Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasınbende size sorcaktım acep yazsammı diye düşündüm.bende sığdıramadım bazanın altına dolaba felan ablamı arayıp sordum.
oda akıllı yafazlaları at ben çogunu attım dedi
Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:benm malesef akşam yemeğim hafifte olsa tatlı krizim tutuyor.çok fena nefisle başetmek çok zor
güzel olmuş menün afiyet olsun ..
oğluş pepe izliyo biz halay çekiyoruz
oğlum ciddidir normalde bu pepe onu bozuyo
ay çok yordu pepe beni
yakında bende 40 dk yürüyüş yerine 40dk pepe yazıcam bu gidişle
kaçtım ben bu gidişle akşam aç kalıcam gidiyimde yemek yapıyim
Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.ya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.ay hemen anlatayım neler olduğunu
cidden de mezar açtık
bi mahkeme varmış
miras davası sanırım
o onun babası değil filan durumu
sabah köydeki mezarlıktan adamın kemiklerini almışlar
öğlen de bizimle birlikte kadının mezarını açtılar
çok ilginçti gerçekten
5 yıl olmuş kadının bacaklarında yüzünde deri filan kalmamış da
gövdesinde hala vardı
tam çürümemiş
baktık işte ona
kemiklerini filan aldık
DNA analizi yapılacakmış
orda onları görüp de ölümü düşünmemek elde değil gerçekten
Rabbim hayırlı bi ömür ve hayırlı bi ölüm nasip etsin inşallah hepimize.
hem bu dünyada hem öbür dünyada iyilik güzellikler versin inşallah..
Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbeay hala güzeldi dio ben şimdiye kadar 10 kere bırakmıştım okulu korkudan ay allahım
kınamazda tövbe tövbe doktur tam ağzını açmış bakacak içerde ne var die düşünsene
kkii ne kiz
bacim olmadi otur konus dr. la
dr. amca de skilmadinmi o masadan
gel senle fantezi yapak de
karanlikda ben normal koltukda uzanayim bak bakalim bulabilcenmi
hem sanada bi degisiklik olur de
herkesin sana gösteresi var desene
ay üzme onlari ne dr.u olursan ol arada yatir bak kiz günah iclerinde kalmasin
Günaydın canım
Günaydın Kızlaaaaarrrr
beni etkileyemedin yavrumeee benim de işim bu
Günaydın kızlarr,
Bazıları neden kimse menü yazmıyor demişler, doğru demişler, ama ben kendi adıma söyleyim diyetlik menülerim olmuyor ki yazayım, ama herkes yazmaya çalışsın anacım, yazmadan olmuyor bu işler.
tabiki, puana göre karar verirsin ama bihedefin olursa ona göre hazırlanırısınben de çok şaşırdım ama tam olarak çürümemişti
kadın doğum güzel ben de istiyordum aslında da
bilmiyorum anesteziyi daha çok sevdim
sevdiğim işi yapayım da parası sorun değil
çünkü para için katlanılacak bi iş olduğunu düşünmüyorum
sınavdan aldığım puana göre karar veririm artık
tıp da kazanacağımı düşünmezdim
her şey puan gelince belli oluyor
bende sildim gittimine haklısın canm bende uzunca yazmıyım ama aynını bir arkadaşım telefonla yaptı bana telefonu dinletmiş gerii....
düğününde eşi olacak herifle tartıştım malesef
sildim gitti ama oda aynen böle diyodu eşim yanlış anladı falan.....benhiç gelemiyorum butarz şeylere siliyorum gidiyo
ıııım evet akşam durdurmaya çalışmışsın
geçenlerde parka gittik eşim kızımı sallarken bende spor aletlerinde tepindim birazkiz sallayinca eriyomuymus
gece gece sallama bacim ne olur ne olmaz git yat akilli akilli
sen yine tartıldın sanırım
Günaydın Kızlaaaaarrrr
bende aynı şeyi yapıyorum 2 sene giymediğim dışında ben bunu giymem dediklerim varsa onlarıda veriyorum yada eskimişsede atıyorum eşim babasına veriyor bende yenilerimi anneme veriyorum yada kaymakamlıkta sosyal hizmetler var oraya koliyle verebilirsin onlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorDoğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın
günaydınGünaydın kızlarr,
Bazıları neden kimse menü yazmıyor demişler, doğru demişler, ama ben kendi adıma söyleyim diyetlik menülerim olmuyor ki yazayım, ama herkes yazmaya çalışsın anacım, yazmadan olmuyor bu işler.
akşam dengelemişsin minecimmenü yazayım bende
çok yedim ama özellikle öğlen
sabah
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
domates, salatalık
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
2-3 dilim ekmek
ara
1 fincan neskafe
ara
1 küçük kase karışık çerez
akşam
4 tane kayısı
1 tane erik
kkii ne kiz
bacim olmadi otur konus dr. la
dr. amca de skilmadinmi o masadan
gel senle fantezi yapak de
karanlikda ben normal koltukda uzanayim bak bakalim bulabilcenmi
hem sanada bi degisiklik olur de
herkesin sana gösteresi var desene
ay üzme onlari ne dr.u olursan ol arada yatir bak kiz günah iclerinde kalmasin
bende böyle coşmak istiyorum ama yaaaaaa
kıskandım :26:
Günaydın kızlarr,
Türkiyede parkdaki o aletler süper
tabiki, puana göre karar verirsin ama bihedefin olursa ona göre hazırlanırısın
işini sevmen çok güzel canım umarım ilerdede mesleğinden soğutmazlar
biz öğretmenleri soğuttular artık
bende sildim gitti
beni kaybeden üzülsün
gün içinde özellikle öğlen çok yediğim için akşam yemedim
ama sabah yine artıydım
geçenlerde parka gittik eşim kızımı sallarken bende spor aletlerinde tepindim biraz
bugünlük sporumu yapmış bulundum dedim eşimde diyor iyi işte bugün totonu sallamak zorunda kalmayacaksın
bende aynı şeyi yapıyorum 2 sene giymediğim dışında ben bunu giymem dediklerim varsa onlarıda veriyorum yada eskimişsede atıyorum eşim babasına veriyor bende yenilerimi anneme veriyorum yada kaymakamlıkta sosyal hizmetler var oraya koliyle verebilirsin onlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor
günaydın
evet dün menü yazılmıyor dendi bende yazdım ama sadece 1 kişi yorumladı
akşam dengelemişsin minecim
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım
dengelemeye çalıştım baharcım ama kayısılar beni mahvettiakşam dengelemişsin minecim
Hayır minecim canım benimBugün işe gitmedim ya ondan keyfim yerinde
Ama cuma günü gelsin diye bekliyorum açıkçası en az 2 kilo hedefliyordum çünkü fakat bu hafta regl geldi o yüzden olmayabilir :26:
Senin durumlar nasıl gidiyor ki, sende coş kuzum o zaman yuaaa
nasilda bildim ama bahar oldugunu cok akili kadinim vesselamevet suzim adım bahar
biriktikçe birikiyo valla yapmassan
anladim canim ama aksamlari ekmek pek önerilmiyor ondan söylim dedimya ben aralarda yemiyorum acıkmıyorum zaten.bensuzi fırınlarda çıkan kepek ekmekleri çok ufak o yüzden 2 dilim kepek ekmeği yiyorum malesef .unolardan aldım bir kaç defa ama çok çabuk küflendi :26:
bu söz hosuma gittisen yap ye canım
damakta 5 dk kalçalarda ömür boyu kalcağını unutma
dobiç olmak yada zayıflamak
işte bütün mesele bu
bilmem vayanadan antalyaya giderken izmirden geciyormu ki :44: hem gecse bile varmis bile artik salasanda fark etmezhe demek anlşılıyo kiilerde çocugu uyutmak için ikizleri feda edecez
Pepee Pepee çok üzülüyor
Pepee Pepee çok üzülüyor
Önemli olan oyun oynamak
Önemli olan oyun oynamak
Kendini üzme eğlenmene bak
Kendini üzme eğlenmene bak
olma kız şaka dedim ben seninalıntını kaçırmışım yav nası olmuş öle.kız dayın izmiremi geliyor yoksa bilsem sallardım elimi tüh
hangi liste
zaten sayfanın devamını okuyupta gelene kadar biz çıtır olmup burdan gitmiş oluruk iyi yapmıssın
sen doğru topikte olduğuna eminmisin bi kontrol et ne zman geldin sen
kiz deseydin ya teyzene vayanali suzi cevap bekliyor diyekız tam yazacaktım tiyzem aradı onlan konuştum
organik alacan
kız betüş iyisin dimi küste olsam kötülüğünü istemem
tabii canim cuma günü tartiliyoruz buraya bildirimde bulunuyoruz abababa da sagolsun listemizi hazirliyorHoşbulduk :)) Beni biraz aydınlatır mısın? Cuma günü tartılıp buraya mı yazıyoruz, işleyiş nasıl? Tablo oluşturuyor musunuz? Takdir edersin ki 1000 küsür sayfayı okumam çok zor:)) Şimdiden teşekkürler...
bende merak ettim acaba neremden gidiyor :26:harika bir diyet uyguluyorum hiç kaçamağım yok cumadan bu yana.. eğer yine 300-500 gıderse yandık kı ne yandık, yerim daha iyi.. tek sorun yağlar yaa.. 22 kg idi, 20'ye düşürdük.. şimdik 15'e çekmeye çalışıoz.. ama hep sudan gıdıo... yağ yakmak için spor salonuna yazıldım şimdik bakalım nolceekk..
benimde karnim gitmis diyorlarana ben neremden veriyom acep aklıma takıldı şimdik ama belim eskiye göre biraz daha ince bunun farkındayım
simdi birde pokoyo ciktiay nedir bu pepeden çektiğimiz benim kızım da 24 saat yayınlansa 24 saat izleyecek bir de bunun suç ortağı var keloğlan evde başka birşey izleyemiyoruz
yengem öldügünde görmek istedim köydeydikanca hazıra konsun işte
kız ölünün ne ağırlığı olcek..
ölmüş zaten kıyamam
ben sana nasıl kızayım suzim
ay küçükken ne korkardık o filmlerden
gerçeği çok farklı ama suzim ya
alemsin hande yaseni aramıza alırızda keşke bu kaa yazıp parmacıklarını yormadan önce soraydın bu grup nası işliyor die
önerin güzel ama burdakiler malesef senden sayfalar önce bu tartılma önerini icat etmiş
şimdik sen topikçek tartılalım diyorsunda buraya hergün gelemeyenler var onlara nası duyurcaz
şöyle yapalım istersen benimde bşir nacizane önerim var
biz cuma tartılalım sen güzeli çirkini şişkoyu zayıfı yaramazı işte ne varsa hepsini seçiver kendin bize en geç 19:00 a kadar yayınla olarmı
amin canim aminay hemen anlatayım neler olduğunu
cidden de mezar açtık
bi mahkeme varmış
miras davası sanırım
o onun babası değil filan durumu
sabah köydeki mezarlıktan adamın kemiklerini almışlar
öğlen de bizimle birlikte kadının mezarını açtılar
çok ilginçti gerçekten
5 yıl olmuş kadının bacaklarında yüzünde deri filan kalmamış da
gövdesinde hala vardı
tam çürümemiş
baktık işte ona
kemiklerini filan aldık
DNA analizi yapılacakmış
orda onları görüp de ölümü düşünmemek elde değil gerçekten
Rabbim hayırlı bi ömür ve hayırlı bi ölüm nasip etsin inşallah hepimize.
hem bu dünyada hem öbür dünyada iyilik güzellikler versin inşallah..
olsun sen yıkan onların ağırlığı var şimdik üstünde naptın anlat bakim
kız doktora gidemiyom o sanat pozisyonu bei stres ediyo
yanlıklıkla osururum falan
ay ne bülüm dişçi koltuğu bile daha iyi ondan
bence o hocada katil potensiali yatiyor hocandan korktum ben :83:kız osur nolcak
iğrenme duygumuz yok emin ol
kimse seni kınamaz
adli tıp doktoru olmayı düşünmüyorum zaten canım
ama stajını alıyoruz işte
güzeldi ya ama ben yapamam tabii
hoca çok soğukkanlıydı
ballı suzi sana slm söyledi kociş okey başındaymışhemkaradayıya bakıyor hem bizi izliyor
bu akşamki yarışmamıza alt taraftan ziyaretç iolarak katılıyor kızçe
burası korku topiği gibi oldu
sinek yilan kurt aman allahimkendi kendine senaryo yazıyorsun şekerim bilmem farkında mısın
git muayeneni ol işte bir şey olmaz
ben gelip bakarım bak
ben bıraksam o bıraksa kim doktor olacak kız
seviyorum ben işimi çok şükür
evet bunda da mezarda derinlere indikçe böyle çürümüş şeylerde minik sinekler olur ya onlardan çıkmaya başladı gittikçe arttılar filan..
ruh olmadan beden bi hiç tabii
öyle canim 1 yaziyorum 2 yaziyorum cevap gelmezse bende yazmiyorumsen bilirsin canim istersen bekle biraz daha ama omlekeler bendede oluyr
adami sinr etmissin yazik
ise gittim yavrum gel
esimde ayni seyi söylüyor canim
ama anlamiyorum ben böyle insanlari
ay yerim kiz onu beennn
iyi kiz o arada temizlikci olayinida halletmisin
ay bende ayni seyi düsündüm bugün ne cabuk uzuyor tirnaklarim diye ondan olabilirmi ki :26:
aman suzim kendileri bilir bende alintiyani alintiliyorum
off bulusamadik suzim ya
Eki Görüntüle 710640
gelsin suzim yaa
öle korkunç niniler koyma korkuyom betüş mezarlıktan gelirken yanında getirmiş galba bi tane tövbe tövbe
güzel canimiyi akşamlar kızlaaarr nasılsınız bakalım neler yaptınız bugün geri dönüp çok okuyamıyorum :) bugün tembellik ettim spora gidemedim. bugünkü menümü paylaşayım
sabah:yumurta ,zeytin,bi dilim az buçuk reçelli ekmek
ara: salata
öğle: karışık tost
akşam: tavuk, közlenmiş kırmızı biber,yoğurt
ozaman kocise uymayacaksin cis yemiyceksin :13:suzim aynen dedğin gb oğluşla wc den çıkamadık bu gün
6 lılar elimden gitmesin hayıııırr
sanada iyi akşamlar canm ben kendi adıma diyimbomba gibiyim sen napıyosun nasıl gidiyo
çok az yemişsin sanki :26:
benim arkadasin kocasida öyle sinir oluyorum cok kizkanc birde konusduklarimizi bilmek istiyor bende söyledim ayip dedim kadin kadina herseyi konusuyoruz ona ne herseyi bilmek zorundami
aslında babasına benzetiyorlar ama
hadi yaaa
işin zormuş ozaman
ben rahatım o konuda düşkün değil çok fazla, sıkacak boyutta değil yanii çok şükür
canım o ayrı bir tartışma konusu aslında
biz buradan rahat rahat konuşuyoruz
bizim başımızda olsa nasıl davranırdık orası ayrı tabiii
bende kıl kaptım canım o adamdan
o küsmemiş aslında canım gizliden aradım alo dedi tanıttım kendimi
canımm dedi küsse öyle konuşmazdı ama eşine herşeyi anlatmasınada gerek yoktu değilmi
facede yazışıyoruz doğum mevzusuda konuşuluyor madem kocan okuyor sil yanii benim özel şeylerimi neden okutuyorsun adama
güzel meün minemmenü yazayım bende
çok yedim ama özellikle öğlen
sabah
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
domates, salatalık
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
2-3 dilim ekmek
ara
1 fincan neskafe
ara
1 küçük kase karışık çerez
akşam
4 tane kayısı
1 tane erik
bende yatirayim heveslendim :86:ay üzme onlari ne dr.u olursan ol arada yatir bak kiz günah iclerinde kalmasin
bundada öyle canim biraktiginda geri aliyorsun ama sen bilirsin kardesim yapmisdi protein diyetinibenim kilo takılı kaldı 71 de şaşırtmaya çalışıyorum bünyeyi :) bu haftab cuma günü kesin değişiklik görmek istiyorum yarından sonra sporada ağırlık vericem inş :) daha ii olucak sınıfımdaki kızlar protein diyeti yapıyolar sağlıklı bulmasamda 3 günde 3 kilo vermişler:)ama ne kadarı yağ ne kadarı su bilemem tabi ama aklıma oraya bi kaymadı değil :)
iyi canimbugünkü bildirimimi yazıyım hemen
sabah =yeşilçay+3bardak su
kahvaltı=2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
ayran
ara=2çilek
öğlen=2kaşık makarna
3köfte
salata
ayran 1bardak
ara=1fincan şekersiz neskafe+1 petibör bisküvi
akşam=yarım kase çorba
=1porsiyon mantarlı tavuk
=salata
ara =1bardak sıkma meyve +1ısırık muz
2lt su fazlasını sayamadım
günaydin canim
Günaydın Kızlaaaaarrrr
bazen bende unutuyorum yada cene calcam diye vaktim kalmiyorGünaydın kızlarr,
günaydin ballim kaymagimgünaydiiinn
güzel birgün olsun insallahhh
günaydin tatlimgünaydın kızlaaarr
nasılsınız
günaydin minem
tabiki, puana göre karar verirsin ama bihedefin olursa ona göre hazırlanırısın
işini sevmen çok güzel canım umarım ilerdede mesleğinden soğutmazlar
biz öğretmenleri soğuttular artık
bende sildim gitti
beni kaybeden üzülsün
gün içinde özellikle öğlen çok yediğim için akşam yemedim
ama sabah yine artıydım
geçenlerde parka gittik eşim kızımı sallarken bende spor aletlerinde tepindim biraz
bugünlük sporumu yapmış bulundum dedim eşimde diyor iyi işte bugün totonu sallamak zorunda kalmayacaksın
bende aynı şeyi yapıyorum 2 sene giymediğim dışında ben bunu giymem dediklerim varsa onlarıda veriyorum yada eskimişsede atıyorum eşim babasına veriyor bende yenilerimi anneme veriyorum yada kaymakamlıkta sosyal hizmetler var oraya koliyle verebilirsin onlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor
günaydın
evet dün menü yazılmıyor dendi bende yazdım ama sadece 1 kişi yorumladı
bu hareketleri yapıyorum resimdeki üsteki 3 hareketi bide mekik falan işteTürkiyede parkdaki o aletler süper
kiz evde nasil salliyon sormasi ayip
bozma canim hemen moralini dur daha bugün sali
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım
günaydin sekerler
Eki Görüntüle 710942
nasilda bildim ama bahar oldugunu cok akili kadinim vesselam
anladim canim ama aksamlari ekmek pek önerilmiyor ondan söylim dedim
bu söz hosuma gitti
bilmem vayanadan antalyaya giderken izmirden geciyormu ki :44: hem gecse bile varmis bile artik salasanda fark etmez
kiz deseydin ya teyzene vayanali suzi cevap bekliyor diye
tabii canim cuma günü tartiliyoruz buraya bildirimde bulunuyoruz abababa da sagolsun listemizi hazirliyor
bende merak ettim acaba neremden gidiyor :26:
benimde karnim gitmis diyorlarsanki cok vermis gibi lafa bak
simdi birde pokoyo cikti
yengem öldügünde görmek istedim köydeydik10 yasinda falandim herhalde etegine ates koyarlar gitme dedi halam ama simdi görsem fena olurum herhalde
alemsin hande ya
amin canim amin
birde bana diyo kiz ben acik havaalaninda biraktim kapali yerde degil
bence o hocada katil potensiali yatiyor hocandan korktum ben :83:
sinek yilan kurt aman allahim:18:
öyle canim 1 yaziyorum 2 yaziyorum cevap gelmezse bende yazmiyorum
bulusamadik ballim
güzel canim
ozaman kocise uymayacaksin cis yemiyceksin :13:
benim arkadasin kocasida öyle sinir oluyorum cok kizkanc birde konusduklarimizi bilmek istiyor bende söyledim ayip dedim kadin kadina herseyi konusuyoruz ona ne herseyi bilmek zorundamicok sükür o konuda rahatim karismaz ne yazdigima falan bakma huyu yok olsa zaten yaygarayi cikartirdim
güzel meün minem
bende yatirayim heveslendim :86:
bundada öyle canim biraktiginda geri aliyorsun ama sen bilirsin kardesim yapmisdi protein diyetini
iyi canim
günaydin canim
bazen bende unutuyorum yada cene calcam diye vaktim kalmiyorgünaydin fadimecim
günaydin ballim kaymagim
günaydin tatlimdün geldin yazmadin merak ettim iyisin dimi :26:
günaydin minem
güzelmis canim ben nezamn baslicam bakalim
bu hareketleri yapıyorum resimdeki üsteki 3 hareketi bide mekik falan işte
Eki Görüntüle 710961
ayy ne bilim umutsuzluğa kapıldım
evet nesli gelmiyor temizligimde bitti demisti ama :26:bende dün arti 500 düm mine bugün gitmis daha sali tatlim 4 günümüz varispanak ye ay nesli geldi aklima ispanak alcam diye roka almisdin hakket nesliden haber varmi gelmiyor bi kac gündür :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?