Allah bağışlasın cnm bende yaşmdayım çoluk çocuk yok öğrenciyiz :)24 yasım cnm 3 yaşında kızım sen kaç yasndasın
ay cnm lütfen hergun duzenlı menü paylaş sabahları paylaşırsan bızde faydalanırız
anam meslekkardesım bnm gel kız opecem
kızlar noldu oturdunuz bi beni bıraktınız pist ortasında
ne güzel biri benimyeime sordu24 yasım cnm 3 yaşında kızım sen kaç yasndasın
:95: :95: :95: :95:
Allah bağışlasın cnm bende yaşmdayım çoluk çocuk yok öğrenciyiz :)
kaç yasındasın cnm göremedim bende açıköğretımden devam edıyomAllah bağışlasın cnm bende yaşmdayım çoluk çocuk yok öğrenciyiz :)
canım benım menum zaten bellı, paylaşmıştım daha once
Eki Görüntüle 690182 Eki Görüntüle 690183
bu ikisi.. sağdaki 1 günlük detoks gibi düşün.. diğeri hep yaptığım dıyetım zaten.. oglen ve akşamın yerını ya da araların yerını degıstıreblırısın, ama oglene t yıyıp akşam sebze yıyınce daha ıyı yag yakıyorsun..
içim sıkıldı saatte baya geç olmuş el tiriyakili var bende bişeyler atıştırasım var
sen kaç yasındasın cnmcımne güzel biri benimyeime sordu
22yazmamşm ne kadar garibim
içim sıkıldı saatte baya geç olmuş el tiriyakili var bende bişeyler atıştırasım var
2 yaş var cnm yasen kaç yasındasın cnmcım
ne güzel ben yaslanıom
ben attım ağzıma bişi:18::18:içim sıkıldı saatte baya geç olmuş el tiriyakili var bende bişeyler atıştırasım var
oh mıs mısbızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçıkısıra gıdıyor aklımmmm
kızlaaar ben çıkıyorm herkese iyi geceler yarın kalkın 1 kilo gitmiş olsn inşöpüldünüzx
yok bacımalmıyayım evde süt yok yine.dedim dolapta biinek bulundurmam lazım böle durumlara die almayı unutmuşum
kahve süt
25 canım ben daha yaşlıyım kendimi kötü hissettim sanki çöktüm yamuldum :2::2::2::2::2::2:sen kaç yasındasın cnmcım
ne güzel ben yaslanıom
bızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçıkısıra gıdıyor aklımmmm
aaa o kadar eyliyoz birbirimizi burda ağzına ne atıyon ayıp kızben attım ağzıma bişi:18::18:
oh mıs mıs
ıı gec
yok bacımalmıyayım evde süt yok yine.dedim dolapta biinek bulundurmam lazım böle durumlara die almayı unutmuşum
25 canım ben daha yaşlıyım kendimi kötü hissettim sanki çöktüm yamuldum :2::2::2::2::2::2:
arapsaçınıda burda durdum benim komşu özel olarak şirinyer pazarına gidiyo onu almak için.ama gersini duydum.hemen 105e binip gelebilirim
kızlaaar ben çıkıyorm herkese iyi geceler yarın kalkın 1 kilo gitmiş olsn inşöpüldünüzx
benım bıde cocugum var kızlar bende reglı olamadım 15 gun geçtı korkmaya başladım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?