70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nası verdişn okara kiloyu evet yazıyoruz genelde bazen vakit bulunca kaçamakyapınca yazmaya utanıyoz:6:

ben abur cubur falan çok yerdim hem yemek yaparken tuz katar hemde yerken katardım tuzu.2 günde bir kek yapar falan yerdik eşimde çok sever boğazını :1: tatlılar alır gelirdi :1: bundan yaklaşık 1 ay önce diz kapağım çıktı doktor kilo vermen lazım dedi :26: bizdbaşladık eşimle diyete sağolsun bana çok destekçi.tuzu,şekeri,hamur işlerini hayatımızdan çıkarttık tamamen 3 haftadır hiç kaçamak yapmadım sadece bitter çikolata oda 2 dilim parça sadece.işte bir tek spor yapamıyorum.

bugün neler yediğimide yazayım
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli su
sabah:1salatalık,1 domates,1yeşil biber 3-4 kaşık tuzsuz lor (lorun kalorisi diğer peynirlerden daha az olduğunu duydum),2 d.kepek ekmeği.

öğlen nesfit 1 kase

akşam: 1 kase çorba,3 kaşık taze fasulye bol salata 2 d.kepek ekmeği (bunları daha yicem :1: )

saat 22.00 de meyve bu kadar....

oyyy yerim kiz ben onu :16:

dr. dedigin böyle olur :31: bu topikden böyle dr. cikar anca :9::9::9::9: :38:
hosgeldin :3:

süpersin :46: Rabbim bin bereket versin insallah :16:

tabi bacim ne demek canin sagolsun :6:
ama yol parasi ve malzeme parasi sana ait iscilik benden olsun :31:
yol param gidis gelis = 800 € kadar
ikiliralik arap sabunu bir sise camsil 1 sisede domestos aldinmi tamamdir :6:

amaan bosver suzim 6 7 sayfa geriye gitme zahmetinde bile bulunmayanlar var :19:

bosuna cevap yazdigimi düsünüyorum bazen :19:

birde menü yazip cikanlar :19:

:30::30::30:
gecmis olsun ..

kimbilir nelerle ugrasiyorlar Rabbim o durumda yardimcimiz olsun insallah :26:

canim biraz okumustumda yazmayi unuttum :26:
böyle adamlari varyaaaaa :47::47::47::47::47:
ay benim arkadasimin kocasida böyle :47:
adama sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrr :47:
kadina günes gözlügü taktirmiyo yaa :53:
ay inanamadim birde kadin bunu sirita sirita anlatiyo :19::19:
topalnir sinemaya gideriz o gelemez :47:
ay sanki karisi dünya güzeli millette onun karisi ciksada saldirsak diye bekliyo töbee yaaa :47:
ama kendi erkek erkege Türkiyeye tatile gidiyo bey efendi :47::47:
burda tek suclu kadin :19:

canimmmm özledim :70: :54:
kadın sewiniyodur kocam beni çok seviyo çok kıskanıyo die :51::51:ayyy ezik :1:
ben geldiiimm :52:

uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:

off baya bi dinlendim iyi oldu :31:

güzel bir hafta olsun insallahh :16:

cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:

ama veririm insallahh :31:

eee siz nöörüyonuz bakem :6:
çalıştım çalıştım çalıştım eve geldim çamaşır yıkadım astım ev topladım :24::24:
sabah kalktım yine işe geldimm
yorgunluktan ölüyorumm:24::24:
gezdiğin yerler senin olsun ne yedin içtin anlat :9::9:
2 saattir tepiniyom gofreti haketmiştim buzdolabında durcana şimdik midemde buzdolabında yer açtım:56:
dertli oldun sen o gofretle kaç gündür:20::20:
bu sabah 72 li rakamları gördümya şaşırdımkendimi gene şimdik sırada tost var bir sabahta onu yapacam:56:
:53::53: 72 limi süper ..kepek ekmeğiynen yap tostunu :56:
bak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar:30::30::30::30:

ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaış:6::6:millete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti:6::6:bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana:6:

betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gitti:6::6:acık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr:6::6:

gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim :6::6:

aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz:6::6:

ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan:6::6:

rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe:6:

fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yok:6:he bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç:6:

duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası:6::6:

umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline:6:

brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef:6:

oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi:6::6:

şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii

ballı benikesecek:18::18::18::18::18:
kız nasıl aklında tutuyosun bu kaa şeyi helal sana:nazar:

Günaydınlar hatunlarrr:16:
herkesler iyidir umarım:54::54:
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum:16:
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???
bende size sorcaktım acep yazsammı diye düşündüm.bende sığdıramadım bazanın altına dolaba felan ablamı arayıp sordum.
oda akıllı ya :1:fazlaları at ben çogunu attım dedi:9::9::9::9::52::52:
Çok yoğun bir dönemimdeyim çoktan yazamıyorum kızlar. Ama benim diyetim çok iyi gidiyor bu sefer. Başladığımdan bu yana 5 kilo verdim.:)
oooo süpersiinn:46:

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya:19:
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum:31::31:
of söz dinlemiyoruz özelliklede kendi sözümüzü.bende tartıldım bugün :17:
hoşgeldin canım :34:

bende duymuştum bunu. iyi yapmışsınız canım cami olmasa da en azından ihtiyacı olan birine yardım edersiniz :16:

suzim gelmiiişşş:16::16:
naptın canım gitti mi misafirler
yoksa onlar duruyor sen işe gelip kurtuldun mu :9:
kız geçmiş mi var günlerdir sayfa ilerlemiyor adam akıllı :31:
çok sıkıldık burda kimsecikler yoktu :ssz:
ya bu şekilde midemde rahat edicek çünkü artık abur cubur yiyince çok rahatsız oluyorum....aslında bu güzel bişey demi:27:
bugün adli tıp stajına başlıyorum
saat 1'de mezarlıkta ders olcakmış
çok heyecanlı değil miii :52::52::52:
seviyorum yaa işimi :16:
oyyyy kaçııııııııııııııııııııınnn:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
ayyyy çok korkarım ben ya :18::18:

selam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldi :37::37::1::1::1: şaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)
şimdi kimse ne yiyip içtiğini yazmıyo fazla desem:26:
:46::46::46:helal olsun kız güzel vermişsin
gunaydinlar kizlar gune guzel basladim umarim devami gelir
sabah acilisi bir kuru incir bol su ile yaptim
kavalti
yarim dilim cavdar ekmegine 15 gram surme peynir surdum
bir yumurta 3 zeytin
yarimsar domates salatalik
simdide sekersiz cayimi ictim
oglen yemek yapamasam yarim dilim cavdar ekmegine surme peynir surerim yaninada salatalik domates veririm
aksama yemek icin daha karar vermedim
güzel menü olmuş akşamıda bekliyorum:40:
kız ben mezarlıktan bile ürküyorum açılsa falan meftayı öle görsem psikolojim bozulur eve gel yıkan yıkan temizleyememkendimi tövbe tövbe git çcouk doktoru falan ol bulamadınmı başka staj yapacak yer mezarlıklar müdürlüğüne gidiyon:9:
babam taksici hastanede bi yaşlı amcayı çıkartmışlar civar ilçeye evine götürcekler.arabaya binmişler adamcağız 10 akka sonra otururken ölmüş.neyse yanındaki oğlu korkuyormuş babası yanında ölü die.eve gelmişler bahçelik adamı taşıyorlarmış babamla oğlu eve.ölüden bi ses gelmiş hönnnkk die.oğlu bırakıp kaçmış.meğerse adam oturuken öldüğü için nefesi içinde kalmış zavallının babam hep anlatır:9::9::9::9::9:
ben olsaydım orda çığlık çığlığa :18:
altım ıslak kaçardım kesin:4::4::4:
çocuk nasıl şimdi iyimi korkudan ben olsam giderdim ya
ben hazırlanayım canlarım
sonra görüşürüz
ölülere güzel görünmek lazım :12::12:
tövbe tövbeee ay çarpılmam inşallah :26:
akşama görüşürüüüükkk :10::10:
betüüüül akşama bekliyoruz çarpulmamuş olarak:9:

kızlar aradım o arkadaşımı
geçenlerde yazmıştım hatırlayan varsa
içime dert oldu
neymişte ben biara vandakiler iyiki ölmüş demişim :37:
dedim eğer senin kocanda teröristse o mantıktaysa hiç umurumda değil orda bisürü masum vatandaş hayatını kaybetti ben nasıl iyiki ölmüşler derim kaldıki biz vandan gelen öğrencilere psikososyal destek hizmetleri sunduk onları hayata bağlamak amacıyla
biz zaten o yüzden tartıştık ben seni savundum falan dedi
bide eşinmi istedi diye sordum diye gıcık olmuş bana
bende ben ne dedimki sadece bunu sordum çünkü kapanacak birisi değildin dedim
kocası geldi sanırım yüzüme kapattı
ayy çok üzüldüm yaaa böyle bir adamla ömürmü geçer
düşünsenize eşinin facene bakıp birilerini siliyor görüştürmüyor
eve gidince kocamı öpecem valla
mine takma kafana arkadaşının sana küseceği varmış....yoksa kocayı dinleyen bi kadın ben henüz görmedim:9::9:
buarada yüzüne kapatmakta neyin nesi ya yuh diyorum..sen okadar aramışsın:26:
ben geldiiimm :52:

uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:

off baya bi dinlendim iyi oldu :31:

güzel bir hafta olsun insallahh :16:

cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:

ama veririm insallahh :31:

eee siz nöörüyonuz bakem :6:
çok pis kıskandım ya
ben de uyumak istiyoruuuuuuuuuuumm:14:
:9::9::9::9::9::9:
ballıdan sanat seçmeleri şükür kurtulduk ondanda :53::53:bana sarmıştı:53:

bende akşam benimkine diom ki
beni seviyomusun
evet
ya bi gün sevmezsen hiç
ya ilerde daha çok seversem
nie sen şimdik beni az mı seviyon ozamn:53::53::53:

adamda döndü totoşu cvp vermedi.ay sonra gülesim geldi ne desin adamki:9::9::9::9::9:
bazen şu erkeklere acıyorum leyn:24::24:
oh iyi demişsin yoksa başa çıkılmaz böle ne bu :1:

of az önce nette annemle konuştum pc bozuktu 1 aydan fazla görüşememiştik.tutturmuş bana zayıflama yüzün çökmüş kocan zayıflasın die.:ssz:zayıflamammı hastalık belirtsi olarak görüyor kadın.neymiş tekirdağya giderseymişimköyde düğünlerde diceklermiş kocası iyi bakamamış :53:
:9::9::9::9:
sakın annenin oyununa gelme ben en son anneme inandım ve şimdi burdayım:5:
bu ara tırnaklarım çabukuzuyor bol yoğurt yiyom ondanmı acep:ssz:
yoğurt tırnaklarımı uzatıyo
:26::26:
bak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar:30::30::30::30:

ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaış:6::6:millete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti:6::6:bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana:6:

betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gitti:6::6:acık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr:6::6:

gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim :6::6:

aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz:6::6:

ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan:6::6:

rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe:6:

fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yok:6:he bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç:6:

duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası:6::6:

umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline:6:

brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef:6:

oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi:6::6:

şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii

ballı benikesecek:18::18::18::18::18:
ballı seni kessin zati bizede böle özet geçsene kız:22:
neler yediklerinizi de yazıyormusunuz kızlar??
aslında yazıyorDUK sonra ne oldu bilmiyorum,:ssz:yani gerisini hatırlamıyorum:52::52:

bugün neler yediğimide yazayım
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli su
sabah:1salatalık,1 domates,1yeşil biber 3-4 kaşık tuzsuz lor (lorun kalorisi diğer peynirlerden daha az olduğunu duydum),2 d.kepek ekmeği.

öğlen nesfit 1 kase

akşam: 1 kase çorba,3 kaşık taze fasulye bol salata 2 d.kepek ekmeği (bunları daha yicem :1: )

saat 22.00 de meyve bu kadar....

ıım güzel menü olmuş cnm :46:

bahar84ün mağazacı oldugunu, umayın kıme kızdıgını, rosewındın kaynanaya kızgınlıgını hande sayesınde ogrendım :1: çok yorgunum kızlar cooookkkk

uff itiraf etmeliyim eşimle bende çok kıskancız....................................................
birlikte her yere gideriz ama bazen bazı yerlerde gıcıklığımız tutar :17::17::17::17::17::17:

buarada bugün tartıldım 69.8 im kilom normale döndü sanırım.şuan ara saatim bitti dört gözle akşamı bekliyorum......oy çok su içtim 5dk da bir wc ye kaçıyorum oğluş sorucak artık anne napıyosun die.işin kötü tarafı ne yaparsam onu yapıyo ben ne kadar su içiyosam oda içmeye çalışıyo:52::52:

canm hoşgeldin nasılsın :38:
biaz rahatlayabildinmi

haftaya yine sunumum var yusuf dadandı bana.. neden hep sona bırakıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... dun oglum 3 ay sonra ılk defa 12-06 arası uyumuş, harıka geldi :1: cuma-ctesi tadılat, pazar sınav gorevı ve anneler gunu zıyaretleri bıtırdı benı yaaa.. bu haftasonu gezmek yokkkk...

haftaya yine sunumum var yusuf dadandı bana.. neden hep sona bırakıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... dun oglum 3 ay sonra ılk defa 12-06 arası uyumuş, harıka geldi :1: cuma-ctesi tadılat, pazar sınav gorevı ve anneler gunu zıyaretleri bıtırdı benı yaaa.. bu haftasonu gezmek yokkkk...

inşallah hep böle uyur düzenlice..çok yoğunmuşsun ya Allah kolaylık versin.....

kız ben mezarlıktan bile ürküyorum açılsa falan meftayı öle görsem psikolojim bozulur eve gel yıkan yıkan temizleyememkendimi tövbe tövbe git çcouk doktoru falan ol bulamadınmı başka staj yapacak yer mezarlıklar müdürlüğüne gidiyon:9:
Babam taksici hastanede bi yaşlı amcayı çıkartmışlar civar ilçeye evine götürcekler.arabaya binmişler adamcağız 10 akka sonra otururken ölmüş.neyse yanındaki oğlu korkuyormuş babası yanında ölü die.eve gelmişler bahçelik adamı taşıyorlarmış babamla oğlu eve.ölüden bi ses gelmiş hönnnkk die.oğlu bırakıp kaçmış.meğerse adam oturuken öldüğü için nefesi içinde kalmış zavallının babam hep anlatır:9::9::9::9::9:
trjikomik ya tövbe tövbe insan babasının ölüsünden korkar mı

kızlar aradım o arkadaşımı
geçenlerde yazmıştım hatırlayan varsa
içime dert oldu
neymişte ben biara vandakiler iyiki ölmüş demişim :37:
Dedim eğer senin kocanda teröristse o mantıktaysa hiç umurumda değil orda bisürü masum vatandaş hayatını kaybetti ben nasıl iyiki ölmüşler derim kaldıki biz vandan gelen öğrencilere psikososyal destek hizmetleri sunduk onları hayata bağlamak amacıyla
biz zaten o yüzden tartıştık ben seni savundum falan dedi
bide eşinmi istedi diye sordum diye gıcık olmuş bana
bende ben ne dedimki sadece bunu sordum çünkü kapanacak birisi değildin dedim
kocası geldi sanırım yüzüme kapattı
ayy çok üzüldüm yaaa böyle bir adamla ömürmü geçer
düşünsenize eşinin facene bakıp birilerini siliyor görüştürmüyor
eve gidince kocamı öpecem valla

bahsettiğin kişi hemşireydi sanırım değil mi...çok garip ya insan nasıl kendinden bu kadar taviz verebilir kocan bile olsa nasıl hayatını bu şekilde yönlendirebilir aklım almıyor...aşk falan değil bu ya iki hastalıklı ruhun birleşimi:50:

ben hazırlanayım canlarım
sonra görüşürüz
ölülere güzel görünmek lazım :12::12:
Tövbe tövbeee ay çarpılmam inşallah :26:
Akşama görüşürüüüükkk :10::10:

mesleğim gereği çok ölü gördüm,korkudan ziyade insanın içi bir tuhaf oluyor,şahsen her ölü gördüğümde bir gün bende böyle olacağım sıkıntısı basıyor insanı...işin zor valla kolay gelsin başarılar

ben kaçıyorum akşama cıss olmazsa menümü paylaşırım.....olurda gelemezsem......:43::43::43::43::43::43:
gelipte hesap veremezsem :24::24::24:
bilinki mideyi doldurmuş totoşu yerinden kaldıramıyorumdur:36::36::36::36::36::36::36::36:

akşam menülerinizle görüşmek dileğiyle :16:

ben kaçıyorum akşama cıss olmazsa menümü paylaşırım.....olurda gelemezsem......:43::43::43::43::43::43:
Gelipte hesap veremezsem :24::24::24:
Bilinki mideyi doldurmuş totoşu yerinden kaldıramıyorumdur:36::36::36::36::36::36::36::36:

Akşam menülerinizle görüşmek dileğiyle :16:

akşam yemeğinde ağır yemek yok yoksa diyet güme gidiyor herşey yalan oluyor:9:

bundan sonra iki göğsümü de emzırıp öyle yatırcam o zaman tam uyuyor sanırımm..

benm oğluşta bebekken ikisini emdiğinde uyuyordu ama çok nadir iki gösümüde emdiği oluyodu düşün artık hiç uyumuyodu :47:
ay bunları hatırladıkça iknci çocuğu çooooooooooooook uzaklaşıyorummben ya:18::18::18:

Kızlar bugünkü menümü paylaşayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,1 kk beyaz peynir,4 zeytin şekersiz çay_öğle 6 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt_akşam 6 yk taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,salata.spor olarak da jillian 1.düzey ve 40 dk yürüyüş

akşam yemeğinde ağır yemek yok yoksa diyet güme gidiyor herşey yalan oluyor:9:
benm malesef akşam yemeğim hafifte olsa tatlı krizim tutuyor.çok fena nefisle başetmek çok zor:37:
Kızlar bugünkü menümü paylaşayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,1 kk beyaz peynir,4 zeytin şekersiz çay_öğle 6 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt_akşam 6 yk taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,salata.spor olarak da jillian 1.düzey ve 40 dk yürüyüş

güzel olmuş menün afiyet olsun ..:46:

oğluş pepe izliyo biz halay çekiyoruz :32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
oğlum ciddidir normalde bu pepe onu bozuyo :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ay çok yordu pepe beni :37:
yakında bende 40 dk yürüyüş yerine 40dk pepe yazıcam bu gidişle:9::9::9::9:

kaçtım ben bu gidişle akşam aç kalıcam gidiyimde yemek yapıyim:10::10::10:

akşam bnce 1 dılım ekmek yemelısın ve her ogununde yogurt olmalı 2 kaşık.. bır de jıllıanı yaptın mı ohhh. ben onun tum duzeylerını netten bulamadım ondan yapamıom

Back
X