70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice :1:

ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa :ssz:

bacımsakın verdikleri kşitaba çalışma boşuna o çok ayrıntılı kafan karısır daha çok.ben 2 yıl önce aldım kursa sadece 1 ders gidebildim çalıştığım için saatleri uymadı.kitabın kapağını açmadım arabadan hiç anlamam.çoğu zaman kırmızıyı yeşili karıştıran biriydim.tek yapıcan şey bir kaç yıl geriye gidip sınav sorularını indirip çözmek.inan aklında kalıyor.çünkü sorular aynı e arabalarda değişmiyor.trafik kurallarıda aynı.bir sınavda sorulan soru diğer sorunun tersi.boşuna paralama kendini yani:1::1:gerçi ben ehliyeti mecburiyetten aldım.şu anda kullanmayı bilmiyorum.viteslerde zorlanıyorum:ssz:

günaydın canlarım :16:
ara verdim de hemen size yarın için açıklamamızı yapıp kaçayım dedim :23:

malum yine bildirim günü geldi çattı

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde lütfen EKSİKSİZ şekilde bildirim yapılırsa çook memnun olurum..
burdan da alırım bildirimleri sorun değil yeter ki tam olsun çünkü diğer türlü listede eksik yerler oluyor :26:

aramıza yeni katılanlar da

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapmaları yeterli...

bugün evdeyim yarın sınav var o yüzden.. şimdi çalışmaya geri dönmem lazım..
öpüldünüz şekerler yarın güzel bildirimler görmek ümidiyle hoşçakalın :42:
:54::54:
:10::10:

Günaydın betüşüm, allah zihin açıklığı versin :23::23:

neolsun canım aynı valla
sende ne var ne yok

çizelgemdeki kiloya 200 gr kaldı ama dahada aşağıya inmek istiyorum artık
ekimde geldim noram düşün kaç aydır biver bi al yeter çok sıkıldım

aynen canım, benimde yolum çok uzuun, ama düşünmüyorum bunları , artık bu beslenme alışkanlığımı tamamen değiştiricem, 2 haftadır maşallah iyi gidiyor bakalım :nazar::nazar:

türk kahvemi içtim aramı yaptım
öğlene karnıyarık tarzı biyemek var
bakın sizede anlatayım yapın hem güzel oldu hemde kızartma kadar sağlıksız değil

patlıcanı ortadan ikiye böldüm
ortasını hafifce oydum yani sandal şekli verdim ortasını çıkardım
çok fazla oymadım ama fazlalığını aldım
fırçayla yağ sürdüm üzerine fırına verdim
fırında kızarınca boşluğa et sote hazırladım kıymada yapabilirsiniz onu koydum üzerine domates dilimledim
salçalı suyla tencerede pişirdim
oyduğum fazlalık kısımlarıda tepsiye koydum oda fırında kızardı bugün getirdim onu yiycem 1 tane patlıcan yemeğiyle zaten yarım patlıcan ediyor içide dolu dolu değil yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var
akşamada kabak kavurması

ayyy çok güzel olmuştur ooo :52::52::52:

Buse ablası yer onuuuu :52::52::52: :9:
Afiyet olsun minecim, ay keşke benimde vaktim olsa da yapsam şöyle güzel güzel mamalar , dışardan salata yemekten sıkıldım, annede yoğun pek destek olamıyor :31:

günaydınlar canlar

kaç. gündür yediklerimin hesabını yapmadım.1 haftadan beri börekler gece yarısı tabak tabak kısırlar kurabiyeler nutellalar yoğurtlu kızartmalar kolalar aklınıza zararlı gelebişlcek ne varsa yedim piknşğe gittim ordada bi ton lokmalar börekler çörekler yedim.su günde taş çatlasın 1,5 litre belki içmişimdir içemedim.yeşil çay yok maydonoz yok ekmek çok yedim yedim.tartılmaya korkuyordum verdiğim 2i5 kiloyu geri alırım die hele son 2haftadır gramla 500 anca verebildim.bu sabah cesaret edip bi tartıldım baktımki sonuç muhteşem ala ala sadece 400 gram almışım nasıl olduysa bu bugun diyete döndümyine bişey çıkmazsa allahın izniyle benim vücüttta heralk böle şok oldu.hep aynışeyleri yiyince vücüt korumayamı geçiyıor ne:1:

Günaydın Handecim :23:
Belki çok çiğneyip yavaş yemişsindir, yada bol bol hareket etmişsindir, 400 gram iyi valla, ben hemen alıyorum en ufak bi cıss da :31:

günaydınlar canlar

kaç. gündür yediklerimin hesabını yapmadım.1 haftadan beri börekler gece yarısı tabak tabak kısırlar kurabiyeler nutellalar yoğurtlu kızartmalar kolalar aklınıza zararlı gelebişlcek ne varsa yedim piknşğe gittim ordada bi ton lokmalar börekler çörekler yedim.su günde taş çatlasın 1,5 litre belki içmişimdir içemedim.yeşil çay yok maydonoz yok ekmek çok yedim yedim.tartılmaya korkuyordum verdiğim 2i5 kiloyu geri alırım die hele son 2haftadır gramla 500 anca verebildim.bu sabah cesaret edip bi tartıldım baktımki sonuç muhteşem ala ala sadece 400 gram almışım nasıl olduysa bu bugun diyete döndümyine bişey çıkmazsa allahın izniyle benim vücüttta heralk böle şok oldu.hep aynışeyleri yiyince vücüt korumayamı geçiyıor ne:1:
şok durumu oluyor canım ama devamı gelirse artı olarak gelmeye devam ediyor sakın bırakma ara ara böyle salmalar oluyor önemli olan tekrar toparlayabilmek
bacımsakın verdikleri kşitaba çalışma boşuna o çok ayrıntılı kafan karısır daha çok.ben 2 yıl önce aldım kursa sadece 1 ders gidebildim çalıştığım için saatleri uymadı.kitabın kapağını açmadım arabadan hiç anlamam.çoğu zaman kırmızıyı yeşili karıştıran biriydim.tek yapıcan şey bir kaç yıl geriye gidip sınav sorularını indirip çözmek.inan aklında kalıyor.çünkü sorular aynı e arabalarda değişmiyor.trafik kurallarıda aynı.bir sınavda sorulan soru diğer sorunun tersi.boşuna paralama kendini yani:1::1:gerçi ben ehliyeti mecburiyetten aldım.şu anda kullanmayı bilmiyorum.viteslerde zorlanıyorum:ssz:
dersler çok ayrıntılı geliyor aracın boyu yolcu kapasitesi falan
ne gerek varsa bunlara
sanki her şoför bunları biliyormu
ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum eşimde öğretmem diyor kursta öğrenecem sonra kendi arabamızda deneyecem :31:
bakalım inşallah zorlanmam
aynen canım, benimde yolum çok uzuun, ama düşünmüyorum bunları , artık bu beslenme alışkanlığımı tamamen değiştiricem, 2 haftadır maşallah iyi gidiyor bakalım :nazar::nazar:
beslenme alışkanlığımız değiştirebilsek aslında güzel olacak ama zararlı şeyleri, yemeyi seviyoruz
bilmiyorum nasıl oalack
al-ver gidecek gibi geliyor bana

benim bikaç işim var kızlar, gelicem :10::10::10:

Bu arada bende şarap içiyorum akşamları arkadaşlarla 1'er kadeh, bu hafta 3-4 kere içtim , umarım çok zararı yoktur diyet dönemine , bakıcam bakıcam unutuyorum :31:

türk kahvemi içtim aramı yaptım
öğlene karnıyarık tarzı biyemek var
bakın sizede anlatayım yapın hem güzel oldu hemde kızartma kadar sağlıksız değil

patlıcanı ortadan ikiye böldüm
ortasını hafifce oydum yani sandal şekli verdim ortasını çıkardım
çok fazla oymadım ama fazlalığını aldım
fırçayla yağ sürdüm üzerine fırına verdim
fırında kızarınca boşluğa et sote hazırladım kıymada yapabilirsiniz onu koydum üzerine domates dilimledim
salçalı suyla tencerede pişirdim
oyduğum fazlalık kısımlarıda tepsiye koydum oda fırında kızardı bugün getirdim onu yiycem 1 tane patlıcan yemeğiyle zaten yarım patlıcan ediyor içide dolu dolu değil yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var
akşamada kabak kavurması
diet karnıyarık olmuş o canım çok güzel:56:
handecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice :1:

ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa :ssz:
netten geçmiş yıllara ait sorulara çalış aynısı çıkıyo bende hiç gidememiştim derslere 80-90 la geçtim sorular sayesinde:10:
günaydınlar canlar

400 gr la iyi yırtmışın handecim bende d.günü die pasta ları yedim yedim almamıştım şaşırtmak lazım arasıra metoboliizmayı:53::52:

günaydiin :16:
bugün persembeee :18::18:
ben gece gece cozuttum dün :37:
ama yine eksideyimde 6 yi göremicem gibi bu haftada :37:
söööyle bi baktim gecmisedee :6:

azerii detoks yaramis canim gözün aydin :21:
bende denemeyi düsünüyorum :31:

mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence:31:
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence :34:
insallah alirsin canim :31:

handeeeeeee ne kiz o yediklerin :53:
anam yinede +400 gr. :30:
aman masallah ama bak herzaman böyle olmaz dikkat et yavriiiiiimmm :38:

ha bide sey dicektim :6:

mine tarif vermissin ya
ben yillardir karniyarigi öyle yaparim canim :34:
patlicani kesmeden alaca soyup firinlarim :6:
yumusayana kadar sonra ortasini acar :6:
hazirladigim kiymayla doldururum :6:
vee tekrar firina :6:
cok lezzetli oluyor :6:

ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz :4:
sagol canim :ssz:
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz :27: :9::9::9::9:

olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen :63::63:
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735

insallah suzim insallah :ssz:
afiyet olsun canim :31:aman yeme bak hadi az kaldi yaza :38:

hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor

salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi

bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye :1:

evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor
bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
at bulamadik bacim yagmurda :9::9::9:

dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha :60::60::60:

:26:

hakket :1:normalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum :9:

uuu bebegim :23::9: canim benim :38: yermiyim hic :18: allah korusun :30::9:

anladim canim affiyet olsun tatlim :38: ama ama :17:sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende :1:

kafam agriyor :ssz:herhalde yine sinirlendigim icin :ssz: bu vaynalilardan nefret ediyom :47: kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga :47:
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demis :47: hepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam :19: cok bunaldim laf duymakdan artik :19: ondan kafama agri girdi herhal :ssz::ssz::ssz:
hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya at :1:80 yılında yurt dışında çekilen türk filmlerinde görüyoz demek hala varmışöle ayrımcılık allah yardımcınız olsun bacım çok sinir bozucu kız daha dayanamadın bir sabah cerryleri az ye kalanı suratına çarp:27::27::27::27:
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26:ondan cogunlukla domates yemeye basladim :31:kendisini de pek severim de :1:
cerry domatiz ama :31:
slm kızlar napıyonuz net çok yavaş zor gırıyom dısarda dolu yagıyo evın ıcı karanlık canım sıkılıyo:ssz::ssz::ssz:
abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledim:19:
sağol canım :16:
4-5 hafta kaldı işte biri çıkar herhalde :26:

evet canım son haftalarım :26:
sonra pek gelemem muhtemelen..

canım bıraksaydın temizlemeseydin sağlığından daha önemli değil ya :20:
ilaç işini de bi danış bence de muhakkak alternatif bi ilaç olması lazım ne bileyim bişiler bulsunlar
ağır geçiriyosun baksana :31:

kız dur daha gitmiyorum :9:
inşallah canım arıyorum bakalım daha ev.. okul kapanınca eşyalarımı yeni eve koyup gitmek istiyorum ayarlayabilirsem..
sizi unutur muyum hiç canım benim :16:
olur da bi düğünüm olursa şeref konuğumsun :23:

param olmadığından değil canım ya.. okul tamamen bitince sınav var ve herkes bu seneden çalışmaya başladı :26:
onlar 2 yıl ben anca 1 yıl hazırlanmış olcam yani.. interneti de vakit kaybetmemek için almak istemiyorum çünkü çok oyalanıyorum ben :26:
arada uğramaya çalışırım ben yine :26: küsme bana :16:

keşke buraya taşınsanız artık suzim ya sen her böyle şeyler yazdığında üzülüyorum :31:
sen canını sıkma ama.. kulaklarını tıkıcan artık napcan başka çaren yok maalesef :ssz:
olmaz bacım bizi terks ediyon kilo al emi:19::19::19::19:
ballı suzi ve hande üçlüsü olmadığından olabilir mi?:9::9: başka bi topiğe gidip oranın sayfalarınımı ilerletiyolar yoksa:44:
:17::17::17:artık buraya vardiyalı gircem :19:
Hoşgeldin canım,nerelerdesinn :29::29::29:
Bi önceki sayfaya yazdım,bidaha yazıp kalabalık yapmayım :38:
anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokki:1:
günaydın canlarım :16:
ara verdim de hemen size yarın için açıklamamızı yapıp kaçayım dedim :23:

malum yine bildirim günü geldi çattı

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde lütfen EKSİKSİZ şekilde bildirim yapılırsa çook memnun olurum..
burdan da alırım bildirimleri sorun değil yeter ki tam olsun çünkü diğer türlü listede eksik yerler oluyor :26:

aramıza yeni katılanlar da

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapmaları yeterli...

bugün evdeyim yarın sınav var o yüzden.. şimdi çalışmaya geri dönmem lazım..
öpüldünüz şekerler yarın güzel bildirimler görmek ümidiyle hoşçakalın :42:
:54::54:
:10::10:
allah zihin açıklığı virisin kızsamda söylüyeyim didim:19::21:

abababa canim Allah zihin acikligi versin :38:

vallahi ben senin yerindee olsam burdan toplmazdim bildirimleri :26:
ama kiyamam sen bide bununla ugrasiyosun :54:

bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya at :1:80 yılında yurt dışında çekilen türk filmlerinde görüyoz demek hala varmışöle ayrımcılık allah yardımcınız olsun bacım çok sinir bozucu kız daha dayanamadın bir sabah cerryleri az ye kalanı suratına çarp:27::27::27::27:

abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledim:19:

anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokki:1:

Hande,yazdıklarına çok gülüyorum,çok tatlısın ya :29::29:

Allah iyiligini versin emi :9:

abababa canim Allah zihin acikligi versin :38:

vallahi ben senin yerindee olsam burdan toplmazdim bildirimleri :26:
ama kiyamam sen bide bununla ugrasiyosun :54:

napıyım canım herkes msj atamıyor.
zaten geçmişe bakıyorum onları da alırım sorun değil. msj atmak isteyen atar yine diğerlerini de burdan alırım
diğer türlü 9-10 mesaj geliyor. burdan alınca liste daha kalabalık oluyor :31:

napıyım canım herkes msj atamıyor.
zaten geçmişe bakıyorum onları da alırım sorun değil. msj atmak isteyen atar yine diğerlerini de burdan alırım
diğer türlü 9-10 mesaj geliyor. burdan alınca liste daha kalabalık oluyor :31:

Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm :42::42::42::42: :16::16::16:

Back
X