aaa o kadar eyliyoz birbirimizi burda ağzına ne atıyon ayıp kızaz önce oynarken verdiklerini geri alcan
Valla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorundaSizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..
sorma cnm ya benım şirinenin boğazı durmuyo bı pılav istıyo yapıyom 2 kasık alıyo sonra çorba istıyo e bende mutfağa gır cık gır cık orda en masum galeta vardı onu attım ağzıma pişmanım
bravo cnmValla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorundaSizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..
bişey olmaz o mevsimsel sanırım benimetrafımdada geciken çok oldu bu ay bende gecikniştim 10 gün hamileler bölümüne yazıp durudm ne belirtiler var die korkudan :18::18::18::18:
komsunun ziline bas ali ver varsa onlarin inegiyok bacımalmıyayım evde süt yok yine.dedim dolapta biinek bulundurmam lazım böle durumlara die almayı unutmuşum
25 canım ben daha yaşlıyım kendimi kötü hissettim sanki çöktüm yamuldum :2::2::2::2::2::2:
arapsaçınıda burda durdum benim komşu özel olarak şirinyer pazarına gidiyo onu almak için.ama gersini duydum.hemen 105e binip gelebilirim
Valla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorundaSizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..
onuda buraya getiro zman eyleyek
yok canımdeğildir al bi test dene evdebravo cnmii gec
ay ne bılım mıdem bulanıyo 1 haftadır psıkolojık hamılemı oldum ne
aferin sana bakmasakın çocuk o yesinhala yıyo cnm gozumun önünde ama ben bakmıyom ona
buzdalabindaki mars nasil acaba iyimi
icindeki karameli merak ediyorum nasil sivimi yine öyle isirinca uzarmi
kız bı sus ballı ya
yok canımdeğildir al bi test dene evde
aferin sana bakmasakın çocuk o yesin
yok cnm ya deılımdır ben kılo verıyom almak ıstemıyom:18::18::18:
hosgeldin canimkonuya dalmak istemezdım ama bu yoruma dayanamadım
selamı var iyimiş biraz üşümüş
kız bı sus ballı ya
ya bı dur cnm ya sabahtan berı tam 3.5litre içtim karnım agrıyoo zmansa tokuştur su bardağını içek :128::128::128::128:
hosgeldin canim
geziyon yine bakiyom o topik senin bu topik benim
ben onu istirimmm
yesek yesek zayif kalsak
hic düsünmesek kalorileriii
kemiklerimizi hissedebilseekk
hosgeldin canim
ben onu istirimmm
yesek yesek zayif kalsak
hic düsünmesek kalorileriii
kemiklerimizi hissedebilseekk
ay ben çok safım anlamadım ne ki o başka bi kuşağamı geçiş yapıyoz 12 ye doğru :44::44::44::44::44::44:
maşallah ben içemiyodum bugun ne alakysa 3 litreyi başardımya bı dur cnm ya sabahtan berı tam 3.5litre içtim karnım agrıyo
ya ne guzzel hep istediğim şey herseyı dana gıbı yesem ama kılo almasam
oy diyom bacim vercenmi
hosgeldin canim
ben onu istirimmm
[[/COLOR][/SIZE]
hoşbuldum canımdamdan düşer gıbı yazdım kusura bakmayın
iyi akşamlar hepinize
bende aranıza katılıcamda düzenli yemek yemıyorum ne yazıcamkı deyıp katılamıyorum kahvaltı ve öğlenlık bırleşik bazen akşamlada birleşiyor
işte bu yuzdende kılo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?