ben değil ballı anlamıyor
bende kiloma göre girmiştim iykide öle olmuş
ben geldim ama yoruldum
çeneleri düştü çeneleri şimdi gittiler yana yakıla temizlik yapıyolar
mutfağı temizledimbacım buzdolabı fırın falan baya uğraştım ballıda buzdolabı silecekmiş suzide temizlik yapacakne iş gördün kız
tüh sen yoktun sana şey eden olmadıneye güldülerse bacım kaç sayfa sırf gülmüşler bızden saklıyolar hıh
3uye 9 zıyaretcı
allah berekt versın bugun işler iyi
mutfağı temizledimbacım buzdolabı fırın falan baya uğraştım ballıda buzdolabı silecekmiş suzide temizlik yapacak
tüh sen yoktun sana şey eden olmadı
he valla öle gelene parmak bastırcam bundan sonra her parmak 1 lira
neye güldülerse bacım kaç sayfa sırf gülmüşler bızden saklıyolar hıh
ben biliyom :) sende oku çözersin geçmişe baktıysan
ben temızlık falan yapmıyom 1 ay sonra gıdıyom ıns herseyı temızleyıp topluyom
ya kım kıme ney ettı merak ettım banada soyleyın
takıpcımız cok ancım naparsın
neyse kızlar ben bugun cok sısım ya göbek onden gıdıyo nedense
al bi saf daha işte büstümüzü yaptırcam topiğe yılın safları die.
kurtulamadım şu iş yerinden arıyorlar az önce eşin hastaydı noldu die dedimtrafikkazası geçirmiş hastanede yatıyoz ona bakcam çalışamıcam die allah korusun
diyet nası gidiyo sende ballı gibi suya devammı
kız ne oyle dıyon calısmak ıstemıyorum sartları begenmedım de cık nolcak sankı kelepçe takıp götürecek deıllerya
dıyet ıı cnm hıç kaçamak yapmyıyom 1 ay sonra memlekete gıdınce farketsınler ıstıyom cumay kadar tartılmıcam bakalım
su zaten günlük 3lıtre bıtıyoda ustune fazla bıle ıcıyom
ne bilimdün öle die çıktım işten bugunde yalan söyledim demek istemedim.bide avmde başka işe girersem kötü imaj yaratmasın işlere girip çıkıyo die
benim su bi kaç gündür dengem şaştı hele dün sabah evde nası su içtim öğlen 2 de eve gelince içtim bideama bundan sonra bol bol su
ay işallah olur .bende bu yıl ölesine girdim65 almıştım.kpssden çok ümidim yok benimama hayırlısıhayırlıs bakalım cnm
bende kpssden 85 aldım hıç bıyere atanamadım
sımdı acık ögretım 4 sınıftayım bıtsın bende polıslıge gırıcem
ıç bacım iç sonra suusuz kalıp şişmiyek
maşallah buranın hızına yetişmek ne mümkün:) Allah muhabbetinizi arttırsın. bugün düne göre daha az yedim .yeşil eriğin bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. istediğim kadar yerim sanıyordum(
maşallah buranın hızına yetişmek ne mümkün:) Allah muhabbetinizi arttırsın. bugün düne göre daha az yedim .yeşil eriğin bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. istediğim kadar yerim sanıyordum(
ay işallah olur .bende bu yıl ölesine girdim65 almıştım.kpssden çok ümidim yok benimama hayırlısı
bundan sonra milli içeceğimşz ayrandan sonra sudur hakidaşlar
öff bayılacağım akşamgüneşi güzele vurur derler güneş olduğu gibibenim evde çok sıcak ev pazara gidip ot alcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?