• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değişik salatalar yapabilirsin :16:
ben eskiden uğraşırdım onlarla...
ton balıklı-peynirli-yoğurtlu semizotu-brokoli.. bunları direk öğün olarak da yiyebilirsin süper olur..
değişik şeyler yapınca insan daha bi seviyor diyet yapmayı :27:

valla cnm bende yapmak ıstıyorumda olmuyo cocukla ugras evle ugras kendınle ugras kocısle ugras hepsını bır yurutmek bazen yoruyo insani:31::31::31:

iyi akşamlar kızlarrrr
bugünki menümü yazıym sonrada yatıym çok uykum varrr
sabah:1sb süt,1 elma
ara:2kuru kayısı,1 ceviz içi,1 galeta,1 yeşil çay
öğlen:8yk patlıcan yemeği,2dilm ekmek,yoğurt,salata
ara:1 elam,1 yeşil çay
ara:1 bardk ayran,1 galeta
akşam:çorba,karnıbahar,yoğurt salata,ekemk1dlm
ara:yarm greyfurt:(,1yeşil çay,1 elma,1çb beyaz leblebi
2lt su
1 saat spor

kızlarrrrr hepinize iyi akşamlarr sonunda üye olabildim galiba ayy çok sevinçliyimm :D öncelikle kendimi tanıtım ben duygu 2 yıl önce bu topiğe rastlamam bnm hayatımn değişmesine neden oldu burası sayesinde 27 kilo vermiştim her gün yazılanları okur kendime kendime yorum yapardım bu yüzden yazılanlardan herkesi tanıyorum hemen hemen bnide aranıza alırsanız çok ama çok mutlu olurum

kızlarrrrr hepinize iyi akşamlarr sonunda üye olabildim galiba ayy çok sevinçliyimm :D öncelikle kendimi tanıtım ben duygu 2 yıl önce bu topiğe rastlamam bnm hayatımn değişmesine neden oldu burası sayesinde 27 kilo vermiştim her gün yazılanları okur kendime kendime yorum yapardım bu yüzden yazılanlardan herkesi tanıyorum hemen hemen bnide aranıza alırsanız çok ama çok mutlu olurum

hg cnm ne guzel 27 kılo vermek azım ısı yaptıgın ozel bısıler varmıydı kılo vermenı hızlandıracak

hg cnm ne guzel 27 kılo vermek azım ısı yaptıgın ozel bısıler varmıydı kılo vermenı hızlandıracak

hb canım çok tşk ederim çok hırs yapmıştım hayatımda ilk defa rejim yapmaya karr vermiştim ama çok sıkı yapıyodum sabah akşam yürüyüş yaptım çok ama çok az yemek yiyodum yeri geldiğinde sadeceyle meyveyle yattığımı biliyorum hatta gece acıkırsam çok yemeym diye erkenden uyurdum sonuç olarak çok kısa bi sürede gitti ama hiç sağlıklı değildi saçlarım mahfoldu çok döküldü şimdi 60 olmak istiyorum ama sağlıklı bi şekilde bunu yapmak istiyorum :(

hb canım çok tşk ederim çok hırs yapmıştım hayatımda ilk defa rejim yapmaya karr vermiştim ama çok sıkı yapıyodum sabah akşam yürüyüş yaptım çok ama çok az yemek yiyodum yeri geldiğinde sadeceyle meyveyle yattığımı biliyorum hatta gece acıkırsam çok yemeym diye erkenden uyurdum sonuç olarak çok kısa bi sürede gitti ama hiç sağlıklı değildi saçlarım mahfoldu çok döküldü şimdi 60 olmak istiyorum ama sağlıklı bi şekilde bunu yapmak istiyorum :(

bende denedım ac kalarak zayıflamayı ama beceremedım o yuzden sımdı duzenlı beslenmeye basladım bende 60 olmak ıstıyorum sen kaç kılosun

geliyorum da pek yazmıyorum canım muhabbetlere katılamıyorum nedense :26:
kilolar iyi şükür.. neredeyse hiç dikkat etmiyorum ama 63 civarıyım sürekli..
halim pek gözüme batmıyor ondan herhalde kendimi pek sıkasım yok :26:
bende öyle öyle derken 65 olmuşum canım
dikkat et yinede
cıssız hayat olmuyor ama kararında yemek lazım
menüm hiç diyetlik değil biliyorum da yazayım alıştırayım kendimi :26:
sabah okula geç kaldım gittim kahvaltı yapamadım hoca bırakmadı sonra da öğle yemeğine gittik ondan kahvaltım yok :26:

öğle:
sebze yemeği bi porsiyon (kaç kaşık bilmiyorum okul yemeği işte tabaklar malum:34: )
brokoli çorbası
1 kase cacık
1 kase salata

ara:
1 albeni
küçük şişe gazoz
1 tane limonlu eti form

akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kadar bezelye yemeği
4 kaşık kadar pilav
2-3 kaşık yoğurt
salata

ara: şekersiz türk kahvesi
yeşil çay da içerim muhtemelen
bir şey yemeği düşünmüyorum başka
daha ne kadar cıs yiyebilirim ki zaten :18:

bu yine az yediğim halim normalde çılgınlar gibi yiyorum :36:
hiç diyet modunda değilim ama toparlancam inşallah 5 kilom kaldı :ssz:
cumaya da tartılcam bakalım ne alemdeyim...
albeni olsa süper giderdi heeee
çılgınlar gibi yediğin halde kilo almıyorsan tebrikler canım
demekki korumayı becerebilmişsin
Çok güzel olmuuuş tebrikler :46: :1:
teşekkürler :45:
Bu da benimkiiiii :)

Sabah (12de!!:))
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
1 fincan yeşil çay
2 ceviz

Ara(15.00)
2 kuru kayısı

Akşam (18.00)
1 yk az yağlı makarna
2 yk ekşili köfte yemeği
Bol salata
3 küçük acı biber turşusu
yarım kase yoğurt

Ara
yeşil çay

1,5 lt su topamda..

Kahvaltıyı geç yaptığımdan öğle yemeği yiyemedim :)
ne diyeyimki
kahvaltının olmaması zaten :51:
bi kaç parça çiko attım ağzıma :ssz::ssz:
ooh afiyet olsun tatlım
1 parçayla kalmıştır umarım
sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kaşık pekmez,
2 dilim tam buğday ekemği, 1,5 kk tulum peyniri
11:30 ara yarım cennet hurması
12:45 4 yk barbunya, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 ara 3 ceviz, 3 kluru kayısı, 7 fındık
akşam 18:30 5 yk sulu köfte ( pataesli), 3 yk erişte, bolca salata
3 fincan yeşil çay, bolca şekersiz çay, 1,5 lt su
4 mil leslie

güya birkaç gündür kalori hesabı yapıyorum, ama daha almam gereken kaloriyi tutturamadım, hep aşıyorumm:37:
ara fazla olmuş onun dışında güzel
bide kalori hesabı bende yapayım dedim ama
bişey yediğimde kalorisinin fazla olduğunu görünce bırakıveriyordum
2 gündür takip etmiyorum
hoşgeldin aramıza
sen bizi tanıyorsan biz seni tanıyalım?
buraya geldiğine göre vermen gereken kilo var daha sanırım
27 kilo süper bir başarı tebrik ederim seni

Sabah:
1 dil ekmek,
1 dilim peynir,
2 Çengelköy salatalığı,
1 domates,
3 zeytin,
Ihlamur

Ara:
1 avuç leblebi + Sade Türk kahvesi

Öğlen:
1 dilim çvdar ekmeği,
5 yk kabak yemeği,
3 yk yoğurt

Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi

Ara:
1 mandalina

Akşamı da eve gidince yazarım.:34:
çengelköy salatalığı nasıl oluyor? küçük herhalde
akşamda güzel yemişsindir
süper canım
slm kızlar bugunku menum
sabah .
1haslanmıs yumurta
salatalık
2 zeytın
1fıcan yesılcay
ara
2form bıskuvı
öğle
1kase mercimek çorbası
ara
1elma
aksam
2tane yaprak sarma
1kase sulu kofte
1 ısırık şekerpare
gun ıçınde 30dk kosu 3 lıtreye yakın su
:119::119::119::119::119::119:
güzel
şekerpareyi kim yedi yaaa :9:
Bugün ki menümü yazayım...
kahvaltı bir dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün1
1 mandalina...
öğle yemeği yiyemedim.veli toplantım vardı okula erken geçmek zorundaydım.vakit bulamadım.
ara öğün:
1 simit:17:
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 tane zeytinyağlı sarma
ara öğün:6-7 tane kestane...
sabah az, ceviz ara öğün için, karataycılar ceviz yiyor ama ekmek yemiyorlar sanırım
zaten peynir falanda yok onunla nasıl doydun canım yaaa
öğlenden sonraki ara öğlen niyetine olmuş
akşamda kestane :37:
kalorisi çokmuş sanırım kestanenin
güzel bebeğim ama turşu yemişsin ya suyu arttır :34:
canım turşu 2-3 tane süs biberi sadece
ödem yapacak kadar değil yani
beğenmene sevindim buarada :32:

ay ne teyzesi kız ablasıyım ben onun :36:, mıncık mıncık ederim ben onu ısırırım öperim ööfff bebiş olsada sevsem sarılsam koklasam :52::52::52::52:
wiiiiiiiiiii ben 24 yasındyımkuzuuuu tmm yeterkı sen abla desın de saglıklıca dogsunda fındıgımmm :nazar:ınsl....aynen bır an once gelsın su 7.ayda dogurayım saglıklıca yawrumuuu yaaaaa dua ıle ınsl

Ben de aynı, 2 ileri 1 geri, bırakınca hemen alıyoruz işte ne olsa, itele-kakala gidiyo:52:

selam canım
bebişin iyi olsun da, gerisi heeeç önemli değil canım, mamasız bırakma bebişi.

Daha geçenlerde işlemiştik bu konuyu, maddiyatına göre değişir canım, bütçeni söyle ki, öneride bulunabilelim, hediye çeki falan demişlerdi, mont demişlerdi, gözlük demişlerdi, kazak-hırka vs.....
ınsl ya ama yıyemıyorumkııı yoksam dıet fılan muhım degılde 4 .aydan sonra asıl dıkkat etmem gerkecek yaaaaaaa:12::12:

yok bebem onun yarisi kadar tartiliyorum :9:yani kendimi tombik hissettigimde oda genelde herzaman oluyor ozaman tartilmiyorum :37:
2-1 mi :27: nezaman nerde nasil :52: ben öyle birsey hatirlamiiiireeeemmm :36::36::36::36::36:

iyilik suzim :16::16::16: kipirtamaya basladimi bebissimiz :52: ayyy saglikli olunda canim :16::16::16::16:

koca tavsiyesi istemeyin benden :52::9: bana kalsa bir güzel sopa derim :9: saka tatlim :54: hmmm benimki pimpirikli gecen bana bot al dedi en az 10 tane resimli msj gönderdim anca begendi beyefendi:41: kendimde alamadim herseye bir bahane buluyor :37:
cüzlan :44:saat :28:bak saat almayi severim :1: yada parfüm parfüm demisken su jaglerin erkek kokusuna bagiliyorum ama burda yok :12: kadinida güzel agir koku kis günlerinde iyi gidiyor :12:

benimkide kaydetmis silmiyor nickimi :52: temizliyorum yinede cikiyor :37:farkina varcaklar diye korkuyorum :18:

yogurt havusununa yatiririm seni :4::4::4: görürsün nutellayi rüyanda :4::4::4:

hahayy :9: saglik sigortam var oda olurmu :52::52::52: dileeek bana su 6li rakamlari gösterdir :23:dile benden ne dilersen :9::9::9:
suzımm segırmelerı nı 1,5 aydır hıssedıyorum ara ara cok sukur 2 hafta snra 3 ayımız bıtıcek ınsl dua ıle cnmmmmmmmm

suzımm segırmelerı nı 1,5 aydır hıssedıyorum ara ara cok sukur 2 hafta snra 3 ayımız bıtıcek ınsl dua ıle cnmmmmmmmm

1- 1.5 aylıkken hissedilmez ama bebek
4 aydan sonra seğirmelerini hiisedersin
6 aydada tamamen hissetmeye başlarsın
bağırsak hareketleridir o canım
dirseğinin dizini dayayacak karnına
çok güzel duygular
sağl salim kucağına alırsın inşallah

çengelköy salatalığı nasıl oluyor? küçük herhalde
akşamda güzel yemişsindir
süper canım

güzel
şekerpareyi kim yedi yaaa :9:

sabah az, ceviz ara öğün için, karataycılar ceviz yiyor ama ekmek yemiyorlar sanırım
zaten peynir falanda yok onunla nasıl doydun canım yaaa
öğlenden sonraki ara öğlen niyetine olmuş
akşamda kestane :37:
kalorisi çokmuş sanırım kestanenin

canım turşu 2-3 tane süs biberi sadece
ödem yapacak kadar değil yani
beğenmene sevindim buarada :32:

sekerpareyı kocama yaptım oda 1 catal zorla verdı azıma cnm ben yemedım yanı:16::16:

hoşgeldin canım bizden eskiymişsin demek sen buralarda :34:
kaç kilosun ki şimdi 27 kilo çok iyi vermişsin maaşallah..
ama sağlıksız vermen kötü olmuş ona dikkat etmek gerek.. artık burda hep beraber daha dikkatli oluruz inşallah :16:

bende öyle öyle derken 65 olmuşum canım
dikkat et yinede
cıssız hayat olmuyor ama kararında yemek lazım

albeni olsa süper giderdi heeee
çılgınlar gibi yediğin halde kilo almıyorsan tebrikler canım
demekki korumayı becerebilmişsin

ooh afiyet olsun tatlım
1 parçayla kalmıştır umarım

evet cıssız hayat olmuyor cidden de ben biraz abartıyorum bugünkü yine iyi haliydi..
ona rağmen nedense kilom pek oynamıyor inşallah değişmez bu durum bi anda artmaz :26:
ama vermek istiyorum o 5 kiloyuda ya.. 58 olayım da günün herhangi bi zamanında kıyafetlerimle bile tartılsam en fazla 60 olmak istiyorum bakalım..
çiko da ımmmm bi kaç parça işte :17:

Günaydın Siftahıda ben yapıyım dükkana :)) Bereket allahtan artık....

yaa ben çok zorlanıyorum yaa...nolcak benim bu halimmm

Selam kızlar, bugünkü menüm:

Sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli-domatesli tost, ıhlamur çayı

Ara öğün, yoğunluktan atladım, 2 minik eti form galeta olanından

Öğlen 1 orta boy patatesten sufle
salata
yoğurt

Ara
3 gün kurusu

Akşam
6 minik köfte, miniğin dibine vurmuş annem, misket kadar yapmış , yanında 2 kaşık bulgur pilavı, 4 yk yoğurt ve salata

2.5 lt suuuu
1 yeşilçay
Patates sufle nasıl oluyor canım??
geliyorum da pek yazmıyorum canım muhabbetlere katılamıyorum nedense :26:
kilolar iyi şükür.. neredeyse hiç dikkat etmiyorum ama 63 civarıyım sürekli..
halim pek gözüme batmıyor ondan herhalde kendimi pek sıkasım yok :26:
Aman dikkat et canım, bu laflar bana tanıdık geliyor, biz de öyle diyorduk da, bir anda gelmeye başladı kilolar, sen de düzenli beslenmeye başlamalısın canım, inşallah gelmez kilocukların.

Hoşgeldin canım, şu anda kaç kilosun, boyun kaç? 27 kg. iyi vermişsin de, hızlı vermek kötü işte, tekrar sağlıklı bir şekilde istediğin kiloyu verirsin umarım.
günaydınnn şekerlerrr:16:
dükkanı ben açtımm:24:
Günaydın canikom:16:

Back
X