70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa o kadar eyliyoz birbirimizi burda ağzına ne atıyon ayıp kız az önce oynarken verdiklerini geri alcan

sorma cnm ya benım şirinenin boğazı durmuyo bı pılav istıyo yapıyom 2 kasık alıyo sonra çorba istıyo e bende mutfağa gır cık gır cık orda en masum galeta vardı onu attım ağzıma pişmanım

Valla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorunda Sizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..

hiç sevmem öle öğretmenleri dikkatim dağılıyo yazık çok dikilmeseydin yavrucakların tepesinde

Valla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorunda Sizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..
bravo cnmii gec
bişey olmaz o mevsimsel sanırım benimetrafımdada geciken çok oldu bu ay bende gecikniştim 10 gün hamileler bölümüne yazıp durudm ne belirtiler var die korkudan :18::18::18::18:

ay ne bılım mıdem bulanıyo 1 haftadır psıkolojık hamılemı oldum ne

komsunun ziline bas ali ver varsa onlarin inegi

o zmansa tokuştur su bardağını içek :128::128::128::128:
ya bı dur cnm ya sabahtan berı tam 3.5litre içtim karnım agrıyo
hosgeldin canim

geziyon yine bakiyom o topik senin bu topik benim

ben onu istirimmm

yesek yesek zayif kalsak
hic düsünmesek kalorileriii
kemiklerimizi hissedebilseekk

ya ne guzzel hep istediğim şey herseyı dana gıbı yesem ama kılo almasam

ya bı dur cnm ya sabahtan berı tam 3.5litre içtim karnım agrıyo

ya ne guzzel hep istediğim şey herseyı dana gıbı yesem ama kılo almasam
maşallah ben içemiyodum bugun ne alakysa 3 litreyi başardım
oy diyom bacim vercenmi

he bacım nerde oy butonun söyle basayım hemen sana oyum çift kişilik kütlemize göre bacım

hosgeldin canim

geziyon yine bakiyom o topik senin bu topik benim

ben onu istirimmm

[[/COLOR][/SIZE]

hoşbuldum canım damdan düşer gıbı yazdım kusura bakmayın

iyi akşamlar hepinize

bende aranıza katılıcamda düzenli yemek yemıyorum ne yazıcamkı deyıp katılamıyorum kahvaltı ve öğlenlık bırleşik bazen akşamlada birleşiyor

işte bu yuzdende kılo alıyorum

önemli olan böyle gelmen zaten böle olcan kibizden farkın kalmasın birbirimize destek olalım biyerden başlamak lazım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…