70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice :1:

ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa :ssz:
kız tek başımaolmuyor zayıflatma diğer rejimci kankitoşlarımda lazım:1:

Günaydın Handecim :23:
Belki çok çiğneyip yavaş yemişsindir, yada bol bol hareket etmişsindir, 400 gram iyi valla, ben hemen alıyorum en ufak bi cıss da :31:
yok kız bu hafta dedim nolcaksa olsun yavaşta çiğnemedim harekette az ettim.daha önceki gramla verdiğim 2hafta evde spor yattım sular içtim ekmek yemedim olmadıolmadı demek insanın bir duraklama dönemi oluyor.aslında regl olmak üzereyim dahada fazla çıkmamlazım tartıda karnımşiş çünkü elim ayağım:ssz:

şok durumu oluyor canım ama devamı gelirse artı olarak gelmeye devam ediyor sakın bırakma ara ara böyle salmalar oluyor önemli olan tekrar toparlayabilmek

dersler çok ayrıntılı geliyor aracın boyu yolcu kapasitesi falan
ne gerek varsa bunlara
sanki her şoför bunları biliyormu
ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum eşimde öğretmem diyor kursta öğrenecem sonra kendi arabamızda deneyecem :31:
bakalım inşallah zorlanmam

beslenme alışkanlığımız değiştirebilsek aslında güzel olacak ama zararlı şeyleri, yemeyi seviyoruz
bilmiyorum nasıl oalack
al-ver gidecek gibi geliyor bana
bende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandan :1::1::1:ben ehliyet almayı hiç düşünmedim çok panik yapan kafaya takan biriyim.araba kullanamam yani.kafayı bişeye taktımı dünyam zindan olur ogün oda çok saçma birşeydir.ama üzerime taksi ve durak almam gerekiyordu.babamın borcu vardı o yüzden apar topar ehliyet almak zorunda kaldım yoksa korkudan almam şimdide cüzdan bekliyor :1::1:bugun toplamaya çalışıcam aslında dolapta dünden yarım kalan koca bir çikolata var :27::27::27::27:
diet karnıyarık olmuş o canım çok güzel:56:

netten geçmiş yıllara ait sorulara çalış aynısı çıkıyo bende hiç gidememiştim derslere 80-90 la geçtim sorular sayesinde:10:

400 gr la iyi yırtmışın handecim bende d.günü die pasta ları yedim yedim almamıştım şaşırtmak lazım arasıra metoboliizmayı:53::52:
he bundan sonra durunca öyle yapcam vücüt semiz otu yemekten ot gibi olmuştu ne ileri ne geri çabalamama rağmen:9::9::9:
günaydiin :16:
bugün persembeee :18::18:
ben gece gece cozuttum dün :37:
ama yine eksideyimde 6 yi göremicem gibi bu haftada :37:
söööyle bi baktim gecmisedee :6:

azerii detoks yaramis canim gözün aydin :21:
bende denemeyi düsünüyorum :31:

mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence:31:
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence :34:
insallah alirsin canim :31:

handeeeeeee ne kiz o yediklerin :53:
anam yinede +400 gr. :30:
aman masallah ama bak herzaman böyle olmaz dikkat et yavriiiiiimmm :38:
ay evet doğru diyon bugünden itibaren diyete devam ama dolaptaki çikolata dürtüyor :1::1::1:
ha bide sey dicektim :6:

mine tarif vermissin ya
ben yillardir karniyarigi öyle yaparim canim :34:
patlicani kesmeden alaca soyup firinlarim :6:
yumusayana kadar sonra ortasini acar :6:
hazirladigim kiymayla doldururum :6:
vee tekrar firina :6:
cok lezzetli oluyor :6:

kız hep aklın tıkınmada:27:

Hande,yazdıklarına çok gülüyorum,çok tatlısın ya :29::29:
saol canım bende gülüyorum bazen senin miniğin adını görünce nickin altında hürrem sultan geliyor aklıma hep gülnihal die :1::1::1:
Allah iyiligini versin emi :9:

kız böyle beddua mı edilir :57:
alırım zaten muhtemelen sınav zamanı kilo almayan yoktur herhalde :ssz:

aman aman hiç de kıyamaz :16:
küsüm ama accık konuştum işte:19::19::19::19:
Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm :42::42::42::42: :16::16::16:

bune kız trtnin bayram prağramı kapanışı gibi olmuş.
evet şimdi kürdili hicazi makamdan kiloaldım dopiç oldum ben ettim sen eyleme adlı eseri türk sanat musikisinin değerli sanatçılarından ballı hanım bayram için özel olarak seslendirecek arz ederim.
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

neden vardiyalı gircen kız yokluğunuzda in cin top atıyo topiğin neşesisiniz siz:29:

bacım çok sarınca buraya rüyamda görüyom bende ev hanım ıemekçilerindenim evde işim gücüm var banyonun tavanı silinecek :9::9::9::9:
off hiç sevmedim şu plastik tavanı ya yeni banyolar hep böle sinir oldum.birde mutfağım taş zemin açık renkte olunca çıldırıyorum.bütün pasaklılığım çıkıyor meydana:ssz:

yok kız bu hafta dedim nolcaksa olsun yavaşta çiğnemedim harekette az ettim.daha önceki gramla verdiğim 2hafta evde spor yattım sular içtim ekmek yemedim olmadıolmadı demek insanın bir duraklama dönemi oluyor.aslında regl olmak üzereyim dahada fazla çıkmamlazım tartıda karnımşiş çünkü elim ayağım:ssz:

bende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandan :1::1::1:ben ehliyet almayı hiç düşünmedim çok panik yapan kafaya takan biriyim.araba kullanamam yani.kafayı bişeye taktımı dünyam zindan olur ogün oda çok saçma birşeydir.ama üzerime taksi ve durak almam gerekiyordu.babamın borcu vardı o yüzden apar topar ehliyet almak zorunda kaldım yoksa korkudan almam şimdide cüzdan bekliyor :1::1:bugun toplamaya çalışıcam aslında dolapta dünden yarım kalan koca bir çikolata var :27::27::27::27:

he bundan sonra durunca öyle yapcam vücüt semiz otu yemekten ot gibi olmuştu ne ileri ne geri çabalamama rağmen:9::9::9:

ay evet doğru diyon bugünden itibaren diyete devam ama dolaptaki çikolata dürtüyor :1::1::1:

yede rahatla o çikolatayı aklında durcağına midende dursun :1: derdim ama yarın tartı günü yeme bacım:45:
bacım çok sarınca buraya rüyamda görüyom bende ev hanım ıemekçilerindenim evde işim gücüm var banyonun tavanı silinecek :9::9::9::9:
off hiç sevmedim şu plastik tavanı ya yeni banyolar hep böle sinir oldum.birde mutfağım taş zemin açık renkte olunca çıldırıyorum.bütün pasaklılığım çıkıyor meydana:ssz:
evde olunca iş çok
olsun spor oluyo die rahatlatıyorum ben iş yaparken kendiimi:8:

saol canım bende gülüyorum bazen senin miniğin adını görünce nickin altında hürrem sultan geliyor aklıma hep gülnihal die :1::1::1:

evet şimdi kürdili hicazi makamdan kiloaldım dopiç oldum ben ettim sen eyleme adlı eseri türk sanat musikisinin değerli sanatçılarından ballı hanım bayram için özel olarak seslendirecek arz ederim.

ahahahahah :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: yan odada patron var, kıs kıs by değerli gibi gülüyorum ,öğlen düşünüp,şöyle rahat bi kahkaha atıcam.

:56::56:

:9::9::9::9::9:
haklisin vallahi bende buraya cok takilinca isler kaliyo :26:
gerci halsizlikdende erteliyorum :31:
birgün girisicemde dur bakalim ne zaman :95::95:

netkoptu profillerden son msjı bulup girmekşiçin baktım ballı bşişey yazmış bakıyom sayfada yok ay diom benimnet gene sorunlu heral bu bacının yazdığı gözükmüyor
,
MEĞER BAŞKA TOPİKTEYMİŞ
çokkınadım seni:19:

yede rahatla o çikolatayı aklında durcağına midende dursun :1: derdim ama yarın tartı günü yeme bacım:45:

evde olunca iş çok
olsun spor oluyo die rahatlatıyorum ben iş yaparken kendiimi:8:
bendeöle yapıyom sporolsun die 10 tane çamaşırı oynayarak bi saatte katlıyom:9::9::9:onu yarına saklıyom bugun yiyeyimde dahada + çıkayım dimi pışııııııııık :19::19::19:
ahahahahah :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: yan odada patron var, kıs kıs by değerli gibi gülüyorum ,öğlen düşünüp,şöyle rahat bi kahkaha atıcam.
kız ben suziye demiştim genişçene bi çöp torbası al içine gül sonra boş kalınca dışarı doğaya sal bak çok etkili oluyo ama dışarı çıkana kadar hiç açmıcan poşetikaçar sonra aynı şey osuruktada etkili oluyo hem kokuyo hem sesi alıyo
:60::60::60::60::60::60:
:56::56:

:9::9::9::9::9:

haklisin vallahi bende buraya cok takilinca isler kaliyo :26:
gerci halsizlikdende erteliyorum :31:
birgün girisicemde dur bakalim ne zaman :95::95:

kız acep temizlik ekibimi kursak her gün birinin evini temizleyelim bölece hep burda oluruk:9::9::9::9::9::9:

$293059_518710344822407_1391627480_n.webp

kıslar bakın çok feci bir durum,:ssz:
zayıflamazsanız patatizzz olursunuz:27::27:

bidahakine vayananın domatizini bulcam suzi için
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm :42::42::42::42: :16::16::16:

kız bana böyle kibar konuşmayın bünye alışkın değil :9:
sorun değil canım farkettim zaten haberin olmadığını. geçen hafta da hiç kilo almadığını yazmışsın ben onu bi önceki haftaya göre bildirim haline getirip listeye eklemiştim yine de.. :34:

son haftalarımızı iyi geçirelim beybi :23::23::23:
küsme bana :16:
seneye gel buraya ben seni gezdireyim öyle görüşürüz :23:

bendeöle yapıyom sporolsun die 10 tane çamaşırı oynayarak bi saatte katlıyom:9::9::9:onu yarına saklıyom bugun yiyeyimde dahada + çıkayım dimi pışııııııııık :19::19::19:

kız ben suziye demiştim genişçene bi çöp torbası al içine gül sonra boş kalınca dışarı doğaya sal bak çok etkili oluyo ama dışarı çıkana kadar hiç açmıcan poşetikaçar sonra aynı şey osuruktada etkili oluyo hem kokuyo hem sesi alıyo
:60::60::60::60::60::60:

kız acep temizlik ekibimi kursak her gün birinin evini temizleyelim bölece hep burda oluruk:9::9::9::9::9::9:

Sizi bilmem ama benm eve bi ekip lazımmmm.
Gülnihal'in dolabı toplanacak küçükler ayrılacak,kışlkar kalkacak,çamaşırları ütülenecek ( o dolabı ben topluyorum cadı arkamdan tüm çekmeceleri salona taşıyor:47:)
Kocamın gömlek,patalonlar ütülenecek,cam-kapı silinecek,perdeler offfffffff yazarken yorldummmmm:27::27::27:

kızlar evde sular yeni duruldu.o arada sıkıntıdan yapmadığım kalmadı yedim yedim yedim neyse şimdi dun yeniden eski diyetime donus yaptım. hala 63 kilodayım .59 u görmeyi hedefliyorum. 15 günlüğüne annemlere gidicem rejimim hız kazanacak yani iki katı hızlı zayıflarım diyorum. optum xx

kız bana böyle kibar konuşmayın bünye alışkın değil :9:
sorun değil canım farkettim zaten haberin olmadığını. geçen hafta da hiç kilo almadığını yazmışsın ben onu bi önceki haftaya göre bildirim haline getirip listeye eklemiştim yine de.. :34:

son haftalarımızı iyi geçirelim beybi :23::23::23:
küsme bana :16:
seneye gel buraya ben seni gezdireyim öyle görüşürüz :23:
seneye nerde gezdirecen kız beni topiktemi ben gezerim kendim küstüm
dahada barışmam küstüm küstüm
ne yaparsan yap karışmam küstüm küstüm
küstüm oy oyyyyyyy
:24::24::24::24::24::24::24:

Sizi bilmem ama benm eve bi ekip lazımmmm.
Gülnihal'in dolabı toplanacak küçükler ayrılacak,kışlkar kalkacak,çamaşırları ütülenecek ( o dolabı ben topluyorum cadı arkamdan tüm çekmeceleri salona taşıyor:47:)
Kocamın gömlek,patalonlar ütülenecek,cam-kapı silinecek,perdeler offfffffff yazarken yorldummmmm:27::27::27:

kız senin miğine söyle

$sultan-suleyman-gulnihal-hurrem.webp
güllllnihallll dolapları dağıtma evladım sülüman buban görürse kızacak:9::9::9::9::9::9:

kızlar evde sular yeni duruldu.o arada sıkıntıdan yapmadığım kalmadı yedim yedim yedim neyse şimdi dun yeniden eski diyetime donus yaptım. hala 63 kilodayım .59 u görmeyi hedefliyorum. 15 günlüğüne annemlere gidicem rejimim hız kazanacak yani iki katı hızlı zayıflarım diyorum. optum xx

ana bacılar bu hafta ye zayıfla haftasıydı heral hepiniz kaçırdınız bi biaz yakaladık yedik yedik patatiz olmadık:21::21::21::21:

seneye nerde gezdirecen kız beni topiktemi ben gezerim kendim küstüm
dahada barışmam küstüm küstüm
ne yaparsan yap karışmam küstüm küstüm
küstüm oy oyyyyyyy
:24::24::24::24::24::24::24:

boludayım ben şekerim gel buraya :23::23:

nolur küsme :24:
ufak tefek şeylere kızıp küsme :24:
ne yapmadım ki sen çok istedin de :24:
yavaş yavaş kabul edelim senin ilacın benim :23:
nolur küsme :24::24:

Back