• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın artık nasılsınız demıyorum bu zamana kadar hıc cevap gelmedı daha:27::27::27:
carsabaya az kaldı bakalm ne dıyecek dıyetısyen dun bı pantlonumu gıydım onceden sıkıyordu
dun cok rahat oldu ahh nasılda sevındım
kac cıkacagım dıyetısyende cok meraktayım:32::32::32:
2 haftada neredeyse hıc kacamak yapmadık
sadece dun aksam saat 9 gıbı
1 fındık ezmesı cokcok azda cerez yedık
ama pısmanda degılım 2 haftada okadar kacamaktan nolcak sankı dımı yanı:46:
ıns 65 gorurumde bende bıldırım yaparım cuma gunu
herkese ıyı bır hafta dılıyor gıtsın kılolar dıyorum:ssz::ssz::6::8::9::16::21::23::32::36::35::55::52::52::51::49::49::46::kkk::nazar:

iyiyim canım saol diyerek ilk cevabı veriyim :))

bende dün bi pantolon aldım dar paça :)) bugünde hemencik giydim üstüne çizme ile :)) Çok zayıflamadım ama olsun zevkini alıyorum :))

Günaydın kızlarr....

ben şimdi bu hafta listeye gircem diye beklerken sanırım allahtan bi aksilik olmazsa ameliyat olcam cuma günü yine listede olmıcam :))

neyse şimdiden herkese başarılar bu hafta için.... booll diyetli günler hepinizeee :)))
aa gecmıs olsun canım
hayırdır
iyiyim canım saol diyerek ilk cevabı veriyim :))

bende dün bi pantolon aldım dar paça :)) bugünde hemencik giydim üstüne çizme ile :)) Çok zayıflamadım ama olsun zevkini alıyorum :))

:1:tsk ederım :1:
azcıkta versen o zevk apayrı bır sey
ben hala yasıyorum o mutlulugu doyamıorum alısverıs yapmaya:27:
bırde su son kılolarımı versem
bende bugun sıyah pantlon sıyah bluz gıydım nasıl zayıf gosterdı anlatamam
eee sıyahın ozellıgı buda:16::16:

aa gecmıs olsun canım
hayırdır

:1:tsk ederım :1:
azcıkta versen o zevk apayrı bır sey
ben hala yasıyorum o mutlulugu doyamıorum alısverıs yapmaya:27:
bırde su son kılolarımı versem
bende bugun sıyah pantlon sıyah bluz gıydım nasıl zayıf gosterdı anlatamam
eee sıyahın ozellıgı buda:16::16:

sen zaten 67,8 ile benden 7 kg fln azsın :)) siya pant. ve tişörtte hemen hemen 3-4 kg az gösteriyo :)))

canım benim bebiş olmuyo laporosopi ameliyatı olcam geçen ay olcaktım , adet bitiminde olmam gerekiyo bu ameliyatı, ben adet oldum aynı zamanda faranjit oldum.. bu ay yine adet olmadan 4 gün önce boğazım şişti hala iltihabı kurumadı ama bakalım ne dicek doktor çarşamba yada perşembe gidicem işte kısmet ne dicekler belki olamadan geri dönerim yine :((

menu

sabah
1 bucuk dılım ekmek
azcık peynır 3 zeytın
domates salatalık cay

ara

2 kayısı
2 cevız yesılcay

oglen

az corba
et doner
ayran 1 dılım ekmek

ara

2 form bıskuvı
yesılcay

aksam

1 bıberdolması
salata
yogurt

ara

meyve

2 . 2bucuk lt su

sen zaten 67,8 ile benden 7 kg fln azsın :)) siya pant. ve tişörtte hemen hemen 3-4 kg az gösteriyo :)))

canım benim bebiş olmuyo laporosopi ameliyatı olcam geçen ay olcaktım , adet bitiminde olmam gerekiyo bu ameliyatı, ben adet oldum aynı zamanda faranjit oldum.. bu ay yine adet olmadan 4 gün önce boğazım şişti hala iltihabı kurumadı ama bakalım ne dicek doktor çarşamba yada perşembe gidicem işte kısmet ne dicekler belki olamadan geri dönerim yine :((

cok uzuluyorum cocugu olmayanlara :14: benım abımlerınde olmuyo
7 yıllık evlıler cok ıstıyolr olmuyor ıste
cok uzuluyoruz hepımızde yengemın gobek delıgınden gırerek baktılar nedenıne
buyuk bır problemde yok olacak dıyor doktorlar ama yok hala
allahım kımseye yasatmasın

Sabah kalkıyorum 77 akşam yatarken 78:( Ne zaman incem 76 ya ki:(( Çokda yemiyorum oysa:/ Evde hangi sporu uyguluyorsunuz..Spor salonuna gitcem ben galiba...:14:
Leslie, Jillian onları yapıyorum ben canım.

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NiCK [/TD]
[TD] BaŞLanGıÇ [/TD]
[TD] GeÇen Hafta [/TD]
[TD] Bu Hafta [/TD]
[TD] GiDen [/TD]
[TD] Toplam Giden [/TD]
[TD] HeDeF [/TD]
[TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] berenvildan [/TD]
[TD] 70.5 [/TD]
[TD] 67.9 [/TD]
[TD] 66.8 [/TD]
[TD] 1100 [/TD]
[TD] 3700 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD] :65::65::65: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] nigdelim [/TD]
[TD] 82.5 [/TD]
[TD] 77.6 [/TD]
[TD] 76.9 [/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD] 5600 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] :46::46::46: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] ftemiz [/TD]
[TD] 62.8 [/TD]
[TD] 63.3 [/TD]
[TD] 62.9 [/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD] +100 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] serap_serap [/TD]
[TD] 75.2 [/TD]
[TD] 70.8 [/TD]
[TD] 70.5 [/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD] 4700 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] umutlukuzu [/TD]
[TD] 78.7 [/TD]
[TD] 74.5 [/TD]
[TD] 74.4 [/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] 4300 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] urke [/TD]
[TD] 66 [/TD]
[TD] 64 [/TD]
[TD] 64.4 [/TD]
[TD] +400 [/TD]
[TD] 1600 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[TD] :20::20::20: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] Hawar [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] 69.6 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] +400 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] zerra [/TD]
[TD] 62.8 [/TD]
[TD] 60.4 [/TD]
[TD] 61.1 [/TD]
[TD] +700 [/TD]
[TD] 1700 [/TD]
[TD] 56 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan berenvildan arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.:65:
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.:34:

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssinemmenis, nazugur, Bensuzi, abababa, iden ve umay0110 katılımlarının devamını diliyoruz.

bir hatam varsa affola kızlar :42:

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere :16:
eline sağlık canım, kilo veren kızlara tebriklerrr.

Ay 1 haftadır kendimi tuttum ama bugün dayanamadım:( Akşam yemeği yerine 1 Dilim browninin yarısını yedim:17:
Ay hafta sonu bende cozuttum.

bu gidişle 10000-20000 çekmem gerekecek :37:

evet yaaa
hiç hissettirmedi gelirken ama psikolojikmidir nedir tatlı yemek istiyorum hep
canım istemesede yiyorum daha doğrusu :37:
Bende de oluyor o maalesef, tatlı krizleri :18: :18:

bende aynı şekilde dün regl oldum akşama doğru, ama ben perşembede aynıydım
bende dün akşam tatlı yaptım dolapta kabak vardı bir haftadır, yazık olmasın diye dedim hadi cuma yap, eşimde arabayı sanayiye götürmüştü gelirken tatlı almış, bende yedimde yedim, bu gün dedim belki birileri gelir ikram ederim kimse gelmedi, biraz daha yedim, eşime diyorum bitirde bari, yarına kalmasın çok yedimm çokkk:50:
Ohhh afiyet olsun:27:

Slm kizlar bende bu gruba national istiyorum gelin birlikte verelim kilolatimizi ben suan70.8 kiloyum hedef kilom 50 ve cok istiyorum zayiflamayi uc ay once zayifladim 63 Olsun Simdi gene aldim duzensiz yemekten Venise alirmisiniz bu gruba acaba Bertin mélasse kilo oldumu yazabilirim motife kadin birbirimize destek olalim hadi
hoşgeldin canım.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız bende 71 ile 72 arası gidip geliyorum.benimde hedefim 60kg
2 ay öncesinde tam 76.8 kg dım koşarak ve egzersizler yaparak bu kiloma düştüm ve daha da vermem gerek
hoşgeldinnnn:16:

Ayran detoksumun sonucu 1.300 gr.
başlangıç 90
gecen hafta 69.5
bu hafta 68.2
giden 1.300
toplam giden 22 kilo
hedef 62
gazamız mübarek olsun cümleten :D
yaza şöyle dal gibi kalıp deli gibi alışveriş yapmak istiyorum inş.. :nazar:
Tebriklerrrr:nazar:

kızlar merhaba aranıza ben de geldim :) 117 kilodan 72 ye inmiş bir insan olarak son 10 kiloyu senelerdir veremedim :) önce 78 dim sonra 75 oldum 4-5 ayda zorla sonra 70lere düştüm ve bugun tam 72.1 kiloyum

artık kalanı da vermek istiyorum hedefim:62 insan 45 kilo verip son 10 kiloyu veremez mi değil mi :) veremedim kaldı öyle.bugunden itibaren sogan suyuna başladım inşallah faydası olur diyet ve sporla da destekleyecegim. inşallah bu kez devam edebilirim.:1:
İradene sağlık, çok güzel kilo vermişsin, devamını da getiririz hep beraber burada inşallah.

keşke yine yapabilsem aynı diyeti hemen anlatıyım

sabah sadece 1 ya da 2 dilim bugday ekmegi çavdar ekmeği vs yiyodum yeşil çay içiyordum istediğim kadar peynir zeytin domates salatalık peynirin cinsi falan farketm,yordu çok esnektim bu konuda hiç sıkmadım kendimi yumurta yiyordum yeşillik yiyodum

2-3 saat sonra ya bi kaç tane diyet bisküvi yanında yeşil çay ya da meyve

öğlen yemeği istediğim kadar sınırsız beyaz et yanında sınırsız salata ya da yogurt veya sebze yemeği yanında yogurt ya da salata

aynı şekilde 2-3 saat sonra yogurt süt ya da atıştırmalık diyet bisküvi veya meyve genelde meyveyi tercih ediyordum

akşam öğlenle aynıydı genelde bi öğüne sebze yemeği yediysem bunda et yiyodum genellikle

söylediğim her şey gerçekten sınırsızdı öyle bir tavuk yiyodum ki annem artık yumurtlayacaksın artık diyordu :D hep derim tavukla zayıfladım ben. en sevdiğim şey tavuktu diyetimde. akşam 7 den sonra sadece meyve ve yeşil çay

ve kızlar inanın önümde çıtır çıtır ekmek kızartma hamur işleri vs dururdu kendimi öyle bir tutardım ki canım isterdi içimden hep şunu derdim ben bu kilolardan kurtulunca yerim sonra nasıl olsa ama şimdi yersem bu kilolardan asla kurtulamam.

benim hedefim eski erk arkadaşım bana kilolu diye ayrıldıgından onun canını yakmaktı. hep o günü düşündüm gözümün önünde hamburgerler uçusurken :D bu arada o beni şişko diye begenmeyip ölece ortada bırakan adam benle evlenmek için yalvardı :D onu da ekleyim :32:

böyle böyle derken yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede bu halime geldim. şimdi o eski halim rüya gibi geliyor.sanki hiç olmamış öyle.halbuki küçüklüğümden eri hep çok şişmandım.asla balık etli biri olacagımı zannetmezdim. kalabalık yanımda kaç kişinin annemin yanındayken anneme senin şişman olan kız napıyor dediğini bilirim.o benim diye atlayıp kaç kez gülüştügümüzü hatırlamıyorum bile.:52:

insanlar beni tanımaz oldu.bambaşka biri oldum. muhteşem bir duygu. Allahım herkes hayalindeki kiloya kavuşsun lütfen lütfen lütfen :97:
Darısı herkesn başına, sana da tekrar tebrikler:46: :46: :46:

yarışmalar ne zaman oluyor kızlar bir de bu kilo gösergeleri var ya nasıl yapıonuz
Biz de cuma günleri liste çıkıyor canım, yarışmalar bizde değil.

evdeki baklavaları napcam ben yaaaa
çöpe atsam yazık günah
yesem bana yazık günah

üffffffffffffffffff
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Yedin mi kızzz:33: :33:

gunaydın artık nasılsınız demıyorum bu zamana kadar hıc cevap gelmedı daha:27::27::27:
carsabaya az kaldı bakalm ne dıyecek dıyetısyen dun bı pantlonumu gıydım onceden sıkıyordu
dun cok rahat oldu ahh nasılda sevındım
kac cıkacagım dıyetısyende cok meraktayım:32::32::32:
2 haftada neredeyse hıc kacamak yapmadık
sadece dun aksam saat 9 gıbı
1 fındık ezmesı cokcok azda cerez yedık
ama pısmanda degılım 2 haftada okadar kacamaktan nolcak sankı dımı yanı:46:
ıns 65 gorurumde bende bıldırım yaparım cuma gunu
herkese ıyı bır hafta dılıyor gıtsın kılolar dıyorum:ssz::ssz::6::8::9::16::21::23::32::36::35::55::52::52::51::49::49::46::kkk::nazar:
Bu sefer olcak sizin diyet, hadi bakalım iradene sağlık, darısı bizlerin başına.

Günaydın kızlarr....

ben şimdi bu hafta listeye gircem diye beklerken sanırım allahtan bi aksilik olmazsa ameliyat olcam cuma günü yine listede olmıcam :))

neyse şimdiden herkese başarılar bu hafta için.... booll diyetli günler hepinizeee :)))
Sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum canım, sağlıcakla tekrar buraya gelirsin inşallah çabucak.

Günaydın kızlarrr,
Haftasonu maduresi olarak ben de geldim, maalesef çozuttum, dövün beni, pişmanımmmm:18: :18:
Umarım sizler çok cozutmamışınızdır.

Leslie, Jillian onları yapıyorum ben canım.

Bu sefer olcak sizin diyet, hadi bakalım iradene sağlık, darısı bizlerin başına.

Sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum canım, sağlıcakla tekrar buraya gelirsin inşallah çabucak.

:1::1: gunaydın canım
evet evet olacak bu sefer allahın ıznıyle

işte aynısı galiba bana yapılcak olanda.. göbek deliğinden ve kasıklardan gircekler... inşallah hayırlı sonuçlarla çıkabiliriz....allah tüm çocuğu olmayanlara nasip etsin... bu psikoloji anlatılcak gibi değil neler görüp neler yaşıyosun. hastane koridorları defalarca başına yıkılıyo ... yaşlı başlı kadınlar kırmızı elmalı cadı gibi bekliyo seni.. sendemi kısırsın die utanmadan sorabiliyolar... bunlar gibi birsürü olay... allah herkezin yardımcısı olsun keşke tek derdim kilo olsaydı inanın çokta umrumda olmazdı bu sefer... benim tek derdim şu an kilolarıma kafayı takıp rahatlamak :)) tuhaf gelebilir yaşamayana ama öyle işte başka uğraş bulmam gerekiyo...

bana gonder bana resmen tatlı aserıyorum :56::56::56::56:
Kızzzz çarşamba doktora gitcen, yemeeeee:9:

Benim de dayımların yok, ilk evlendiklerinde yengemde kist var ameliyat olması lazım dediler, ameliyat da oldu ama yine de çocukları olmadı, dayım 46 yaşında, artık bu saatten sonra da olmaz sanırım, onlar da kabullendiler sanırım. allah kimseye yaşatmasın ama gerçekten zor bir durum.

işte aynısı galiba bana yapılcak olanda.. göbek deliğinden ve kasıklardan gircekler... inşallah hayırlı sonuçlarla çıkabiliriz....allah tüm çocuğu olmayanlara nasip etsin... bu psikoloji anlatılcak gibi değil neler görüp neler yaşıyosun. hastane koridorları defalarca başına yıkılıyo ... yaşlı başlı kadınlar kırmızı elmalı cadı gibi bekliyo seni.. sendemi kısırsın die utanmadan sorabiliyolar... bunlar gibi birsürü olay... allah herkezin yardımcısı olsun keşke tek derdim kilo olsaydı inanın çokta umrumda olmazdı bu sefer... benim tek derdim şu an kilolarıma kafayı takıp rahatlamak :)) tuhaf gelebilir yaşamayana ama öyle işte başka uğraş bulmam gerekiyo...
Allah dediğin gibi kimseye yaşatmasın canım, inşallah rabbim de sana gönlüne göre versin canım. Tuhaf gelmiyor bana canım, etrafımda çocuğu olmayan kimseler var, biliyorum ne denli zor olduğunu, sen de inşallah kavuşursun bebeciğine bir gün.

Günaydın kızlarrr,
Haftasonu maduresi olarak ben de geldim, maalesef çozuttum, dövün beni, pişmanımmmm:18: :18:
Umarım sizler çok cozutmamışınızdır.

olsun ya hafta sonları ufak kaçamaklara yer var :)

Benim de dayımların yok, ilk evlendiklerinde yengemde kist var ameliyat olması lazım dediler, ameliyat da oldu ama yine de çocukları olmadı, dayım 46 yaşında, artık bu saatten sonra da olmaz sanırım, onlar da kabullendiler sanırım. allah kimseye yaşatmasın ama gerçekten zor bir durum.

canım allah şifa versin hiç bişey için geç deil hiç ummadığın anda oluverirmiş öyle diyo olanlar :) kısmetimizde bu varsa bunuda yaşıycaz napalım... kader bu ,herkesin herşeyi olmuyo işte ...

Allah dediğin gibi kimseye yaşatmasın canım, inşallah rabbim de sana gönlüne göre versin canım. Tuhaf gelmiyor bana canım, etrafımda çocuğu olmayan kimseler var, biliyorum ne denli zor olduğunu, sen de inşallah kavuşursun bebeciğine bir gün.

Teşekkür ederim çok saolun ...

evet canım aynısı
zor bır operasyon degıl dıye bılıyorum
ıns sende kolay atlatırsın ve hayırlısıyla bebegın olur
benı her aradıklarında ben bıle heycan yapıyorum hamıleyım dıyecek dye
ona soramıyorum uzulur dıye hep abıme soruyorum
bız bu kadar uzuluyorsak yasan kımbılır ne kadar uzulur
allahım yardımcınız olsun
he bırde allahım olafları soyleyenlerede akıl versın ne denırkı baska

yemıyorum yemıcem :47::47::47::47::47:

Günaydin kizlar :16: ben bu hafta sIk gelemiycem bi hafta evdeyim ara ara gelmeye calisirim :54: birde bi kac gündür kafama takiyorum bizim sekretär beni baska odaya atacak 4 kisilik degil 2 kisi olacagiz odada ama hem dip kösede bütün isarkadaslarindan uzakda hemde yanina oturacagim kadin cok ters birisi hem irkci hemde alkolik mahsus yapiyor sekretärde bana gicikligina herseye ok demiyorum yagcilik yapmiyorum dikleniyorum diye beni gözden uzak biryere atacak iyice kötülesti bosuna kingkong demiyoruz ona isim rahat diye cekiyorum ama nereye kadar dayanirim bilmiyorum bu sahte insanlarin arasinda cok yiprattiyorlar beni :25:

:29:
Sıkma canını bakalım canım, hepimiz bir şekilde bişeylere katlanıyoruz yaşadığımız zamanda, sen yurtdışındasın diye sıkıntı yaşıyorsun belki,ama emin ol kendi vatandaşımızın da hiç farkı yok, öyle bir dünyadayız ki, herkes hep bana davasında, bencillik almış başını gidiyor, ama dediğin gibi hep sabır hep sabır diyoruz, Rabbim hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepimizi:16: :16:

yemıyorum yemıcem :47::47::47::47::47:
:46: :46: :46: Ben de akşam milföylü börek yaptım, zaten cumartesi-pazar yediğimin haddi hesabı yok, bir tek ona hayır diyebildim, sabah güzelce tam buğday ekmeği-peynir-zeytin-yeşillikle kahvaltımı yapıp geldim:34:
Ah bir de spora başlayabilsem, hep yapayım yapayım diyorum totoyu kaldıramıyom bi türlü:19: :19:

evet canım aynısı
zor bır operasyon degıl dıye bılıyorum
ıns sende kolay atlatırsın ve hayırlısıyla bebegın olur
benı her aradıklarında ben bıle heycan yapıyorum hamıleyım dıyecek dye
ona soramıyorum uzulur dıye hep abıme soruyorum
bız bu kadar uzuluyorsak yasan kımbılır ne kadar uzulur
allahım yardımcınız olsun
he bırde allahım olafları soyleyenlerede akıl versın ne denırkı baska

eminim abinde çok üzülüyodur.Yengenede sorsan arada mutlu olur onu düşündüğünü hisseder en azından..ama senin gibi anlayışlı olamayanlar çok oluyo.. benim görümcem ' siz bizim çocuklarımıza kızarsınız ha yaramaz diye allahta size vermez işte böyle HAHAHA ' diye kahkaha attı suratıma.... gelde örümcek görümce deme işte :))

diyorum hep bazen çocuğunun olmamasından çok çevre öldürüyo seni...
neyse sabah saba derdimle boğmıyım sizide afedersiniz...

şimdi ben sabah iki tane ev poğçası peynir salatalık yedim:) şimdi çekin benim saçımı başımı poğçalar yüzünden :))

Son düzenleme:
eminim abinde çok üzülüyodur.Yengenede sorsan arada mutlu olur onu düşündüğünü hisseder en azından..ama senin gibi anlayışlı olamayanlar çok oluyo.. benim görümcem ' siz bizim çocuklarımıza kızarsınız ha yaramaz diye allahta size vermez işte böyle HAHAHA ' diye kahkaha attı suratıma.... gelde örümcek görümce deme işte :))

şimdi ben sabah iki tane ev poğçası peynir salatalık yedim:) şimdi çekin benim saçımı başımı poğçalar yüzünden :))
memnuniyetle saç çekilir:4: :4: :4: Yeter mi canikom:16:

:46: :46: :46: Ben de akşam milföylü börek yaptım, zaten cumartesi-pazar yediğimin haddi hesabı yok, bir tek ona hayır diyebildim, sabah güzelce tam buğday ekmeği-peynir-zeytin-yeşillikle kahvaltımı yapıp geldim:34:
Ah bir de spora başlayabilsem, hep yapayım yapayım diyorum totoyu kaldıramıyom bi türlü:19: :19:
bende oyle
yok yanı sporu sokamıyorum bırturlu hayatıma

:1::1: ben ıyı gorumceyım sanırım:1::1:
o benım ne kadar dusundugumu bılır zaten cnm
hamle kalsam ılk arayacagım ınsansın der hep bana
neler almamkı canım yegenıme ayy allahım olur ıns hayırlısı ıle
bırısı sac cekmemı dedı:4::4::4::4:

Back
X