- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ay cnm çocukta yok otur ders calıs valla bıkac sene sıkılır sonra rahat edersın
ay hıç sorma güneş gözümün içine giricek nerdeyse guzelız dıye bu kadarda omazkı
dimi bacımbak bi biz şikayet ediyoz topikte güneş giriyor die demekkien güzel bizizkız ders alışacamda adam seneye askere gidecek unutuyon sen her sefer galba seneye kadar birşey bulmam lazım
cnm benım dıyetısyen arkadaşım var yeşil eik kalorılı ama fayda zarar bağlantısında faydası daha cok bağırsakları çalıştırdığı için yememı söylemıstı tabı abartmadan
bılıyom kız işte ne güzel kocanlada ılgılenmek zorunda kalmazsın çocukta yok calısta atan dıyom kötumu dıyom belkı aynı yere atanırık sende gırsene polıslık sınavına bak boyunda uzun
ah işte ben abartıyorum
polis olmak zor bu zamanda değil mi?
kız anlıyomben seni de kocacım askerdeyken eve kim bakcak kim vercek kirayı çalışmam lazım o yüzden acele ediyombılıyom kız işte ne güzel kocanlada ılgılenmek zorunda kalmazsın çocukta yok calısta atan dıyom kötumu dıyom belkı aynı yere atanırık sende gırsene polıslık sınavına bak boyunda uzun
öylede cnm ekmek parası
çok haklısın arkadaşım hem de çoköylede cnm ekmek parası
kız anlıyomben seni de kocacım askerdeyken eve kim bakcak kim vercek kirayı çalışmam lazım o yüzden acele ediyom
çok haklısın arkadaşım hem de çok
amin canım tez günde istediğiniz gibi bir iş bulun inşallah duacınızımallahım hepımızn gönlundekını versın inş tek kışı maaşıyla gecım cok zor bu devırde
işte ondan acele ediyom ya of paraza gitcem zor geliyorhım tek kalcaksan tabı o zaman calısman gerek ne bılım ben annenlerın yanına gıden dıye dusundum
amin canım tez günde istediğiniz gibi bir iş bulun inşallah duacınızım
ay inş cnmamin canım tez günde istediğiniz gibi bir iş bulun inşallah duacınızım
işte ondan acele ediyom ya of paraza gitcem zor geliyor
kız ona değil bana duva etcen
senin koçiş askere gitmeyecek ondan bana duva etsinay inş cnm
ne kıskanıyon kız bana nıye dua etmıyomus
kız hande gıtte ne alıyosan alda gel geç kalma sağına soluna bakma
senin koçiş askere gitmeyecek ondan bana duva etsin
şimdi kalkıpüstümü değiştirecem gidecem of evde yeşillik kalmadı kahvaltıya
aminnnnduam herkese canım benim siz de bana dua edin
tamam kızlar hep beraber handecıme dua edıyoz unutmaın dualarınızı beklıyoruz
bendede hıç bısı kalmadıda bızım burda manav var sadece oda çarşamba getirecek sebze
aminnnn
kız böle bebkli lastikli donumla gitsem olmamı şinci pantul giy südyen tak off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?