni yazdim kayita gecirdim ama yarin full basliyorum listenden cikmamaya calisacam fistik cok sagol :16::16::16:
form bisküvi bulursam alayim canim cekiyor ama burda yok sanirsam :31:

amanennennnnn :52: ben bunlari yesem 2 kilo arti cikarim herhalde :9:

aksam aksam birde :4::4::4:

bende kontrollü elden birakmamk icin kalori hesapi yapiyorum ama hic asagisina inemiyorum senin gibi asiyorum hep :1:

hosgeldin duygucum :29:

:nazar: canim ya cok sükür ilk 3 ay i atlattin sayilir :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydin tatlim :16:

günaydin canim :16:

günaydin fadimecim :16:

insallah canim günaydin :16:

güanydin minem :16:

günaydin canim :16:

günaydin zerram :16:
günaydın canım..
iradene sahip olduğun için tebrikler..
akşam bizimde yemekte kaymaklı ekmek kadayıfı vardı
garsona yok dedim almıcam
kocişin tatlısından bi çatal aldım
kendimi tebrik ettim içimden reddettiğim için
bence çorba-ciğer-salata iyi gider, pilav fazla olur, illa da yerim diyorsan 1-2 kaşık geçme, ciğeri de 1 tbk.yiyebilirsin canım.

ciğer yağda kızarıyor sanırım 1 tabak çok olabilir
3 kaşık pilav 3 kaşık ciğer bol salata ve ayran olabilir
pilavda öğlen olduğu ve bulgur pilavı olduğu için

Son düzenleme:
sagol fadimecim :54:normalde israrlara dayanamazdim ne hikmetse yok diyebildim yeseydim zaten morelim bozulur mutsuz ve sisko hissederdim kendimi depressyona girerdim :37:

suzi hemen hemen aynı kilolarımız ... ama ben 55 i rüyamda görsem yeter :)))

benim için 68 bile muhteşem olurdu valla :( boy 1,70 senin gibi hayır diyebilmeyi özledimmmm :)))

kizlar napim yine listeye girsemmi :26: hep ayni olunca cekiniyorum basari göremedigimde :26:
yoksa bbiraz daha beklim eger güzel giderse devami gelirse bildirimlermi yapim :26:

günaydın canım..
iradene sahip olduğun için tebrikler..
akşam bizimde yemekte kaymaklı ekmek kadayıfı vardı
garsona yok dedim almıcam
kocişin tatlısından bi çatal aldım
kendimi tebrik ettim içimden reddettiğim için

ciğer yağda kızarıyor sanırım 1 tabak çok olabilir
3 kaşık pilav 3 kaşık ciğer bol salata ve ayran olabilir
pilavda öğlen olduğu ve bulgur pilavı olduğu için
dimi zerram insan nekadar gurur duyuyor yok deyince keske herzaman her teklife hayir diyebilsek zaten yolu yarilamis oluruz :1:
sende iyi yapmissin zerram :16: 5 dakika icinde yiyoruz sonra da bitmis gitmis oluyor olan da bize oluyor :1:
suzi hemen hemen aynı kilolarımız ... ama ben 55 i rüyamda görsem yeter :)))

benim için 68 bile muhteşem olurdu valla :( boy 1,70 senin gibi hayır diyebilmeyi özledimmmm :)))

canim ben 6lilarin ucundan görsem parti yapmayi planliyorum :9: senin yine boyun var canim benim boy en son 1.58 din :37:
kac senedir ugrasiyorum bi ileri bi geri veremedim simdiye kadar :31: benlen baslayan kizlar tig gibi oldu:nazar: ben yerimde sayiyorum :37: ama bu sefer olcak diyorum yine :9:

canım kalorisi fazla ben suda yaptım daha az oluyormuş haşlayınca.Zaten hepsini yiyemedim 4 tane anca yiyebildim.Okul işin içinde okulunca yeme düzenimde değişiyor. dün veli toplantım vardı.erken gittim okula zaten stresliydim.birde üstüne nöbet bindi.o da yetmezmiş gibi deneme sınavı yapıldı.Komite başkanı bendim bir aşağı bir yukarı derken eve geldim pertim çıkmıştı.Öylece uyuyakalmışım...
anladım canım
yoğun olunca fırsat bulunmuyor haklısın

menün gayet güzel canım, öğlen salata-yoğurt ekleyebilsen daha güzel olacak ama, koşulların belli.

Dün öyle oldu, benim kaçamaklar başladı yine:27:
evet koşullar malesef
evden çavdar ekmeği getirmeyi düşünüyorum ama yeniyim diye yapamıyorum
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım
bende dün akşam en son arada yarım portakal yedim
sonra 2 fındık attım ağzıma baktım devamı gelecek hemen kaçtım mutfaktan
kaçamaksız 2. günümdü şaşkınım valla önceki sefer hiç böyle olmamıştı :51:
öğlen yemeğinde sebze çorbası arnavut ciğeri blgr pilavı salata var ne yiyim kızlar .. ben bayılırım arnavut ciğerineee :( kaç kaşık yesem ideal sizce ...
pilav yiyeceksen 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ciğer çorba salata yiyebilirsin
eğer pilav yemeyeceksen 5-6 kaşık yee
sebze yemeklerini bile 6 kaşık yiyoruz yaa ordan düşün canım
kizlar napim yine listeye girsemmi :26: hep ayni olunca cekiniyorum basari göremedigimde :26:
yoksa bbiraz daha beklim eger güzel giderse devami gelirse bildirimlermi yapim :26:
bence gir canım listeye
bende kaçtım girmedim ama baktım olmuyor
hem buaralar geliyorsunda topiğe

anladım canım

evet koşullar malesef
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım

bence gir canım listeye
cuma yapim ozaman bildirimimi minem sagol :54: gaza geldim yine :9:birde dilek bana liste yapti sagolsun :16:umutluyum kendimden :9:

dimi zerram insan nekadar gurur duyuyor yok deyince keske herzaman her teklife hayir diyebilsek zaten yolu yarilamis oluruz :1:
sende iyi yapmissin zerram :16: 5 dakika icinde yiyoruz sonra da bitmis gitmis oluyor olan da bize oluyor :1:

canim ben 6lilarin ucundan görsem parti yapmayi planliyorum :9: senin yine boyun var canim benim boy en son 1.58 din :37:
kac senedir ugrasiyorum bi ileri bi geri veremedim simdiye kadar :31: benlen baslayan kizlar tig gibi oldu:nazar: ben yerimde sayiyorum :37: ama bu sefer olcak diyorum yine :9:

ben evlenirken 67-68 kiloydum yaaa ( 48 kilo değildim allahtan :)) ) şimdi yine o zamanlara dönmek istiyorum kısmetse :)) boy varda bi süre sonra boyda fayda etmiyoo :))

anladım canım

evet koşullar malesef
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım

bence gir canım listeye

canım saolasın.. 5-6 kaşık ciğer yiyim bariiii :))) bi kepçe çorba bayaaaa bi salata ve ayran içerim bi dilimcikte kepek ekmeği yersem ooofff çok bilee :))

canım buraya sık sık gelmeye çalış ve gir listeye bence
yoksa kendimize kalırsa kontrolden çıkıyoruz..

anladım canım

evet koşullar malesef
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım

bence gir canım listeye

vayyyyyyt tebrikler 2 gün cıssız ha:36::36::36::36:

ben evlenirken 67-68 kiloydum yaaa ( 48 kilo değildim allahtan :)) ) şimdi yine o zamanlara dönmek istiyorum kısmetse :)) boy varda bi süre sonra boyda fayda etmiyoo :))

canım saolasın.. 5-6 kaşık ciğer yiyim bariiii :))) bi kepçe çorba bayaaaa bi salata ve ayran içerim bi dilimcikte kepek ekmeği yersem ooofff çok bilee :))

sen kac kilosun simdi canim :26: cizelge yapmiycanmi daha güzel olur hem kendin icin cizelgeyi verdikce degistirmek acayip motive ediyor :29:

canım buraya sık sık gelmeye çalış ve gir listeye bence
yoksa kendimize kalırsa kontrolden çıkıyoruz..

vayyyyyyt tebrikler 2 gün cıssız ha:36::36::36::36:

öyle yapim sagol canimcim :54:gercekdende zerram dikkat etmeszem buraya da gelmezsem saliyorum iyice kendimi birde bünyem cabuk almaya meilli bir iki gün saldimmi hoop 2 kilo fazla cikiyorum ondan sonra yine basla sil bastan :30:

dünkü menümü yazayim :17:

sabah: yogurt
ara: mandalina
öglen: 1 bisi yedim :17:
ara: 1 elma, 1 mandalina
aksam: ton balik salatasi yedim

bugün kahvalti: 1 dilim kara ekmek peynir domates
ara: sade yogurt
öglen: 1 snitzel yicem
ara: eve erken gidiyorum bugün dilegin dedigini yapcam leblebi veya hurma ikiside var evde onlari yerim güzel birde türk kahvesi yapayim
aksama da : ispanak yogurtlayip yiycem :56:
2 mandalina
planim böyle :40:

Aman dikkat et canım, bu laflar bana tanıdık geliyor, biz de öyle diyorduk da, bir anda gelmeye başladı kilolar, sen de düzenli beslenmeye başlamalısın canım, inşallah gelmez kilocukların.

evet canım ben de farkettim artık daha düzgün beslencem inşallah zaten buraya geldikçe insan kendini ister istemez tutuyor..

5 kilo çok bişey değil canım
çabuk verirsin ama buraya gelmeye devam et lütfen :34:

gelicem inşallah canım burda oldukça insan tutuyor kendini yoksa şu anda önümde duran nutellayı yemem için başka hiç bi engel yok :27:
ama yemicem bugün okula gitmiyorum düzgün beslencem inşallah :21:

amanennennnnn :52: ben bunlari yesem 2 kilo arti cikarim herhalde :9:

aksam aksam birde :4::4::4:

bu benim az yediğim halimdi :27:
cidden kendimi kaybediyorum suzim deli gibi yiyorum bazen..
okulda aralarda canım çiko istiyor gidip alıyorum tutmuyorum kendimi :ssz:
inşalah geri almam kiloları :26:

gir canım bence listeye.. ben de bu cuma bildirim yapcam artık inşallah.. beraber girelim :23:

dünkü menümü yazayim :17:

sabah: yogurt
ara: mandalina
öglen: 1 bisi yedim :17:
ara: 1 elma, 1 mandalina
aksam: ton balik salatasi yedim

bugün kahvalti: 1 dilim kara ekmek peynir domates
ara: sade yogurt
öglen: 1 snitzel yicem
ara: eve erken gidiyorum bugün dilegin dedigini yapcam leblebi veya hurma ikiside var evde onlari yerim güzel birde türk kahvesi yapayim
aksama da : ispanak yogurtlayip yiycem :56:
2 mandalina
planim böyle :40:

az değil mi bunlar :26:

sen kac kilosun simdi canim :26: cizelge yapmiycanmi daha güzel olur hem kendin icin cizelgeyi verdikce degistirmek acayip motive ediyor :29:

canım ya o çizelge kısmını aylardır bebiş için saklıyorum bi gün hayalime kavuşsam hamilelik takvimi yapıcam... diyet çizelgesi şurda dursun...
75,9 idim geçen çarşamba, p.tesi dayanamadım tartıldım 75,1 çıktım bugün yine dayanamadım tartıldım 75,8 çıktım :D Cumaya nolurm bilmiyorum :):)

bende bugünki menümü yazıyım,

sabah:

1 yada 2 dilim :) bütündü ekmek hesaplayamaım çavdar ekmeği
peynir
salatalık

ara: ( Müşterimiz çikolata göndermişti iki karecik ondan yedim:) )

Yeşil çay

öğlen:

1 kepçe sebze çorbası
5-6 kaşık arnavut ciğeri
1 dilim kepek ekmeği
booooolll salata
1 bardak ayran

muhtemel menümün devamı:D

ara:

lıght yoğurt 125ml olanlardan
bir portakal ve tarçın

akşam:

5-6 kaşık pancar aktarması :)) Bilmeyenler olabilir Tokat yöresinden :)
yoğurt

ara:

2 ceviz 2 incir

Back
X