• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spora gidemedm kızlar eşimden ambargo yedim ,terleyip çıkınca üşürsün bide yorgunluk tam yatk döşeklik olursun dedi :25::25::25:
2gün spor yok.......... yani salon yokk:24:
evde plates varrrr ama:32:
birazda bantta yürürüm belkii

canım evde yürüyüş bandı varsa bence spora gitmene de gerek yok ki. ne güzel eşin seni düşünmüş. dışarı çıkmadan evinde bir güzel sporunu yap ben yaptım. hadi sen de git sporunu yap

spora gidemedm kızlar eşimden ambargo yedim ,terleyip çıkınca üşürsün bide yorgunluk tam yatk döşeklik olursun dedi :25::25::25:
2gün spor yok.......... yani salon yokk:24:
evde plates varrrr ama:32:
birazda bantta yürürüm belkii
:nazar::nazar:
bugün bende bool limonlu arapaşı yaptım cnm ama hamuru yok ,hamursuz yeriz biz :20:
protein takılıorum bugün:31:

afiyet olsun canım limonlu ve acı ve hamurlu çoook severim
ama artık canım istemiyo

bu arada diyette günde kaç bardak süt içilebilir ne dersiniz?

ben nescafeyi çok seviyorum, süt tozu kullanmıyorum. onun yerine süt ile içiyorum da miktarı ne kadarda tutmak lazım?

cnm nescafe alışkanlığndan vazgeçmeye çalış
çok yağ ve kafein içerdiği içn kilo vermene engel olur
çok değişik bitki çayları var onları dene istersen

siz öyle dedikce insan istesede yiyesi gelmiyor ki :9::9::9: Yeme deyince cazip geliyordun :9:

Sagol arkadasim kiyamadi bana :54: Tavuk menüsü degisti zaten :17: Peyniride aklimda tutayim :18:

Cok sagol neslimm insallah hastaliklari atlatiriz bu arada senin pötüs nasil oldu oda öksürüyordun :26:
Ayy cuma gelmeden kendim bile verecegime inanmiyorum daha :18:

1 kilo 500 mü :53: Benmi :77: Hadi bakalim :18: Tavikkk yemedim yemedim :52:

yapma suzim:4:veririz cleopatra fena kapıştım:47::47::47:geçmemiz lazım:52::52::52::15::15::15::15::15::15::15:

azıcık yagla iyice kızdırılmış teflonda oluyor:3::3::3:

ya zaten 1 çorba kaşığı yağlabüyük teflon bi tencerede patlatıorm mısırı ama çok tuzlu seviorm ben
neyse cuma qünü bildirimden sonra akşam kocisle yapıp yiyim bari bi sonraki cumaya kadar toparlarım nasıl olsa :34:

yok canım yağsız patlar mı
yağsız ve tuzsuz ııııyyykkk
sen güzel yağı koy üzerinede tuzu tadını ala ala ye:27::27::27:

böööööööö :33:
sen ye onuuu :27:

slm kızlar konuyu görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıl önce evlenirken 55 kiloydum.henüz kavuşamadığım bebek için gördüğüm tedaviler sonucu 70 kiloya çıkmıştım.3 ay önce dur dedim sabahları bir parça dışında ekmegi kestim.öğlen meyve veya yoğurt tüketmeye çalışıyorum.arkadaşlarla buluşunca normal pasta böregimi yiyorum ama akşam çok az yiyorum.akşamları herzaman yaptığım yemekleri ekmeksiz bir tabak yiyorum ayrıca aklıma geldikçe su tüketiyorum ve tabiki haftada 3 veya 4 kez 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek 63 kiloya düştüm.hedefim şu an için 60 ama 55 olana kadar direnecegim çünkü yaza yeniden bebek için tedaviye başlayacagım.isteyince oluyor ve kilolar gidiyor.

yeni qelenler hoş qeldiniz sefalar qetirdiniz..

kızçeler ben çıkıyorum şimdi öğle öğünümü yicem
sonra oğluşu hazırlıcam
kocis qelir birazdan.. bebekimi dr qötürcez grip oldu sölemiştim
çok fenayız 2 qecedir uyku bilmiorz :26:

akşam uğrayıp buqünkü menümü yazarım inşş
öptümm qörüşrükk kaçamak yapmayın bak bedeninize yazık etmeyin üzülüorm sonra :20:

hey hey, geçmişe git diyenler duyun sesimi
birsürü ayzı var ne kadar geçmişe gitmeliyim? Ya da biri bana açıklasa anlatsa ne var geçmişte :34:
canim hem nesli sarki gönderdi hem ceza verdi hemide mine bunu liste sonuncusunada yapmayi planliyor haberin olsun :52: is ciddiye bindi cezalar geliyor amanneeennn :52::9:
slm kızlarrr. 1 saat ders çalıştım. sonra 1 saat bisiklete binerken tets çözdüm. ayakta sürmüyorum bisikleti otururken test çözmek benim için iyi oluyor. ya acaba 20-30 dk ender saraçın 10 hareketini yapsam fazla mı spor yapmış olurum ki bilemedim sizce

menü
sabah yeşil elma
sade şekersiz nescafe

öğlen
kabak yemeği
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
yeşil elma

akşam
yoğurtlu ıspanak haşlama
salata 1 tatlı kaşığı yağ (taylan kümeli bir yazısında diyetteyken salataya 1 tatlı kaşığı yağ koyabilirsiniz ve bunu yaşa boyu devam ettirin demişti. zayıflarken yağsız sonra bol yağlı salataya geri dönüş yaparsanız kilolar geri gelir diyodu. bende o yüzden 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum eşimde alıştı. ye yaptığım bütün yemeklere 1 yemek kaşığı yağ koyuyorum hem sağlık için iyi oldu hemde maddi anlamda da 3 ayda bir yağ almaya başladık eve:) )

1 dilim çavdar ekmeği

ara
greyfurt

2litre su, 1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 1litre 5li çay
:nazar: menün güzel canim affiyet olsun amaavelakin :9: siz umutlukuzuylan 1 inci oldunuz sira bizde :35::9:

70kg benıde alın
hosgeldin canim :29:
yapma suzim:4:veririz cleopatra fena kapıştım:47::47::47:geçmemiz lazım:52::52::52::15::15::15::15::15::15::15:
tabii gececez :23:kendimi tospadan ferrariye gecmis gibi hissediyorum :111:

slm kızlar konuyu görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıl önce evlenirken 55 kiloydum.henüz kavuşamadığım bebek için gördüğüm tedaviler sonucu 70 kiloya çıkmıştım.3 ay önce dur dedim sabahları bir parça dışında ekmegi kestim.öğlen meyve veya yoğurt tüketmeye çalışıyorum.arkadaşlarla buluşunca normal pasta böregimi yiyorum ama akşam çok az yiyorum.akşamları herzaman yaptığım yemekleri ekmeksiz bir tabak yiyorum ayrıca aklıma geldikçe su tüketiyorum ve tabiki haftada 3 veya 4 kez 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek 63 kiloya düştüm.hedefim şu an için 60 ama 55 olana kadar direnecegim çünkü yaza yeniden bebek için tedaviye başlayacagım.isteyince oluyor ve kilolar gidiyor.
tebrikler canim güzel vermissin insallah allahin izniyle hamisde kalirsin :29:

sonra oğluşu hazırlıcam

öptümm qörüşrükk kaçamak yapmayın bak bedeninize yazık etmeyin üzülüorm sonra :20:
kolay gelsin canim acil sifalar oglisine :54: ha bu arada tavayi yari ya kadar yaglan doldurman lazim misir patlatcaksan daha lezziz olur :9::9::9:

menüm degisti kizlar
sabah 1 1/2 dilim kara ekmek kasar peynir 4 tane :17: yarim salatalik birde light sürülen yogurtlu otlu bir sürme peyniri :1:

ara: mandalina

öglen: isarkadasi light müsli almis cilekli sade yogurtla karistirip yedim :26:

aksam en hafifinden birsey ne bulursam artik evde :1:

zaten 1 hftadır arabaşı yiyorum böğğğ geldi
geçen salı kv yapmış koca bi tencere cümbür cemaat yedik
kalanı bitmeden eşimin bi tanıdığı yapmış göndermiş oda koca bi tencere
daha bitmedi
bu zamana kdr hep hamuruda gitti loplop ama artık hamuru yok
ortimi yarı yolda bırakmıcam

bugün hazırlıksızdım
ama artık dikkat etmeye çalışcam ortim:16::16:

Arabaşına bayılırım ama hamuruna değil, çorbasına. hamurunu hiç yiyemiyorum ben

daha ne olsun:43::43::43::43::43:

sütü yarım yağlı içersin sorun olmaz ama nescafeyi fazla tüketme canım...

yok canım yağsız patlar mı
yağsız ve tuzsuz ııııyyykkk
sen güzel yağı koy üzerinede tuzu tadını ala ala ye:27::27::27:

nescafenin kilo vermeye olumsuz bir etkisi mi var ki :14: çok severim oysa:ssz:

cnm nescafe alışkanlığndan vazgeçmeye çalış
çok yağ ve kafein içerdiği içn kilo vermene engel olur
çok değişik bitki çayları var onları dene istersen

sadece nescafe, yani öyle 3ü bir arada felan değil. yağ var mıdır yani bu şekliyle içinde :18:
neyse, ben yine de azaltacağım İnş

sonra oğluşu hazırlıcam

çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyi olur oğlun

sonra oğluşu hazırlıcam

tekrar geçmiş olsun:54::54::54: eminim canım cok üzülüyosundut:41::41::41::41:
canim hem nesli sarki gönderdi hem ceza verdi hemide mine bunu liste sonuncusunada yapmayi planliyor haberin olsun :52: is ciddiye bindi cezalar geliyor amanneeennn :52::9:

:nazar: menün güzel canim affiyet olsun amaavelakin :9: siz umutlukuzuylan 1 inci oldunuz sira bizde :35::9:

hosgeldin canim :29:

tabii gececez :23:kendimi tospadan ferrariye gecmis gibi hissediyorum :111:
ha şöyle suzim :46::46::46::46::46:
menüm degisti kizlar
sabah 1 1/2 dilim kara ekmek kasar peynir 4 tane :17: yarim salatalik birde light sürülen yogurtlu otlu bir sürme peyniri :1:

öglen: isarkadasi light müsli almis cilekli sade yogurtla karistirip yedim :26:

aksam en hafifinden birsey ne bulursam artik evde :1:

kim tutar artık bizi suzim :10::10::9:

verdigin kilolar için tebrikler:nazar:allah bide bebiş nasip etsin inşllh:emir_bebek:
tutana ask olsun :15::9::9::9:

tutamazlar datlım:54::54::54: ben sporsda başladım ender şaraç epey iyi geliyor :21::21::21::21:

ben kaçıyom kızlar kociş gelicek kurufasülye istedi onu yapıcam.:38::38::38::38::38::38::38::38:akşama ugrar menü veririm:3::3::3::3::3:

hey hey, geçmişe git diyenler duyun sesimi
birsürü ayzı var ne kadar geçmişe gitmeliyim? Ya da biri bana açıklasa anlatsa ne var geçmişte :34:
orti listesinde ceza var canım, 1 sayfa ben şişkoyum yazıyorsun, bu haftanın sondan 1.cisi olarak zerra ve ben nasiplendik, haftaya kim olursa artık:27:

hala geçmişi okuyorum ama bulamadım :26:

sonuncu olan şişkoyum ben yazacakmış, bu mu bahsettiğiniz kızlar?
evet canım:52:

zaten 1 hftadır arabaşı yiyorum böğğğ geldi
geçen salı kv yapmış koca bi tencere cümbür cemaat yedik
kalanı bitmeden eşimin bi tanıdığı yapmış göndermiş oda koca bi tencere
daha bitmedi
bu zamana kdr hep hamuruda gitti loplop ama artık hamuru yok
ortimi yarı yolda bırakmıcam

bugün hazırlıksızdım
ama artık dikkat etmeye çalışcam ortim:16::16:
dikkat edelim canikom da baştan 1.olalım emi:8:

Back
X