keşke yine yapabilsem aynı diyeti hemen anlatıyım
sabah sadece 1 ya da 2 dilim bugday ekmegi çavdar ekmeği vs yiyodum yeşil çay içiyordum istediğim kadar peynir zeytin domates salatalık peynirin cinsi falan farketm,yordu çok esnektim bu konuda hiç sıkmadım kendimi yumurta yiyordum yeşillik yiyodum
2-3 saat sonra ya bi kaç tane diyet bisküvi yanında yeşil çay ya da meyve
öğlen yemeği istediğim kadar sınırsız beyaz et yanında sınırsız salata ya da yogurt veya sebze yemeği yanında yogurt ya da salata
aynı şekilde 2-3 saat sonra yogurt süt ya da atıştırmalık diyet bisküvi veya meyve genelde meyveyi tercih ediyordum
akşam öğlenle aynıydı genelde bi öğüne sebze yemeği yediysem bunda et yiyodum genellikle
söylediğim her şey gerçekten sınırsızdı öyle bir tavuk yiyodum ki annem artık yumurtlayacaksın artık diyordu

hep derim tavukla zayıfladım ben. en sevdiğim şey tavuktu diyetimde. akşam 7 den sonra sadece meyve ve yeşil çay
ve kızlar inanın önümde çıtır çıtır ekmek kızartma hamur işleri vs dururdu kendimi öyle bir tutardım ki canım isterdi içimden hep şunu derdim ben bu kilolardan kurtulunca yerim sonra nasıl olsa ama şimdi yersem bu kilolardan asla kurtulamam.
benim hedefim eski erk arkadaşım bana kilolu diye ayrıldıgından onun canını yakmaktı. hep o günü düşündüm gözümün önünde hamburgerler uçusurken

bu arada o beni şişko diye begenmeyip ölece ortada bırakan adam benle evlenmek için yalvardı

onu da ekleyim
böyle böyle derken yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede bu halime geldim. şimdi o eski halim rüya gibi geliyor.sanki hiç olmamış öyle.halbuki küçüklüğümden eri hep çok şişmandım.asla balık etli biri olacagımı zannetmezdim. kalabalık yanımda kaç kişinin annemin yanındayken anneme senin şişman olan kız napıyor dediğini bilirim.o benim diye atlayıp kaç kez gülüştügümüzü hatırlamıyorum bile.
insanlar beni tanımaz oldu.bambaşka biri oldum. muhteşem bir duygu. Allahım herkes hayalindeki kiloya kavuşsun lütfen lütfen lütfen :97: