70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar bu kilo derdimiz hiç bitmiyor ben on gündür yemeklerden önce biberiye suyu iştahı kapatıyor bir deneyin mumnun kalacaksınız

ay bizim dün geceki yağmur vayanaya gelip suziyi ıslatacak kıı bizim yağmur o ıslan doya doya hande gönderdi de sonra hasta ol:26::9:
kiz yazik degilmi niye hasta olayim :30: cumartesi zaten kötülesdim ama gecti ara ara giriyor bana yasli dombil teyzeyim nemelazim :1: atesim var gibi oldu kalpim carpti gittim gidiyom sandim ama gecti gitti iste 1-2 aayda bir geliyor neyse kizlar panik atak dediler belki oda olabilir :59:
he gördüm tek gurbeti yazmışın.alıntılamayınca görmedin sandım.ben yerleştireyim senin bulaşıkları:1:
asagiya bak kendimi alintiladim sade gurbetmi var :19:
meton hiz sinirini gecmis demek :27: ama tikama sonra yiye yiye :9:
anam bende sevmiyorum ama napim bacim mecbur ister istemez sanata zorlaniyoruz :51:

bende de oluyor bazen cocukdan sonra olmaya basladi canim öyle kahverengi siyah gibi birsey :30: ama dediler ki etrafdekiler öyle gelmesi iyiymis pis kani atiyormussun nebileyim inandim :6:
annenle babaannen mi :44:yengende varmi :44:dügünde nedinki kiz :51:wc ye gittigimde bidaha bakarim gecmise :1:canim benim ya kiyamam gitmedinmi hic sinemaya bende toplamada yardimci olabülürüm :6: ya ya hic sorma herkes dügüne gitcem diye sevinir bu bacimda mezara gidcem diye tövbe tövbe :1:
evet ya gurbet gitti oda aklima gelince hemencik veda mektupumu yazdim :6:
haha evet heykelci gitti aslinda iyi anlasiyordun sen onlan :9:
balli spor yapmis demekki :27:yazlik kislik bahane :1:
niye kizmis kiz kaynanasina orayi kacirdim ben :30:
fadimecim aslinda haftasonuda calisiyor yazik canim benim napsin:6:
ya ya hic sorma topik gülanne gibi bildirimde bulunani simdiye kadar görmemisdir :1:
evet evet onun neti bozukdun dogru :6:
minenin arkadasinin kocasina kil kaptim asil ben :47:
yazik ya napacn gecim derdi bacim :6:
oslew zaten cepden takip ediyor herhalde yazik :6:
azerriii de sabah görmüsdüm artik resimli menü yayinlamaya vakit bulamiyor herhalde :6:
ben balliyla konusurum fazla kizmasin sana ben israr ettim derim korkma sen :9: sagol bacimm :1::16:

korktunmu ben varim ya:23: cikcam ama birazdan :51:

bi el sala kiz dayimgilde ucuyor simdi :1:

yazik napsin kizcagiz evlenmi senlenmi ugrassin haha :9::9::9::9:
:33::33::33:
hoşbuldum ben 81 doğumluyum boyum 1,60 kilom 77,600 dü 3 hafta sonra 74,400 :)
hosgeldin canim aramiza :29:
neler yediklerinizi de yazıyormusunuz kızlar??
kendini kontroll altina almak istiyorsan yazsan tabiiki daha güzel olur canim mecburi degil ama iyi oluyor cislardan fazla kacirmiyoruz ozaman :31:

bugün neler yediğimide yazayım
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli su
sabah:1salatalık,1 domates,1yeşil biber 3-4 kaşık tuzsuz lor (lorun kalorisi diğer peynirlerden daha az olduğunu duydum),2 d.kepek ekmeği.

öğlen nesfit 1 kase

akşam: 1 kase çorba,3 kaşık taze fasulye bol salata 2 d.kepek ekmeği (bunları daha yicem :1: )

saat 22.00 de meyve bu kadar....
aksam ekmek biraz fazla gibi ama genel olarak güzel canim affiyet olsun:34: ha birde ara yapmiyormussun :26:
merhaba hanımlar bu kilo derdimiz hiç bitmiyor ben on gündür yemeklerden önce biberiye suyu iştahı kapatıyor bir deneyin mumnun kalacaksınız
tesekkürler bilgilendirdigin icin :42:

kizlar yorgunum uykum var bhr canim senin adin bahar mi :26: bahar desem olurmu :26: bende senin gibi yorgunum diycekdim :1:
cok da isim var camasirlar birikti yapasim da yok offf :ssz:

Merhaba Kızlar:) Sayfaların tamamını okuyamadım açıkcası çok fazla, bende şuan 77.8 kiloyum :((
Hedefim 2.5 ayda 17 kilo vermek, arkadaşla iddiaya girdik :))

Benim nacizane bir önerim var, menülerimizi, extradan yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşalım ve en önemlisi her pazartesi sabah aç karna tartılıp, aynı gün en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben gönüllü olarak tablo hazırlama işini üstlenebilirim. İnanın çok faydası oluyor, hem ne kadar yol katetmiş olduğumuzu görürüz hemde bizim için bir kontrol mekanızması olur tabloda o haftaki durumumuz. Başka bir gruptaydım onlar kilo bildirimi yapmadıkları için onları terk ettim :))

Sizden ricam bu gün (13 mart pazartesi) hemen tartılın (sonraki haftalarda sabah aç karna tartılalım), sonra bir yere not edin, haftaya pazartesi (20 mart pazartesi) yine sabah aç karna tartılıp en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben hepsini derleyip size o haftaki + ya da - durumumuzu gösteren tabloyu burada yayınlayayım haftanın 1.sini ve en yaramazını seçelim :))

Bu gün yediklerim;

Sabah aç karnına 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek,

Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,

Öğle yemekten önce yeşil çay,
Mercimek çorba, Bulgur pilavı, meyve (yemekhanede çıkanla rbunlar, et yemeğini sevmediğim için almadım)

Akşam yemeği, çorba, ıspanak kavurma, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

uyumadan öncede 1 meyve yeme planım var:))

Herkese kolay gelsin:))

boşverin kızlar diyeti kiloyu unutun hamur mayaladım şimdi onu bir güzel içine çökelek koyup yagda kızartacagım yanına çayıda demledimmi degmeyin keyfime izmirde olanlar hadi sizleri bekliyorum izmir dışındakiler yarınki kargoyu beklemek zorundasınız:1:

ben abur cubur falan çok yerdim hem yemek yaparken tuz katar hemde yerken katardım tuzu.2 günde bir kek yapar falan yerdik eşimde çok sever boğazını :1: tatlılar alır gelirdi :1: bundan yaklaşık 1 ay önce diz kapağım çıktı doktor kilo vermen lazım dedi :26: bizdbaşladık eşimle diyete sağolsun bana çok destekçi.tuzu,şekeri,hamur işlerini hayatımızdan çıkarttık tamamen 3 haftadır hiç kaçamak yapmadım sadece bitter çikolata oda 2 dilim parça sadece.işte bir tek spor yapamıyorum.
gecmis olsun canim :38: handeye dis deme sonra bizi yasli saniyor :1:
uff itiraf etmeliyim eşimle bende çok kıskancız....................................................
birlikte her yere gideriz ama bazen bazı yerlerde gıcıklığımız tutar :17::17::17::17::17::17:

buarada bugün tartıldım 69.8 im kilom normale döndü sanırım.şuan ara saatim bitti dört gözle akşamı bekliyorum......oy çok su içtim 5dk da bir wc ye kaçıyorum oğluş sorucak artık anne napıyosun die.işin kötü tarafı ne yaparsam onu yapıyo ben ne kadar su içiyosam oda içmeye çalışıyo:52::52:
anali oglu wc ye kosturursunuz artik :1:
haftaya yine sunumum var yusuf dadandı bana.. neden hep sona bırakıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... dun oglum 3 ay sonra ılk defa 12-06 arası uyumuş, harıka geldi :1: cuma-ctesi tadılat, pazar sınav gorevı ve anneler gunu zıyaretleri bıtırdı benı yaaa.. bu haftasonu gezmek yokkkk...
insan dinlenmek istiyor dimi zor canim :ssz:
ben kaçıyorum akşama cıss olmazsa menümü paylaşırım.....olurda gelemezsem......:43::43::43::43::43::43:
gelipte hesap veremezsem :24::24::24:
bilinki mideyi doldurmuş totoşu yerinden kaldıramıyorumdur:36::36::36::36::36::36::36::36:

akşam menülerinizle görüşmek dileğiyle :16:
cis yersen 6lilar elinden gider ona göre :20:
Kızlar bugünkü menümü paylaşayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,1 kk beyaz peynir,4 zeytin şekersiz çay_öğle 6 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt_akşam 6 yk taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,salata.spor olarak da jillian 1.düzey ve 40 dk yürüyüş
aksam ekmeki tümden keseydin daha güzel olurdun bence :26:
benm malesef akşam yemeğim hafifte olsa tatlı krizim tutuyor.çok fena nefisle başetmek çok zor:37:

güzel olmuş menün afiyet olsun ..:46:

oğluş pepe izliyo biz halay çekiyoruz :32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
oğlum ciddidir normalde bu pepe onu bozuyo :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ay çok yordu pepe beni :37:
yakında bende 40 dk yürüyüş yerine 40dk pepe yazıcam bu gidişle:9::9::9::9:

kaçtım ben bu gidişle akşam aç kalıcam gidiyimde yemek yapıyim:10::10::10:
bendemi peppeye baksam :9:
aman allahım insan bu listeleri okudukça aklını yiyecek gibi oluyor daha çok acıktırıyorrrr beni
ama bu listelerde genelde saglikli yiyecekler oluyor arada bir iki cis kacabilir ama :1:
Merhaba Kızlar:) Sayfaların tamamını okuyamadım açıkcası çok fazla, bende şuan 77.8 kiloyum :((

Benim nacizane bir önerim var, menülerimizi, extradan yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşalım ve en önemlisi her pazartesi sabah aç karna tartılıp, aynı gün en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben gönüllü olarak tablo hazırlama işini üstlenebilirim. İnanın çok faydası oluyor, hem ne kadar yol katetmiş olduğumuzu görürüz hemde bizim için bir kontrol mekanızması olur tabloda o haftaki durumumuz. Başka bir gruptaydım onlar kilo bildirimi yapmadıkları için onları terk ettim :))

Sizden ricam bu gün (13 mart pazartesi) hemen tartılın (sonraki haftalarda sabah aç karna tartılalım), sonra bir yere not edin, haftaya pazartesi (20 mart pazartesi) yine sabah aç karna tartılıp en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben hepsini derleyip size o haftaki + ya da - durumumuzu gösteren tabloyu burada yayınlayayım haftanın 1.sini ve en yaramazını seçelim :))

Bu gün yediklerim;

Mercimek çorba, Bulgur pilavı, meyve (yemekhanede çıkanla rbunlar, et yemeğini sevmediğim için almadım)

hosgeldin canim aramiza :29: menün güzel
bizim bildirimler cuma günü oluyor canim yani bizimde listemiz var :34:

Son düzenleme:
ya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:

ben abur cubur falan çok yerdim hem yemek yaparken tuz katar hemde yerken katardım tuzu.2 günde bir kek yapar falan yerdik eşimde çok sever boğazını :1: tatlılar alır gelirdi :1: bundan yaklaşık 1 ay önce diz kapağım çıktı doktor kilo vermen lazım dedi :26: bizdbaşladık eşimle diyete sağolsun bana çok destekçi.tuzu,şekeri,hamur işlerini hayatımızdan çıkarttık tamamen 3 haftadır hiç kaçamak yapmadım sadece bitter çikolata oda 2 dilim parça sadece.işte bir tek spor yapamıyorum.

bugün neler yediğimide yazayım
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli su
sabah:1salatalık,1 domates,1yeşil biber 3-4 kaşık tuzsuz lor (lorun kalorisi diğer peynirlerden daha az olduğunu duydum),2 d.kepek ekmeği.

öğlen nesfit 1 kase

akşam: 1 kase çorba,3 kaşık taze fasulye bol salata 2 d.kepek ekmeği (bunları daha yicem :1: )

saat 22.00 de meyve bu kadar....
bak canım 1 kase çorba 1dilim ekmek yapıyor sende yanına 2 dilimyiyorsun 3 dilimoluyorbilmem anlatabildimmi:4:
kadın sewiniyodur kocam beni çok seviyo çok kıskanıyo die :51::51:ayyy ezik :1:

çalıştım çalıştım çalıştım eve geldim çamaşır yıkadım astım ev topladım :24::24:
sabah kalktım yine işe geldimm
yorgunluktan ölüyorumm:24::24:
gezdiğin yerler senin olsun ne yedin içtin anlat :9::9:

dertli oldun sen o gofretle kaç gündür:20::20:

:53::53: 72 limi süper ..kepek ekmeğiynen yap tostunu :56:

kız nasıl aklında tutuyosun bu kaa şeyi helal sana:nazar:
he yedim sonunda insan gözü dönünce sevmediği şeyleride seviyuor:1:
ya 72 li ama çarşamba eşim izinli beni bozan hep çarşamlalar:26:
bende size sorcaktım acep yazsammı diye düşündüm.bende sığdıramadım bazanın altına dolaba felan ablamı arayıp sordum.
oda akıllı ya :1:fazlaları at ben çogunu attım dedi:9::9::9::9::52::52:

oooo süpersiinn:46:

of söz dinlemiyoruz özelliklede kendi sözümüzü.bende tartıldım bugün :17:

ya bu şekilde midemde rahat edicek çünkü artık abur cubur yiyince çok rahatsız oluyorum....aslında bu güzel bişey demi:27:

oyyyy kaçııııııııııııııııııııınnn:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
ayyyy çok korkarım ben ya :18::18:

şimdi kimse ne yiyip içtiğini yazmıyo fazla desem:26:
:46::46::46:helal olsun kız güzel vermişsin

güzel menü olmuş akşamıda bekliyorum:40:

ben olsaydım orda çığlık çığlığa :18:
altım ıslak kaçardım kesin:4::4::4:
çocuk nasıl şimdi iyimi korkudan ben olsam giderdim ya

betüüüül akşama bekliyoruz çarpulmamuş olarak:9:

mine takma kafana arkadaşının sana küseceği varmış....yoksa kocayı dinleyen bi kadın ben henüz görmedim:9::9:
buarada yüzüne kapatmakta neyin nesi ya yuh diyorum..sen okadar aramışsın:26:

çok pis kıskandım ya
ben de uyumak istiyoruuuuuuuuuuumm:14:

bazen şu erkeklere acıyorum leyn:24::24:

:9::9::9::9:
sakın annenin oyununa gelme ben en son anneme inandım ve şimdi burdayım:5:

yoğurt tırnaklarımı uzatıyo
:26::26:

ballı seni kessin zati bizede böle özet geçsene kız:22:

aslında yazıyorDUK sonra ne oldu bilmiyorum,:ssz:yani gerisini hatırlamıyorum:52::52:

ıım güzel menü olmuş cnm :46:
ne bülüm protein ya ondan uzuyodur belkim dedim.sabah fadime ablayada dedim ben bi sürü yaatık yorganı bazamın tek gözüne vakumlu poşete koyup sığdırdım oh mis:6:
bahar84ün mağazacı oldugunu, umayın kıme kızdıgını, rosewındın kaynanaya kızgınlıgını hande sayesınde ogrendım :1: çok yorgunum kızlar cooookkkk
kolay gelsin.topiği aydınlattıysamne ala ballı kesecek beni:18::18::18:
uff itiraf etmeliyim eşimle bende çok kıskancız....................................................
birlikte her yere gideriz ama bazen bazı yerlerde gıcıklığımız tutar :17::17::17::17::17::17:

buarada bugün tartıldım 69.8 im kilom normale döndü sanırım.şuan ara saatim bitti dört gözle akşamı bekliyorum......oy çok su içtim 5dk da bir wc ye kaçıyorum oğluş sorucak artık anne napıyosun die.işin kötü tarafı ne yaparsam onu yapıyo ben ne kadar su içiyosam oda içmeye çalışıyo:52::52:
kız ne bu bu kaa kıskançlık bende arada inat yaparım gereksiz şeylere farkındayım ama genede inat ederim işte:17:
mesleğim gereği çok ölü gördüm,korkudan ziyade insanın içi bir tuhaf oluyor,şahsen her ölü gördüğümde bir gün bende böyle olacağım sıkıntısı basıyor insanı...işin zor valla kolay gelsin başarılar
nie mezarlıklar müdürlüğündemi çalışıyon:53:

Bu gün yediklerim;

hoşgeldin arkadaşım
biz her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz listemizide betül arkadaşımız yapıyor
haftanın birincisini tebrik edip artıda olanların saçını başını yoluyoruz
günlük menülerimizi paylaşıp eğer kalorili şeyler varsa birbirimizi uyarıyoruz
sende istersen katılabilirsin
boşverin kızlar diyeti kiloyu unutun hamur mayaladım şimdi onu bir güzel içine çökelek koyup yagda kızartacagım yanına çayıda demledimmi degmeyin keyfime izmirde olanlar hadi sizleri bekliyorum izmir dışındakiler yarınki kargoyu beklemek zorundasınız:1:
sen yap ye canım
damakta 5 dk kalçalarda ömür boyu kalcağını unutma
dobiç olmak yada zayıflamak
işte bütün mesele bu:ssz:

bundan sonra iki göğsümü de emzırıp öyle yatırcam o zaman tam uyuyor sanırımm..

benm oğluşta bebekken ikisini emdiğinde uyuyordu ama çok nadir iki gösümüde emdiği oluyodu düşün artık hiç uyumuyodu :47:
ay bunları hatırladıkça iknci çocuğu çooooooooooooook uzaklaşıyorummben ya:18::18::18:
he demek anlşılıyo kiilerde çocugu uyutmak için ikizleri feda edecez:9::9::9:
benm malesef akşam yemeğim hafifte olsa tatlı krizim tutuyor.çok fena nefisle başetmek çok zor:37:

güzel olmuş menün afiyet olsun ..:46:

oğluş pepe izliyo biz halay çekiyoruz :32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
oğlum ciddidir normalde bu pepe onu bozuyo :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ay çok yordu pepe beni :37:
yakında bende 40 dk yürüyüş yerine 40dk pepe yazıcam bu gidişle:9::9::9::9:

kaçtım ben bu gidişle akşam aç kalıcam gidiyimde yemek yapıyim:10::10::10:
Pepee Pepee çok üzülüyor
Pepee Pepee çok üzülüyor
Önemli olan oyun oynamak
Önemli olan oyun oynamak
Kendini üzme eğlenmene bak
Kendini üzme eğlenmene bak:64::64::64::64::64::64:
kiz yazik degilmi niye hasta olayim :30: cumartesi zaten kötülesdim ama gecti ara ara giriyor bana yasli dombil teyzeyim nemelazim :1: atesim var gibi oldu kalpim carpti gittim gidiyom sandim ama gecti gitti iste 1-2 aayda bir geliyor neyse kizlar panik atak dediler belki oda olabilir :59:

asagiya bak kendimi alintiladim sade gurbetmi var :19:

:33::33::33:

hosgeldin canim aramiza :29:

kendini kontroll altina almak istiyorsan yazsan tabiiki daha güzel olur canim mecburi degil ama iyi oluyor cislardan fazla kacirmiyoruz ozaman :31:

aksam ekmek biraz fazla gibi ama genel olarak güzel canim affiyet olsun:34: ha birde ara yapmiyormussun :26:

tesekkürler bilgilendirdigin icin :42:

kizlar yorgunum uykum var bhr canim senin adin bahar mi :26: bahar desem olurmu :26: bende senin gibi yorgunum diycekdim :1:
cok da isim var camasirlar birikti yapasim da yok offf :ssz:
olma kız şaka dedim ben seninalıntını kaçırmışım yav nası olmuş öle.kız dayın izmiremi geliyor yoksa bilsem sallardım elimi tüh :21:
aman allahım insan bu listeleri okudukça aklını yiyecek gibi oluyor daha çok acıktırıyorrrr beni
hangi liste:53::53::53:

Bu gün yediklerim;

zaten sayfanın devamını okuyupta gelene kadar biz çıtır olmup burdan gitmiş oluruk iyi yapmıssın:9::9::9:
sen doğru topikte olduğuna eminmisin bi kontrol et ne zman geldin sen:53::53::53::53::53:

kiz hande demin gördüm seni asagida nereye gittin :27:
kız tam yazacaktım tiyzem aradı onlan konuştum
ya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:

organik alacan

kız betüş iyisin dimi küste olsam kötülüğünü istemem:19::19::19::9:

gecmis olsun canim :38: handeye dis deme sonra bizi yasli saniyor :1:

anali oglu wc ye kosturursunuz artik :1:

insan dinlenmek istiyor dimi zor canim :ssz:

cis yersen 6lilar elinden gider ona göre :20:

aksam ekmeki tümden keseydin daha güzel olurdun bence :26:

bendemi peppeye baksam :9:

ama bu listelerde genelde saglikli yiyecekler oluyor arada bir iki cis kacabilir ama :1:

hosgeldin canim aramiza :29: menün güzel
bizim bildirimler cuma günü oluyor canim yani bizimde listemiz var :34:

Hoşbulduk :)) Beni biraz aydınlatır mısın? Cuma günü tartılıp buraya mı yazıyoruz, işleyiş nasıl? Tablo oluşturuyor musunuz? Takdir edersin ki 1000 küsür sayfayı okumam çok zor:)) Şimdiden teşekkürler...

hoşgeldin arkadaşım
biz her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz listemizide betül arkadaşımız yapıyor
haftanın birincisini tebrik edip artıda olanların saçını başını yoluyoruz
günlük menülerimizi paylaşıp eğer kalorili şeyler varsa birbirimizi uyarıyoruz
sende istersen katılabilirsin

sen yap ye canım
damakta 5 dk kalçalarda ömür boyu kalcağını unutma
dobiç olmak yada zayıflamak
işte bütün mesele bu:ssz:

Hızınıza yetişemiyorum kızlar harikasınız, tam bana göre bi yer, teşekkür ederim bilgilendirme için :))

hızımıza yetişemiyormusun aslında bu ara burası çok sessiz bazen bi sattaliğine bi çıkıyon 4 sayfa birden birikmiş:21:

harika bir diyet uyguluyorum hiç kaçamağım yok cumadan bu yana.. eğer yine 300-500 gıderse yandık kı ne yandık, yerim daha iyi.. tek sorun yağlar yaa.. 22 kg idi, 20'ye düşürdük.. şimdik 15'e çekmeye çalışıoz.. ama hep sudan gıdıo... yağ yakmak için spor salonuna yazıldım şimdik bakalım nolceekk..

harika bir diyet uyguluyorum hiç kaçamağım yok cumadan bu yana.. eğer yine 300-500 gıderse yandık kı ne yandık, yerim daha iyi.. tek sorun yağlar yaa.. 22 kg idi, 20'ye düşürdük.. şimdik 15'e çekmeye çalışıoz.. ama hep sudan gıdıo... yağ yakmak için spor salonuna yazıldım şimdik bakalım nolceekk..

ana ben neremden veriyom acep aklıma takıldı şimdik ama belim eskiye göre biraz daha ince bunun farkındayım:ssz:

Güzel olmuş menün afiyet olsun ..:46:

Oğluş pepe izliyo biz halay çekiyoruz :32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
Oğlum ciddidir normalde bu pepe onu bozuyo :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ay çok yordu pepe beni :37:
Yakında bende 40 dk yürüyüş yerine 40dk pepe yazıcam bu gidişle:9::9::9::9:

Kaçtım ben bu gidişle akşam aç kalıcam gidiyimde yemek yapıyim:10::10::10:

ay nedir bu pepeden çektiğimiz benim kızım da 24 saat yayınlansa 24 saat izleyecek bir de bunun suç ortağı var keloğlan evde başka birşey izleyemiyoruz:1:

Back
X