70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay cnm lütfen hergun duzenlı menü paylaş sabahları paylaşırsan bızde faydalanırız

anam meslekkardesım bnm gel kız opecem

canım benım menum zaten bellı, paylaşmıştım daha once

bu ikisi.. sağdaki 1 günlük detoks gibi düşün.. diğeri hep yaptığım dıyetım zaten.. oglen ve akşamın yerını ya da araların yerını degıstıreblırısın, ama oglene t yıyıp akşam sebze yıyınce daha ıyı yag yakıyorsun..

Allah bağışlasın cnm bende yaşmdayım çoluk çocuk yok öğrenciyiz :)
kaç yasındasın cnm göremedim bende açıköğretımden devam edıyom

saol cnmcım

içim sıkıldı saatte baya geç olmuş el tiriyakili var bende bişeyler atıştırasım var
ben attım ağzıma bişi:18::18:
bızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçı kısıra gıdıyor aklımmmm
oh mıs mıs
kızlaaar ben çıkıyorm herkese iyi geceler yarın kalkın 1 kilo gitmiş olsn inş öpüldünüzx

ıı gec

yok bacımalmıyayım evde süt yok yine.dedim dolapta biinek bulundurmam lazım böle durumlara die almayı unutmuşum
sen kaç yasındasın cnmcım

ne güzel ben yaslanıom
25 canım ben daha yaşlıyım kendimi kötü hissettim sanki çöktüm yamuldum :2::2::2::2::2::2:
bızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçı kısıra gıdıyor aklımmmm

arapsaçınıda burda durdum benim komşu özel olarak şirinyer pazarına gidiyo onu almak için.ama gersini duydum.hemen 105e binip gelebilirim

benım bıde cocugum var kızlar bende reglı olamadım 15 gun geçtı korkmaya başladım:18:

Valla o kadar kilo vermişim hiiiç de geri alamam.. o yüzden kısırlar 65'i beklemek zorunda Sizlere başarılar diler kaçarım.. Ayaklarım koptu sınavda dikelmekten, Çoban gibi öğrencinin tepesinde..

benım bıde cocugum var kızlar bende reglı olamadım 15 gun geçtı korkmaya başladım:18:

bişey olmaz o mevsimsel sanırım benimetrafımdada geciken çok oldu bu ay bende gecikniştim 10 gün hamileler bölümüne yazıp durudm ne belirtiler var die korkudan :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…